Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#5176 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 28 August 2013 - 21:43

Its braindeath month time!!

Girls und Panzer. Hell Yeah Generaloberst!

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai S1 rewatch + S2. Kuroneko!!!!()!

Oregairu. Hachiman!!!!@@!

Sword art Online. wat

και συνεχίζουμε με

Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne

Accel world

wish me luck...XD

Ή ταν ή επί τας! Αυτό μπορώ μόνο να σου πώ με αυτά που πάς να δείς!

Αλλά σάμπως είμαι καλύτερος? Ακόμα να καταλάβω γιατί έχω δεί τα Oregairu και Oniichan.... yo ne!Tο Οreimo όλα και όλα, έχει πλοκή!XD λαλαλα

On topic now:

Από τα ongoing βλέπω

1) Railgun S. Εξαιρετικό το Sister's Arc ενώ το καινούργιο δεν με έχει συγκινήσει πολύ, έτσι και αλλιώς όμως τα έχει βγάλει τα λεφτά του με τα 16 πρώτα επισόδεια.

2) Rozen Maiden το καινούργιο. Δεν έχω δεί τα παλιά για αυτό και έχω κάποια κενά, και το πρώτο ep κάθε άλλο παρά σε καλύβει για το τι έπαιξε στις άλλες seasons, αλλά είναι αρκετά καλό και ο χρόνος περνά ευχάριστα.

3) Monogatari series season 2. Δυνατό όπως πάντα, επεστρεψε και ο Ararararara...ragi, οπότε ακόμα καλύτερα.

4) Attack on Titans. Πραγματικό eye-candy. εξαιρετικό op-ed sequence και όταν έχει action scenes σε αποζημειώνει δεόντος, έχει ορισμένα μικροπροβλήματα αλλά η σούμα είναι θετική.

5) Ολοκλήρωσα και τα 3 τελευταία επισόδεια του Oreimo s2. Θα πω τις εντυπώσεις μου στο αντίστοιχο thread συντόμως.

Κάνω και ένα rewatch τα Steins;Gate και Penguindrum αυτές τις μέρες. Είναι πανέμορφα τα γ.....να και έχουν ορισμένα από τα πιο μαγικά επισόδεια που έχω δεί ποτέ.

Edited by TheGunsmasha, 28 August 2013 - 23:48.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5177 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 28 August 2013 - 22:24

I watching magica Madoka. It's good!

Posted Image

#5178 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 September 2013 - 08:29

Αυτο τον καιρο βλεπω ανιμε τα οποια ειναι μεν γνωστα, αλλα ελεγα καιρο να τα δω ομως το ανεβαλα συνεχεια.
Τωρα βλεπω το (καταπληκτικο μεχρι στιγμης) Rainbow!Οι χαρακηρες ειναι φοβεροι, ο καθενας εχει τελειως διαφορετικη προσωπικοτητα, το ανιμετιον αρκετα καλο (well it's not like I care about that) και τα backstory's των χαρακτηρων πολυ "δυνατα"!
Ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι τοτε, μιλαμε για ενα φοβερο ανιμε!

Edited by Itachi Akatsuki, 05 September 2013 - 08:30.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5179 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 05 September 2013 - 10:02

Τι καταφερα επιτελους να δω απο ανιμε (εκτος ονγκοινγκ βεβαια)
-FLCL =  randomness over 9000 xD  , κι η μουσικη του ηταν απλα λατρεια !!! like
-Ristorante Paradiso= απο τα καλυτερα Sol που εχω δει ποτε, απλα το αγαπησα . Ειναι τοσο fluffy,heart-waming η σειρα πoυ σε κανει να νιωθεις τοσο ωραια ,περναει ευχαριστα ,ολο το καστ ειναι συμπαθεστατο ,για αλλαγη δν εχουμε highschool boys or girls αλλα κατι γοητευτικοτατους 50αρηδες που ολοι τοσο καλουληδες να τους παρεις αγκαλια. Το βρηκα πολυ διαφορετικο κι μου ξετρελανε .Επισης το αρτ ηταν wow μιας κι μου αρεσει το αρτ τς Natsume Ono παρα πολυ κι μεγαλο + ηταν οτι ολοι ηταν μεγκανε :lovulovu: :awww:
-Μonster=ας δουμε κι καμια ποιοτητα :Ρ. Οκ ηταν οτι πρεπει ,ηθελα τοσο πολυ να δω κατι σε αυτο το στυλ που το καταευχαριστιθηκα ,το πλοτ, η εποχη,οι χαρακτηρες,που εβριζα στν οθονη για τοσα πραγματα oh all the feels ,εκεινο το 71-72 ηθελα να κλαψω damn you people, με το τελος ισως ηθελα κατι παραπανω αλλα σε γενικα ηταν πραγματικα μια worth watching σειρα γτ τετοιο στυλ δν βρισκεις συχνα .

and off we go ,it's samurai champloo time xD

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#5180 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 September 2013 - 20:39

Επειδη δεν μπορω να κρατηθω θα πω μια γνωμη για το Rainbow γιατι ειναι παγματικα απιστευτο!Εχω φτασει πλεον στο 13ο απο τα 26 επεισοδεια που εχει και μεχρι στιγμης ειναι απλα φανταστικο!Εχει πολυ δυνατες στιγμες 

Spoiler:

Το animation κανει την δουλεια του αψογα επισης.Ο σχεδιασμος καποιον χαρακτηρων ειναι καπως παρομοιος διστυχως (ας πουμε στα πρωτα επεισοδεια ο Joe μου θυμιζε εντονα τον Μαριο αλλα αργοτερα το συνηθισα).Ε, κλασσικα εχει το στοιχειο -friendship beats the crap out of everything- αλλα νομιζω οτι πλεον το εχω δει τοσο πολυ αυτο το πραγμα που δεν με πειραζει.
Εκτως απο τα παραπανω στο Rainbow μου αρεσουν και καποιες υπερβολικες σκηνες-παρανοικες που δυσκολα θα μπορουσαν να ειναι πραγματικοτητα (οχι ολες).Επισης εχει και πολλες σκηνες βιας ειτε σωματικης ειτε σεξουαλικης.Ισως το παρακανε εδω το Rainbow αλλα νομιζω οτι με αυτες τις σκηνες μας δειχνει και ποσο ασχημη ηταν η ζωη τους στο υδριμα. (Αν και παλι το παρακανε αλλα οκ).
Κατι αλλο που πετυχαινει καλα ειναι να σε κανει να μισησεις/αγαπησεις καποιους χαρακτηρες.Ας πουμε εχω σκεφτει γυρω στους 30 τροπους για να πεθανει ο Ishihara και αλλους τοσους για τον Sasaki.Αλλα οσο μισω αυτους τους χαρακτηρες αλλο τοσο εχω δεθει με χαρακτηρες οπως ο Sakuragi, ο Mario και ο Joe.
Το θεμα ειναι ομως οτι
Spoiler:

Αν καποιος ξερει τι γινεται παρακατο ας μου πει χωρις να με spoilαρει αν τα εναπομηναντα εχουν τοσο ενδιαφερων οσο ειχαν και τα πρωτα 13 επεισοδεια.Η αν μετα γινεται βαρετο.Δεν θα το droppαρω ακομα και αν καποιος μου πει οτι γινεται μουφα μετα λογο των φανταστικων πρωτον 13ων επεισοδειων απλως θελω να το ξερω!

Edited by Itachi Akatsuki, 06 September 2013 - 20:42.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5181 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 08 September 2013 - 19:34

Εγω απο τα ongoing βλεπω attack on titan και kingom (καλο σε οσους αρεσει η κινεζικη ιστορια.)
Ακομα ξεκινησα το rozen maiden και ενω φαινεται καλο, διατηρω αμφιβολιες για την εξεληξη του.
Επισης σκεφτομαι να ξεκινησω και accel world, αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο.

#5182 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 September 2013 - 18:30

Ξεκινησα το Kingdom, το οποιο ειναι ωραιο anime για history buffs και θα ηταν πολυ ωραιο και για ολους αν δεν προσπαθουσε να πουληθει για shonen.

Επισης με αφορμη το Gin no Saji, ξεκινησα το Moyashimon. Ειμαι ακομα στην αρχη αλλα το αγαπω απιστευτα. Chibi germs ftw!

15fkk04.jpg

#5183 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 September 2013 - 18:36

μόνο που είναι seinen

#5184 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 September 2013 - 18:45

Το ξερω, γι αυτο με πειραζει. Ειναι πολυ παραξενο σε μια ιστορικη σειρα που απο οτι ξερω μπαινουν και μηχανοραφιες, πολεμοι κλπ, να βλεπεις τους "κακους" να ειναι σψεδιασμενοι σαν καρικατουρες, τον πρωταγωνιστη να παιρνει ποζες και να φωναζει παθιασμενα συνεχως και τα λογοτυπα και εικονες στη μεση του επεισοδιου να θυμιζουν fighting game.

15fkk04.jpg

#5185 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 September 2013 - 18:46

Επειδή αυτό θα πει shounen

#5186 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 September 2013 - 19:01

Αλλο shounen, αλλο shounen tropes.

15fkk04.jpg

#5187 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 September 2013 - 19:17

Πρώτον τη λέξη tropes την λες για πρώτη φορά.

Δεύτερον δεν υπάρχουν "shounen tropes" από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα που να συνδέει θεματικά, σχεδιαστικά, σκηνοθετικά, δομικά, αφηγηματικά ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο σειρές του demographic εκτός από το γεγονός ότι ανήκουν στο ίδιο demographic.

Επόμενη απάντηση: "εννοούσα τα πολύ δημοφιλή shounen" ή "εννοούσα τα fighting shounen"

#5188 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 861 posts

Posted 18 September 2013 - 21:21

shounen is not a genre is a demographic and now we all can be happy!!!

09pntFA.png?1

#5189 Lightwalker

Lightwalker

Starting...

• Members
  • 27 posts
  • LocationNew World

Posted 18 September 2013 - 22:55

Από ongoing:

• One Piece 
  • Hunter x Hunter (2011)
  • Naruto Shippuden
  • Shingeki no Kyojin

Πρόσφατα ξεκίνησα το Monster...έχω δει μόλις 5 eps οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να πω άποψη!! Καλά το πάει πάντως..

"Human potential for evolution is limitless"

-Isaac Netero-

#5190 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 18 September 2013 - 23:14

Μετά από αρκετή σκέψη και κουράγιο, αποφάσισα να ξαναρχίσω το Free, και γενικά τα anime. 

Ας δούμε πως θα πάει. 

Spoiler: