Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 24 September 2013 - 04:26
Posted 27 September 2013 - 15:04
Είδα το Tokyo Godfathers,ευχάριστο animation με πολύ γέλιο αλλά και αρκετή συγκίνηση.
Μετά από κάποιο σημείο πραγματικά καταλαβαίνεις τα συναισθήματα του κάθε χαρακτήρα.
Ακόμη η συγκεκριμένη ταινία δίνει κάποια μαθήματα για την κοινωνία που ίσως κάποιοι από εμάς να μην είχαν σκεφτεί.
Προσωπικά θεωρώ την ταινιούλα mastepiece.
Posted 28 September 2013 - 17:02
Εγω πριν λιγες μερες τελειωσα το Rose of Versailles. Εξαιρετικο ανιμε 10αρι καθαρο, μην πω με πολλους τονους.
Και τωρα αρχισα να βλεπω Twelve Kingdoms και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο.
Απο ongoing εκτος απο Attack on Titan (που βλεπουν ολοι αυτη την εποχη), βλεπω και Kingdom 2 που μου αρεσει αρκετα.
Posted 06 October 2013 - 21:36
Απο ongoing εκτος απο Attack on Titan (που βλεπουν ολοι αυτη την εποχη)
Uh oh, wrong, εγώ δε το βλέπω
On topic τον τελευταίο χρόνο έχω πιάσει ότι anime υπάρχει που βασίζεται σε otome game (αλήθεια ήταν τυχαίο).Μετά τα Hakouoki και Amnesia, κατέληξα πριν μια βδομάδα στο Diabolik Lovers...Κατάντια!
Posted 08 October 2013 - 15:14
*fangirling time*
Λοιπόν ξεκίνησε χθες το Unbreakable Machine-Doll(Kikou Shoujo wa Kizutsikanai). Εννοείται πως ως φαν του manga το κατέβασα αμέσως.
Οκ, μου φάνηκε λίγο περίεργο το adaptation στην αρχή(διαφέρουν λίγο τα μάτια από αυτά του mangaka κλπ), αλλά γενικά πολύ καλό animation!
Και λατρεύω το γεγονός πως το πήγαν στον ίδιο ακριβώς ρυθμό με το manga (αν και σε ενα flashback μας έδειξε παραπάνω από ότι είχαμε δει στο manga). Anyways, επειδή το πρώτο arc του manga είναι επικό, περιμένω πολλά XD
Posted 08 October 2013 - 15:44
Αρχισα να βλεπω το Zetsuen no Tempes μετα απο αρκετο καιρο που εχω να δω ανιμε (το τελευταιο που ειδα ηταν πριν κανενα μηνα, αλλα πριν απο αυτο ειχα να δω κανενα διμηνο).Μαρεσε γενικα, αν και ειδα μονο το πρωτο επεισοδειο.Θα το συνεχισω και ελπιζω να ειναι καλο μεχρι το τελος!
Edited by Itachi Akatsuki, 08 October 2013 - 15:45.
Posted 11 October 2013 - 12:02
Κάθομαι και βλέπω τώρα το Pokemon Origins, και ειλικρινά εύχομαι να είχα μεγαλώσει με αυτό αντί για το έκτρωμα που είχαμε τότε με τον Ash και τον Pikachu.
Πέρα από τις νοσταλγικές μουσικές από τα αρχικά παιχνίδια που χρησιμοποιούνται, πέρα από χίλιες φορές καλύτερη χρήση του αρχικού υλικού (τοποθεσίες, χαρακτήρες, ακόμη και τεχνικές), πέρα από το κάπως σοβαρότερο ύφος της σειράς, και πέρα και από το γεγονός πως ο Red δεν είναι φλώρος σαν τον Ash, αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι πως τα Pokemon βγάζουν κανονικές κραυγές ζώων αντί για Pokemon Speak, όπως και στα παιχνίδια!
Αυτό συν οτι στη Lavender Town έβαλαν και την "...Then that white hand on your shoulder must be my imagination" τύπισσα.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους των παιχνιδιών και των Pokemon γενικά.
...Και αφήστε την ομάδα Πύραυλος να κυνηγά ακόμα το Pikachu.
Posted 11 October 2013 - 12:59
Αυτές τις μέρες παρακολουθώ το Yomigaeru Sora: Rescue Wings το οποίο περίμενε καιρό στη λίστα για κατέβασμα και ήταν ότι πρέπει μιας και έψαχνα slice of life. Ένα με δύο επεισόδια κάθε μέρα και το απολαμβάνω πολύ περισσότερο απ' ότι περίμενα αρχικά, μου αρέσει ο ρυθμός, οι χαρακτήρες, οι σχέσεις τους και οι θεματολογία του. Πολύ ωραία OP και ED τα ακούω κάθε φορά και λυπάμαι ήδη που έχει μόνο 12 επεισόδια. Για την ώρα έχω συμπαθήσει πολύ τον ανώτερο του πρωταγωνιστή -δε θυμάμαι όνομα- και τη διχασμένη προσωπικότητα που έχει, εντελώς διαφορετική εικόνα στη δουλειά απ' ότι στο σπίτι.
Posted 13 October 2013 - 17:54
Εχοντας δει τα πρωτα 10 επεισοδεια του Zetsuen no Tempest πλεον, μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο.Εχει καποια αρνητικα αλλα οχι αρκετα για να με κανουν να μην μου αρεσει.
Αν συνεχισει ετσι μπαινει ανετα στην λιστα με τα αγαπημενα μου ανιμε.Το ολο θεμα με τους μαγους, το "δεντρο", τα και καλα time travels και οι διαμαχες μεταξυ των χαρακτηρων μαρεσουν πολυ!
Edited by Itachi Akatsuki, 13 October 2013 - 17:55.
Posted 13 October 2013 - 21:44
Heart No Kuni No Alice: Ταινία 70 περίπου λεπτών βασισμένη σε otome game το οποίο έχει και manga adaptation. Πάνω-κάτω η υπόθεση χωρίς spoiler έχει ως εξής: Η κλασική Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων μόνο που οι χαρακτήρες που συναντάει (chesire cat, hatter, caterpillar κλπ) είναι όλοι μπισόνια που τη γουστάρουν - ελάτε, πείτε ότι εκπλαγήκατε.
Ε λοιπόν μου έκανε φοβερά θετική εντύπωση. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει που το manga ήταν επειικώς απαράδεκτο και inconsistent, και διάβασα αυτό πρώτα (που πρέπει, αλλιώς δε θα πολυκαταλάβεις τι συμβαίνει μέσα στην ταινία) και στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, ή πραγματικά η ταινία ήθελε να πει κάτι διαφορετικό, ή έστω κάτι παραπάνω. (Πράγμα που ασφαλώς δεν εκτιμήθηκε απ' τους fans, όπως είδα απ' το λίγο που έψαξα.) Μέσα στην πληθώρα των σάπιων reverse harem που έχουν βγει τελευταία, ήταν ένα πολύ ευχάριστο break. Mέσα απ' τη σκηνοθεσία κι απ' τους καινούργιους διαλόγους κατάφερε να ανεβάσει μια υπόθεση που κανονικά θα έπαιρνε 2 με 3, σ' ένα 6 με 7. Good job, σίγουρα θα την πρότεινα σε όποιον ψάχνει shoujo κάπως πιο ψαγμένα.
Posted 14 October 2013 - 20:38
Kατέληξα να βλέπω σχεδόν όλη την season πάλι. Tokyo ravens ,unbreakable machine doll και strike the blood έκαναν καλύτερη δουλειά από ότι περίμενα σε θέματα ήχου και animation(plot και χαρακτήρες ακριβώς ίδια με τα manga τους οπότε δεν μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση).To blazblue βλέπεται.Magi ,phi brain και little busters συνεχίζω κανονικά.Meganebu δεν περίμενα να μου αρέσει αλλά με διέψευσε, και το non non biyori για την χαλάρωση της εβδομάδας(cute one,μου θυμίζει το minami-ke).
Τέλος είδα και το Panty & Stocking with Garterbelt από ολοκληρωμένες σειρές.Μπαίνει στο top 10 μου χωρίς πολύ σκέψη.
P.S. Δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να checkarw coppelion & log horizon . Ακούω θετικά σχόλια τριγύρω.
Edited by zennith666, 14 October 2013 - 20:50.
Posted 21 October 2013 - 14:12
Black Lagoon και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Δεν υπάρχει το πόσο πολύ μου αρέσει! Πιστολίδι, βία, μαφία, γαμάτοι όλοι οι πρωταγωνιστές και οι δευτεραγωνιστές το ίδιο... Έχω αρχίσει και ανησυχώ...
Posted 27 October 2013 - 22:40
Το καινούριο White Album δεν το βλέπει κανείς?? Δεν βρήκα thread (εκτός από το παλιό).
Δεν έχω δει το original, αλλά επειδή είναι καινούριοι όλοι οι χαρακτήρες δεν έχει σημασία. Πολύ όμορφο και easy-going slice-of-life. Μοιάζει με το Tari Tari αλλά οι χαρακτήρες και οι διάλογοι είναι πιο καλοδουλεμένοι.
Και αυτό το καταραμένο κομμάτι είναι τόσο πιασάρικο. xD