Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4966 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2012 - 20:23

Εχει δει καποιος το ixion saga dt να μου πει αν αξιζει να αρχισω τη σειρα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4967 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 18:26

λοιπον τωρα που δν ειχα ιντερνετ(κι ακομα δν εχω αλλα αλλο αυτο) ειδα τς παναγιας τα ματια.... σοβαρα ..ειδα πολλες σειρες και τελειωσα κιολας αρκετες....ευτυχως ειχα αποθεμα γτ αλλιως δν θα την παλευα..... απο αυτες που θυμαμαι πιο πολυ ειναι το GTO που πραγματικα ελιωσα και μου αρεσε πολυ ,το Mouryou no Hako ~ επιτελους το τελειωσα ~που επισης ηταν αρκετα καλο , το Blood + που ηθελα να δειρω κοσμο τοσο πολυ αλλα εχε χαρη που υπηρχε ο Solomon ηταν καλουτσικο ,το Shigurui που επισης μου αρεσε μιας κι ηταν αυτο ακριβως που περιμενα και τελος το Τοkyo Magnitude 8.0
Spoiler:
μου αρεσε παρα πολυ!!!!!!!!!!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4968 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 22:24

Ειδα τα 4 επεισοδια του Ixion Saga dt.Οσα εχουν βγει δηλαδη ως τωρα.ΕΙναι adventure,comedy(περισσοτερο αντρικο).Ως τωρα εχω κανει κυλιακους απο τα γελια.Τα πρωτα επεισοδια ειναι πολυ καλα.Επειδη ειναι και αυτο mmorpg(αν και ως τωρα δεν εχει δειξει lvs hp κτλ)τα γραφικα ειναι πολυ καλα.Το συνιστω για οποιον/οια θελει να δει κομωδια.Οπως ειπα ομως το χιουμορ ειναι περισσοτερο αντρικο.

Μ'αρεσει αρκετα.Ελπιζω να μην το χαλασουν
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4969 Hayabusa Shinkansen

Hayabusa Shinkansen

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήναι, Ελλάδα

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 20:22

Μόλις τελείωσα το Tokyo, Magnitude 8.0...πολύ καλή δουλειά στο σχεδιασμό, φοβερά μηνύματα κοινωνικά, ανατροπή για τη μικρή Μirai,
Spoiler:
και σίγουρα ανθρώπινο και συγκινητικό τέλος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους είναι στη διάθεση να δουν κάτι ρεαλιστικό μα και κάπως βαρύ...μην περιμένετε το κλασσικό happy end...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ice_hime: 09 Νοέμβριος 2012 - 20:38
spoiler

#4970 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 20:59

Εγώ αυτό το καιρό ξεκίνησα να παρακολουθώ Btooom, sukitte ii na yo, Magi- The labyrinth of Magic, Sword Art Online!
Και έχω να πω ότι πάρα πολύ ωραία άνιμε και σε πλοκή και σχεδιασμό!
Όποιος δεν τα έχει δει συνιστώ να τα δει.
To sukitte ii na yo είναι ρομάντζο αλλά δεν είναι από τα κλασσικά και φαντασιόπληκτικα shojo, είναι με λογικό κορίτσι που είχε σταματήσει να συνανστρέφεται με ανθρώπους επειδή την πρόδιδαν συνεχώς!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4971 Argetlam

Argetlam

Otaku ^.^

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 17:08

τελείωσα το fate/zero πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου αξίζει να το δει κάποιος. λέω να αρχίσω το code geass τώρα αν και η φάση ρομπότ που πλακώνονται δεν είναι του στυλ μου

#4972 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 23:15

argetlam το code geass δεν ειναι και το typical mecha, εχει πολυ ψωμι για να δεις. εγω το ευχαριστήθηκα και δεν ειμαι φαν των ρομποτ που πλακωνονται ;-)

εχω πιασει mawaru penguindrum και gto , αν και το πρωτο με εχει αιχμαλωτισει! απλα φανταστικο μεχρι στιγμης (8ο ep) , πιστευω ξεπερασαμε το σκοπελο που υποψιαζομουνα, οτι θα τους βαζει διαφορες αποστολες η himari, οι οποιες θα κρατανε 2-3 επεισοδια, και απλα καταπινω τα επειδοδια για να δω που το παει. SURVIVAL STRATEGYYYYYYY!!! επίσης βρηκα νεο ηχο για το ξυπνητηρι μου (intro)

και το gto ειναι ωραίο, πολυ καιρο ειχα να γελασω δυνατα με anime.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4973 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 17:21

Eιχα δει το καλοκαιρι το Ηellsing (το κανονικο) και σημερα, που ειναι και Παρασκευουλα αποφασισα να αρχισω το Hellsing Ultimate Ova.Δεν το συζηταω οτι ειναι 1000000000000000 φορεςκαλυτερο απο το πρωτο Hellsing, και ισως να εξελιχθει σε ενα απο τα αγαπημενα μου ανιμε.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4974 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 17:48

Εγώ πάλι πριν λίγο καιρό μπήκα στην τρίτη σαιζόν του szs. Σαν την πρώτη εντάξει, δεν είναι. Καλούλα μέχρι στιγμής, αν και η αλλαγή στο σχέδιο δεν μου πολυαρέσει.

Τελειώνω το Κ-ον! επίσης. Ίσως να 'ναι το μόνο moeshit που να μου αρέσει μαζί με δύο τρία άλλα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Ακόμη, άρχισα ichigo mashimaro. Και αυτό μου αρέσει, αν και το AzuDa δεν το φτάνει. Τα κοριτσάκια όλα συμπαθητικότατα πάντως, και βγάζει γέλιο.

To sukitte ii na yo είναι ρομάντζο αλλά δεν είναι από τα κλασσικά και φαντασιόπληκτικα shojo, είναι με λογικό κορίτσι που είχε σταματήσει να συνανστρέφεται με ανθρώπους επειδή την πρόδιδαν συνεχώς!

Ε καλά, λογική δεν την λες κιόλας. Κολλημένη ίσως.

#4975 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 19:05

το κ-ον δεν έχει καμία σχέση με σκατά

#4976 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 19:09

Δεν ξέρω αν συμφωνώ, όσο έβλεπα την πρώτη σεζόν προσωπικά με έκανε και ένιωθα λίγο κοπρολάγνος.

Έκανα φιλότιμες προσπάθειες να δω όσα ήθελα από την τωρινή σεζόν, αλλά κάπως κάπου τα μόνα που μου έμειναν ongoing είναι τα 3α shoujo (Tonari, Kamisama, Sukitte) από τα οποία δυστυχώς πρέπει να πω ότι το τελευταίο είναι και το χειρότερο, και το Τσουουνίμπιιου. Κάπως-κάπου έχω καταφέρει να δω και Magi και Btooom! Δεν ξέρω γιατί. Εγώ Psycho Pass και Robotics;Notes ήθελα να δω. Δεν κατάλαβα πώς έγινε αυτή η τράμπα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4977 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 23:36

Αρχισα να βλεπω fullmetal alchemist σημερα.εφτασα στο 14ο επ...ειναι πιο ωραιο απο σο το περιμενα.τα καινουργια ανιμε δεν μου προκαλουν τοσο ενδιαφερον... :/ και μου μεινε μια απορια τωρα.γιατι τον ονομασαν fullmetal?δηλαδη αν γινει αλχημιστης ο αδελφος του πως θα τον ονομασουν? :P

#4978 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 18:45

ειχα δει πριν χρονια τη σειρα Samurai Champloo και δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα. σα να περασε απαρατηρητη. τωρα την ξαναβλεπω σε καλυτερη ποιοτητα και με αγγλικο dub και τη βρισκω απολαυστικοτατη! μπορω να πω μου αρεσει εξισου με την Cowboy Rocks...ε.. Βebop

απορω πως την ειχα ξεχασει τοτε.....ουτε ενα επεισοδιο δεν θυμαμαι

#4979 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 18:59

ειχα δει πριν χρονια τη σειρα Samurai Champloo και δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα. σα να περασε απαρατηρητη. τωρα την ξαναβλεπω σε καλυτερη ποιοτητα και με αγγλικο dub και τη βρισκω απολαυστικοτατη! μπορω να πω μου αρεσει εξισου με την Cowboy Rocks...ε.. Βebop

απορω πως την ειχα ξεχασει τοτε.....ουτε ενα επεισοδιο δεν θυμαμαι

Μαλλον και γω πρεπει να του ξαναδωσω μια ακομα ευκαιρια γιατι οταν το ειχα δει το ειχα μισησει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 24 Νοέμβριος 2012 - 19:00

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4980 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2012 - 12:49

Μαλλον και γω πρεπει να του ξαναδωσω μια ακομα ευκαιρια γιατι οταν το ειχα δει το ειχα μισησει.

ναι, να το κανεις. τωρα που την ξαναδα μπορω να πω πως μου αρεσε περισσοτερο απο την Cowboy Bebop! και εγω την ειχα μισησει στην αρχη.
μαλιστα απεχθανομουν το OP/ED. ενω τωρα ηθελα να τα βλεπω αρκετα συχνα. το ED ειναι υπεροχο και το OP αρκετα ιδιαιτερο

ειναι πιο χαλαρη και φλου, κατι που βολευει οταν πας να βαλεις πολλα ειδη στο ιδιο καζανι. Η Bebop στις δραματικες σκηνες τα χαλασε, σε αντιθεση με αυτην. σε οτι αφορα την ποιοτητα, η Bebop ειναι πολυ πιο μπροστα.
μα στην εκτελεση, η Champloo υπερτερει ελαφρως.