Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 02 July 2010 - 23:30
seems fun! ( fun; get it ?! )
Posted 03 July 2010 - 10:52
Posted 03 July 2010 - 12:00
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 03 July 2010 - 20:07
Εχει διαφορα...
Posted 03 July 2010 - 22:34
Angel Beats rulez!!Μόλις τελείωσα το Angel Beats! και έχω συγκλονιστεί. Εκπληκτικό anime, με μία όμορφη, απλή αλλά δυνατή πλοκή, και δυνατά συναισθήματα, κυρίως προς το τέλος. Δείτε το!
Μόλις τελείωσα το Rosario+Vampire τίποτα σπουδαίο χαλαρά να περνάς την ώρα σου..
Και άρχισα το Gintama!! Είμαι στα αρχικά επεισόδια βεβαια αλλά μ αρεσει αυτο το είδος
και το γέλιο είναι ασταμάτητο! Δεν μπορείς να ξεκολλήσεις!!
Και κατεβάζω το Ζero no tsukaima το έχει δεί κανείς να μου πεί εντυπώσεις???
The .aNiMe//GR Team.
Posted 03 July 2010 - 22:47
Έχεις δει το Shakugan no Shana; Είναι παρόμοιο(αν δεν το έχεις δεί και σου αρέσει τελικά το zero no tsukaima δες το)Και κατεβάζω το Ζero no tsukaima το έχει δεί κανείς να μου πεί εντυπώσεις???
Ρομάντζο, γέλιο και μια tsundere είναι τα βασικά στοιχεία. Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ και οι 3 σεζόν. Έχει τις στιγμές του, και γενικά βλέπετε πολύ ευχάριστα
Εγώ βλέπω το Working! Έχει πολύ γέλιο, τρομερό cast(προτότυποι χαρακτήρες αν εξαιρέσεις την taneshima) και γενικά πολύ τρέλα! Το opening είναι το πρώτο που το ακούω σε ΚΑΘΕ επεισόδιο, και ταιριάζει γάντι στη σειρά
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 04 July 2010 - 19:07
Κατα τα αλλα τελειωσαν οι περισσοτερες φοβερες σειρες της ανοιξης(arakawa,yojou-han,house of five leaves,durarara κλπ) και περιμενω να αρχισει για τα καλα η καλοκαιρινη.Απο τα καινουργια εχω δει το promo OVA του Tono to Issho το οποιο ειναι απιστευτοτατο και το πρωτο ep του Amagami SS που δεν παιζει να το συνεχισω(και γω δεν ξερω ακριβως γιατι το κατεβασα...)
Απο κει και περα τελειωσα τα παντα απο ολο το franchise του Patlabor και μπρω να πω οτι ειναι must see.Tα παντα απο αυτο,ειδικα τα πρωτα OVAs,οι ταινιες και καποια επεισοδια λογω συμμετοχης Mamoru Oshii.
A επιτελους βλεπω και τα τελευταια επεισοδια του Cross game.Aργησα το ξερω..Τι διαμαντι και αυτο.Αντε μακαρι οι central anime τωρα που τελειωσαν με τα περισσοτερα project τους να πιασουν κανα Hiatari Ryoukou και διαφορα Adachi stuff να μας τρελανουν.
Ξεχασα να αναφερω το Katanagatari Και το Giant Killing.Καλα το πανε και αυτα.
Ε και απο endless shonen βλεπω αργααα αργαα dedective conan.Ουτε σε ενα χρονο δεν το τελειωνω αλλα καλυτερα.Εχω ενα απειρο αποθεμα υποθεσεων.
Edited by Hanzo, 04 July 2010 - 19:25.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 04 July 2010 - 21:12

Does this darkness have a name?
Posted 05 July 2010 - 10:35
Τωρα αν δεν υπαρξει μεγαλη καθυστερηση στα seedς, σειρα εχει και η meικen lαssιe αργοτερα. Αν και δεν περιμενω κατι σπουδαιο, ειναι οπως και να το κανεις μερος των wmt.
Posted 05 July 2010 - 18:50
Posted 05 July 2010 - 19:49
αρχισα το highschool of the dead το πρωτο επ καλα τα πηγε για zombie related release. Πιστοι προσελθετε.
zombies. hawt chicks. pantsu. loved it.
Posted 06 July 2010 - 00:23
Samurai Champloo στο top 10
Darker than black:Αρκετά καλό από action άποψη...η ιστορία δεν με ξετρέλανε but who cares
Sword of the Stranger: Κορυφή ταινία
The sky crawlers:Τρελό animation και graphics(ειδικά στα σημεία με τα αεροπλάνα,σε κανά 2-3 σημεία ξεχνάς άνετα ότι βλέπεις anime),το στόρυ όχι τόσο καλό,αλλά τρώγεται.
Yoku wakaru gendai mahou: Το μετάνιωσα που το κατέβασα...αν δεν είχε και το echi στοιχείο θα είχε φάει delete κατευθείαν.
Pale cocoon:Πολύ μικρό και με άφησε με την όρεξη....
Freedom: Αρκετά καλό αν και στην αρχή σε μπερδεύει λίγο(νόμιζα ότι θα ήταν κανένα με μηχανές και racing
Εve no jikan:Στα ίδια με το pale cocoon...αρκετά μικρό
Koihime Musou+Shin koihime musou:Για ecchi καλό είναι...ε ένταξη κατά τα άλλα όχι τίποτα το σπουδαίο.
Αυτά...τώρα λέω να κάνω ένα διάλυμα για κάνα μήνα και να βλέπω μόνο τα ongoing...
Posted 06 July 2010 - 09:36
επισης ειδα το four play, χαζοχενται εντελως, εχε χαρη που το βρηκα σε dvd τζαμπα