Its braindeath month time!!
Girls und Panzer. Hell Yeah Generaloberst!
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai S1 rewatch + S2. Kuroneko!!!!()!
Oregairu. Hachiman!!!!@@!
Sword art Online. wat
και συνεχίζουμε με
Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne
Accel world
wish me luck...XD
Ή ταν ή επί τας! Αυτό μπορώ μόνο να σου πώ με αυτά που πάς να δείς!
Αλλά σάμπως είμαι καλύτερος? Ακόμα να καταλάβω γιατί έχω δεί τα Oregairu και Oniichan.... yo ne!Tο Οreimo όλα και όλα, έχει πλοκή!XD λαλαλα
On topic now:
Από τα ongoing βλέπω
1) Railgun S. Εξαιρετικό το Sister's Arc ενώ το καινούργιο δεν με έχει συγκινήσει πολύ, έτσι και αλλιώς όμως τα έχει βγάλει τα λεφτά του με τα 16 πρώτα επισόδεια.
2) Rozen Maiden το καινούργιο. Δεν έχω δεί τα παλιά για αυτό και έχω κάποια κενά, και το πρώτο ep κάθε άλλο παρά σε καλύβει για το τι έπαιξε στις άλλες seasons, αλλά είναι αρκετά καλό και ο χρόνος περνά ευχάριστα.
3) Monogatari series season 2. Δυνατό όπως πάντα, επεστρεψε και ο Ararararara...ragi, οπότε ακόμα καλύτερα.
4) Attack on Titans. Πραγματικό eye-candy. εξαιρετικό op-ed sequence και όταν έχει action scenes σε αποζημειώνει δεόντος, έχει ορισμένα μικροπροβλήματα αλλά η σούμα είναι θετική.
5) Ολοκλήρωσα και τα 3 τελευταία επισόδεια του Oreimo s2. Θα πω τις εντυπώσεις μου στο αντίστοιχο thread συντόμως.
Κάνω και ένα rewatch τα Steins;Gate και Penguindrum αυτές τις μέρες. Είναι πανέμορφα τα γ.....να και έχουν ορισμένα από τα πιο μαγικά επισόδεια που έχω δεί ποτέ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 28 Αύγουστος 2013 - 23:48