Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4921 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 12 September 2012 - 12:17

Τώρα βλέπω το Katanagatari, είμαι στη μέση και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Έχει υπέροχο σχέδιο, καλή μουσική και δεν είναι καθόλου άσχημο κι από θεματολογία. Οι περισσότεροι χαρακτήρες βέβαια μ' εκνευρίζουν μέχρι στιγμής (και οι αγαπημένοι μου πεθάνανε), αλλά το αντέχω. Το character design στην αρχή δε μου πολυάρεσε γιατί το βρήκα απλοϊκό, αλλά δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα και γενικώς μ' αρέσουν τα ποικίλα και διαφορετικά designs, οπότε τώρα έχω συμφιλιωθεί πλήρως μαζί του. Βοηθάει βέβαια και το γεγονός ότι στον καλλιτεχνικό τομέα στο σύνολό της, (χρώματα, τοπία, διακόσμηση κλπ, τα πάντα ταιριάζουν και δένουν αρμονικά μεταξύ τους) η σειρά σκίζει.

Είδα και το Pet Shop Of Horrors πριν... Απλά υπέροχο. Σε λίγο θα με κάνουν να υιοθετήσω τη νοοτροπία: "Όσο πιο παλιά, τόσο πιο καλά." Δεν ξεκόλλαγα απ' την οθόνη.

#4922 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 12 September 2012 - 22:51

Βλεπω το Neon Genesis Evangelion και ειμαι στο 6ο επεισοδιο.Ωραιο φαινεται αλλα δεν μπορω να δω πανω απο 2 επεισοδια σερι.Οι χαρακτηρες ειναι λες και περνουν ολοι αντικαταθλιπτικα η εχουν καψει κυτταρα απο ναρκωτικα και δεν εχουν επαφη με το περιβαλλον :sweat: Οταν το τελειωσω παιζει να ξαναδοκιμασω να δω Death Note που το παρατησα στο 9ο επεισοδιο.

#4923 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 12 September 2012 - 23:20

Βλεπω Speed Grapher και Hi no Tori που το'χα αφησει παλιοτερα. Καλα φαινονται και τα 2. Ειδικα το 2ο.
Το 1ο μου θυμιζει λιγο Darker than black.
Τελειωσα τις προαλλες Usagi Drop. Πολυ ωραιο το ανιμε. Ελπιζω αν κανουν 2η σεζον μονο, να μην ακολουθησει το μανγκα. Δε μ'αρεσε καθολου το τελος.
Και ειδα και Nurarihyon no Mago. Μετρια 1η σεζον. Αρκετα καλη η 2η. Αν εβγαινε και 3η θα ταν ακομα καλυτερη πιστευω.

#4924 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 September 2012 - 12:56

Βλεπω το Neon Genesis Evangelion και ειμαι στο 6ο επεισοδιο.Ωραιο φαινεται αλλα δεν μπορω να δω πανω απο 2 επεισοδια σερι.Οι χαρακτηρες ειναι λες και περνουν ολοι αντικαταθλιπτικα η εχουν καψει κυτταρα απο ναρκωτικα και δεν εχουν επαφη με το περιβαλλον :sweat: Οταν το τελειωσω παιζει να ξαναδοκιμασω να δω Death Note που το παρατησα στο 9ο επεισοδιο.

Spoiler:

#4925 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 14 September 2012 - 23:50

Είδα το Mawaru Penguindrum αλλά βαριέμαι να γράφω εντυπώσεις.Απλά το ~αγαπώ~!
Ξεκίνησα το Nichijou και έχει πολύ φάση.
Edit: Είδα και το Kuragehime και το αγάπησα κι αυτό!Ο τύπος με την Benz μανία είναι το άλλο μου μισό.

Edited by miko-chin, 14 September 2012 - 23:54.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#4926 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 16 September 2012 - 14:59

Οι OVAS Hellsing Ultimate περιεχουν ολη την ιστορια του manga η αναμενεται να βγει καμια ακομα; Ο λογος που δεν ρωταω στο αντιστοιχο θρεντ ειναι για να μην δω κανα σποιλερ κατα λαθος

#4927 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 16 September 2012 - 15:16

Βλεπω Ao no Exorcist και ειναι τρελο ( μεχρι τωρα βεβαια :P )

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4928 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 20 September 2012 - 10:47

Μιας και πριν λίγο τελείωσα κάποια short-length:

Pet shop of horrors:Καλούτσικη φάση.Creepiness χωρίς υπερβολές,καλτίλα πρωταγωνιστής,απλές ιστοριούλες και απλά(βασικά ντάξει,κυρίως απλουστευμένα) νοήματα.Αγαπημένη ιστορία αυτή με την μέδουσα.Θα του έβαζα άνετα ένα 7άρι,αλλά από τα 4 eps που έχει το ένα(το last) το βρήκα κάτω του μετρίου,oπότε...
6/10

Εternal family:Πολύ πετυχημένο blend σάτιρας με mindfuck.Δημιουργικότατο σχέδιο και το ch.d. των πρωταγωνιστών προλαβαίνει να φτάσει σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο,πλην της pyromaniac.
Μου προκάλεσε ασύλληπτο spinning διάθεσης,μέσα σε 27 min πέρασα κάμποσες φορές από υστερικά γέλια σε ενόχληση(με την καλή έννοια),από ενόχληση σε gloom,και τούμπαλιν.Υπήρχαν μέχρι και 2-3 σημεία που σχεδόν συγκινήθηκα.Το μόνο που με ενόχλησε(με την κακή έννοια) ήταν οι επ' άπειρον επαναλαμβανόμενοι τρόποι αλλαγής σκηνής,δηλ. καζανάκι(ειδικά αυτό)και χορός γύρω απ την φωτιά,που ήταν ο ορισμός του overuse,ακόμα και για τέτοιου τύπου θεάματα.Και θεωρώ και ότι η παλαβομάρα των πρωταγωνιστών κάποιες φορές φαινόταν πολύ βεβιασμένη,ιδίως στο πρώτο μέρος,δηλαδή πριν βγουν στον έξω κόσμο.
8,5/10

Κigeki:Masterpiece.Kαταφέρνει μέσα σε τόσο λίγο χρόνο ότι οι περισσότερες σειρές/ταινίες ίδιου ύφους θέλουν κάνα δίωρο.'Oσοι δεν το έχετε τσεκάρει να το κάνετε,it takes only 10 min.
9,5/10

'Oπου να ναι θα δω και το Futatsu no Kurumi,που το χω αφήσει να σαπίζει στα αρχεία.Απ' όσα war dramas έχω δει,όσα δεν μου φάνηκαν γελοία και εκνευριστικά είναι μετρημένα στα δάχτυλα.Ελπίζω το συγκεκριμμένο να προσθεθεί σε αυτά.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#4929 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 September 2012 - 19:48

'Oπου να ναι θα δω και το Futatsu no Kurumi,που το χω αφήσει να σαπίζει στα αρχεία.Απ' όσα war dramas έχω δει,όσα δεν μου φάνηκαν γελοία και εκνευριστικά είναι μετρημένα στα δάχτυλα.Ελπίζω το συγκεκριμμένο να προσθεθεί σε αυτά.

αν εχεις προσδοκιες οπως στη Hotaru no naka θα απαγοητευτεις, μοιαζει σα να εγινε τη δεκαετια του 60 με τετοιο λιτο Animation. Σα να ειναι αφηγηση παιδικου βιβλιου. Παρολα αυτα εχει και αυτη τις ιδιαιτεροτητες της και σωζεται μονο και μονο λογω των καλων ηθοποιων και των εκφραστικων αλλα στατικων χαρακτηρων. ανηκει σε μια συλλογη ταινιων με συγκεκριμενο θεμα και θα με ενδιεφερε να δω και τις υπολοιπες.

#4930 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 21 September 2012 - 18:50

Ξεκίνησα το Hyouka επειδή είχε καλά recommendations και δυστυχώς εδώ και δύο επεισόδια δεν ενθουσιάστηκα. Οι χαρακτήρες, αν εξαιρέσουμε τον Shinpachi Sunohara Satoshi επειδή έχει πλάκα, είναι βαρετοί και μέχρι τώρα τα μυστήρια δδδδεεεενννν. Θα το συνεχίσω όμως, δεν έχω τίποτα καλύτερο (ξέχασα ποιο ήταν το τελευταίο επεισόδιο του Detective Conan που είδα και βαριέμαι να ψάχνω).

#4931 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 27 September 2012 - 01:44

Ειδα τα τελευταια 5 επεισοδια του Neon Genesis Evangelion σερι...πραγματικα καψιμο.Ειλικρινα στα 2 τελευταια δεν καταλαβα σχεδον τιποτα.Ελπιζω οταν δω τις ταινιες να βγαλω ακρη.

#4932 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 27 September 2012 - 03:24

Ειδα τα τελευταια 5 επεισοδια του Neon Genesis Evangelion σερι...πραγματικα καψιμο.Ειλικρινα στα 2 τελευταια δεν καταλαβα σχεδον τιποτα.Ελπιζω οταν δω τις ταινιες να βγαλω ακρη.

Δες πρώτα το End of Evangelion.
Αν εννοείς την νέα τετραλογία του Rebuild, οι δύο πρώτες ταινίες που έχουν βγει δεν προσθέτουν κάτι παραπάνω στην υπόθεση, οι δύο τελευταίες θα δείξει.
Posted Image
Posted Image

#4933 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 27 September 2012 - 11:23

Δες πρώτα το End of Evangelion.
Αν εννοείς την νέα τετραλογία του Rebuild, οι δύο πρώτες ταινίες που έχουν βγει δεν προσθέτουν κάτι παραπάνω στην υπόθεση, οι δύο τελευταίες θα δείξει.

To End of Evangelion και το Death and Rebirth εννοω.Ελπιζω την περιοδο που βγηκαν οι ταινιες ο δημιουργος να ειχε ελλατωσει τα ναρκωτικα μπας και βγαλω ακρη :P

#4934 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

Sesshomaru~sama

• Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 27 September 2012 - 12:27

Βλέπω το Monster ( απλά τέλειο ) και το Inuyasha που μου φαίνεται πολύ καλό μέχρι στιγμής

TMWsBT7.png        

#4935 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 October 2012 - 15:07

Με αφορμή ένα cool looking video στο Youtube και τα υπερκολακευτικά σχόλια από κάτω από φίλους των Oldies είπα να δω το Cyber City OEDO. Είδα μία ωραία σκηνή, το είδα ότι ήταν ομορφούλι και φαινότανε ωραίο action και θεώρησα ότι θα περάσω ένα ωραίο ξέγνοιαστο μιαμισάωρο. Tbh περίμενα κάτι ανάλογο με το A wind named amnesia. Sadly that was not the case.

Ότι είχε δράση είχε αλλά το υπόλοιπο story ήταν στα όρια του Derp. Και στις τρείς περιπτώσεις ξεκίναγε αρκετά καλά με ένα A potential πίσω από το μυστήριο και κατέληγε να αναλώνεται σε χαζούς διαλόγους, μηδαμινούς χαρακτήρες, λύσεις από το πουθενά και κάτι κουλές καταλήξεις που πραγματικά ήταν λες και τις είχε σκεφτεί ο πεντάχρονος ανηψιός μου. Άντε πες η τρίτη ιστορία να ήταν ελαφρώς καλύτερη από τις άλλες δύο αλλά δεν το σώζει. Δηλαδή εντάξει δεν περίμενα τρομερό character development σε επίπεδα ψυχολογικού anime αλλά αν ήταν να βλέπω plot twists επιπέδου "computers κάνουν merge με νεκρό άνθρωπο και αποκτούν βούληση" βλέπω άλλο ένα επεισόδιο από το Sword art online ξέρω γω. Δεν διαφέρουν πολύ ούτε στους χαρακτήρες ούτε στο objectification*.

Γενικά δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε κάτι παρά τα λεγόμενα υψηλά production values του. Έχουμε δει πολύ καλύτερα εγχειρήματα της περιόδου-και ακόμη πιο πριν-, τόσο σε επίπεδο ιστορίας όσο και σε επίπεδο animation. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το appeal των συγκεκριμένων OVAs ειδικά όταν συνοδεύεται από σχόλια για την κάτάντια του σημερινού Japanimation. At any given time μπορώ να απαριθμήσω δουλειές μετά το 2007 οι οποίες ήταν απείρως καλύτερες από αυτό το πράγμα που είδα.

*αυτό που ο καθένας τους είχε και από μία γκόμενα-γλάστρα έτοιμη να πεθάνει για χάρη του με κουφαινε κάθε φορά. Ο δε Benten είχε δύο γιατί το μανικιούρ του αετού και η πετονιά βοηθάνε να πιάνει καλύτερα τα γκομενάκια.