Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2012 - 20:23

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 18:26
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 22:24
Μ'αρεσει αρκετα.Ελπιζω να μην το χαλασουν

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 20:22
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ice_hime: 09 Νοέμβριος 2012 - 20:38
spoiler
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 20:59
Και έχω να πω ότι πάρα πολύ ωραία άνιμε και σε πλοκή και σχεδιασμό!
Όποιος δεν τα έχει δει συνιστώ να τα δει.
To sukitte ii na yo είναι ρομάντζο αλλά δεν είναι από τα κλασσικά και φαντασιόπληκτικα shojo, είναι με λογικό κορίτσι που είχε σταματήσει να συνανστρέφεται με ανθρώπους επειδή την πρόδιδαν συνεχώς!

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 17:08
Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 23:15
εχω πιασει mawaru penguindrum και gto , αν και το πρωτο με εχει αιχμαλωτισει! απλα φανταστικο μεχρι στιγμης (8ο ep) , πιστευω ξεπερασαμε το σκοπελο που υποψιαζομουνα, οτι θα τους βαζει διαφορες αποστολες η himari, οι οποιες θα κρατανε 2-3 επεισοδια, και απλα καταπινω τα επειδοδια για να δω που το παει. SURVIVAL STRATEGYYYYYYY!!! επίσης βρηκα νεο ηχο για το ξυπνητηρι μου (intro)
και το gto ειναι ωραίο, πολυ καιρο ειχα να γελασω δυνατα με anime.
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 17:21
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 17:48
Τελειώνω το Κ-ον! επίσης. Ίσως να 'ναι το μόνο moeshit που να μου αρέσει μαζί με δύο τρία άλλα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
Ακόμη, άρχισα ichigo mashimaro. Και αυτό μου αρέσει, αν και το AzuDa δεν το φτάνει. Τα κοριτσάκια όλα συμπαθητικότατα πάντως, και βγάζει γέλιο.
To sukitte ii na yo είναι ρομάντζο αλλά δεν είναι από τα κλασσικά και φαντασιόπληκτικα shojo, είναι με λογικό κορίτσι που είχε σταματήσει να συνανστρέφεται με ανθρώπους επειδή την πρόδιδαν συνεχώς!
Ε καλά, λογική δεν την λες κιόλας. Κολλημένη ίσως.
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 19:05
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 19:09
Έκανα φιλότιμες προσπάθειες να δω όσα ήθελα από την τωρινή σεζόν, αλλά κάπως κάπου τα μόνα που μου έμειναν ongoing είναι τα 3α shoujo (Tonari, Kamisama, Sukitte) από τα οποία δυστυχώς πρέπει να πω ότι το τελευταίο είναι και το χειρότερο, και το Τσουουνίμπιιου. Κάπως-κάπου έχω καταφέρει να δω και Magi και Btooom! Δεν ξέρω γιατί. Εγώ Psycho Pass και Robotics;Notes ήθελα να δω. Δεν κατάλαβα πώς έγινε αυτή η τράμπα.
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 23:36

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 18:45
απορω πως την ειχα ξεχασει τοτε.....ουτε ενα επεισοδιο δεν θυμαμαι
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 18:59
Μαλλον και γω πρεπει να του ξαναδωσω μια ακομα ευκαιρια γιατι οταν το ειχα δει το ειχα μισησει.ειχα δει πριν χρονια τη σειρα Samurai Champloo και δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα. σα να περασε απαρατηρητη. τωρα την ξαναβλεπω σε καλυτερη ποιοτητα και με αγγλικο dub και τη βρισκω απολαυστικοτατη! μπορω να πω μου αρεσει εξισου με την Cowboy Rocks...ε.. Βebop
απορω πως την ειχα ξεχασει τοτε.....ουτε ενα επεισοδιο δεν θυμαμαι
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 24 Νοέμβριος 2012 - 19:00
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 12:49
Μαλλον και γω πρεπει να του ξαναδωσω μια ακομα ευκαιρια γιατι οταν το ειχα δει το ειχα μισησει.
ναι, να το κανεις. τωρα που την ξαναδα μπορω να πω πως μου αρεσε περισσοτερο απο την Cowboy Bebop! και εγω την ειχα μισησει στην αρχη.
μαλιστα απεχθανομουν το OP/ED. ενω τωρα ηθελα να τα βλεπω αρκετα συχνα. το ED ειναι υπεροχο και το OP αρκετα ιδιαιτερο
ειναι πιο χαλαρη και φλου, κατι που βολευει οταν πας να βαλεις πολλα ειδη στο ιδιο καζανι. Η Bebop στις δραματικες σκηνες τα χαλασε, σε αντιθεση με αυτην. σε οτι αφορα την ποιοτητα, η Bebop ειναι πολυ πιο μπροστα.
μα στην εκτελεση, η Champloo υπερτερει ελαφρως.