Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Η γωνιά του Gadget-άκια

• Please log in to reply
125 replies to this topic

#61 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 07 March 2011 - 15:57

Eχω remote access σ ολο το imac μου απο οπου και αν είμαι. Και 2 φορες που ήθελα κατεβσα τορρεντ απο το μπαρ.

Σιγουρα κάτι θα υπάρχει σε cydia για μονο τορρεντ ριμοτ αξες. Υπηρχε επι 3g θυμαμαι ένα.

#62 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 March 2011 - 16:02

Eχω remote access σ ολο το imac μου απο οπου και αν είμαι. Και 2 φορες που ήθελα κατεβσα τορρεντ απο το μπαρ.

Ναι αλλά δεν μπορούσες να ακούς και μουσική παράλληλα XD

Posted Image

#63 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 07 March 2011 - 18:14

LOL @Erebos, τα ίδια κάνω με το ίδιο κινητό, με την μόνη διαφορά δεν πολυ-παίζω παιχνίδια. Torrent ρίχνω καραχύμα, απλά αντί για uTorrent χρησιμοποιώ το Deluge, και το RSS του Tokyo Tosho είναι απευθείας φορτωμένο στο TransDroid μια και είναι το site που χρησιμοποιώ ποιο συχνά.

Κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω οτι είμαι και πολύ gadget-ακιας, ένα iPod που έχω το πήρα για αποκλειστική χρήση στο αυτοκίνητο (έχει ipod connector αλλά δε παίζει mp3 απο μόνο του). PC-άκιας είμαι σε κάποιο βαθμό, gadget-άκιας μόνο μερικώς!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#64 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 09 March 2011 - 08:15

blah blah blah apple sucks

συμφωνω, δεν ξερω γιατι με εκανες quote :P
υπολογιστη apple δεν θα επαιρνα ποτε,το θεωρω ντροπη και δουλευω οσους εχουν.
απλα πηρα ενα iphone πριν 2 χρονια διοτι για πολυ καιρο κουβαλαγα παντα ενα ipod κ ενα κινητο, και ειπα απο το να εχω δυο μαραφετια, ας εχω ενα. εκ των υστερων μαλλον δεν θα το ειχα παρει. με εχει βολεψει και με καλυβει ομως, οπως και τα itunes οπου εχω περασει ολη την μουσικη μου. αμα τα παιξει λογικα θα παρω android.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#65 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 May 2011 - 13:57

Λοιπον πηρα καινουργιο κινητο (chatphone) εχει wi-fi κλπ, μπαινω στο internet με Opera mini, σε ολα τα site comple αλλα video δεν παιζει. Υπεθεσα οτι δεν εχει flash player και πηγα να κατεβασω το adobe αλλα λεει οτι δεν ειναι για το λογισμικο μου. Any help?

2bbd14fc.jpg

#66 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 May 2011 - 14:02

Αν δεν κάνω λάθος ο opera mini δεν υποστηρίζει flash.

#67 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 May 2011 - 15:35

Μπορω να κατεβασω καποιο αλλο browser που να υποστιριζει?

2bbd14fc.jpg

#68 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 May 2011 - 15:45

Εξαρτάται από το λειτουργικό της συσκευής σου. Για youtube πάντως υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή http://www.google.com/mobile/youtube/

#69 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 May 2011 - 16:16

Δεν μπορει να μπει σε αυτο το site που μου δινει
m.google.com/youtube
Οταν παταω Send Link via text message δεν εχει την Ελλαδα στις χωρες :/

Nokia C300 εχω. Sorry αν γινομαι κουραστικος :/

2bbd14fc.jpg

#70 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 May 2011 - 16:51

Δεν μπορείς να μπεις στο διεύθυνση μέσα από τον opera mini του κινητού σου; Πάντως Nokia N95 έχω(λειτουργικό s60 ή κάτι τέτοιο) και δεν βρήκα καλλίτερο browser από το mini.

#71 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 May 2011 - 20:50

Οχι αυτο λεω :/

Anyway θα το ψαξω. Θενξ ^^

2bbd14fc.jpg

#72 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 May 2011 - 21:14

Χμμ έχεις δίκιο.

http://www.google.com/m/download/youtube/apps/v1.0.1/en/minitube-101-n60_en.jar για δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό(αν και είναι για s60 συσκευές ίσως λειτουργήσει και στη δική σου).

#73 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 May 2011 - 22:21

Aπ το κινητο error 404 μου βγαζει. απ το Pc το κατεβαζει. Δεν εχω δυστηχως ακομα USB αλλα θα το βρω. Παντως μπορει να μην φταιει και το browser/flash player.
Οταν παταω να παιξει ενα videακι στο youtube, ξαναρωταει για ποια ασυρματη που βρηκε συνδεση να διαλεξω η GPRS και αφου πατησω μου βγαζει η συνδεση ακυρωθηκε. Εγω απλως υπεθεσα οτι οτι φταιει το flash player γτ μονο στα βιντεακια βγαζει τετοιο προβλημα :/

Το ξερω οτι σας κουρασα :/

2bbd14fc.jpg

#74 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 28 September 2011 - 21:40

Thoughts για τα καινούρια Kindle;

#75 meidei

meidei