Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 12 September 2012 - 12:17
Είδα και το Pet Shop Of Horrors πριν... Απλά υπέροχο. Σε λίγο θα με κάνουν να υιοθετήσω τη νοοτροπία: "Όσο πιο παλιά, τόσο πιο καλά." Δεν ξεκόλλαγα απ' την οθόνη.
Posted 12 September 2012 - 22:51

Posted 12 September 2012 - 23:20
Το 1ο μου θυμιζει λιγο Darker than black.
Τελειωσα τις προαλλες Usagi Drop. Πολυ ωραιο το ανιμε. Ελπιζω αν κανουν 2η σεζον μονο, να μην ακολουθησει το μανγκα. Δε μ'αρεσε καθολου το τελος.
Και ειδα και Nurarihyon no Mago. Μετρια 1η σεζον. Αρκετα καλη η 2η. Αν εβγαινε και 3η θα ταν ακομα καλυτερη πιστευω.
Posted 13 September 2012 - 12:56
Βλεπω το Neon Genesis Evangelion και ειμαι στο 6ο επεισοδιο.Ωραιο φαινεται αλλα δεν μπορω να δω πανω απο 2 επεισοδια σερι.Οι χαρακτηρες ειναι λες και περνουν ολοι αντικαταθλιπτικα η εχουν καψει κυτταρα απο ναρκωτικα και δεν εχουν επαφη με το περιβαλλον
Οταν το τελειωσω παιζει να ξαναδοκιμασω να δω Death Note που το παρατησα στο 9ο επεισοδιο.
Posted 14 September 2012 - 23:50
Ξεκίνησα το Nichijou και έχει πολύ φάση.
Edit: Είδα και το Kuragehime και το αγάπησα κι αυτό!Ο τύπος με την Benz μανία είναι το άλλο μου μισό.
Edited by miko-chin, 14 September 2012 - 23:54.
Posted 16 September 2012 - 14:59
Posted 16 September 2012 - 15:16

Posted 20 September 2012 - 10:47
Pet shop of horrors:Καλούτσικη φάση.Creepiness χωρίς υπερβολές,καλτίλα πρωταγωνιστής,απλές ιστοριούλες και απλά(βασικά ντάξει,κυρίως απλουστευμένα) νοήματα.Αγαπημένη ιστορία αυτή με την μέδουσα.Θα του έβαζα άνετα ένα 7άρι,αλλά από τα 4 eps που έχει το ένα(το last) το βρήκα κάτω του μετρίου,oπότε...
6/10
Εternal family:Πολύ πετυχημένο blend σάτιρας με mindfuck.Δημιουργικότατο σχέδιο και το ch.d. των πρωταγωνιστών προλαβαίνει να φτάσει σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο,πλην της pyromaniac.
Μου προκάλεσε ασύλληπτο spinning διάθεσης,μέσα σε 27 min πέρασα κάμποσες φορές από υστερικά γέλια σε ενόχληση(με την καλή έννοια),από ενόχληση σε gloom,και τούμπαλιν.Υπήρχαν μέχρι και 2-3 σημεία που σχεδόν συγκινήθηκα.Το μόνο που με ενόχλησε(με την κακή έννοια) ήταν οι επ' άπειρον επαναλαμβανόμενοι τρόποι αλλαγής σκηνής,δηλ. καζανάκι(ειδικά αυτό)και χορός γύρω απ την φωτιά,που ήταν ο ορισμός του overuse,ακόμα και για τέτοιου τύπου θεάματα.Και θεωρώ και ότι η παλαβομάρα των πρωταγωνιστών κάποιες φορές φαινόταν πολύ βεβιασμένη,ιδίως στο πρώτο μέρος,δηλαδή πριν βγουν στον έξω κόσμο.
8,5/10
Κigeki:Masterpiece.Kαταφέρνει μέσα σε τόσο λίγο χρόνο ότι οι περισσότερες σειρές/ταινίες ίδιου ύφους θέλουν κάνα δίωρο.'Oσοι δεν το έχετε τσεκάρει να το κάνετε,it takes only 10 min.
9,5/10
'Oπου να ναι θα δω και το Futatsu no Kurumi,που το χω αφήσει να σαπίζει στα αρχεία.Απ' όσα war dramas έχω δει,όσα δεν μου φάνηκαν γελοία και εκνευριστικά είναι μετρημένα στα δάχτυλα.Ελπίζω το συγκεκριμμένο να προσθεθεί σε αυτά.

Posted 20 September 2012 - 19:48
αν εχεις προσδοκιες οπως στη Hotaru no naka θα απαγοητευτεις, μοιαζει σα να εγινε τη δεκαετια του 60 με τετοιο λιτο Animation. Σα να ειναι αφηγηση παιδικου βιβλιου. Παρολα αυτα εχει και αυτη τις ιδιαιτεροτητες της και σωζεται μονο και μονο λογω των καλων ηθοποιων και των εκφραστικων αλλα στατικων χαρακτηρων. ανηκει σε μια συλλογη ταινιων με συγκεκριμενο θεμα και θα με ενδιεφερε να δω και τις υπολοιπες.'Oπου να ναι θα δω και το Futatsu no Kurumi,που το χω αφήσει να σαπίζει στα αρχεία.Απ' όσα war dramas έχω δει,όσα δεν μου φάνηκαν γελοία και εκνευριστικά είναι μετρημένα στα δάχτυλα.Ελπίζω το συγκεκριμμένο να προσθεθεί σε αυτά.
Posted 21 September 2012 - 18:50
Posted 27 September 2012 - 01:44
Posted 27 September 2012 - 03:24
Ειδα τα τελευταια 5 επεισοδια του Neon Genesis Evangelion σερι...πραγματικα καψιμο.Ειλικρινα στα 2 τελευταια δεν καταλαβα σχεδον τιποτα.Ελπιζω οταν δω τις ταινιες να βγαλω ακρη.
Δες πρώτα το End of Evangelion.
Αν εννοείς την νέα τετραλογία του Rebuild, οι δύο πρώτες ταινίες που έχουν βγει δεν προσθέτουν κάτι παραπάνω στην υπόθεση, οι δύο τελευταίες θα δείξει.
Posted 27 September 2012 - 11:23
Δες πρώτα το End of Evangelion.
Αν εννοείς την νέα τετραλογία του Rebuild, οι δύο πρώτες ταινίες που έχουν βγει δεν προσθέτουν κάτι παραπάνω στην υπόθεση, οι δύο τελευταίες θα δείξει.
To End of Evangelion και το Death and Rebirth εννοω.Ελπιζω την περιοδο που βγηκαν οι ταινιες ο δημιουργος να ειχε ελλατωσει τα ναρκωτικα μπας και βγαλω ακρη

Posted 27 September 2012 - 12:27
Posted 01 October 2012 - 15:07
Ότι είχε δράση είχε αλλά το υπόλοιπο story ήταν στα όρια του Derp. Και στις τρείς περιπτώσεις ξεκίναγε αρκετά καλά με ένα A potential πίσω από το μυστήριο και κατέληγε να αναλώνεται σε χαζούς διαλόγους, μηδαμινούς χαρακτήρες, λύσεις από το πουθενά και κάτι κουλές καταλήξεις που πραγματικά ήταν λες και τις είχε σκεφτεί ο πεντάχρονος ανηψιός μου. Άντε πες η τρίτη ιστορία να ήταν ελαφρώς καλύτερη από τις άλλες δύο αλλά δεν το σώζει. Δηλαδή εντάξει δεν περίμενα τρομερό character development σε επίπεδα ψυχολογικού anime αλλά αν ήταν να βλέπω plot twists επιπέδου "computers κάνουν merge με νεκρό άνθρωπο και αποκτούν βούληση" βλέπω άλλο ένα επεισόδιο από το Sword art online ξέρω γω. Δεν διαφέρουν πολύ ούτε στους χαρακτήρες ούτε στο objectification*.
Γενικά δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε κάτι παρά τα λεγόμενα υψηλά production values του. Έχουμε δει πολύ καλύτερα εγχειρήματα της περιόδου-και ακόμη πιο πριν-, τόσο σε επίπεδο ιστορίας όσο και σε επίπεδο animation. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το appeal των συγκεκριμένων OVAs ειδικά όταν συνοδεύεται από σχόλια για την κάτάντια του σημερινού Japanimation. At any given time μπορώ να απαριθμήσω δουλειές μετά το 2007 οι οποίες ήταν απείρως καλύτερες από αυτό το πράγμα που είδα.
*αυτό που ο καθένας τους είχε και από μία γκόμενα-γλάστρα έτοιμη να πεθάνει για χάρη του με κουφαινε κάθε φορά. Ο δε Benten είχε δύο γιατί το μανικιούρ του αετού και η πετονιά βοηθάνε να πιάνει καλύτερα τα γκομενάκια.