Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 05 September 2012 - 22:46
στα μισα ειμαι και ειλικρινα ειχα χασει αρκετα απο την πρωτη θεαση πριν χρονια, μιας και το ειχα δει φευγαλεα. ειναι σα να το βλεπω για πρωτη φορα και οι μαχες με τα διαστημοκτηνη ειναι μοναδικες.
προτιμω βεβαια τους χαρακτηρες του πρωτου Gunbuster. αλλα τι να κανω, θα ανεχτω και τους υπαρχοντες
Posted 06 September 2012 - 15:47
Posted 07 September 2012 - 12:09
Επίσης έπιασα και το Nichijou. Αυτή τη σειρά την αγαπώ. Με κάνει να λιώνω απίστευτα πολύ κάθε φορά που την βλέπω. Επίσης η αγγλική version του opening μου έχει κολλήσει.
Posted 07 September 2012 - 12:32
Βλέπω σιγά-σιγά το anime του Umineko. Διάβασα το 1ο vn και μετά είδα τα αντίστοιχα επεισόδια και περιμένω να τελειώσω το 2ο για να συνεχίσω και το anime. Μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλή μεταφορά. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς και πού θα τα σκατώσουν.
Είδα και το Arete. 10/10 Δεν έχω λόγια για αυτό το αριστούργημα!
Posted 07 September 2012 - 12:54
Αφού λάτρεψα τόσο το Baccano αποφάσισα να κάνω ακόμα μια απελπισμένη προσπάθεια να δω το durarara (το οποίο είχα droparei από το 1ο επεισόδιο όταν ήταν ongoing).
Εγώ βλέπω τώρα baccano είμαι στο τρίτο επεισόδιο, εντάξει καλό μέχρις στιγμής. Το durarara πάντως που άρεσε πάρα πολύ, θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να το δεις, δεν θα απογοητευτείς
Posted 07 September 2012 - 17:12
Εγώ τελείωσα χθες το Eden Of The East κάλο ήταν αλλά το τέλος του δεν μου άρεσε.
Eχει και ταινιες,
Posted 08 September 2012 - 09:59
Eχει και ταινιες,
Το Ξέρω έχω δει την πρώτη μονό και ήταν κάπως βαρετή τις άλλες θα της δω οπότε έχω όρεξη γιατί είμαι σε φάση που έχω ψιλοβαρεθεί να βλέπω ανιμε.
Posted 08 September 2012 - 13:34
'Oχι δεν φταίει αυτό,φταίει ότι το durarara είναι ένα από τα πιο άγευστα και αδιάφορα anime που υπάρχουν,και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση.Δεν έχω καταφέρει να δω παραπάνω από το 3ο επεισόδιο. Ίσως φταίει που είδα πολλές σειρές μαζεμένες;
Και εγώ μετά κόπων και βασάνων είχα φτάσει κάπου στο 4ο ή 5ο επεισόδιο,μέχρι που είδα τον πρωταγωνιστή να δέρνει μια ολόκληρη συμμορία με όπλα μόνος του,σε ένα υποτιθέμενο slice of life κατά τ άλλα.Την μικρή δόση supernatural που έχει με την μηχανόβια δεν ήταν είχα βρει καθόλου ταιριαστή με το υπόλοιπο concept,ε μετά άκουσα και ότι στην συνέχεια μπαίνουν και ζόμπια μέσα,και έκλαιγα τον χρόνο που σπατάλησα.

Posted 08 September 2012 - 21:06
Και εγώ μετά κόπων και βασάνων είχα φτάσει κάπου στο 4ο ή 5ο επεισόδιο,μέχρι που είδα τον πρωταγωνιστή να δέρνει μια ολόκληρη συμμορία με όπλα μόνος του,σε ένα υποτιθέμενο slice of life κατά τ άλλα.Την μικρή δόση supernatural που έχει με την μηχανόβια δεν ήταν είχα βρει καθόλου ταιριαστή με το υπόλοιπο concept,ε μετά άκουσα και ότι στην συνέχεια μπαίνουν και ζόμπια μέσα,και έκλαιγα τον χρόνο που σπατάλησα.
Το DRRR δεν είναι slice of life, ποιος το είπε αυτό; Είναι supernatural/psychological. Κυρίως supernatural. Τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ tagged στο site που το παρακολούθησα. Το ότι έχει slice of life στοιχεία δεν το χαρακτηρίζει mainly σε καμία περίπτωση. Δηλαδή πόσο slice of life μπορεί να είναι ένα anime του οποίου η πρωταγωνίστρια είναι μια ακέφαλη-Ιρλανδή-απέθαντη νεράιδα;
Οι χαρακτήρες, εκτός από τους Celty, Izaya, Shizuo, άντε και Shinra και Simon, είναι όντως παντελώς αδιάφοροι και άγευστοι. Δε μπορώ να πω όμως το ίδιο και για την πλοκή. Με αυτούς τους λίγους χαρακτήρες, o Narita δούλεψε καλά για να στήσει ένα αρκετά ενδιαφέρον σκηνικό. Αν μου λες ότι είδες μόνο 4-5 επεισόδια, έχεις χάσει όλο το character development και δεν έχει καν αρχίσει η πλοκή. Βέβαια αν έψαχνες slice of life, δεν ήταν με τίποτα αυτό που έψαχνες.
Posted 08 September 2012 - 21:25
Για τους χαρακτήρες,ούτως ή άλλως δεν θυμάμαι και ονόματα του καθενός για να σου πω.Το μόνο που θυμάμαι ήταν πως σε όποιο είδος και αν άνηκε,δεν μου έδινε καμία έμπνευση να το συνεχίσω.'Ισως θα έπρεπε να δω λίγο περισσότερο για να έχω μια καλύτερη γνώμη,αλλά ειλικρινά δεν υπήρχε περίπτωση να το αντέξω.
Aλλά anw,γούστα είναι αυτά.

Posted 08 September 2012 - 21:34
Για το durarara θα έλεγα ότι είμαι στους φανς του και μου άρεσε πολύ πέρσι καλοκαίρι που το είχα δει αλλά είμαι υπερβολικά κουρασμένος τώρα ώστε να αναφέρω επιχειρήματα και να το αναλύσω.

Posted 08 September 2012 - 22:06
Soul Eater, περίμενε λίγο έχεις να φας μια φόλα... (Όπως καταλαβαίνετε καθόλου δεν αποθαρρύνω κόσμο...

Durarara, εγώ όταν το είχα πρωτοπιάσει το είχα παρατήσει στο πρώτο επεισόδιο, όχι στο πέμπτο...

Posted 09 September 2012 - 07:48
Gundam X(5/39): Φανταστικό μέχρι στιγμής. Μου αρέσει το post-apocalyptic setting καθώς και η ικανότητα του πρωταγωνιστικού Gundam.
Posted 09 September 2012 - 10:02