Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2056 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 06 January 2009 - 23:22

Death note:finished
Spoiler:

Batle Angel Alita: αρκετα μικρο σε διαρκεια
Blood+:21 ep οταν παρακολουθω αυτη την σειρα νομιζω οτι ο χρονος σταματα :frozen:
Posted Image
Posted Image

#2057 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 07 January 2009 - 13:15

Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo
δεν ειναι και ασχημο
κερδιζει παρα πολλους ποντους απο την Θεα πρωταγωνιστρια

#2058 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 07 January 2009 - 22:04

Planetes:
Αφού διάβασα 2-3 chapters του αντίστοιχου manga με το ελληνικό όνομα (!) και τα βρήκα ενδιαφέροντα, κατέβασα χθες από τους KAA την anime έκδοσή του. Σήμερα το μεσημέρι αποφάσισα να δω 1-2 επεισόδια και κατέληξα να βλέπω 5 σερί. Με μια κουβέντα: Ανακάλυψα ένα μικρό αριστούργημα.

Κρίνοντας μόνο από τα τα πρώτα επεισόδια/chapters, το anime κρατά από το manga μόνο τη γενική ιδέα: Μίξη ρεαλιστικού sci-fi και slice-of-life. Το story διαφέρει εντελώς, όπως και οι χαρακτήρες (ίσως και να έχουν αλλάξει τη σειρά των γεγονότων - υποπτεύομαι ότι το περιεχόμενο του πρώτου chapter θα το δούμε στο anime αργότερα). Και στη μίξη αυτή τα καταφέρνει άψογα: Ρεαλιστικοί, συμπαθέστατοι χαρακτήρες με τους οποίους μπορείς και να ταυτιστείς, καλή σκιαγράφηση της ψυχολογίας, μπόλικο -και συνήθως εύστοχο!- χιούμορ, ρεαλιστική φυσική, όμορφο animation και, τέλος, character design το οποίο το βρίσκω πολύ του (προσωπικού) γούστου μου. Προς το παρόν τα επεισόδια είναι αυτοτελή αλλά καλά δεμένα μεταξύ τους, περιμένω να δω αν θα έχουμε ενιαίο arc αργότερα.

Μου φαίνεται ό,τι το Planetes είναι ακριβώς αυτό που θα επιθυμούσε να είναι το Real Drive (αλλά στο δεύτερο κάπου κόλλησε η συνταγή).

Director: Gorō Taniguchi, ο ίδιος του εξαιρετικού Infinite Ryvius (αλλά και του Code Geass)! Θα το δω μέχρι το τέλος.

#2059 Chris_クリス

Chris_クリス

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 07 January 2009 - 22:37

Αυτο τον καιρο παρακολουθω και μεταφραζω Tales of the abyss.(ειμαι στο επεισοδιο 11)

Οκ το στορυ μεχρις στιγμης ειναι πανω-κατω κλασικο και οι χαρακτηρες ειναι καλοι.
Αυτο που ειναι πολυ ωραιο σ'αυτο το anime ειναι το animation.
Εχει απο τα καλυτερα animations που εχω δει.
Posted Image

#2060 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 08 January 2009 - 00:29

Kurenai: finished εδώ και μερικές βδομάδες.
Έβλεπα πολύ καλές βαθμολογίες, αλλά άκουγα πολύ κακά λόγια από "γνωστούς" μου.

Τελικά θα συμφωνήσω περισσότερο με τις βαθμολογίες για μια φορά.

Όχι τίποτα το ιδιαίτερο όσον αφορά το στόρυ και την πλοκή, αλλά σχετικά πρωτότυπο και πολύ ευχάριστο.
Χωρίς να είναι κόμεντυ, τα περισσότερα επς πέρα από τα τελευταία τα έβλεπα με ένα χαμόγελο στα χείλη. Ειδικά αυτά που αφιερώνονταν στην καθημερινότητα του Shinkurou και των "φιλενάδων" του.

I can't really say why I liked this anime, but it certainly was enjoyable to watch all the way long.

17/20.

Cossette no Shouzou: finished προχθές αη θίνκ.

Αφού τέλειωσα το πρώτο επ ήμουν κάπως :dazed::dazed::dazed::dazed:.
Πραγματικά είχα μείνει, ήταν απίστευτο. Καιρό είχα να δω κάτι τόσο ωραίο όσο αυτό το επ.
Τα επόμενα 2 ΟΒΑζ δυστυχώς δεν με αντάμειψαν εξίσου.
Αντιθέτως τα βρήκα ελαφρώς βαρετά.
Πολύ πρωτότυπο, θα μπορούσε να είναι άπειρες φορές καλύτερο αν και τα 3 ΟΒΑς κειμένονταν στο επίπεδο του πρώτου.

Το animation επίσης αξιοσημείωτο, πολύ όμορφα σχέδια αν και σε πολλά σημεία οι μύτες με ξενέρωναν άσχημα.

16/20 με βαριά καρδιά.

Blood+:21 ep οταν παρακολουθω αυτη την σειρα νομιζω οτι ο χρονος σταματα :frozen:

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ που κατάφερες και είδες τόσα επς.
Καιρός για ντροπ τώρα.

Edited by Rushifazu Airu, 08 January 2009 - 00:54.
!

HnH5aB0.jpg

#2061 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 January 2009 - 21:49

εμένα προσοπικά το blood + μου άρεσε
και το είδα και μονοκοπανιά πράγμα που έχω κάνει
με πολύ λίγα anime.

#2062 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 08 January 2009 - 22:20

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ που κατάφερες και είδες τόσα επς.
Καιρός για ντροπ τώρα.

No man I won't give up :wallbash:I will see it all :despair:

τωρα σοβαρευομαστε:tensai:.........δεν πολυ γουσταρω να το dropαρω γιατι θελω να δω τι στο καλο θα γινει ή να προσπαθησω να βρω ενα στοιχειο που θα μου τραβηξει την προσοχη και θα με κανει να κατσω να το δω με ευχαριστηση [πραγμα που δεν βλεπω να γινετε]:deadga6::if:

εμένα προσοπικά το blood + μου άρεσε
και το είδα και μονοκοπανιά πράγμα που έχω κάνει
με πολύ λίγα anime.

μπορεις να μου εξηγησεις τι ηταν αυτο που σε εκανε να το δεις μονοκοπανια γιατι πραγματικα εγω δεν βρισκω τιποτα να με κανει να συνεχισω να θελω να δω τι γινεται παρακατω

On topic-- Casshern sins ep 8 απλα ενα αριστουργημα... δεν εχω λογια να το περιγραψω:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Posted Image
Posted Image

#2063 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 January 2009 - 23:33

Cossette no Shouzou: finished προχθές αη θίνκ.

Αφού τέλειωσα το πρώτο επ ήμουν κάπως :dazed::dazed::dazed::dazed:.
Πραγματικά είχα μείνει, ήταν απίστευτο. Καιρό είχα να δω κάτι τόσο ωραίο όσο αυτό το επ.
Τα επόμενα 2 ΟΒΑζ δυστυχώς δεν με αντάμειψαν εξίσου.
Αντιθέτως τα βρήκα ελαφρώς βαρετά.
Πολύ πρωτότυπο, θα μπορούσε να είναι άπειρες φορές καλύτερο αν και τα 3 ΟΒΑς κειμένονταν στο επίπεδο του πρώτου.

Το animation επίσης αξιοσημείωτο, πολύ όμορφα σχέδια αν και σε πολλά σημεία οι μύτες με ξενέρωναν άσχημα.

16/20 με βαριά καρδιά.

Το είδα κι εγώ πριν 2-3 μέρες το πορτραίτο της μικρής Κοσέτ. Στο πρώτο επεισόδιο δεν κατάλαβα τίποτα από την υπόθεση, και στα επόμενα 2 δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα όταν κατάλαβα τι συμβαίνει. Το μόνο που μου έμεινε είναι ο χαμός που γινόταν στα επεισόδια με την υποβλητική ατμόσφαιρα και την (πολύ καλή) μουσική υπόκρουση. Γενικά δεν είναι του γούστου μου και δεν επρόκειτο να το δω αν δεν είχα δει ένα AMV που με παρότρυνε.
Η Kajiura Yuki είναι ένα μεγάλο + για άτομα σαν κι εμένα που η μουσική αποτελεί σοβαρός παράγοντας αρέσκειας ενός anime. Η ίδια είναι επίσης γνωστή για τις πολύ καλές δουλειές τις στα .Hack series, Mai Hime/Otome, Gundam Seed/Destiny κ.α.

To AMV που προανέφερα μπορείτε να το δείτε εδώ
++| A M V - Video Information: Gothic Poetry
http://www.youtube.com/watch?v=DbixXFNEeOk&fmt=18

Επίσης τώρα έπιασα το Naruto Shippuuden. Το είχα αφήσει για να προχωρήσουν τα επεισόδια και απ' ό,τι φαίνεται το παραάφησα. Τουλάχιστον τώρα έχω γύρω στα ~90 επεισόδια που περιμένουν να τα δω :wooi2:. Και εννοείται το πρώτο επεισόδιο του Hajime No Ippo το οποίο μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

E5VV38U.jpg

#2064 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 09 January 2009 - 17:42

Nodame Cantabile 1+2 season
καταπληκτικό anime με καταπληκτική μουσική(έχω εκφράσει σε βάθος τον θαυμασμό μου στο ανάλογο thread)
Toradora
Απίστευτο γέλιο!!!Ενώ στην αρχή δεν τρελάθηκα μετά έλιωσα πραγματικά.Καταπληκτικοί χαρακτήρες και μ'άρεσε που ήταν πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους
Moryou no hako
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τίποτα αλλά όσα περισσότερα δεν καταλαβαίνω τόσο περισσότερο μου αρέσει(ναι τισ θέλω τις σφαλιάρες μου).Για μένα είναι απο τα πιο κουλά anime που χω δει.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#2065 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 January 2009 - 00:00

τελειωσα το 12 kingdoms.
σαν παραμυθι, με εξαιρετικο char development, υποβλητικη μουσικη και εξαιρετικο σεναριο.
παρα πολυ καλο, προτεινεται ανεπιφυλακτα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2066 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 10 January 2009 - 01:45

AAAAARGH!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::deadga6:

Μια λεξη θα πω:
Spoiler:

Προσπαθω (εδω και αρκετο καιρο) να τελειωσω τη σειρα μιας και την εχω μεγαλο αχτι απο τοτε που εδειξαν μονο την πρωτη σεζον - κι αν - στον ΑΝΤ1. Προς το παρον εχω δει μεχρι το επεισοδιο στο ΝΕΧΤ που ηθελαν σωνει και καλα να ψαρεψουν δρακο για να φανε και ξεραθηκα. Μια σοβαρη στιγμη δε μπορουν να κρατησουν, ολο και κατι κουλο θα πεταχτει ετσι στο ασχετο. Χρειαζομαι περισσοτερο χρονο γκαντ-νταμμιτ... γιατι μια μερα να εχει μονο 24 ωρες;

#2067 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 posts

Posted 10 January 2009 - 18:19

Τελειωσα το KAMISAMA KAZOKU μικρο(12 επεισ),ευχαριστο και με προβλεψιμο τελος.
Ωρα για GENSHIKEN
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#2068 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 January 2009 - 21:51

Αν και δεν πολυβλεπω ειπα να αρχισω καμια σειρα ετσι για να κρατω καποια επαφη. Εχοντας δει πριν καιρο τις σειρες Aria the Animation και Aria the Natural, ειμαι λιγο πριν τη μεση της Aria the Οrigination. Πιστευω πως μεχρι τωρα ειναι η καλυτερη απο τις 3. Καθε επεισοδιο σε κανει και χαλαρωνεις και εχει κατι το μοναδικο που συγκινει. Εχει και απο τα καλυτερα OST και η αναπαρασταση της Νεοβενετιας (της Βενετιας δηλαδη) η φωτογραφια και τα background ειναι εξαιρετικα. Βεβαια δεν ειναι για ολους η σειρα αλλα στο ειδος της, δηλ. το slice of life ειναι ισως η καλυτερη αυτη τη στιγμη.

AAAAARGH!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::deadga6:

Μια λεξη θα πω:

Spoiler:

Προσπαθω (εδω και αρκετο καιρο) να τελειωσω τη σειρα μιας και την εχω μεγαλο αχτι απο τοτε που εδειξαν μονο την πρωτη σεζον - κι αν - στον ΑΝΤ1. Προς το παρον εχω δει μεχρι το επεισοδιο στο ΝΕΧΤ που ηθελαν σωνει και καλα να ψαρεψουν δρακο για να φανε και ξεραθηκα. Μια σοβαρη στιγμη δε μπορουν να κρατησουν, ολο και κατι κουλο θα πεταχτει ετσι στο ασχετο. Χρειαζομαι περισσοτερο χρονο γκαντ-νταμμιτ... γιατι μια μερα να εχει μονο 24 ωρες;

το ιδιο ειχα παθει και εγω με τη σειρα. σκετη πορωση. Βεβαια η Next ηταν και η καλυτερη απο τις 3 σεζον. Τωρα βεβαια δεν θα το ξαναβλεπα και για το Revolution ουτε λογος.....Ωστοσο η γαλλικη εισαγωγη και οι τιτλοι τελους μου φανηκαν καλυτεροι απο την ιαπωνικη.

#2069 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 11 January 2009 - 17:27

Βλέπω το Black Lagoon.Αρκετά καλό action που διαδραματίζεται σε ένα εξωτικό περιβάλλον.Θυμίζει αρκετά το Mitchiko to Hatchin.

#2070 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 11 January 2009 - 22:34

Βλέπω το Black Lagoon.Αρκετά καλό action που διαδραματίζεται σε ένα εξωτικό περιβάλλον.Θυμίζει αρκετά το Mitchiko to Hatchin.

lol
Εγώ που είδα το 1ο ep. του Michiko to Hatchin (2008 ) την προηγούμενη βδομάδα, θυμήθηκα το Black Lagoon (2006)...
:hahaha:
Μόνο που το 1ο επεισόδιο του Black Lagoon ήταν πολύ πιο δυνατό σε σχέση με αυτό του Michiko to Hatchin...
:nosey:
Posted Image
Posted Image