Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#5206 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 October 2013 - 22:42

Really? και δεν το χα πιάσει ακόμα γιατί δεν είχα δει το παλιό ακόμα.....αφου λες οτι είναι και καλό πάω να το δώ :P

フカフカ

#5207 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 05 November 2013 - 12:53

Ένα addon στο XBMC είχε στις τελευταίες προσθήκες, περιέργως, anime (δεν είναι anime addon γιαυτό είναι περίεργο).

Yowashite Pedal.

Λοιπόν, είδα 3 επεισόδια και γέλασα όσο δεν έχω γελάσει τα τελευταία 2 χρόνια, και αυτό μετρά. Σεναριακά μπορεί να αποδειχτεί αηδία, δεν ξέρω, αλλά την διάθεση μου την έφτιαξε.

Εις άλλα νέα, καμιά ιδέα για το ποια γκρουπ ανάλαβαν τελικά Kindaichi και Detective Conan (έμεινα στα 650κάτι, μετά η DCTP έλαβε cease and desist).

#5208 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 November 2013 - 20:46

ειπα τελικα να δω την ταινια Street Fighter 2, the animated movie, σκηνοθετημενη απο τον Gisabouro Suugi μαλιστα!

πραγματικα αυτη η ταινια ειναι ισως η κορυφαια ταινια μεταφορας video game, αν εξαιρεσουμε καποια OVA αλλων παιχνιδιων.

δεν περιμενα καποιο αριστουργημα, αλλα βλεπεται ανετα και μερικες μαχες ειναι αρκετα καλες.

κορυφαια βεβαια η μαχη Chun-li (με στολη ντουζ) και Vega (Βalrog) που υποσκελιζει ολες τις υπολοιπες, ακομα και την τελικη μαχη.

#5209 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 16 November 2013 - 16:12

Καλησπέρα! Βλέπει κανένας το Diabolik Lovers? Αρκετά μυστήριο θα έλεγα και ακόμα προσπαθώ να μαντέψω τι ρόλο βαράει το κορίτσι εκεί. (εκτός του ότι ειναι αποθήκη αίματος και όλοι πίνουν από αυτή.)

30w46c0.jpg

#5210 Snape

Snape

The Brazilian

• Members
  • 64 posts
  • LocationΣτην Ταράτσα

Posted 16 November 2013 - 18:07

Είναι από τα ongoing anime που παρακολουθώ κι εγώ αυτή την σεζόν. Δεν μπορώ να πω ότι με έχει προβληματίσει καθόλου το ''μυστήριο'' γύρω από τα βαμπιροbishia και την κοπέλα, απλά διασκεδάζω με το χάλι του.

Η συγκεκριμένη σειρά μου χαρίζει απλόχερα 15 λεπτά για να κάψω όσο το δυνατόν περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα μέσα στην εβδομάδα.

Edited by Snape, 16 November 2013 - 18:08.

#5211 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 18 November 2013 - 14:38

Εγω πριν λιγες μερες τελειωσα το Rose of Versailles. Εξαιρετικο ανιμε 10αρι καθαρο, μην πω με πολλους τονους. 

Spoiler:

Πωπω τι μου θύμισες τώρα!! Το έβλεπα παλιά στη γερμανία. Είχα πάθει τέτοιο κόλλημα που δεν έχανε επεισόδιο!!! Δε θυμόμουν καθόλου το όνομα του, ευχαριστώ που μου το θύμησες!! Θα το ξαναδώ!!!

Πάνω κάτω τα ίδια συναισθήματα με τα δικά σου είχα. Καλή η Μαρία Αντουανέτα, γλυκό κορίτσι, αλλά βρε παιδί μου τίποτα δεν καταλάβαινε απο τον έξω κόσμο. Πραγματικά ζούσε σε έναν δικό της. Η Oscar ειναι απλά θεά!!! Δε το συζητώ!!!

@Snape: θα την ηθελα πιο περιπετειωδη τη σειρά, με περισσότερο σασπένς, αλλά τι να κάνουμε.. συμβηβάζομαι με αυτό που υπάρχει και περιμένω τη συνέχεια!!

Επίσης από ongoing anime βλέπω Strike the Blood, Unbreakable Machine - Doll, Tokyo Ravens, Kuroko no Basket 2, Magi 2 kai Naruto Shippuuden (που έχω μπουχτίσει με τα fillers!! μα ειναι δυνατόν, πόσο πια ακόμη με τα fillers???)

30w46c0.jpg

#5212 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 18 November 2013 - 15:28

Έκανα ένα μαραθώνα το RWBI που το είχα αφήσει 2 επεισόδιο καθώς βαριόμουν να περιμένω για 5 λεπτά την βδομάδα. Σε λιγότερο από 1,5 ώρες το έβγαλα πολύ ξεκούραστα.

Ένα μπράβο το αξίζουν για την προσπάθεια με μηδενικό budget και semi-pro εξοπλισμό να βγάλουν ένα αποτέλεσμα που ήταν σε watchable επίπεδο με 2-3 στραβά μάτια εδώ και εκεί. Αυτό που με χάλασε ήταν η πολύ μικρή διάρκεια σε σχέση με το κάθε ποτέ έβγαινε και σε κάποιο βαθμό το μετριότατο script που ενώ είναι το μόνο κομμάτι που δεν επηρεάζεται από τα λεφτά, ήταν χειρότερο αναλογικά με τα άλλα στοιχεία.

Από την άλλη βέβαια όταν δεν μπορείς να παρουσιάσεις κάτι όπως το είχες φανταστεί ή σε μια κακιά του έκδοση, τότε σίγουρα η όρεξη σου να γράψεις κάτι το καλό μειώνεται. Εδώ anime με τσέπες και έχουν script για γέλια.

Από ότι έμαθα αυτό ήταν το volume 1, και μετά από μια παύση θα επανέλθουν με την συνέχεια.

Υ.Γ. Η Ρούμπι είναι η πιο moe δυτική χαρακτήρας eva, sooooo cute!!!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5213 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 18 November 2013 - 17:28

Εχω αρχισει ενα μαραθωνιο ημερησιας παρακολουθησης anime  μεχρι να πεσω κατω απο ή απο αυπνια ή απο ζαλουρα :blurah5:

Τα anime που ξεκινησα να βλεπω τα οποια μερικα ειναι οngoing einai ta parakatv

Clannad After Story, One Piece (restart ) μεσα σε λιγοτερο απο 2 εβδομαδες εφτασα στο τελος της 6ης σεζον και συνεχιζω ακάθεκτη την πορεια μου :burningbe3:,  Date - A - Live, Fortune Arterial, The Law Of Ueki , Kill la Kill, Chrono Crusade, Little Busters! Refrain :blingeye2: το λατρεψα, Letter Bee - Tegami Bachi , Full Metal Panic!, Darker than Black, Great Teacher Onizuka, Gintama (Θεος ο Gintoki :moeee: ).

Oλα τα υπολοιπα , εκτος του One Piece τα βλεπω αναμεικτα αναλογα τη διάθεση της μερας. :drink:

Edited by giota83, 18 November 2013 - 17:31.

#5214 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 18 November 2013 - 23:11

Εγω αυτη την περιδο απο ανιμε βλεπω μονο ongoing, μιας και το εχω ριξει στα cartoon (μια Adventure Time την αλλη Regular Show).

Απο ongoing βλεπω:

Kill la Kill

Strike the blood (λυπαμαι τον πρωταγωνιστη που εχει μπλεξει με τις τρελες εκει περα)

Magi 2

Kingdom 2 (μου τη δινει που το μεταφραζουν Τριτη τωρα, ενω παλια το μετεφραζαν Δευτερα, κατα τα αλλα ειναι πορωτικο και δεν αντιχω να περιμενω να βγει επεισοδιο)

Hajime no Ippo

Samurai Flamenco (ενταξει ειναι αρκετα καλο)

#5215 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 21 November 2013 - 22:43

Πριν κανά δυο μέρες τελείωσα το Aoi Hana το οποίο έφυγε νεράκι. Πολύ γλυκιά σειρά και ίσως από τα καλύτερα slice of life που έχω δει ως τώρα, με άφησε με θετικότατες εντυπώσεις και λάτρεψα τα χρώματα και τον ρυθμό του και τον τρόμο με το οποίο αντιμετώπισε τη θεματολογία και τους χαρακτήρες του. Ίσως θα ήθελα να δω λίγο παραπάνω τις δύο πρωταγωνίστριες αλλά η σχέση της Fumi έτσι όπως εξελίχθηκε και η ιστορία της Sugimoto η οποία ήταν η αγαπημένη μου μού άρεσαν πολύ οπότε δεν παραπονιέμαι. Δυστυχώς το manga δεν έχει μεταφραστεί ολόκληρο αλλιώς θα το διάβαζα.

ySss0UF.jpg

#5216 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 22 November 2013 - 21:31

Και επιτέλους, εδέσηα να δω Hyouka και μόλις τελείωσα το πρώτο επεισόδιο.

WHOA. Η σκηνοθεσία πρέπει να είναι το μεγαλύτερο ατού αυτής της σειράς και στη συνέχεια. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο καλοδουλεμένο ήταν το σενάριο και το εννοώ για όλα. Από τις σκηνές και τα χρώματα, μέχρι τους διαλόγους και το animation, this is some damn good cinematography και έξυπνη κι όλας, πράγμα σπάνιο για anime. 

Κρίμα που δε μπορώ να δω μαζεμένα τα επεισόδια, μιας και έχω μπόλικα να βλέπω αυτόν τον καιρό, παρέα με το Kill la Kill, La Chevalier D'Eon και το Natsume's Book of Friends. Αλλά προσωρά με αργούς, σταθερούς ρυθμούς. 

Posted Image

#5217 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 23 November 2013 - 08:07

Και επιτέλους, εδέσηα να δω Hyouka και μόλις τελείωσα το πρώτο επεισόδιο.

WHOA. Η σκηνοθεσία πρέπει να είναι το μεγαλύτερο ατού αυτής της σειράς και στη συνέχεια. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο καλοδουλεμένο ήταν το σενάριο και το εννοώ για όλα. Από τις σκηνές και τα χρώματα, μέχρι τους διαλόγους και το animation, this is some damn good cinematography και έξυπνη κι όλας, πράγμα σπάνιο για anime. 

Κρίμα που δε μπορώ να δω μαζεμένα τα επεισόδια, μιας και έχω μπόλικα να βλέπω αυτόν τον καιρό, παρέα με το Kill la Kill, La Chevalier D'Eon και το Natsume's Book of Friends. Αλλά προσωρά με αργούς, σταθερούς ρυθμούς. 

Βασικά αστα όλα και δες hyouka.

Posted Image

#5218 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 November 2013 - 13:54

Βασικά αστα όλα και δες hyouka.

I do what I want. 

Επίσης, μόλις τελείωσα τη τρίτη ταινία της Madoka.

Just... WTF did I watch? Για όσους περιμένετε BD rip, κρατάτε χαμηλά τις προσδοκίες σας.

Posted Image

#5219 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 23 November 2013 - 16:09

Ειδα χθες το βραδυ τα 5 πρωτα επεισοδια απο το Aa Harimanada

Youtube Video

Οποιος εχει περιεργια να δει ενα sumo anime Τσεκαρετε το.Θα σας κανει δυνατους :P!!

header.jpg?t=1485907896

#5220 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 24 November 2013 - 13:51

Αυτόν τον καιρό βλέπω το JoJo δεν το περίμενα τόσο καλό.Έχει 3 διαφορετικά stories,φοβερό villain γενικά οι χαρακτήρες είναι εκπληκτικοί και πολύ manly!

Γενικά πολύ ωραία σειρά.

Κλασσικά one piece,naruto,hunter x hunter κάθε εβδομάδα.

Hajime no Ippo-Rising προς το παρόν είναι αρκετά πιο πίσω από τις προηγούμενες 2 σεζόν αλλά το 7ο επεισόδιο μου άρεσε πολύ και βλέπω ότι θα πάει πιο καλά από εδώ και πέρα.

Βλέπω pokemon xy(βασανίζω τον εαυτό μου).

Ξεκίνησα πρόσφατα και το toriko αλλά μου φαίνεται πολύ άθλιο βλέπω ένα επεισόδια και αν την εβδομάδα μπας και πιο μετά δείξει τίποτα καλύτερο.

Και gintama πλέον που έχω δει αρκετά αποφάσισα να το ξεκινήσω και έχω να πω ότι είναι φοβερό.