Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4951 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 19 October 2012 - 04:44

Λοιπόν, μόλις είδα το 7ο επεισόδιο του Νο.6.
... 'twas good.
Αν δεν ήταν μόνο 11 επεισόδια ώστε να επένδυαν περισσότερο στο στοιχείο του sci-fi, αυτό το άνιμε θα έμπαινε στα πραγματικά αγαπημένα μου.

#4952 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 19 October 2012 - 14:51

Ξεκίνησα το sword art online! Έχω φτάσει στο 4ο επεισόδιο και είμαι ευχαριστημένη και με το σχέδιο και με την ιστορία- αν και προσφέρει μια γερή δόση mindfuck μπορώ να πω xD
Δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο οπότε ελπίζω να το τελειώσω το σαββατοκύριακο.. 25 επεισόδεια είναι εξάλου :ureshii:
Μέχρι στιγμής αρκετά καλό, να δουμε και τη συνέχεια =3
Posted Image

#4953 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 October 2012 - 18:14

Ξεκίνησα το sword art online! Έχω φτάσει στο 4ο επεισόδιο και είμαι ευχαριστημένη και με το σχέδιο και με την ιστορία- αν και προσφέρει μια γερή δόση mindfuck μπορώ να πω xD
Δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο οπότε ελπίζω να το τελειώσω το σαββατοκύριακο.. 25 επεισόδεια είναι εξάλου :ureshii:
Μέχρι στιγμής αρκετά καλό, να δουμε και τη συνέχεια =3

Ακόμα στο 15ο επεισόδιο είναι, πώς θα το τελειώσεις εσύ μέσα στο σαβ/κο?? :P
Μάλλον δεν ξέρεις τί σημαίνει mindfuck... Μόνο για facepalms είναι η σειρά.

Edited by Erebos, 19 October 2012 - 18:15.

Posted Image
Posted Image

#4954 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 October 2012 - 18:02

ειδα εντος της εβδομαδας τις δυο σαιζον Black Lagoon. προκειμενου να ακουω αθλια Engrish, προτιμησα το αρκετα καλο αγγλικο dub.

για το ειδος της ηταν οντως απο τις καλυτερες σειρες και σε οτι αφορα τη δραση και τους χαρακτηρες βαζει τα γυαλια σε σειρες οπως Mitchiko e Hatchin.

θα διαβασω και το manga εκει που τελειωνει η σειρα.

#4955 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 23 October 2012 - 11:48

Πάει και η δεύτερη σαιζόν του szs (ναι ακόμα εκεί είχα μείνει). Πάω για την τρίτη τώρα.

Μ'άρεσε, όχι βέβαια όσο το πρώτο, αλλά την απόλαυσα αρκετά!

#4956 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 23 October 2012 - 14:40

Αρχισα Fairy Tail...νταξει δεν μπορωνα πω οτι δεν με πορωσε το πρωτο επεισοδειο...I will show you what means to be a Fairy Tail wizard :P

Edited by Itachi Akatsuki, 23 October 2012 - 14:41.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4957 Argetlam

Argetlam

Otaku ^.^

• Members
  • 30 posts

Posted 23 October 2012 - 15:24

'Άρχισα το magi the labyrinth of magic και το Κ. Και στα δυο βρίσκω οτι τα σχέδια και τα χρώματα είναι πάρα πολύ καλά ( είναι και καινούργια anime κιόλας η υπόθεση του Κ όμως δεν με πωρώνει αν και έχω δει μέχρι το τρίτο επεισόδιο που έχει βγεί και σκοπεύω να δω και τα επόμενα, το magi εχεί και πιο ωραία υπόθεση ,με τραβάει τουλάχιστον πιο πολύ, δεν έχω διαβάσει όμως το manga

#4958 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 23 October 2012 - 17:02

ειδα εντος της εβδομαδας τις δυο σαιζον Black Lagoon. προκειμενου να ακουω αθλια Engrish, προτιμησα το αρκετα καλο αγγλικο dub.

για το ειδος της ηταν οντως απο τις καλυτερες σειρες και σε οτι αφορα τη δραση και τους χαρακτηρες βαζει τα γυαλια σε σειρες οπως Mitchiko e Hatchin.

θα διαβασω και το manga εκει που τελειωνει η σειρα.

Δες και τις ovas Black Lagoon : Roberta's blood trail.Συνεχεια της σειρας ειναι και ειναι αριθμημενες απο 25-29.Νομιζω οτι βασιζονται σε chapter του manga που βγηκαν μεταγενεστερα της σειρας

#4959 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 October 2012 - 17:11

Δες και τις ovas Black Lagoon : Roberta's blood trail.Συνεχεια της σειρας ειναι και ειναι αριθμημενες απο 25-29.Νομιζω οτι βασιζονται σε chapter του manga που βγηκαν μεταγενεστερα της σειρας

δεν εχω ακουσει καλες κριτικες.
και διαβαζοντας το manga, βρηκα αυτα τα κεφαλαια αφανταστα βαρετα. αν μπορεσαν και καναν OVA αυτα τα κεφαλαια προκειται για κατορθωμα!
γενικα απο τις λιγες φορες που μια σειρα anime ξεπερναει το manga σε ποιοτητα. Και αυτο γιατι σκηνοθετει τις σκηνες δρασης με τετοιο τροπο που ουτε καν ο mangaka θα φανταζοταν.

και πανω απο ολα, ποτε δεν παιρνει τον εαυτο της στα σοβαρα..βεβαια επαιξε ρολο και το dub, πιασαν το νοημα της σειρας, βαζοντας απιστευτες ατακες.

#4960 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 23 October 2012 - 17:29

και διαβαζοντας το manga, βρηκα αυτα τα κεφαλαια αφανταστα βαρετα. αν μπορεσαν και καναν OVA αυτα τα κεφαλαια προκειται για κατορθωμα!
γενικα απο τις λιγες φορες που μια σειρα anime ξεπερναει το manga σε ποιοτητα. Και αυτο γιατι σκηνοθετει τις σκηνες δρασης με τετοιο τροπο που ουτε καν ο mangaka θα φανταζοταν.

και πανω απο ολα, ποτε δεν παιρνει τον εαυτο της στα σοβαρα..βεβαια επαιξε ρολο και το dub, πιασαν το νοημα της σειρας, βαζοντας απιστευτες ατακες.

Eιναι πολυ καλες με καταιγιστικη δραση.Οι ovas καλυπτουν απο το chapter 44-76 του μανγκα.Ειναι ακριβως στο ιδιο στυλ οπως ειναι και τα προηγουμενα 24 επεισοδια.Οποτε αν σου αρεσε η σειρα δε βλεπω για ποιο λογο να μην σου αρεσει. Στο myanimelist εχει σκορ 8.22.

#4961 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 23 October 2012 - 19:01

Είχα δοκιμάσει μια φορά να κάνω rewatch με το αμερικάνικο dub, ούτε ένα επεισόδιο δεν άντεξα, και δεν αναφέρομαι στις ερμηνείες των ηθοποιών, οι οποίες ήταν άνω του μετρίου, αλλά στο κακό sound editing που χάλαγε όλη την ατμόσφαιρα και σου θύμιζε συνέχεια ότι βλέπεις κάτι μεταγλωττισμένο.

Eιναι πολυ καλες με καταιγιστικη δραση.Οι ovas καλυπτουν απο το chapter 44-76 του μανγκα.Ειναι ακριβως στο ιδιο στυλ οπως ειναι και τα προηγουμενα 24 επεισοδια.Οποτε αν σου αρεσε η σειρα δε βλεπω για ποιο λογο να μην σου αρεσει. Στο myanimelist εχει σκορ 8.22.

Η μόνη σκηνή που άξιζε ήταν το μακελειό στο bar με την Fabiola να βγάζει από τα μανίκια τα MAG-7.

Youtube Video

Επισής, το να κρίνεις βάσει του σκορ στο MAL είναι ανέκδοτο.

Edited by Erebos, 23 October 2012 - 19:07.

Posted Image
Posted Image

#4962 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 23 October 2012 - 19:38

Τεσπα γουστα ειναι αυτα.Εμενα μου αρεσε ισως επειδη ειχε μπολικη βια.Οσο για την βαθμολογια στο MAL την θεωρω ψιλοαντιπροσωπευτικη οπως και του imdb για ταινιες σειρες αμερικανικες.

#4963 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 23 October 2012 - 21:22

Είδα πρόσφατα τα ova που αποτελούν το Νeo Τokyo .Μου άρεσε πολύ το πρώτο το Labyrinth Labyrinthos όπου μου θύμισε πολύ ένα short το Tobira wo Akete αλλά στην version του κρυφτού-εφιάλτη αντί για ονείρου και σίγουρα πιο όμορφο και καλοφτιαγμένο.Το δεύτερο δεν νομίζω να το εκτίμησα ιδιαίτερα καθώς δεν μου άφησε καμία απολύτως εντύπωση.Το τρίτο το The Order to Stop Construction ήταν το καλύτερο από τα τρία οπού αφηγείται ένα απλό υπάλληλο που προσπαθεί να πεισει ένα robot που χειρίζεται τα μηχανήματα σε μια πόλη οικοδομή να σταματήσει τι εργασίες.Μέρα με την μέρα προσπαθεί να πεισει το robot αλλά το μόνο που καταφερνει είναι να χάνει την ψυχραιμία του.Αξίζει να το κατεβάσετε και να το δείτε , 50 λεπτά είναι μόνο και για τα τρία :drink:

#4964 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 October 2012 - 16:09

Ξανάπιασα λίγο τα anime μετά από μια περίοδο που τα είχα ψιλοαφήσει και τώρα βλέπω τη δεύτερη σαιζόν του Kaiji. Ενώ μου άρεσε στην αρχή (αγωνία, τζόγος, serious business-unintentionally αστείο), τώρα προς το τέλος μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα. Κυρίως γιατί με το να τραβάει τόσο πολύ την αγωνία σε σημείο πριν γίνει οτιδήποτε να έχουμε ένα λεπτό σασπένς με πλάνα σε όλα τα πρόσωπα των χαρακτήρων κλπ, τελικά πετυχαίνει το αντίθετο και με κάνει να βαριέμαι.

Επίσης, το Mushishi που είναι πραγματικά πανέμορφο anime και χαίρομαι να το βλέπω. Αγαπάω τον πρωταγωνιστή, την ατμόσφαιρα, τα τοπία, τις αυτοτελείς ιστορίες και το μείγμα φαντασία/ντοκυμανταίρ της σειράς. Έπρεπε να το είχα δει πιο πριν. :drink:

15fkk04.jpg

#4965 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 26 October 2012 - 16:25

Θυμάστε κάποτε που το Baka Test ήταν περισσότερο mindless fun και λιγότερο fanservice; Εγώ αμυδρά. (βλέπω για πρώτη φορά το Baka Test 2)