Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2071 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 22:59

Πάντως αν δεν το συνέχισες, το Mitchiko to Hatchin γίνεται πολύ πιο πορωτικό στη συνέχεια..

#2072 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 23:05

Just finished:
Genshiken:Από εκείνες τις σειρές που δεν θέλεις να τελειώσει!Λάτρεψα όλους τους χαρακτήρες,γέλασα με την ψυχή μου και πάνω από όλα απόλαυσα το κάθε δευτερόλεπτο στο Society for the Study of Modern Visual Culture Club:nod:

Kimi ga nozomu eien OVA:Βαρετό,προβλέψιμο,με καθόλου συναίσθημα.Μια σκέτη απογοήτευση.Τσάμπα το budget δηλαδή.Καμία σχέση με την σειρά...(No comments:P)

Major S1: (Αν και σχετικό το "finished" τεσπα)Απλά να πω οτι με έκανε να λατρέψω το άγνωστο σε εμένα baseball.

Ga Rei Zero:Δεν περίμενα μετά από αυτό το lame μεν αλλά διαφορετικό δε πρώτο επεισόδιο να μαρέσει τόσο.Συμπαθητικοί χαρακτήρες,πολύ δράση,δυνατό soundtrack και με αποκορύφωμα το φανταστικό storytelling.

Και το καλό για το τέλος:congrats:

NGE:Μετά απο τόσα και τόσα που είχα ακούσει είπα να το δω και εγώ.Η σειρά αυτή ήτανε ένα διαμάντι πραγματικά.Ένα απλά ενδιαφέρον σενάριο(γιατί έτσι φαίνεται στην αρχή) έγινε επικό επειτα απο μια σκηνοθεσία,εξέλιξη και ανάπτυξη χαρακτήρων που δεν βρίσκω επίθετο να τα χαρακτηρίσω.Τα δύο τελευταία επεισόδια μολονότι ήτανε πάρα πολύ καλά δεν με έκαναν να ανατριχιάσω όπως έχω κάνει με άλλα(αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται και στο ότι τα περίμενα πολύ πιο δραματικά).Αυτός ίσως να είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν παίρνει το άριστα 10 από εμένα(χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν έφαγε edit το τοπ10 μου):drink:

Ongoing:

Slam Dunk:Με αφορμή τους Saizen είπα να δω αυτή τη σείρα αφού είχα ρίξει μια μάτια στο manga και το λάτρεψα αμέσως.Πολύ γέλιο με φανταστικό πρωταγωνιστή.Άντε να αρχίσουν και οι αγώνες να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο.

Bounen no xam'd:Μια ακόμη τρομερή σειρά που οδεύει προς το τέλος της.Ένα δυνατό τέλος χρειάζεται τώρα.

KissXsis:Madness?This is ecchi!:hahaha:
Clannad Afterstory::nod2:(better than the first)
One Piece/Gintama/Naruto Ship/Hitman Reborn/Hayate no gotoku/Chi's sweet home/Seirei no moribito/monster:Όλα είναι εξαιρετικά.Είναι καιρό στην ongoing list μου γι'αυτο δεν λέω περισσότερα.:bath:

Toradora/Kannagi:So very damn much better than expected:congrats:(δυστηχώς και στα δύο ακολουθώ τα quality groups και έχω μείνει πίσω:nosey:)

Rosario+Vampire 2:Χειρότερη απο την πρώτη.Για έναν μόνο λόγο την βλέπουμε όλοι και αυτό μας το κόβουν ακόμα περισσότερο και απο την πρώτη σεζόν(censorship)Δεν το κάνω drop για χάρη του manga...

Chaos Head(7):Επιτέλους άρχιζει να εξηγεί πέντε πράγματα.Ενδιαφέρον αλλά όχι κάτι το σπουδάιο.

To aru majutsu to index/One outs/Tales of the abyss/casshern sins:Έχω μείνει πίσω σε αυτά (Blame NGE) οπότε θα πω τη γνώμη μου κάποια άλλη στιγμή.

Αυτααα(:oo:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellraider: 11 Ιανουάριος 2009 - 23:15

#2073 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 23:13

Major S1:(Αν και σχετικό το "finished" τεσπα)Απλά να πω οτι με έκανε να λατρέψω το άγνωστο σε εμένα baseball.

Έτσι σιγά σιγά να γινόμαστε πολύ οι fans του Major.

#2074 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 18:47

one piece - 280/383.Μετα τα μετριο skypeia arc ερχεται το CP9 arc Το οποιο δινει ρεστα, απλα

ga-rei zero - 12/12.Αν υπηρχε κατηγορεια πιο αποτομη βελτιωση στα anime awards μας, πιστευω οτι η πρωτη θεση παει επαξια σε αυτο.Μετα το 1ο επισοδιο, το οποιο φωναζει "drop me plz" ακολουθει πολυ δυνατη συνεχεια που δεν απαγοητευει.Συνιστατε ανεπιφυλακτα.

qzMHWHd.png

#2075 Noulis

Noulis

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 20:20

Εγω αυτη την στιγμη βλεπω Kaze no Stigma ειμαι στο 12 αλλα δεν με εχει ενθουσιάσει ιδιαιερα.
Επισης βλεπω το Shaman King οπου ειμαι στο 32 και εχω πωρωθεί τρελα το συστινω ανεπιφύλαχτα σε οσους δεν το εχουν δει ακόμα. Το ήξερα απο εποχης STAR αλλα τοτε δεν ηξερα τι είναι anime :P
Α, και μην ξεχάσω το Soul Eater στο οποίο ειμαι στο 39.

Α, και μην τρελαθείται με την ορθογραφία μου :D
Δημοσιευμένη  εικόνα
Αν ενδιαφέρεστε για το ΑΙΟΝ και θέλετε να μπειτε σε Ελληνική Λεγεώνα επικοινωνίστε μαζι μου
στο marasino@hotmail.com

#2076 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 21:13

Kara no Kyoukai : 4 from awmn πολύ ωραίο
Labyrinth Tales υπερτέλειο δεν θύμιζε anime αλλά περισσότερο ευρωπαική δουλειά.
Perfect Blue: από την animeclipse εξαίρετη δουλειά ακόμη μια φορά.
Λίγο ως πολύ psycho ιστορία με μπέρδεψε λιγάκι αλλά στο τέλος όλα ήταν ο.κ
Kiss x sis: είπα να δω γιατί τα παιδιά του φόρουμ παραλίγο να πεθάνουν απο nosebleed
δεν τους κατηγορώ
hoi hoi sun: ευτυχώς ήταν πολύ μικρό. Πολύ μιρκό, χωρίς αξία, το βλέπεις άνετα χωρίς να χάσεις τον χρόνο σου.

#2077 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 23:49

Just finished:

NGE:Μετά απο τόσα και τόσα που είχα ακούσει είπα να το δω και εγώ.Η σειρά αυτή ήτανε ένα διαμάντι πραγματικά.Ένα απλά ενδιαφέρον σενάριο(γιατί έτσι φαίνεται στην αρχή) έγινε επικό επειτα απο μια σκηνοθεσία,εξέλιξη και ανάπτυξη χαρακτήρων που δεν βρίσκω επίθετο να τα χαρακτηρίσω.Τα δύο τελευταία επεισόδια μολονότι ήτανε πάρα πολύ καλά δεν με έκαναν να ανατριχιάσω όπως έχω κάνει με άλλα(αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται και στο ότι τα περίμενα πολύ πιο δραματικά).Αυτός ίσως να είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν παίρνει το άριστα 10 από εμένα(χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν έφαγε edit το τοπ10 μου):drink:

Μην ξεχάσεις να δεις και το End of Evangelion.. Εκεί θα δεις ανατριχίλα... :colddd:
Και μετά φτου-κι-απ'-την-αρχή με το 1ο μέρος της νέας τετραλογίας Rebuilt of Evangelion, Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone...
:dazed:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2078 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 10:18

Τέλος οι 3 πρώτες ταινίες Gundam του 81-82 που συνοψίζουν την σειρά του 79 , 6 ώρες από την ζωή μου πάνε .... αν και όταν της δεις καταλαβαίνεις γιατί κάναν την διαφορά την εποχή τους ...αλλά τώρα δεν λένε και πολλά ... καθώς οι καλύτερες ιδέες της σειράς επαναχρησιμοποίηθηκαν στις μεταγενέστερες σειρές (με το seed να είναι σχεδόν copy past ) και καθώς τεχνικά είναι αρκετά κάτω από τα σημερινά στάνταρ. Κατα τα άλλα κατεβάζω Seirei no Moribito και Crest of the stars τα οποία έχουν πιάσει κάτι επικά απελπιστικές ταχύτητες ... οπότε καιρός να δώ καμία σειρά που έφαγε drop ..GITS 2ndGIG or mononoke XDDDDDDDDDDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2079 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 16:28

Aυτη την περιοδο αρχισα να βλεπω το kurozuka μεχρι στιγμης το 8εωρω καταπληκτικο και τωρα αρχισα να ασχολουμαι και με το tales of the abyss .Πραγματικα και τα 2 μετρανε πολυ τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους :bike:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2080 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 21:39

απο το Claymore ως τωρα εχω δει μεχρι και το επεισοδιο 13.επιτελους οι σκηνες των μαχων οι οποιες εχαναν στο μανγκα λογω σχεδιου αποκτησαν και νοημα.τωρα για την πλοκη δεν εντοπησα διαφορες,τουλαχιστων στο δικο μου το απειρο ματι.Η αν υπαρχουν δεν ειναι και τοσο εντονες στα επεισοδια που ειδα ως και τωρα.
αληθεια επειδη στο ιντερνετ που το βλεπω τα επεισοδια λογο προβληματων δεν εμφανιζονται,ξερετε κανενα αξιοπιστο σάιτ?

#2081 themistakas

themistakas

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 22:47

tales of the abyss (15) : χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι ότι πρέπει anime για να σκοτώσεις την ώρα σου και με μερικούς αρκετά ενδιαφέροντες χαρακτήρες (tear,jade,guy,luke,asch)
kiss x sis : ecchi.. χαριτωμένη πλοκή,οτι πρέπει για τους fan του είδους (ειδικά αμα βάλουν κ καποιες σκηνές απο το manga..)

candy boy(4): τελείως άσχετος τίτλος ( απο ότι εχω καταλάβει δηλαδή), ΠΟΛΥ ρομάντζο, καλοφτιαγμένο και με λίγους, αλλα εξαιρετικούς χαρακτήρες (εκτος απο τη sakuya που αν και έπαιξε ρόλο στην πλοκή, ώρες ώρες είναι τελείως άχρηστη κ χαλάει την ατμόσφαιρα:canthelp:)
απο τα λίγα anime που έχω δει δύο/τρείς φορές ( εχει λίγα κ μικρά episodes ούτως η άλλως)
το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει πρόβλημα με τα shoujo ai/ yuri ..άντε να γίνει sub και το 5ο episode.. τόσες μέρες περιμένω:wooi2::congrats:

#2082 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 20:59

απο το Claymore ως τωρα εχω δει μεχρι και το επεισοδιο 13.επιτελους οι σκηνες των μαχων οι οποιες εχαναν στο μανγκα λογω σχεδιου αποκτησαν και νοημα.τωρα για την πλοκη δεν εντοπησα διαφορες,τουλαχιστων στο δικο μου το απειρο ματι.Η αν υπαρχουν δεν ειναι και τοσο εντονες στα επεισοδια που ειδα ως και τωρα.
αληθεια επειδη στο ιντερνετ που το βλεπω τα επεισοδια λογο προβληματων δεν εμφανιζονται,ξερετε κανενα αξιοπιστο σάιτ?

AnimeClipse μπρε κουμπάρε... :nosey:

Στα δικά μας...
Initial D Extra Stage OVA (2/2)
Τώρα το βρήκα τελικά και το είδα. Έχει την ίδια CG engine με του Third Stage, ενώ χρονικά κινείται παράλληλα. Από υπόθεση, έχει λίγο char development η Mako αλλά όχι σπουδαία πράγματα, ενώ στο οδηγικό κομμάτι, η μάχη ήταν βαρετή και χωρίς κάποια έξυπνη στρατηγική όπως γινόταν στα κανονικά επεισόδια.
Δεν χάνεται και τίποτα αν δεν το δείτε... Εκτός αν είστε fans του Sil-Eighty.
Anyway, σειρά έχει το Initial D Extra Stage 2...
6.5/10
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2083 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 01:43

Τέλος το tales of symphonia το είδα και με ελληνικούς υπότιτλους στο πολυτονικό Οο αλλά κατά τα άλλα τρελό speed up στο story ... 6/10

Συνέχισα με mononoke που το είχα κάνει drop ... είδα ένα ακόμα επεισόδιο και αποφάσισα να το ξανά κάνω drop και να πιάσω το Legend of the Galactic Heroes με το οποίο δεν καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα ... δεν κατάλαβα πότε έβαλα το πρώτο πότε έφτασα στο 10ο ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2084 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 04:39

Τελείωσα το Cowboy Bebop (και όχι Bepop όπως το έχω γράψει αρκετές φορές).Πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάτι που δεν μου άρεσε απίστευτα προσεγμένα όλα του τα στοιχεία από το animation,το character design,το soundtrack,οι χαρακτήρες και το storyline που αν και episodic κατάφερε να με κρατήσει στη διάρκεια όλων των επεισοδίων.
Spoiler:

It's currently battling against Planetes for my number one favourite anime.

Ψάχνω asap για καινούργιο avatar.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aboumonkey: 15 Ιανουάριος 2009 - 04:45

#2085 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 12:12

Chaos Head 12/12 Απογοητευτικό, άρχισε με υψηλές προσδοκίες και κατέληξε να είναι μιά από τα ίδια, κρίμα
Toradora 14/25 Όσο το βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει!
Jigoku Shoujo Mitsuganae 9/26 Όσo και να την λένε βαρετή και επαναλαμβανόμενη εγώ τη λατρεύω αυτή τη σειρά! Άντε να φτάσουμε και στην πλοκή σε λίγα eps.
Maria+Holic 1/12 Είδα το 1ο και κόλλησα, αναμένω αγωνιωδώς το 2ο!!
Ouran High School Host Club 6/26 Άργησα αλλά το άρχισα επιτέλους, έχω ψοφήσει στο γέλιο, και η Haruhi ΘΕΑ!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα