Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3376 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 22 June 2010 - 03:12

Μόλις τελείωσα το The Sensualist. Η συγκεκριεμένη ταινία, απλά δε περιγράφεται. Φυσικά είναι seinen και απορώ αν κάποιος μπορεί να πεί κάτι κακό για αυτήν. Θα απορήσω :P

Απίστευτη μουσική, ψυχεδέλεια. Είναι μαγική. Και όσοι είστε και λάτρεις λάτρεις του είδους θα την υπερευχαριστιθείτε και γενικότερα θα σας κάτσει αξέχαστη. Η ταινία :P

Χωρίς πλάκα, από τα καλύτερα OVA που έχω δεί, και μέσα στα αγαπημένα μου άνιμε.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3377 Kisara

Kisara

the keikbender

• Members
  • 122 posts

Posted 22 June 2010 - 10:57

Μόλις τελείωσα το School Rumble 1 και 2 και ovas...
Υπερτιμημένο θα έλεγα. Από κάποια επεισόδια και μετά της πρώτης σεζόν είναι κουραστικό κατά την άποψή μου πάντα. Τα ίδια και τα ίδια. Ωραία ιστορία για το parody comedy love triangle αλλά ως εκεί.

#3378 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 22 June 2010 - 13:54

Βλέπω 2 - 3 αυτό το καιρό, αλλά περισσότερο έχω κολλήσει στο The Third - Aoi Hitomi no Shoujo.

Είναι μια σειρά του 2006, που οι περισσότεροι την περιγράφουν ως "η καλύτερη σειρά του 2006 που δεν παρακολούθησε κανείς!". Μπορώ να συμφωνήσω ότι είναι καλή σειρά, αλλά όχι η καλύτερη του 2006!
Η ιστορία έχει ως εξής: Σε ένα μέλλον που μετά από ένα πόλεμο καταστάφηκαν σχεδόν όλα, έχουμε το κοσμο χωρισμένο στους απλούς πολίτες που τους απαγορεύετε η προχωρημένη τεχνολογία και σε μία ελιτ με κάτι ανθρώπους με ένα τρίτο μάτι στο κούτελο, που αποφασίζουν για τους υπόλοιπους το καλό τους.

Σε όλα αυτά, έχουμε μια 17άχρονη με κάποιες ιδιαίτερες δυνατότητες, έναν εξωγήινο παρατηριτή, τέρατα, μάχες, ιστορίες, κατάλοιπα πολέμου, ποιητικές εξάρσεις (κυριολεκτικά) κλπ κλπ κλπ.
Έχω δει τα μισά επεισόδια (είμαι κάπου στο 14 τώρα). Η σειρά δανείζεται από πολλά, τα συνδιάζει ωραία και "ρέει". Την παρακολουθείς δηλαδή άνετα. Δεν είναι το αριστούργημα, δεν είναι και από αυτά που λες "τι κάθομαι και βλέπω τώρα". Το animation είναι θαυμάσιο (με εξαίρεση ένα επεισόδιο που είδα στο οποίο κάτι δε μου κολάει καθόλου στα σχέδια), όπως και η μουσική. Έχει και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Δεν μπορώ να της βρω κάτι αρνητικό, εκτός του ότι όλα μου θυμίζουν κάτι! Δεν έχει κάτι απόλυτα δικό της!
Καταρχάς έχει το feeling του Genesis Climber Mospeada και δανείζεται κάτι στοιχεία φαντασίας από Super Dimension Cavarly South Cross. Επίσης μου φαίρνει και σε Gurren Leggan ως προς την άποψη: "Ελέγχω τον πληθυσμό για το καλό του".
Όλα αυτά είναι mecha anime, αλλα το Aoi Hitomi no Shoujo δεν δανείζεται σχεδόν τίποτα από το mecha: δανείζεται από τα υπόλοιπα στοιχεία των ιστοριών! Το "feeling" τους.

Τέλος πάντων, με έχει κερδίσει στο να το δω αυτό το anime ίσως επειδή ισορροπεί καλά. Προτοτυπο δε το λες, αλλά δεν χάνεις και το χρόνο σου.

#3379 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 June 2010 - 14:06

Λοιπόν εγώ είδα μόλις τώρα το δεύτερο επισόδειο του Wolf's Rain. Ευτυχώς μου άρεσε και θα το τελειώσω το άνιμε σίγουρα (μάλλον έχει περισσότερα στοιχεία fantasy παρά sci-fi, so better for me :P) και έχει πολύ καλή ιστορία. Ή τουλάχιστον φαίνεται να έχει.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3380 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 23 June 2010 - 14:13

Είναι πολύ καλό , άντε να δω πότε θα το τελειώσω και γω . Τελειώνω όμως το Code Geass , [FONT="]πολύ [/FONT] μου τι δίνει η τρελή διαφήμιση στη Pizza Hut :mad:
Posted Image

#3381 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 23 June 2010 - 17:39

Λοιπόν εγώ είδα μόλις τώρα το δεύτερο επισόδειο του Wolf's Rain. Ευτυχώς μου άρεσε και θα το τελειώσω το άνιμε σίγουρα (μάλλον έχει περισσότερα στοιχεία fantasy παρά sci-fi, so better for me :P) και έχει πολύ καλή ιστορία. Ή τουλάχιστον φαίνεται να έχει.

Ρε συ θα σε βαρέσω.:P Ακόμα στο 2 είσαι; Και που το είδες το sci-fi σε ένα επεισόδιο μέσα θα θελα να ξερα. Αχ θεοί!:deadga6:
Και btw το wolf's rain είναι όσο scifi είναι το Kaze no Tani no Naushika. Ξέχασα να στο πω την άλλη φορά.

On topic. Switch. Πρέπει να είμαι η μόνη που βλέπει 2 ova διαρκειας 30' το καθένα μέσα σε 4 μέρες.:hahaha:
Όλο κάτι τυχαίνει και με κόβουν.:unlucky: Αισίως είμαι στα μέσα του 2oυ ova. Πολύ καλό κι ελπίζω όχι προβλέψιμο. Το υπόλοιπο θα το δω σε λίγο. (Φοβάμαι μην μου τελειώσει) Σκεφτόμουν όμως μήπως να διάβαζα το manga πρώτα;:nosey:

Edited by Nighteyes, 23 June 2010 - 17:51.

Posted Image

Posted Image

#3382 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 25 June 2010 - 20:28

Αυτή τη στιγμή: Yojouhan Shinwa Taikei. Για μένα, αδιαμφησβίτητα η καλύτερη σειρά της σαιζόν. Την έχω κατευχαριστηθεί. Άσε που είμαι και κολλημένος με repeats (fyi, ο πρωταγωνιστής ζει σε κάθε επεισόδιο τα δυο του πρώτα χρόνια στο πανεπιστήμιο του Κυότο με μεγάλες διαφορές κάθε φορά, αν εξαιρέσει κανείς το
Spoiler:
).
Επίσης, Seikon no Qwaser for the lalz. Αυτό το άνιμε δεν υπάρχει :hahaha:.

#3383 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 25 June 2010 - 20:52

Τελείωσε η εξεταστική(:yahoo:) και είπα να δω ένα shonen να χαλαρώσω...οπότε άρχισα το Zombie Loan.Καλό μέχρι ώρας,βλέπεται άνετα.Επίσης σκέφτομαι να κάνω άλλη μια προσπάθεια με το Prince of Tennis.Την προηγούμενη φορά το παράτησα στο 4ο επεισόδιο.:hmmm:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#3384 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 26 June 2010 - 10:22

Το ολοκλήρωσα το The Third - Aoi Hitomi no Shoujo (άφησα τα άλλα και έβλεπα όλη την εβδομάδα μόνο αυτό).
Λοιπόν, αυτή η σειρά έχει μέσα της ενότητες με μικρότερες ιστορίες. Όλες αυτές οι ιστορίες θυμίζουν κάποιο άλλο anime, αλλά δε μπορώ να πω ότι τα ξεπατικώνουν κιόλας οι του στούντιο XEBEC: Απλά δανείζονται τις ιδέες, γράφουν τα δικά τους σενάρια πάνω σε αυτές και μεταφέρουν μια αντίστοιχη συναίσθηση στο δικό τους! Και το κάνουν καλά!
Το τέλος είναι σύντομο και εσπευσμένο, πιθανώς εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης της σειράς. Και γενικά, μεταξύ των arcs υπάρχουν κενά και σεναριακές τρύπες. Ωστόσο δεν είναι ο ρεαλισμός που σε κερδίζει σε αυτό το anime, αλλά η όλη ατμόσφαιρα του.
Θα μπορούσα να την ονομάσω αυτήν τη σειρά "post apocalyptic slice of life mecha romance", αλλά και πάλι λάθος είναι, γιατί δε τα καλύπτει όλα.
Εμένα μου άρεσε και την προτείνω. Δεν είναι για όσους ενδιαφέρονται για μάχες, επιστημονική φαντασία, γούτσου - γούτσου και βαθιά νοήματα. Είναι για όσους είδαν τέτοια anime και λατρεύουν το "ταξίδι" που έχουν αυτές οι σειρές. Και χωρίς να το εμβαθύνουν και ιδιαίτερα κιόλας!

#3385 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 26 June 2010 - 10:36

εγω βλεπω kaichou wa maid-sama και ειναι πολυ ωραιο

full metal alchemist που ειναι εξισου πολυ ωραιο

και bokura ga ita που ειναι απλα φανταστικο!!
Posted Image
The Dream Has Ended....

#3386 MoCi

MoCi

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 26 June 2010 - 18:34

Παιδιά τί γίνεται με το HEllsing????? Γιατί σταματάει έτσι απότομα;;;; Έχω δει τα πρώτα 13 και τα 4 OVA, ΑΛΛΆ ΚΌΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟς!!!!

#3387 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 June 2010 - 19:12

Παιδιά τί γίνεται με το HEllsing????? Γιατί σταματάει έτσι απότομα;;;; Έχω δει τα πρώτα 13 και τα 4 OVA, ΑΛΛΆ ΚΌΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟς!!!!

Τα OVA του Hellsing Ultimate είναι 7...
Posted Image
Posted Image

#3388 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 26 June 2010 - 23:45

Το απόγευμα έκατσα και είδα το "5 Centimeters Per Second". Κρατάει μία ώρα, αποτελείτε από τρία μέρη - επεισόδια και το είδα από Thora σε 720p (τουτέστιν, κορυφαία ποιότητα).

Πρόκειται για ένα anime οπτικό ποίημα. Και όπως συμβαίνει με την ποίηση, που δεν είναι για όλους, έτσι και αυτό το anime δεν είναι για όλους. Είναι συναισθηματικό δράμα.

Όλοι βέβαια, ανεξάρτητα από γούστα, μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά του και το animation. Κορυφαίο, σαν πίνακας ζωγραφικής είναι σε κάποια σημεία.

Πάντως στην πρώτη ιστορία, έχει ένα segment που ο ήρωας αλλάζει τρένα για να πάει κάπου και αυτά έχουν καθυστέρηση. Μιλάμε όσο κράτησε αυτή η σκηνή, με τάραξε μιλάμε! Ίδρωσα βλέποντάς την!:OMG3: Έχω βιώσει τέτοια κατάσταση στην πραγματικότητα, άσε μη το θυμάμαι...

Κορυφαία ταινία, αλλά ψυχοπλάκωμα σε κάποια σημεία. Κυρίως αν είσαι καψούρης και φοβάσαι την χυλόπιτα...

#3389 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 June 2010 - 23:52

πριν λιγο τελιωσα το " spice & wolf " αρκετα καλο ^^
και αρχισα το bokura ga Ita [φαινεται κοριφαιο romance] ... κανοντας DL το Durarara! :hahaha:
καψιμο...τελιωσανε οι exams επιτελους ...:hot:
フカフカ

#3390 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 27 June 2010 - 00:03

Το απόγευμα έκατσα και είδα το "5 Centimeters Per Second". Κρατάει μία ώρα, αποτελείτε από τρία μέρη - επεισόδια και το είδα από Thora σε 720p (τουτέστιν, κορυφαία ποιότητα).

Πρόκειται για ένα anime οπτικό ποίημα. Και όπως συμβαίνει με την ποίηση, που δεν είναι για όλους, έτσι και αυτό το anime δεν είναι για όλους. Είναι συναισθηματικό δράμα.

Όλοι βέβαια, ανεξάρτητα από γούστα, μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά του και το animation. Κορυφαίο, σαν πίνακας ζωγραφικής είναι σε κάποια σημεία.

Πάντως στην πρώτη ιστορία, έχει ένα segment που ο ήρωας αλλάζει τρένα για να πάει κάπου και αυτά έχουν καθυστέρηση. Μιλάμε όσο κράτησε αυτή η σκηνή, με τάραξε μιλάμε! Ίδρωσα βλέποντάς την!:OMG3: Έχω βιώσει τέτοια κατάσταση στην πραγματικότητα, άσε μη το θυμάμαι...

Κορυφαία ταινία, αλλά ψυχοπλάκωμα σε κάποια σημεία. Κυρίως αν είσαι καψούρης και φοβάσαι την χυλόπιτα...

Κορυφαίο, αν και έχω την εντύπωση πως είναι για όλους, απλά μερικοί θα χρειαστουν κανα 2 rewatch(εγώ χρειάστηκα ένα) για να πιάσουν μερικά σημεία που είναι κολώνες της σειράς, αλλα με την πρώτη ίσως τις χάσεις.. Must watch γιατι είναι απίστευτα καλό, και με μόλις 1 ώρα διάρκεια.

Εγώ βλέπω τα ovas trust & betrayal του Rurouni Kenshin. Χωρίς να έχω την παραμικρή επαφή με τη σειρά, πραγματικά βλέπω με ενδιαφέρον τα Ovas.. είναι όσο καλό περίμενα, και πολύ πιο Splatter απο οτι περίμενα(καλό αυτό) Τη σειρά δύσκολα θα τη δώ, λόγο των 52 επεισοδίων, αλλα τα ovas λένε και με το παραπάνω

Angroid.gr Android à la Ελληνικά