Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3436 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 06 July 2010 - 10:53

αρχισα το highschool of the dead το πρωτο επ καλα τα πηγε για zombie related release. Πιστοι προσελθετε.

Αν μείνει πιστό στο manga θα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ braindead splatter fun!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3437 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 07 July 2010 - 19:17

Μόλις τελείωσα το Ouran High School Host Club!!
Πολύ ωραίο ανιμέ με δόσεις γέλιου και αρκετά μηνύματα αν και βέβαια είναι πάνω κάτω ίδιο στόρυ με του ίδιου στυλ ανιμέ shoujo τέτοιου είδους..
Αλλά δεν σε κουράζει, αντιθέτως βλέπεται εύκολα και ξεχνιέσαι..
Να το δείτε!!! :P:P
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#3438 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 09 July 2010 - 11:24

Εχω κολησει με το Death Note :kill4u:! ειναι τρομερο , φανταστικο και οσο παει γινεται και καλυτερο! Ειδικα το op και ed ειναι απιστευτα τραγουδια. απο εκει καταλαβαινεις ποση δουλεια εχει πεσει σε ενα ανιμε! Ο L ειναι και αυτος υπεροχος και μου αρεσει ο περιεργος τροπος σκεψης του. Ο Light απο την αλλη εχει ενα τροπο να σε κανει να τον βγαζεις υπερανω καθε υποψιας καθε φορα. Eχω σταματησει προσωρινα να βλεπω οσα εβλεπα και βλεπω μονο αυτο! Αλλα κατι δεν παει καλα με μενα. Δεν μου αρεσε οταν
Spoiler:
Λατρευω το Death Note και το μυστηριο που εχει. Αλλα γιατι
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 09 July 2010 - 16:55.
another spoiler tag added

#3439 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 09 July 2010 - 11:43

Μετα απο μια συζητηση που εγινε στο meeting κ αφου διαβασα μερικα ποστς στο αντιστοιχο thread,αποφασισα να δω το serial experiments lain.
Εχω φτασει αισιως μεχρι το επεισοδιο 6.Αρκετα ενδιαφερον ανιμε αν κ δεν εχω καταλαβει ακομη πληρως ορισμενα πραγματα.Κι αυτο για εμενα ειναι θετικο.Μου αρεσει οταν ενα ανιμε σε κανει να χρησιμοποιεις την μαζα που εχεις αναμεσα στα αυτια σου.Βρισκω πολυ ενθαρυντικο το γεγονος οτι το ανιμε σε αφηνει να δημιουργησεις τις δικες σου αποψεις κ θεωριες χωρις να σου τα αποκαλυπτει ολα απο μονο του.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3440 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 09 July 2010 - 15:02

Λόγω απώλειας internet αφού αλλάζω πάροχο(και ο Θεός ξέρει πότε θα συνδεθώ με τον άλλο) και καλοκαιρινών διακοπών είπα να σαπίσω λίγο στα anime ανάμεσα στα μπάνια. μέσα σε μια βδομαδούλα και κάτι καθάρισα τα:

Working!!: Καλό, με πολύ ωραία μουσική για op και end αλλα γεμάτο τρύπες στο τέλος και σε περίπτωση που δε δούμε δευτερη σεζόν θα μείνουμε με τις απορίες.. Πολύ ευχάριστοι χαρακτήρες πάντως.

World Destruction: Μια σειρά βασισμένη σε game, με οτι καλό η κακό συνεπάγεται αυτό. Ψιλοκλισέ ιστορία και χαρακτήρες, αλλα λόγω λίγων επεισοδίων βλέπεται. Είναι μάλλον η πρώτη φορά που βλέπω anime με χαρακτήρες, σκυλια,γατια, καρχαρίες και έτσι, και μου φάνηκε λίγο παράξενο, αλλα oh well, ήταν και αυτό μια εμπειρία:P

Tengen Toppa Gurren Lagann: Είπα να πιάσω και αυτο μιας και είχα πάρει σερί τα της Gainax. Για αυτό περισσότερα στο θέμα του.

Αυτό που παρατηρώ τελικά είναι οτι μπορεί όσα anime δεν βασίζονται σε manga, να μην έχουν την δομή και την ανάπτυξη των υπολοίπων, αλλα τουλάχιστον έχουν αυτό που πρέπει.. ΤΕΛΟΣ!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3441 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 July 2010 - 17:31

Λοιπόν, τελείωσα και με τη σειρά Meiken Lassie. Η μόνη από τις παλιές σειρές WMT που δεν μεταδόθηκε εκτος Ιαπωνίας και μάλιστα το τελευταίο επεισόδιο δεν μεταδόθηκε καν στην τηλεοραση.

Από ότι κατάλαβα βλεποντας την εισαγωγη θα το πήγαιναν για 40 επεισόδια και θα συνόδευε ο τζο τη σκύλα από τη Σκωτια στο Γιορκσαϊρ αλλά τελικά κράτησε 26 και μόνο 4 από αυτά ακολουθούν το βιβλίο.

Γενικά ποιοτική σειρά σε animation, φόντα και μουσική. Ομως στις τελευταίες σειρές WMT αντί να προσθέτουν επεισόδια στην υπάρχουσα πλοκή του βιβλίου και να το εμβαθύνουν, εδώ ουσιαστικά οι τηλεοπτικοί παραγωγοί ξαναγράφουν το βιβλίο σύμφωνα με τα γούστα τους και η ιστορία γίνεται μπάχαλο και πετσοκομμένη.

Οτι γινεται και με τις περισσοτερες διασκευες manga δηλαδη, αλλά στο βιβλίο η αίσθηση είναι πολύ χειρότερη.

#3442 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 09 July 2010 - 17:55

Επιτέλους έγινε η σύνδεση να γράψω εντυπώσεις :kakaka:
Clannad - Υπέροχο στόρυ, με εκπληκτική μουσική και animation. Ξόδεψα βέβαια μερικά πακετάκια χαρτομάντηλα αλλά δεν το μετανιώνω καθόλου. Θα μπορούσα να γράψω έκθεση ολόκληρη αλλά λέω απλά one of the best animes ever, no question about that.
Spoiler:

Myself;Yourself - Μικρή σειρά αλλά απο τις καλύτερες του είδους κατά την γνώμη μου. Ξαφνιάστηκα που δεν βρήκα θέμα γι αυτήν. Περισσότερα λοιπόν στο προσεχώς θέμα.

Now watching: Nogizaka Haruka no Himitsu - Όχι τίποτα το ιδιαίτερο, και πολύ χαρακτηριστικό, αλλά το βλέπεις ευχάριστα. Είναι και μικρό σχετικά, ότι πρέπει για Romance/Comedy.
Posted Image

#3443 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 09 July 2010 - 21:06

ξεκινησα το kurokami,δεν ειναι και τρομερο,αλλα εχει πολυ καλοστημενες melee σκηνες μαχης που αξιζουν τα λεφτα του. Εχει και σωστη δοση γελιου και μια εσανς ecchi οποτε μια χαρα καθεται για καλοκαιρακι...μια caipiroska να ειχα...

#3444 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 July 2010 - 14:37

ξεκινησα καποια απο τη νεα season, shiki / hotd / amagami SS / occult / ookami-san

περιμενω SS για να τελειωσω το angel beats κτλπ

#3445 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 July 2010 - 20:40

ειδα την ταινία The Sensualist. Αρκετά πιο προσεγμένη από την προηγουμενη ταινια του E.Yamamoto, την Belladonna, αλλά πέρα από τις ερωτικές σκηνές δεν εμβάθυνε περισσότερο (στην πλοκή).

Παντως απο σποντα την πετυχα. Ενδιαφερομουν για την προσεχη γαλλικη ταινια του Chomet, The Illusionist, μετά όμως άκουσα για την The Sensualist αλλά μέχρι να καταλάβω το μπέρδεμα είχα ήδη αρχίσει να τη βλέπω, οπότε.....

A, είδα και την Kaze to ki no uta. Δεν ειχα ιδεα πως οταν έβλεπα παλια την "Στον Αστερισμο της Ανδρομέδας", η mangaka σχετιζόταν και με τα δύο. Αρκετά καλή και μάλιστα υπάρχει και σε DVD στα Ιταλικά.

#3446 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 11 July 2010 - 16:24

Ολοκλήρωσα το Angel Beats, ένα anime που έπρεπε να είναι το διπλάσιο σε επεισόδια και είχε Clannad-ια δυναμική που πήγε χαμένη. Μου έδωσε αντίστοιχη αίσθηση με το Air, που από ένα επεισόδιο και ύστερα (το 7 νομίζω, που ολοκληρώνεται το πρώτο arc) βιαζόντουσαν να την κλείσουν και τα έκαναν όλα σπινταρισμένο μπάχαλο.
Και ακριβώς για αυτό το λόγο, θυμήθηκα ότι δεν είχα δει ποτέ την ταινία Air από το Toei Animation. Έτσι έκατσα και την είδα χθες...
Καμία σχέση η ταινία Air με την σειρά Air: Σε αρκετά πράγματα μου αρέσει περισσότερο η ταινία από την σειρά, ωστόσο δεν έχει καθόλου αυτό το μαγικό συναίσθημα που έχουν οι παραγωγές της Kyoto Animation.

#3447 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 11 July 2010 - 16:45

εμ.... ξεκινησα το dogtato-kun, χωρις να εχω ιδεα περι τινος προκειται... wtf! ειναι για ηλικιες 1-5 στην ιαπωνια?

#3448 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 11 July 2010 - 20:13

εμ.... ξεκινησα το dogtato-kun, χωρις να εχω ιδεα περι τινος προκειται... wtf! ειναι για ηλικιες 1-5 στην ιαπωνια?

Μάλλον θα ανήκει στην κατηγορία kodomo.
Αυτό μου βγάζει οποιουδήποτε άνιμε ο τίτλος τελειώνει σε -kun.

#3449 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 11 July 2010 - 20:27

Started Bleach and also watching K-on!!
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3450 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 12 July 2010 - 00:20

Finished Death Note!:tensai:Eνα εχω να πω . Περιμενα μεγαλυτερη ανατροπη στο τελος αλλα και παλι ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει και δε μετανιωνω στιγμη που το ειδα!!!Ξεκινισα Claymore το οποιο μεχρι τωρα φαινεται να μου αρεσει:thatsit:, το Ai Yori Aoshi εναλλασοντας το με το Midori no Hibi και Ergo Proxy στα προσεχως για να δω κατεβασμενω στον υπολογιστη.:wis: