Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 22:59
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 23:05
Genshiken:Από εκείνες τις σειρές που δεν θέλεις να τελειώσει!Λάτρεψα όλους τους χαρακτήρες,γέλασα με την ψυχή μου και πάνω από όλα απόλαυσα το κάθε δευτερόλεπτο στο Society for the Study of Modern Visual Culture Club:nod:
Kimi ga nozomu eien OVA:Βαρετό,προβλέψιμο,με καθόλου συναίσθημα.Μια σκέτη απογοήτευση.Τσάμπα το budget δηλαδή.Καμία σχέση με την σειρά...(No comments:P)
Major S1: (Αν και σχετικό το "finished" τεσπα)Απλά να πω οτι με έκανε να λατρέψω το άγνωστο σε εμένα baseball.
Ga Rei Zero:Δεν περίμενα μετά από αυτό το lame μεν αλλά διαφορετικό δε πρώτο επεισόδιο να μαρέσει τόσο.Συμπαθητικοί χαρακτήρες,πολύ δράση,δυνατό soundtrack και με αποκορύφωμα το φανταστικό storytelling.
Και το καλό για το τέλος

NGE:Μετά απο τόσα και τόσα που είχα ακούσει είπα να το δω και εγώ.Η σειρά αυτή ήτανε ένα διαμάντι πραγματικά.Ένα απλά ενδιαφέρον σενάριο(γιατί έτσι φαίνεται στην αρχή) έγινε επικό επειτα απο μια σκηνοθεσία,εξέλιξη και ανάπτυξη χαρακτήρων που δεν βρίσκω επίθετο να τα χαρακτηρίσω.Τα δύο τελευταία επεισόδια μολονότι ήτανε πάρα πολύ καλά δεν με έκαναν να ανατριχιάσω όπως έχω κάνει με άλλα(αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται και στο ότι τα περίμενα πολύ πιο δραματικά).Αυτός ίσως να είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν παίρνει το άριστα 10 από εμένα(χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν έφαγε edit το τοπ10 μου)

Ongoing:
Slam Dunk:Με αφορμή τους Saizen είπα να δω αυτή τη σείρα αφού είχα ρίξει μια μάτια στο manga και το λάτρεψα αμέσως.Πολύ γέλιο με φανταστικό πρωταγωνιστή.Άντε να αρχίσουν και οι αγώνες να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο.
Bounen no xam'd:Μια ακόμη τρομερή σειρά που οδεύει προς το τέλος της.Ένα δυνατό τέλος χρειάζεται τώρα.
KissXsis:Madness?This is ecchi!

Clannad Afterstory:

One Piece/Gintama/Naruto Ship/Hitman Reborn/Hayate no gotoku/Chi's sweet home/Seirei no moribito/monster:Όλα είναι εξαιρετικά.Είναι καιρό στην ongoing list μου γι'αυτο δεν λέω περισσότερα.

Toradora/Kannagi:So very damn much better than expected:congrats:(δυστηχώς και στα δύο ακολουθώ τα quality groups και έχω μείνει πίσω

Rosario+Vampire 2:Χειρότερη απο την πρώτη.Για έναν μόνο λόγο την βλέπουμε όλοι και αυτό μας το κόβουν ακόμα περισσότερο και απο την πρώτη σεζόν(censorship)Δεν το κάνω drop για χάρη του manga...
Chaos Head(7):Επιτέλους άρχιζει να εξηγεί πέντε πράγματα.Ενδιαφέρον αλλά όχι κάτι το σπουδάιο.
To aru majutsu to index/One outs/Tales of the abyss/casshern sins:Έχω μείνει πίσω σε αυτά (Blame NGE) οπότε θα πω τη γνώμη μου κάποια άλλη στιγμή.
Αυτααα(

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellraider: 11 Ιανουάριος 2009 - 23:15
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2009 - 23:13
Έτσι σιγά σιγά να γινόμαστε πολύ οι fans του Major.Major S1:(Αν και σχετικό το "finished" τεσπα)Απλά να πω οτι με έκανε να λατρέψω το άγνωστο σε εμένα baseball.
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 18:47
ga-rei zero - 12/12.Αν υπηρχε κατηγορεια πιο αποτομη βελτιωση στα anime awards μας, πιστευω οτι η πρωτη θεση παει επαξια σε αυτο.Μετα το 1ο επισοδιο, το οποιο φωναζει "drop me plz" ακολουθει πολυ δυνατη συνεχεια που δεν απαγοητευει.Συνιστατε ανεπιφυλακτα.
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 20:20
Επισης βλεπω το Shaman King οπου ειμαι στο 32 και εχω πωρωθεί τρελα το συστινω ανεπιφύλαχτα σε οσους δεν το εχουν δει ακόμα. Το ήξερα απο εποχης STAR αλλα τοτε δεν ηξερα τι είναι anime

Α, και μην ξεχάσω το Soul Eater στο οποίο ειμαι στο 39.
Α, και μην τρελαθείται με την ορθογραφία μου

Αν ενδιαφέρεστε για το ΑΙΟΝ και θέλετε να μπειτε σε Ελληνική Λεγεώνα επικοινωνίστε μαζι μου
στο marasino@hotmail.com
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 21:13
Labyrinth Tales υπερτέλειο δεν θύμιζε anime αλλά περισσότερο ευρωπαική δουλειά.
Perfect Blue: από την animeclipse εξαίρετη δουλειά ακόμη μια φορά.
Λίγο ως πολύ psycho ιστορία με μπέρδεψε λιγάκι αλλά στο τέλος όλα ήταν ο.κ
Kiss x sis: είπα να δω γιατί τα παιδιά του φόρουμ παραλίγο να πεθάνουν απο nosebleed
δεν τους κατηγορώ
hoi hoi sun: ευτυχώς ήταν πολύ μικρό. Πολύ μιρκό, χωρίς αξία, το βλέπεις άνετα χωρίς να χάσεις τον χρόνο σου.
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2009 - 23:49
Just finished:
NGE:Μετά απο τόσα και τόσα που είχα ακούσει είπα να το δω και εγώ.Η σειρά αυτή ήτανε ένα διαμάντι πραγματικά.Ένα απλά ενδιαφέρον σενάριο(γιατί έτσι φαίνεται στην αρχή) έγινε επικό επειτα απο μια σκηνοθεσία,εξέλιξη και ανάπτυξη χαρακτήρων που δεν βρίσκω επίθετο να τα χαρακτηρίσω.Τα δύο τελευταία επεισόδια μολονότι ήτανε πάρα πολύ καλά δεν με έκαναν να ανατριχιάσω όπως έχω κάνει με άλλα(αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται και στο ότι τα περίμενα πολύ πιο δραματικά).Αυτός ίσως να είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν παίρνει το άριστα 10 από εμένα(χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν έφαγε edit το τοπ10 μου)
Μην ξεχάσεις να δεις και το End of Evangelion.. Εκεί θα δεις ανατριχίλα...

Και μετά φτου-κι-απ'-την-αρχή με το 1ο μέρος της νέας τετραλογίας Rebuilt of Evangelion, Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone...

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 10:18
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 16:28

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 21:39
αληθεια επειδη στο ιντερνετ που το βλεπω τα επεισοδια λογο προβληματων δεν εμφανιζονται,ξερετε κανενα αξιοπιστο σάιτ?
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 22:47
kiss x sis : ecchi.. χαριτωμένη πλοκή,οτι πρέπει για τους fan του είδους (ειδικά αμα βάλουν κ καποιες σκηνές απο το manga..)
candy boy(4): τελείως άσχετος τίτλος ( απο ότι εχω καταλάβει δηλαδή), ΠΟΛΥ ρομάντζο, καλοφτιαγμένο και με λίγους, αλλα εξαιρετικούς χαρακτήρες (εκτος απο τη sakuya που αν και έπαιξε ρόλο στην πλοκή, ώρες ώρες είναι τελείως άχρηστη κ χαλάει την ατμόσφαιρα

απο τα λίγα anime που έχω δει δύο/τρείς φορές ( εχει λίγα κ μικρά episodes ούτως η άλλως)
το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει πρόβλημα με τα shoujo ai/ yuri ..άντε να γίνει sub και το 5ο episode.. τόσες μέρες περιμένω

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 20:59
απο το Claymore ως τωρα εχω δει μεχρι και το επεισοδιο 13.επιτελους οι σκηνες των μαχων οι οποιες εχαναν στο μανγκα λογω σχεδιου αποκτησαν και νοημα.τωρα για την πλοκη δεν εντοπησα διαφορες,τουλαχιστων στο δικο μου το απειρο ματι.Η αν υπαρχουν δεν ειναι και τοσο εντονες στα επεισοδια που ειδα ως και τωρα.
αληθεια επειδη στο ιντερνετ που το βλεπω τα επεισοδια λογο προβληματων δεν εμφανιζονται,ξερετε κανενα αξιοπιστο σάιτ?
AnimeClipse μπρε κουμπάρε...

Στα δικά μας...
Initial D Extra Stage OVA (2/2)
Τώρα το βρήκα τελικά και το είδα. Έχει την ίδια CG engine με του Third Stage, ενώ χρονικά κινείται παράλληλα. Από υπόθεση, έχει λίγο char development η Mako αλλά όχι σπουδαία πράγματα, ενώ στο οδηγικό κομμάτι, η μάχη ήταν βαρετή και χωρίς κάποια έξυπνη στρατηγική όπως γινόταν στα κανονικά επεισόδια.
Δεν χάνεται και τίποτα αν δεν το δείτε... Εκτός αν είστε fans του Sil-Eighty.
Anyway, σειρά έχει το Initial D Extra Stage 2...
6.5/10
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 01:43
Συνέχισα με mononoke που το είχα κάνει drop ... είδα ένα ακόμα επεισόδιο και αποφάσισα να το ξανά κάνω drop και να πιάσω το Legend of the Galactic Heroes με το οποίο δεν καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα ... δεν κατάλαβα πότε έβαλα το πρώτο πότε έφτασα στο 10ο ...
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 04:39
It's currently battling against Planetes for my number one favourite anime.
Ψάχνω asap για καινούργιο avatar.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aboumonkey: 15 Ιανουάριος 2009 - 04:45
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 12:12
Toradora 14/25 Όσο το βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει!
Jigoku Shoujo Mitsuganae 9/26 Όσo και να την λένε βαρετή και επαναλαμβανόμενη εγώ τη λατρεύω αυτή τη σειρά! Άντε να φτάσουμε και στην πλοκή σε λίγα eps.
Maria+Holic 1/12 Είδα το 1ο και κόλλησα, αναμένω αγωνιωδώς το 2ο!!
Ouran High School Host Club 6/26 Άργησα αλλά το άρχισα επιτέλους, έχω ψοφήσει στο γέλιο, και η Haruhi ΘΕΑ!!!