Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 19 October 2012 - 04:44
... 'twas good.
Αν δεν ήταν μόνο 11 επεισόδια ώστε να επένδυαν περισσότερο στο στοιχείο του sci-fi, αυτό το άνιμε θα έμπαινε στα πραγματικά αγαπημένα μου.
Posted 19 October 2012 - 14:51
Δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο οπότε ελπίζω να το τελειώσω το σαββατοκύριακο.. 25 επεισόδεια είναι εξάλου

Μέχρι στιγμής αρκετά καλό, να δουμε και τη συνέχεια =3

Posted 19 October 2012 - 18:14
Ξεκίνησα το sword art online! Έχω φτάσει στο 4ο επεισόδιο και είμαι ευχαριστημένη και με το σχέδιο και με την ιστορία- αν και προσφέρει μια γερή δόση mindfuck μπορώ να πω xD
Δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο οπότε ελπίζω να το τελειώσω το σαββατοκύριακο.. 25 επεισόδεια είναι εξάλου
Μέχρι στιγμής αρκετά καλό, να δουμε και τη συνέχεια =3
Ακόμα στο 15ο επεισόδιο είναι, πώς θα το τελειώσεις εσύ μέσα στο σαβ/κο??

Μάλλον δεν ξέρεις τί σημαίνει mindfuck... Μόνο για facepalms είναι η σειρά.
Edited by Erebos, 19 October 2012 - 18:15.
Posted 20 October 2012 - 18:02
για το ειδος της ηταν οντως απο τις καλυτερες σειρες και σε οτι αφορα τη δραση και τους χαρακτηρες βαζει τα γυαλια σε σειρες οπως Mitchiko e Hatchin.
θα διαβασω και το manga εκει που τελειωνει η σειρα.
Posted 23 October 2012 - 11:48
Μ'άρεσε, όχι βέβαια όσο το πρώτο, αλλά την απόλαυσα αρκετά!
Posted 23 October 2012 - 14:40

Edited by Itachi Akatsuki, 23 October 2012 - 14:41.
Posted 23 October 2012 - 15:24
Posted 23 October 2012 - 17:02
ειδα εντος της εβδομαδας τις δυο σαιζον Black Lagoon. προκειμενου να ακουω αθλια Engrish, προτιμησα το αρκετα καλο αγγλικο dub.
για το ειδος της ηταν οντως απο τις καλυτερες σειρες και σε οτι αφορα τη δραση και τους χαρακτηρες βαζει τα γυαλια σε σειρες οπως Mitchiko e Hatchin.
θα διαβασω και το manga εκει που τελειωνει η σειρα.
Δες και τις ovas Black Lagoon : Roberta's blood trail.Συνεχεια της σειρας ειναι και ειναι αριθμημενες απο 25-29.Νομιζω οτι βασιζονται σε chapter του manga που βγηκαν μεταγενεστερα της σειρας
Posted 23 October 2012 - 17:11
Δες και τις ovas Black Lagoon : Roberta's blood trail.Συνεχεια της σειρας ειναι και ειναι αριθμημενες απο 25-29.Νομιζω οτι βασιζονται σε chapter του manga που βγηκαν μεταγενεστερα της σειρας
δεν εχω ακουσει καλες κριτικες.
και διαβαζοντας το manga, βρηκα αυτα τα κεφαλαια αφανταστα βαρετα. αν μπορεσαν και καναν OVA αυτα τα κεφαλαια προκειται για κατορθωμα!
γενικα απο τις λιγες φορες που μια σειρα anime ξεπερναει το manga σε ποιοτητα. Και αυτο γιατι σκηνοθετει τις σκηνες δρασης με τετοιο τροπο που ουτε καν ο mangaka θα φανταζοταν.
και πανω απο ολα, ποτε δεν παιρνει τον εαυτο της στα σοβαρα..βεβαια επαιξε ρολο και το dub, πιασαν το νοημα της σειρας, βαζοντας απιστευτες ατακες.
Posted 23 October 2012 - 17:29
και διαβαζοντας το manga, βρηκα αυτα τα κεφαλαια αφανταστα βαρετα. αν μπορεσαν και καναν OVA αυτα τα κεφαλαια προκειται για κατορθωμα!
γενικα απο τις λιγες φορες που μια σειρα anime ξεπερναει το manga σε ποιοτητα. Και αυτο γιατι σκηνοθετει τις σκηνες δρασης με τετοιο τροπο που ουτε καν ο mangaka θα φανταζοταν.
και πανω απο ολα, ποτε δεν παιρνει τον εαυτο της στα σοβαρα..βεβαια επαιξε ρολο και το dub, πιασαν το νοημα της σειρας, βαζοντας απιστευτες ατακες.
Eιναι πολυ καλες με καταιγιστικη δραση.Οι ovas καλυπτουν απο το chapter 44-76 του μανγκα.Ειναι ακριβως στο ιδιο στυλ οπως ειναι και τα προηγουμενα 24 επεισοδια.Οποτε αν σου αρεσε η σειρα δε βλεπω για ποιο λογο να μην σου αρεσει. Στο myanimelist εχει σκορ 8.22.
Posted 23 October 2012 - 19:01
Είχα δοκιμάσει μια φορά να κάνω rewatch με το αμερικάνικο dub, ούτε ένα επεισόδιο δεν άντεξα, και δεν αναφέρομαι στις ερμηνείες των ηθοποιών, οι οποίες ήταν άνω του μετρίου, αλλά στο κακό sound editing που χάλαγε όλη την ατμόσφαιρα και σου θύμιζε συνέχεια ότι βλέπεις κάτι μεταγλωττισμένο.
Eιναι πολυ καλες με καταιγιστικη δραση.Οι ovas καλυπτουν απο το chapter 44-76 του μανγκα.Ειναι ακριβως στο ιδιο στυλ οπως ειναι και τα προηγουμενα 24 επεισοδια.Οποτε αν σου αρεσε η σειρα δε βλεπω για ποιο λογο να μην σου αρεσει. Στο myanimelist εχει σκορ 8.22.
Η μόνη σκηνή που άξιζε ήταν το μακελειό στο bar με την Fabiola να βγάζει από τα μανίκια τα MAG-7.
Επισής, το να κρίνεις βάσει του σκορ στο MAL είναι ανέκδοτο.
Edited by Erebos, 23 October 2012 - 19:07.
Posted 23 October 2012 - 19:38
Posted 23 October 2012 - 21:22

Posted 24 October 2012 - 16:09
Επίσης, το Mushishi που είναι πραγματικά πανέμορφο anime και χαίρομαι να το βλέπω. Αγαπάω τον πρωταγωνιστή, την ατμόσφαιρα, τα τοπία, τις αυτοτελείς ιστορίες και το μείγμα φαντασία/ντοκυμανταίρ της σειράς. Έπρεπε να το είχα δει πιο πριν.

Posted 26 October 2012 - 16:25