Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4936 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2012 - 15:46

Εγώ αφού τελείωσα το Fate/Zero που με άφησε με πολύ καλές εντυπώσεις έχω πιάσει και βλέπω μεταξύ άλλων τα OVA του Break Blade (ή broken blade για less engrish) με ανάμεικτα συναισθήματα.

To animation όπως θα περίμενε κανείς από ένα OVA είναι σε πολύ αξιόλογα επίπεδα, ιδιαίτερα δε οι σκηνές που περιέχουν τα mecha (που είναι ομολογουμένως από τα πιο δύσκολα πράγματα για να γίνουν animated σωστά, γιαυτό πιστεύω πως το συγκεκριμένο manga βγήκε σε OVA) είναι αρκετά καλοδουλεμένες! Το mechanical design είναι φανταστικό, υποθέτω πως είναι το δυνατό point του mangaka. Η μουσική είναι επίσης πολύ όμορφη, και δανείζει στο anime μια μικρή και ευπρόσδεκτη αίσθηση από τα mecha anime '90-

Το πρόβλημα είναι στο σενάριο: Παρότι το γενικό conceptάκι και ο κόσμος έχουν ένα ενδιαφέρον, η υλοποίηση τους δυστυχώς χάνει. Την προσέγγιση του σεναρίου την βρήκα αρκετά κακή και βαρετή (μας τα' παν κιάλλοι) ενώ οι χαρακτήρες μου είναι εξίσου αδιάφοροι (και με αρκετούς κομπάρσους) Διάλογοι μέτριοι. Το χειρότερο όμως είναι το plot progressing- το γεγονός ότι στα 3-4 από τα 6 OVA της περίπου μίας ώρας το καθένα, που έχω δει, το σενάριο έχει προχωρήσει ελάχιστα για να μην πω καθόλου το βρίσκω επιεικώς απαράδεκτο ο_ο και είναι κάτι που με κάνει να απορώ (ή μάλλον να φοβάμαι) για το τι είδους conclusion της προκοπής μπορεί να έχουν τα συγκεκριμένα OVA.

Παρόλα αυτά συνεχίζω να το βλέπω λόγω του φα-ντα-στι-κού opening (μόνο και μόνο αυτό αξίζει για να χάσει κάποιος 6 ώρες από την ζωή του :P) και των αρκετά απολαυστικών σκηνών μάχης που περιλαμβάνει τεράστια ρομπότ με όπλα που εκτοξεύουν πρόκες. Ίδωμεν.

Sword art online

Oh mon dieu.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 01 Οκτώβριος 2012 - 15:47

#4937 supernova

supernova

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2012 - 16:53

Μετά απο το καταπληκτικό death note, με την βοήθεια και την παρότρυνση των παιδιών εδώ βλέπω το code geass.
Μπορώ να πώ πως είναι και αυτό πολύ πολύ καλό, χωρίς βέβαια το τόσο μυστήριο και τους εσωτερικούς διαλόγους του death note.
Είμαι πάντως πολύ ευχαριστημένος με το code geass και το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Σας ευχαριστώ παιδιά!!! Posted Image

#4938 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2012 - 19:01

Toaru majutsu no Index... πολύ αμνησία βρε παιδάκι μου...

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#4939 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2012 - 12:22

Εφτασα up to date το Chiose Get you... Δεν ξέρω τον λόγο που σπατάλησα τα πολύτιμα τρίλεπτα μου για να δω αυτό το πράγμα...

Δεν έχω τίποτα με τις παιδικές αγάπες και τα λοιπά, ίσα ίσα μια ιστορία για ένα κοριτσάκι στο οποίο άρεσε κάποιος μεγαλύτερος (μέσα σε κάποια ηλικιακά πλαίσια το μεγαλύτερος) και ήταν "αθώα" παιδική αγάπη οκ, θα το ανεχόμουν, αλλά μα το θεό, οχι έτσι όπως το παρουσίασε το Chitose Get you!!!

Δεν μ'αρέσουν ούτε τα κοριτσάκια των πρώτων τάξεων του δημοτικού τα οποία συμπεριφέρονται σαν χαζά δεκατετράχρονα που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν παρά να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιά θα τα φτιάξει με ποιόν, όπως επίσης δεν μου αρέσουν οι σαραντάχρονες οι οποίες συμπεριφέρονται και αυτές όπως τα δεκατεράχρονα που είπα παραπάνω. Ειδικά όταν η σαραντάρα και το εννιάχρονο ανταγωνίζονται για τον ίδιο άντρα, καταντάει εκνευριστικό στα όρια του αηδιαστικού.

Οι χαρακτήρες όλοι απαίσιοι, με εξαιρεση την μαυρομάλλα (που μιάζει με chibi έκδωση της Bernkastel) η οποία και πάλι μέτρια είναι.

Επίσης το επεισόδιο με το father's day και την καστανομάλλα gave me the creeps :colddd: ...

Με λίγα λόγια απαίσιο...

#4940 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 02:45

Τελειωσα το Code Geass πραγματια πολυ καλο animation και ωραιο σεναριο. 9ρακι του βαζω.Θα του εβαζα παραπανω αλλα ψιλοξενερωσα με το τελος.

#4941 harold.brain

harold.brain

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAustralia

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2012 - 14:17

Εγώ βλέπω Soul Eater ep41
το βρίσκω πραγματικά φοβερό και λεω να ξεκινησω το Elfen Lied σήμερα

:blingeye2: :blingeye2: :blingeye2:

#4942 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2012 - 00:51

Εγώ βλέπω Soul Eater ep41
το βρίσκω πραγματικά φοβερό και λεω να ξεκινησω το Elfen Lied σήμερα

:blingeye2: :blingeye2: :blingeye2:

Μολις τελειωσεις το soul eater ξεκινα το manga.Το τελος ειναι αθλιο.

#4943 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2012 - 01:15

Ειδα το End of Evangelion πραγματικα αρρωστο.To mindfuck του 2ου μισου της ταινιας συγκρινεται μονο με την αρχη του
2001: A Space Odyssey του Κιουμπρικ.

10ρι της βαζω χαλαρα.Ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε.Παντως πολυ καλυτερο τελος απο της σειρας που πραγματικα στα 2 τελευταια επεισοδια δεν καταλαβα τιποτα.Σιγουρα θα ξαναδω ολη την σειρα απο την αρχη καποια στιγμη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από luffy1908: 10 Οκτώβριος 2012 - 01:16

#4944 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2012 - 02:03

Το τέλος της ταινίας είναι ίδιο με το τέλος της σειράς. Απλά η οπτική αλλάζει. Για περισσότερη συζητησούλα υπάρχει το ανάλογο thread που μπορεί να σε κατατοπίσει λίγο περισσότερο και να σου καλύψει τυχόν κενά.

#4945 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2012 - 20:39

Σχετικα προσφατα αρχισα και...GINTAMAAAA!!!Πoλυ φαση εχει :P
Ειδικα ο Gintoki πολυ γαμματος char.
Υ.Γ.Μου τι δινει που τα γραμματα στους υποτιτλους,μου τα κανει μισα η τηλεοραση :emptyonexg1:
Φυσικα οταν ενα ανιμε ειναι τρελο σαν το Gintama δεν δινεις μια για το αν οι υποτιτλοι φαινονται ολοκληρει εφοσον μπορεις και τους διαβαζεις :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 11 Οκτώβριος 2012 - 20:44

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4946 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2012 - 23:48

Σχετικα προσφατα αρχισα και...GINTAMAAAA!!!Πoλυ φαση εχει :P
Ειδικα ο Gintoki πολυ γαμματος char.
Υ.Γ.Μου τι δινει που τα γραμματα στους υποτιτλους,μου τα κανει μισα η τηλεοραση :emptyonexg1:
Φυσικα οταν ενα ανιμε ειναι τρελο σαν το Gintama δεν δινεις μια για το αν οι υποτιτλοι φαινονται ολοκληρει εφοσον μπορεις και τους διαβαζεις :P

Welcome son... Welcome to the darksilver side. :hehehe: Εδώ ως δόλωμα προσφέρουμε φραουλόγαλα αντί για σοκολατάκια! (και σε αντάλλαγμα παίρνουμε τα εγκεφαλικά σου κύττρα) We hope you'll enjoy your stay... and pay you rent! :hiding_something:

Πρόσφατα τελείωσα το Mouryou No Hako, εξαιρετική σειρά, που όμως πρέπει πιστεύω να πέσει rewatch για κα καταλάβεις πλήρως όσα γινόντουσαν, το Baccano - απλά λατρεύω Isaac και Miria! Eιδικά αυτό το "Nandai, Miria?" με τρελαίνει! Και όλα τα παλαβά που έκαναν εννοείται, οι χαρακτήρες αυτοί είναι respect! :respect: Aν είναι να συγκρίνω Baccano και Durarara, το Baccano υπερισχύει σίγουρα σε θέμα χαρακτήρων. (έχε χάρη που έχω όμως κάτι αδυναμίες στο drrr, ααααχ...) Ναι, moving on, τώρα βλέπω το Slam Dunk. Eίμαι στο τέταρτο επεισόδιο απ' τα 100 κι από τώρα λέω ότι κακώς που άργησα να το ξεκινήσω. Παίζει από τώρα να μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο sports anime που έχω συναντήσει. Basuke sugoooooooi!!! Ne, Isaac? :D

#4947 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2012 - 09:34

Είδα το πρώτο επεισόδιο από Samurai 7.... Ε τί εντυπώσεις να έχεις από ένα επεισόδιο...??

Ξέρω είναι κλασικό καλό και τα σχετικά από φίλους αλλά την αμαρτία μου θα την πω... Τα πέντε πρώτα λεπτά με τον αδερφό μου γελούσαμε γιατί λέγαμε οτι μοιάζει με prequel από το Gintama.....

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#4948 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2012 - 21:54

επρεπε να φτασω στο 15ο επεισόδιο από τη shana no2 για να τσουλίσει λίγο η υπόθεση, εχει τα καλά του αλλά μάλλον θα κρατήσω μόνο τη πρώτη σεζόν. ή είμαστε tsun tsun ή δεν είμαστε.

τέλειωσα και το HxH (το παλιό), το τέλος του με τις αραχνούλες ήταν όλα τα λεφτά, μέχρι εκεί δεν με είχε ξετρελάνει...άντε να ξεκινήσω τα ovaκια!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4949 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2012 - 12:31

Άρχισα το Mirai Nikki. Αρκετά καλό σαν ιδέα αλλά η υλοποίηση της δεν μου άρεσε καθόλου (god of time and space? seriously? XD). Μάλλον πάει για drop αλλά θα του δώσω μερικές ευκαιρίες ακόμα.

Από την άλλη άρχισα και το Madoka Magica το οποίο ήθελα εδώ και πολύ καιρό να δω. Παρότι είχα υπόψιν μου ότι θα γίνει κάτι "τέτοιο", successful troll is successful :P Tα production values και το over the imbaness art direction δε χρειάζεται καν να τα σχολιάσω. Plus Yuki motherfuckin Kajiura. Μάλλον το καλύτερο anime που έχω δει φέτος.......και είμαι ακόμα στο 4o επεισόδιο :P Αυτός ο Ουρομπούτσης για να πω την αλήθεια έχει αρχίσει και ανεβαίνει στην εκτίμηση μου και όλως παραδόξως το τελευταίο anime που είδα (και μου άρεσε) είχε συμπτωματικά ακριβώς το ίδιο ubobuchi + kajiura combo (fate/zero), λολ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 16 Οκτώβριος 2012 - 12:31

#4950 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2012 - 13:13

Ανανεωνω, το Gintama εινα θεικο.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om