Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2086 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 15 January 2009 - 15:48

Update:

Chi's Sweet Home finished

Άπειρο γέλιο κλασσικά, η chi τα σπάει αλλά δυστυχώς τέλειωσε... :S
Πολύ καλό anime για να παιρνάς χαλαρά τον χρόνο σου...
~<3~

Kino no Tabi (+Movies+Special) finished

Διαμαντάκι. Ένας φοβερός κόσμος, πλαισιωμένος από φοβερούς χαρακτήρες, πολύ καλή μουσική και καλοσχεδιασμένο background. Και όλα αυτά γύρω από ένα ταξίδι με στόχο την γνώση του κόσμου δοσμένο με μια φιλοσοφική ερμηνεία. Must see.

Mnemosyne (3)

Μια το λάδι, τρεις το ξύδι.
Αγαπάμε Yuri.... :P

Love Love? (+DVD) finished
loli wtf?

Ani*kuri15 finished
Καλό....
Έξυπνη ιδέα με φοβερό αποτέλεσμα.... :)

Resident Evil: Degeneration finished
Φόλα.....

One Piece (384)
Manga arc comes....
Wish it stays....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2087 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 15 January 2009 - 18:17

Είδα και την ταινία του Cowboy Bebop.Πολύ καλή αν και την χαλάνε τα απροσδιόριστα για εμένα κίνητρα του ''κακού''.Θέλω κι άλλο...

#2088 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 15 January 2009 - 21:54

Eureka 7 - ειμαι στο επ 7 αρκετα ωραιο μεχρι στιγμης
Xam'd Lost Memories - επ 14 εξαιρετικο animation και story
Michiko to Hatchin - ep 11 τωρα θα το δω :hahaha:
Posted Image
Posted Image

#2089 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 15 January 2009 - 22:00

Μολις εφτασα στο επεισοδιο 23 του Konjiki no Gash Bell!

Αυτος ο Palco folgore ολα τα λεφτα:hahaha:

#2090 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 January 2009 - 04:30

ξεκινησα το kurozuka, πολυ καλο εως τωρα, αφηνει αισθηση απο αρκετα anime αλλα χωρις να φαινεται οτι τα αντιγραφει.

#2091 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 January 2009 - 09:36

ξεκινησα το Flag και συνεχιζω το Bounen no Xamdou μιας και περιμενα να βγουνε επισοδεια.
εξαιρετικο το flag, αλλα κομματακι αργο...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2092 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 16 January 2009 - 14:49

Εγώ είμαι στο 9ο επισόδειο του... μεγάλου δάσκαλου Ονιζούκα (κοινώς Great Teacher Onizuka) και είναι φανταστικό! Έχω πεθάνει στο γέλιο:hahaha:

#2093 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 January 2009 - 02:28

ειπα να ξεθαψω τη σειρα Tomorrow's Nadja.

Πρωτα δυο επεισοδια αρκετα ενδιαφεροντα. Μιας και διαδραματιζεται σε διαφορες χωρες της Ευρωπης ελπιζω να μου αρεσει . Απλοικο σεναριο αλλα διαβαζω που διαβαζω δυσκολα βιβλια, να βλεπω μετα και δυσκολα ανιμε, ε αυτο παει πολυ.

#2094 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 18 January 2009 - 02:50

Τρεις μηνες αφοτου το ξεκινησα τελειωσα επιτελους το Revolutionary Girl Utena. Η αληθεια ειναι οτι το ειχα βαρεθει αφου στη μεση κανει κοιλια, αλλα μολις ειδα το επεισοδιο 34 το οποιο επιτελους εξηγησε μερικα πραγματα ειδα πολυ γρηγορα τα υπολοιπα. Καλη σειρα και σιγουρα προσφερει κατι το διαφορετικο.

Αντε να δω την ταινια τωρα και μετα να αφιερωθω στο Slayers που επισης εχω αφησει στη μεση λογω ελλειψης χρονου.
Posted Image

#2095 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 18 January 2009 - 04:26

Το πολύ μέτριο Spice and Wolf. Το ξεκίνησα χτες, είμαι στο 9 και προσπαθώ να το τελειώσω στα μπαμ, δε τη παλεύω.

Δε με ενδιαφέρει το εμπόριο στο μεσαίωνα.....

#2096 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 January 2009 - 23:23

mononoke:παρα πολλυ καλο

qzMHWHd.png

#2097 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 19 January 2009 - 14:09

Άρχισα το Aso no Yoichi έχουν βγει 2 episodes μέχρι τώρα και είναι πολύ ενδιαφέρον και lol το συνιστώ σε όλους να το δουν . Επίσης άρχισα και το Zombie Loan το οποίο είναι τέλειο μέχρι το 5 episode που έχω κάνει download και έχω δει !!!

#2098 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 January 2009 - 15:55

just finished Ga Rei Zero...ούτε καν ήξερα τι ήταν...τελείωσε πολύ γρήγορα σε 3 μέρες...
τι να πω...καλό ήταν...δεν με απογοήτευσε το τέλος, μου άρεσε η μουσική και δεν μου φάνηκε yuri. βασικά θα προτιμούσα να έβλεπα την ομάδα του πρώτου επεισοδίου αλλά thats only me.

#2099 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 19 January 2009 - 20:34

Τελείωσα το Ga Rei Zero το οποίο για εμένα είναι από τα καλύτερα anime που έχουν βγει και λέω να διαβάσω και το manga του το οποίο ξεκινάει τελείως διαφορετικά από το anime και έχει πολύ καλό σχέδιο από ότι έχω δει από το 1 chapter του vol 1 που έκανα σήμερα download !!!

#2100 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 20 January 2009 - 00:59

Σήμερα εκτός από One Piece [shonentard mode on](το οποίο το έχω λιώσει και μπορώ να πω ότι αξίζει για τον κόσμο του,για τον Luffy και τα εκπληκτικά ηχητικά εφέ ) [/shonentard mode on]περιμένοντας να κατέβει το Flag επιτέλους,είδα το mizu no kotoba και το τρίτο επεισόδιο του eve no jinkan (του Yoshiura Yasuhiro).Τhat's how animation shorts should be done.

Μετά είδα και το απογοητευτικό digital juice,τελείως ανούσιο...

Ήθελα να δω και το Anikuri αλλά δυστυχώς it's too much for my pc ή κάτι παίχτηκε με το file στο download.

PS:Eίδα και το δεύτερο επεισόδιο του Kurokami
except for the fights,it looks totally generic,might drop it after one more episode.