Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2116 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 24 January 2009 - 14:38

εχμ τελειωσα Kurozuka και Vampire knight guilty (πριν καιρο) το guilty αν και με χλιαρο τελος ηταν ενα παρα πολυ καλο shoujo.
Το kurozuka αν εξαιρεσουμε το επ9 ηταν πρωτοτυπο, δυναμικο, ευχαριστο.

Ξεκινησα το Ride Back (καινουργια σειρα) αρχικα δε μου φανηκε τπτ σπουδαιο, αλλα το τελευταιο μερος μου αλλαξε γνωμη.

Συνεχιζω το Maria Holic ep3 Αρκετο γελιο, εχει βελτιωθει λιγο με το 2ο ( το πρωτο ηταν intro).

και παρακολουθω τα κλασικα υπολοιπα u can see below.

Edited by Loke, 25 January 2009 - 17:50.

#2117 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 January 2009 - 13:41

Ειδα σχεδον ολα τα καινουρια... πολυ μαπα γενικα...

Θα κρατησω Maria Holic, Rideback, Sora wo Kakeru Shoujo, Hajime no Ippo

Edited by digitaltracker, 26 January 2009 - 09:24.

Posted Image

#2118 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 January 2009 - 19:10

Eγω τελειωσα προσφατα το akira kurosawas samurai 7 και εμεινα με τα καλυτερα.Πολυ καλη φουτουριστικη μεταφορα της ταινιας και με πολυ καλη σκηνικο.
Παραλληλα αρχισα να βλεπω το hajime no ippo(το κλασσικο) και μεχρι στιγμης με εχει κρατησει μενει να δουμε και παρακατω:try:

Posted Image

#2119 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 January 2009 - 23:14

σημερα τελειωσα το Nausicaa of the Valey of the Wind και το Pale Coccon,το Nausicaa ηταν ολα τα λεφτα και στην σκηνη που την σηκωνουν τα ohmus μπορω να πω οτι συγκινηθηκα λιγουλακι:nanana: οσο για το Pale με αφησε τελειως αδιαφορο μεσα σε 20 λεπτα τι να πρωτοκαταλαβεις:yawn2:
Posted Image
Posted Image

#2120 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 January 2009 - 00:41

και όμως το βάθος του Pale cocoon είναι περισσότερο απο όσο νομίζεις
μακάρι μόνο να ήταν πιο ολοκληρομένο....

after edit
sorry εννοούσα μεγαλύτερο
λοιπόν:

maria to holic episode 3 : εντάξει υπεράστειο μου αρέσει
το κορίτσι που πήδαγε στο διάστημα episode 1...δεν ξέρω... πολλά χροματα καλό animation λίγη ουσία.
Kyou kara mao...2ο OVA καλό είναι μωρέ περνάει η ώρα ευχάριστα...αλλά έχω την αίσθηση
ότι είναι yaori και ας μη το γράφει στο anidb
white albume episode 2 : δεν έχω ξαναδεί κατι τέτειο υποπτεύομαι ότι θυμίζει honey to clover αλλά δεν το έχω δει το τελευταίο για να ξέρω.
Υozakura quartet episode 2 : μου άρεσε νομίζω θα το συνεχίσω

Edited by Erisadesu, 26 January 2009 - 00:56.

#2121 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 26 January 2009 - 00:53

Aπό τα λίγα animation shorts που λένε μία ''ολοκληρωμένη'' ιστορία.

#2122 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 26 January 2009 - 10:21

Γενικά η καινούργια σεζόν μου φαίνεται φτωχή , έχω διαλέξει τις φετινές σειρές που μου τράβηξαν λίγο την προσοχή δλδ το Asu no Yoichi (όχι τίποτα το σπουδαίο αλλά έχει λίγο πλάκα)
Yozakura Quartet λέω να ξεκινήσω να δω τι λέει
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#2123 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 26 January 2009 - 20:02

Λοιπόν, το Moyashimon το τελείωσα και η αρχική εντύπωση παραμένει: Φρέσκο και ευχάριστο. Η κωμωδία δεν είναι το αγαπημένο μου είδος στα anime (οπότε δύσκολα μπορώ να κάνω συγκρίσεις) αλλά μερικές σκηνές ήταν πραγματικά πετυχημένες και αστείες (επεισόδιο 8 FTW!). Και φυσικά τα μικρόβια κλέβουν την παράσταση.

Animation κ.τ.λ. μέτρια έως καλά, αλλά επιτελούν το ρόλο τους χωρίς προβλήματα.

#2124 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 26 January 2009 - 20:43

εγω μολις εχω αρχιση το katekyo hitman reborn και ειναι τελειο:nanana:

#2125 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 26 January 2009 - 20:54

hajime no ippo: new challenger, ToLoveRu, RideBack, DragonBall (λολ, και ομως, τωρα το αρχισα κι εχω λιωσει)
Posted Image

#2126 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 27 January 2009 - 11:06

Wolf's rain....μια απο τις ωραιοτερες σειρες που εχω δει...δεν υπαρχει αυτη η υπερβολη χαρακτηρων που εχω συναντησει σε αλλα ανιμε...η υποθεση για τα επεισοδια που εβγαλε ηταν η πληρεστερη μεχρι τωρα, καθως συνηθως μου μενουν καποια κενα καθε φορα που γινεται καποια αναφορα στο παρελθον καποιου χαρακτηρα.

Angel Heart... ξεκινησε παρα πολυ καλα καθως μου αρεσουν απιστευτα τα ανιμε με πιστολιδι, και αποστολες αλλα τελειωσε απο καλα προς μετρια....πολυ δακρυα πεφτουν στο τελος...
Spoiler:
Παρολα αυτα με καθηλωσε και το ειδα ολο!!! Αξιζει

Edited by Phantom Duck, 27 January 2009 - 11:25.
Spoiler tag inserted

Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#2127 Endless_sorrow

Endless_sorrow

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 27 January 2009 - 11:39

Mnemosyne και ergo proxy και η πλοκη και των δυο εξελισεται απιστευτα μεχρι τωρα

#2128 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 27 January 2009 - 16:23

Ξεκινησα το Romeo x Juliet ειμαι στο πεμπτο επισοδειο ειναι πολυ χαριστωμενο anime και μαλλον θα το τελειωσω.
Ξεκινησα επισης ef-a tale of memories (2 eps) αλλα δεν ειμαι σε θεση να εκφερω γνωμη ακομα.
Posted Image

#2129 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 27 January 2009 - 17:26

τωρα αρχισα hajime no ippo,first chapter πολυ ωραιο.......:chigau:
μετα κοιταξα στο one manga και ειδα οτι ηταν on going.....nani???800 chapters:terror2::terror2:
no way...θα αρχισω το anime

#2130 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 28 January 2009 - 08:45

Ξεκίνησα Michiko to Hatchin και έχω δει 7-8 επεισόδια. Καλές εντυπώσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Γενικώς μου μυρίζει "style over substance" και μάλιστα το συγκεκριμένο στυλ δεν είναι πολύ του γούστου μου. Ο σκηνοθέτης (Sayo Yamamoto) έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο Samurai Champloo οπότε η "style over substance" προσέγγιση δε μου προκαλεί έκπληξη...

Eντυπωσιακό το animation (και σπάνιο οι χαρακτήρες να αλλάζουν τόσο συχνά ρούχα!), μπόλικο το fanservice (μπλιαχ!), παντελής η έλλειψη ρεαλισμού σε ό,τι αφορά τη δράση (είναι δυνατόν ελεύθερος σκοπευτής να μη μπορεί να πετύχει ακίνητο στόχο τόσο κοντά;!) αλλά και σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη των χαρακτήρων (ένα παιδί που μεγαλώνει υφιστάμενο τέτοιες συμπεριφορές δε νομίζω να αναπτύξει την αξιοπρέπεια την αξιαγάπητης Hatchin). Η Michiko είναι ρηχός "τσάμπα μαγκιά" χαρακτήρας γεμάτος κλισέ (βλ. και Revy από το Black Lagoon) και δε μου λέει τίποτα.

Αυτό που σώζει τη σειρά για μένα είναι το στυλ, η ενδιαφέρουσα παρουσίαση της Λατινικής Αμερικής και κυρίως η συμπαθέστατη μικρή πρωταγωνίστρια Hatchin. Προς το παρόν της δίνω (χαριστικά) ένα 7.5/10.