Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3406 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 29 June 2010 - 00:29

Σε μια βδομαδα(βασικα απο Περασμενη Παρασκευη εως και τωρα) εχω δει

Code Geass both season
DMC
Full Metal Panic all seasons
School Rumble both season
Love Hina

αυτο θα πει καψιμο :8):

Το μοναδικο μαθημα που περασα ειναι Αγγλικα .λογικο μετα απο τοσο ξεσκιμα στα subs :

edit :ξεκινισα το NGE αλλα το εκανα drop στο 2ο ep.Δεν μαρεσε καθολου

Edited by alxdjo, 29 June 2010 - 01:25.

#3407 Mizore chan

Mizore chan

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 29 June 2010 - 01:17

εγω προσφατα τελειωσα το full metal alchemist και το full metal alchemist brotherhood,στο ποιο μενει μονο ενα επισοδιο για να τελειωσει.
τελειωσα και το chaos;head,το οποιο δεν με εντιποσιασε,αντιθετα βαρεθηκα.......
Εκτος αυτων,ως λατρης των anime,παρακολουθησα ολα το συνεχιζομενα anime μολις τα βρηκα με αγγλικουσ υποτυτλους.
Posted Image

#3408 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 29 June 2010 - 23:36

Ολοκλήρωσα το Noein. Αυτή η σειρά μέχρι ένα σημείο ήταν πολύ καλή. Στο τέλος όμως, η κατάληξη της ιστορίας πολύ κουραστική, δε ξέρω πως να το γράψω αλλιώς... Fast Forward τα πέρασα. Ενώ τα πρώτα 18 επεισόδια πήγαιναν καλά.
Εξήμισι με άριστα το 10 εξαιτίας των τελευταίων επεισοδίων. Αλλιώς ήταν οκταράκι.

Πάμε για Angel Beats τώρα + ότι φορτώσω στο archos γιατί έχω και ταξίδι μπροστά μου!

#3409 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 29 June 2010 - 23:39

Το τελειωσα το Love Hina οπως εγραψα στο αναλογο θρεντ του δινω ενα 8,5/10 για την κατηγορια του.Τωρα στο σκηρο υπαρχουν τα FLCL,Fairytail,Ergo Proxy,Cosplay Complex & Kiss x Sis.ποιο να αρχισω να βλεπω αυριο?

#3410 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 30 June 2010 - 00:52

Εγώ σήμερα τελείωσα το ΝANA δράμα, romance με punk-rock bands όλα τα καλά!!
Κακώς το καθυστέρησα..γιατί το λάτρεψα και από οτι διάβασα μόλις τελειώσει το μanga θα βγάλουν 2η σεζόν!!!
Τελος εχουνε βγεί και 2 πολυ ωραίες ταινίες.:lovulovu:
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#3411 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 30 June 2010 - 17:17

Μιας και αναφέρθηκε κανα 2 φορές το Myself; Yourself, είπα να το ξεκινήσω και εγώ.

Μέχρι τώρα είναι ένα πολύ καλά ισορροπημένο romance anime, χωρίς υπερβολικές συμπτώσεις κλπ. αν και το angst φαίνεται από μακριά πως θα σκάσει άσχημα... θα δείξει.
Και κάποιες σκηνές μου έφερναν στο νου το School Days (Nanaka x Sana x Hoshino) και ένιωθα αυτόματα ένα σφίξιμο στο στομάχι... Καταραμένο School Days...
Posted Image
Posted Image

#3412 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 30 June 2010 - 17:35

Μου πήρε καιρό, αλλά πριν κάνα week, τέλειωσα μετά από πολυ καιρό τα
irresponsible captain tylor (space opera comedy) και το Rose of Versailles (drama).

To πρώτο αρκετά καλό, με άριστο animation για 90s που σχεδόν μου θύμισε bebop, με καλές δόσεις humor, διασκεδαστικό,
και τόσο γελοίο ώρες ώρες (εσκεμμένα) που έφτιαχνε απίστευτα τη διάθεσή μου, (καθώς κορόιδευε στη μάπα όλες τις γνωστές space operas)
ενώ ακόμα και το σενάριό του, σε κράταγε χωρίς να είναι κάτι το τρομερό λόγω μερικών ανατροπών.
Ο πρωταγωνιστής δε, Θεός, εκτός από "χαζός", θυμίζει τον κλασικό "Ελληνάρα" που συναντά κάνείς στο στρατό, τεμπέλης μέχρι αηδίας και ανοργάνωτος και βαρεμένος στα πάντα. (Που ξέρει όμως να περνάει καλά)
("ignorance is bliss" ταιριάζει στην περίπτωσή του) Θα δω και τα ovas κάποια στιγμή σίγουρα.

To Versailles ότι και να πω θα είναι λίγο, μετανιώνω που άργησα τόσο να το δω, και όσοι αργείτε να το δείτε επειδή νομίζετε πως θα είναι πολύ shoujo για το γούστο σας ή χάλια animation/design λόγω παλιού production year, δεν φαντάζεστε πόσο έξω πέφτετε. (Προσωπικά αν ήταν όλα τα shoujo έτσι, θα τα 'βλεπα ευχαρίστως και δίχως σκέψη. Κι αυτό προέρχεται από έναν pure seinen-fan.)

Αν και ξεκινούσε λιγάκι χλιαρά, όσο έβλεπα τόσο καλύτερο γινόταν, με ένα καλό κρεσέντο προς το τέλος, που ήταν και αξιοπρεπέστατο σαν κλείσιμο.
Tα op/end τα λάτρεψα επίσης ποιοτικότατη μουσική.

Σε κάθε περίπτωση η πλειοψηφία των καινούριων τίτλων δεν το φτάνουν ούτε στο δαχτυλάκι του σε συνολική ποιότητα, είτε μιλάμε καθαρά για σενάριο και χαρακτήρες, είτε σε δύναμη συναισθημάτων και pace/σκηνοθεσίας για να κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή. Απ'τα καλύτερα δράματα που έχω πετυχει, οτιδήποτε βαθμολογία θα το αδικούσε.

Ο τίτλος του "All-time Classic", τελικά του άξιζε και με το παραπάνω.
Όσοι το προσπεράσατε τσακιστείτε, that's my 2 cents.

Edited by Radagast, 30 June 2010 - 18:08.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3413 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 June 2010 - 17:37

αρχισα το angel beats αρκετα καλο, εχει γελιο ( αν και το επ 6 με χαλασε λιγο ). Srsly εχει φοβερο OP / ED

#3414 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 30 June 2010 - 17:56

αρχισα το angel beats αρκετα καλο, εχει γελιο ( αν και το επ 6 με χαλασε λιγο ). Srsly εχει φοβερο OP / ED

Ολο το κομμάτι της μουσικής γενικά είναι win σε αυτό το anime.

Εγώ είμαι στα μισα του Karin... εε μου θυμίζει απροσδιόριστα το midori no hibi χωρίς να είναι τίποτα το θεικό.. καλούτσικο, αλλα τα 24 επεισόδια μάλλον θα είναι πολλά

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3415 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 01 July 2010 - 21:34

One Outs up to 5. Από το opening φαίνεται μια σειρά......

#3416 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 01 July 2010 - 22:44

Εγώ άρχισα χθες να βλέπω Samurai Champloo και Darker than Black και κατεβάζω και sword of the stranger.

Ήθελα εδώ και καιρό να τα δω,αλλά είχα πιάσει τα ongoing και 5-6 σειρές που είχα στον σκληρό ξεχασμένες....

Το Samurai τα σπάει(ειδικά το sword style είναι όλα τα λεφτά)
Για το darker δεν έχω σχηματίσει ακόμα γνώμη(αλλά έχω ολόκληρο βράδυ μπροστά μου:joyful:)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#3417 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 July 2010 - 22:55

Μόλις τελείωσα το Angel Beats! και έχω συγκλονιστεί. Εκπληκτικό anime, με μία όμορφη, απλή αλλά δυνατή πλοκή, και δυνατά συναισθήματα, κυρίως προς το τέλος. Δείτε το!

#3418 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 July 2010 - 08:35

To Versailles ότι και να πω θα είναι λίγο, μετανιώνω που άργησα τόσο να το δω, και όσοι αργείτε να το δείτε επειδή νομίζετε πως θα είναι πολύ shoujo για το γούστο σας ή χάλια animation/design λόγω παλιού production year, δεν φαντάζεστε πόσο έξω πέφτετε. (Προσωπικά αν ήταν όλα τα shoujo έτσι, θα τα 'βλεπα ευχαρίστως και δίχως σκέψη. Κι αυτό προέρχεται από έναν pure seinen-fan.)

Αν και ξεκινούσε λιγάκι χλιαρά, όσο έβλεπα τόσο καλύτερο γινόταν, με ένα καλό κρεσέντο προς το τέλος, που ήταν και αξιοπρεπέστατο σαν κλείσιμο.
Tα op/end τα λάτρεψα επίσης ποιοτικότατη μουσική.

Σε κάθε περίπτωση η πλειοψηφία των καινούριων τίτλων δεν το φτάνουν ούτε στο δαχτυλάκι του σε συνολική ποιότητα, είτε μιλάμε καθαρά για σενάριο και χαρακτήρες, είτε σε δύναμη συναισθημάτων και pace/σκηνοθεσίας για να κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή. Απ'τα καλύτερα δράματα που έχω πετυχει, οτιδήποτε βαθμολογία θα το αδικούσε.

Ο τίτλος του "All-time Classic", τελικά του άξιζε και με το παραπάνω.
Όσοι το προσπεράσατε τσακιστείτε, that's my 2 cents.

Δεν ειναι τυχαιο πως τοτε η σειρα ειχε γινει αρκετα δημοφιλης στην ευρωπη. Η ιδια ομαδα παραγωγης παντως θα δημιουργουσε αργοτερα και τις αλλες κλασσικες σειρες 'mysterιous cιτιες οf gοld' και την οδυσσεια του διαστηματος.
Τοτε ο dezαkι και το τμς ηταν στην χρυση εποχη τους, με αλλες κλασσικες σειρες οπως τακαrαjιmα (η νησος των θησαυρων) και ιε νακι κο (χωρις οικογενεια) να κατεχουν τις καλυτερες θεσεις στις προτιμησεις των θεατων παγκοσμιως.
Απο εκει καταλαβαινες τι σημαινει πλουσιο παιδικο προγραμμα.

Και εγω προτρεπω να τη δειτε. Αλλα τετοιες σειρες ειναι σα τη μερσεντες. Δε χρειαζονται διαφημιση. Ξερεις πως ειναι καλες. Και ασε τους αλλους να κουρευονται για τις αλλες τυχαρπαστες σειρες. Συγκρινετε ρε το χαμπουργκερ με το βασιλικο γευμα του λουδοβικου του 16ου;

#3419 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 02 July 2010 - 17:16

Συγκρινετε ρε το χαμπουργκερ με το βασιλικο γευμα του λουδοβικου του 16ου;

LOL.

Εγώ τις τελευταίες μέρες ήμουν σε φάση που δεν άντεχα ούτε μισό επεισόδιο να κάτσω να δω. Ευτυχώς πριν λίγες μέρες ο αδερφός μου με επανέφερε στην τάξη και τώρα βλέπουμε ολόκληρο το FMA Brotherhood, το Cowboy Bebop, και rewatch το Durarara . Το σκέφτομαι να ξαναπιάσω LOGH αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω βαριά πράματα μαζί με το διάβασμα...

15fkk04.jpg

#3420 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 July 2010 - 17:36

^Καλα δεν ειναι και οτι πιο βαρυ το logh, με την εννοια του οτι δεν γινετε ιδιαιτερα δραματικο μεχρι τα τελευταια επισοδια τουλαχιστον.Ισα ισα το logh που δεν εχει και την πιο γρηγορη πλοκη ειναι ιδανικο για εξετασεις^^

Εγω τελιωσα το shin getter robo+armageddon.Καμμενη σειρα για mecha fans only, αλλα την ευχαριστηθηκα.Το 1ο ειδικα μου αρεσε περισσοτερο.

qzMHWHd.png