Καλα το πατσ δεν θα βγει ΠΟΤΕ, μας τα χουνε πρηξει! ενα μηνα περιμενουμε, τελη αυγουστου λενε, μουφες! ανακοινωση βγαινει μετα που λεει απο βδομαδα, βγηκε η βδομαδα και ακομη...
meanwhile toby, do you even breath!?
Posted 02 September 2014 - 13:39
Καλα το πατσ δεν θα βγει ΠΟΤΕ, μας τα χουνε πρηξει! ενα μηνα περιμενουμε, τελη αυγουστου λενε, μουφες! ανακοινωση βγαινει μετα που λεει απο βδομαδα, βγηκε η βδομαδα και ακομη...
meanwhile toby, do you even breath!?
Posted 06 September 2014 - 00:49
Λίγο παράξενο θα είναι το ΤΙ μιας και θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχω (ή τουλάχιστον δεν έχω διαλέξει ακόμα) ποιά ομάδα να υποστηρίζω. Νο Team DK, no EHome, no Zenith...Μου αρέσει μέχρι στιγμής LGD (Yao, MMY & Sylar) αλλά ο τρόπος που έδιωξαν τον DDC ήταν απλά απαίσιος και ας έβαλαν καλύτερο παίχτη στη θέση του.
Οι Vici Gaming με Black^ (ίδιο playstyle με Sylar (και BurNIng)) & iceiceice μου φαίνεται πιο αδύναμη ομάδα απο την προηγούμενη που είχε rotk & Sylar. Ήρθε η ώρα να δείξει ο Black^ άμα είναι απο τους καλύτερος western carriers αυτή τη χρονιά και όχι απλά ένας απλός farmer.
Υ.Γ. Πλάκα έχουν οι Techies pickers μέχρι στιγμής στα pubs.
Edited by Napster, 06 September 2014 - 00:51.
Posted 06 September 2014 - 12:50
Οι Vici Gaming με Black^ (ίδιο playstyle με Sylar (και BurNIng)) & iceiceice μου φαίνεται πιο αδύναμη ομάδα απο την προηγούμενη που είχε rotk & Sylar. Ήρθε η ώρα να δείξει ο Black^ άμα είναι απο τους καλύτερος western carriers αυτή τη χρονιά και όχι απλά ένας απλός farmer.
ο iceiceice ειναι αναβαθμιση στην ομαδα. Εγω τον black φοβαμαι
Posted 12 September 2014 - 00:10
Posted 13 September 2014 - 02:21
Είπα να παίξω invoker για να τον μάθω επειδή μου αρέσει που έχει πολλά combo...
Έπειτα από 3 παιχνίδια αποφάσισα πως πρέπει να επιστρέψω την προσοχή μου στην αγαπημένη μου χαρακτήρα επί πολλών χρόνων, τη phantom assassin.
Posted 15 September 2014 - 12:45
Μ'έχει πιάσει νευρικό...
Posted 24 September 2014 - 00:25
http://blog.dota2.com/2014/09/the-rekindling-soul-update/
JEEEEEZUUSS !!!!!!! όχι απλα 6.82..........
Posted 24 September 2014 - 01:01
So badass.
Crimson Guard. <3
Edited by Napster, 24 September 2014 - 01:35.
Posted 24 September 2014 - 11:22
μου αρεσει πολυ το patch , επιτελους δεν θα υπαρχουν πλεον game που να ληγουν στο 15 ....... midas gaming incoming boys
Edited by SupG18, 24 September 2014 - 11:23.
Posted 24 September 2014 - 13:08
Πάντως πρόσεξα οτι πολλές αλλαγές είναι βασισμένες απο ιδέες που έδωσε το community το οποίο είναι πολύ καλό που μας ακούνε!
Posted 24 September 2014 - 19:56
η αλλαγη στον ροσαν, στα πλαϊνα δεντρακια των offlaner και το kill-xp difference που προσθεσαν τωρα θα αλλαξουν πολα πραγματα , αντε να δουμε!
μ αρεσαν πολυ τα καινουρια aghanim που εδωσε σε καμποσους ηρωες (chen shit is op, phoenix too)
το composite damage που μετατρεπηκε σε physical και γενικα οι αλλαγες των διαφορετικων dmg ήταν καιρος να γίνουν επιτελους.
new meta techies: mentalion of courage και suicide (αν και οι αλλαγες στον ηρωα (που βγηκε τοσο πρόσφατα) είναι πολυ απότομες και οχι απαρετητα καλες)
edit: επισις την ιδεα για νεο rune ειχα ακούσει να την λέει σε ένα interview ενας προ παιχτης (μαλον xboct , δεν θυμαμαι καλα) και μου είχε φανεί πολυ ακραιο, έλα που έγινε όμως..
Edited by matassos, 24 September 2014 - 19:57.
Posted 25 September 2014 - 14:34
Στη θεωρία ο Chen πλέον θα είναι ο καλύτερος-OP pusher! Στέλνεις 3 ancients + necro 3 + helm of the dominator και γενικά ότι άλλο unit μπορείς να προσθέσεις και άντε να σταματήσουν το push. Μέχρι και ο KoTL θα δυσκολεύεται να τον σταματήσει!
Posted 25 September 2014 - 17:26
γενικα δεν νομιζω να τον πετυχεις σε pub games παντος, εξακολουθει να ειναι δυσκολος ηρωας (λιγη ζωη, πολυ micro skills, τα σπελ του δυσχριστα, μεχρι να βγαλεις το aga θα σου βγει η πιστη, και αντε μετα να μαζεψεις και 3 ancient που απετει βοηθεια απο συμπαιχτες), η αλλαγη αυτη ειναι για τελειως ψηλα mmr και pro scene
Edited by matassos, 25 September 2014 - 17:27.
Posted 26 September 2014 - 02:21
Και για pro scene αμφιβάλλω άμα θα δούμε Chen με Agha, σιγά μην τον αφήνουν οι άλλοι απο την ομάδα του να farmάρει ολόκληρο agha. Μπορεί σε κανά trologame. Εκτός άμα το παιχνίδι πάει για late game (60mins+) αλλά με Chen δε στοχεύεις το παιχνίδι να πάει late game, όπως και με KotL of the Light όταν έβαλαν το Agha για την ulti του πριν κάτι μήνες.
Μπορεί να αρχίσεις κανάς Chen picker όπως ο Snith να το κάνει όμως.
Pick Chen+Agha? Counter it with Tinker, ancients free farm lol.
Edited by Napster, 26 September 2014 - 02:27.
Posted 26 September 2014 - 02:45
θα σε στεναχωρησω αλλα το march πλεον δεν πιανει στα ancients και γενικα στα magic immune untis (spell immunity πλεον)