Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• This topic is locked This topic is locked
435 replies to this topic

#121 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 15 October 2010 - 19:49

Mukuro Rokudo

Posted Image

Oho~

Τα δεδομενα αλλαζουν συνεχως... Πολυ ενδιαφερον ομολογω... Καποιοι εδω μεσα προσπαθουν να μας κανουν να παιξουμε το παιχνιδακι τους... Δεν θα τους πω οχι... Θελω να δω που θα καταληξουμε... Θα αλλαξω πορεια και θα δειξω τον πιο περιεργο απο ολους... τον Kaiser de Emperana Beelzebub IV (didimakia)... Καποιες φορες τα μωρα ειναι πιο δυνατα απο οτι φενονται... Και τωρα επιστρεφω στον υπνο μου...

*changes places with Chrome Dokuro*

Where am i? Mukuro-sama?

*walks away*

H Chrome Dokuro αν και θεωρειται διαφορετικο ατομο δεν ειναι ο κυριος χαρακτηρας μου... Just using her for the fun... :P Never mind her! Αν δεν μπορω να το κανω ας μου το πει ο αφηγητης... ^^

Edited by Nozomu, 15 October 2010 - 21:14.

Posted Image

Spoiler:

#122 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 October 2010 - 22:11

Medicine Seller

Posted Image
Spoiler:

Πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία Μεσιέ Sponis.

Ομολογώ ότι άργησα να μπώ στο πεδίο του εγκλήματος. Επιμένω στο προηγούμενο πόστ μου. Η αρμονία ελπίζω να αποκατασταθεί.

Έχει αρχίσει να δημιουργείται μια σκοτεινή αύρα γύρω από τον Zero Kiryuu.
A restless soul starts to mourn for her lost beauty... Should we mock the dead?

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#123 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 October 2010 - 22:14

Shira (Hanzo)

.......

.......

Zero Kiryuu
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#124 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 15 October 2010 - 22:18

Lain

Ομολογώ ότι με έχετε καταμπερδέψει...Ούτε στο wired δεν γίνεται τέτοιος πανικός...Τουλάχιστον εκεί μπορώ και τους παρακολουθώ όλους, εδώ πέρα το έχω χάσει τελείως...Έχω και τις φιλοσοφικές μου αναζητήσεις για το ποιά είμαι και τί γυρεύω εδώ οπότε καταλαβαίνετε ότι μου είναι δύσκολο να ασχοληθώ με κοινούς θνητούς...

Η Ηαruhi Suzumiya που στην αρχή μου φάνηκε ύποπτη λόγω τσουντεριάς στην πραγματικότητα φαίνεται όντως να την απασχολούν μόνο οι εξωγήινοι και είναι κοσμάρα...Από την άλλη βλέπω πολλούς να μαζεύονται εναντίον συγκεκριμένων ατόμων και αυτό με βάζει σε σκέψεις...Σε αντίθεση με τη Saotoma Ranma που ομολογουμένως δεν μπορεί να μιλάει λόγω παντελούς έλλειψης ενδυματολογικού γούστου εγώ δεν απαλλάσω τον Zero (piou-piou). Δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει το bloody rose με το παραμικρό πράγμα που δείχνει οξύθυμο χαρακτήρα. Από την άλλη η γνωστή κυκλοθυμία του και η ζήλεια προς την Yuuki mpoρεί να τον οδήγησε να διαπράξει το ειδεχθές έγκλημα...Μήπως ο καημένος ο Koyuki γούσταρε τη Yuuki και ο Zero βρήκε αφορμή να τον ξεκάνει?

Yuuki Cross

αγαπητε/η φιλε/η Lain ο Zero δεν ειναι τοσο ζηλιαρης και οξυθυμος στους αλλους παρα μονο στον Kaname....οποτε μην προσπαθεις να με κατηγορησεις ως το μηλο της εριδας..... δεν φταιει παντα ενα κοριτσι.....!!!! so dont jump into conclusions without clues..... girls are innocents....

απο την αλλη μερια αγαπητε Ryuuk μην με ξαναπεις χαζη.... μπορει να μερικες φορες να το παιζω χαζη αλλα δεν ειμαι..... και επισης οπως ειπες δεν σκοτωνεις εναν ανθρωπο παραμονο οταν εχει ερθει η ωρα του......... κι αν ειχε ερθει και ο φιλτατος Light ( Kira) σε εβαλε να τον σκοτωσεις γιατι παρεμποδιζε το εργο του??? βεβαια επειδη ολοι ξερουμε πως οι δολοφονοι ειναι 5 στο προσκηνιο της δικης μου υποθεσης υπαρχουν ως ενοχοι οι : Light, Misa, εσυ, το shinigami της Misas και o Mikami ως πιστος υπηρετης του Kira.....

Edited by VampireGirlization, 15 October 2010 - 22:37.

Posted Image
The Dream Has Ended....

#125 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 October 2010 - 01:54

Kaiser de Emperana Beelzebub IV(Beel)
Posted Image

Μολιθ πηλα την πλωτη μου ψχηφο...
Θα αλλακχιω την ψχηφο μου. Καποιοι εδω μεθα με πειθανε οτι
Κiryuu Zero

ειναι ο δολοφονοθ. Τα επειχηληματα που ειπαν + οτι ξθαφνικα εγινε active (αυτο ειναι λιγο off topic αλλα μετραει XD)μου ειναι αλκετα για να με πειθουν...

Παντωθ ειμαι θιγουλοθ ποιοθ ειναι επιθεωλητης!

DAH!

2bbd14fc.jpg

#126 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 October 2010 - 02:44

@didimakia

Οι επιθεωρητές ΔΕΝ ξέρουν ακόμα κανένα δολοφόνο, οπότε κανείς δε μπορεί να ξέρει ποιος είναι ποιος! ;)

@Νozomu

Οχι,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σχετικά με το χαρακτήρα σου.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#127 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 16 October 2010 - 03:10

Zero Kiryuu

Θα αλλακχιω την ψχηφο μου. Καποιοι εδω μεθα με πειθανε οτι
Κiryuu Zero

ειναι ο δολοφονοθ. Τα επειχηληματα που ειπαν + οτι ξθαφνικα εγινε active μου ειναι αλκετα για να με πειθουν...

DAH!

Oσο για το παραπανω επιχειρημα, εγινα active οντως μετα απο καιρο, και δηλωσα συμμετοχη στις 13/10 και οπως ολοι μας, εμαθα τι ειμαι η τι δεν ειμαι, 2 μερες μετα, στις 15. Αρα, καταρριπτεται. Im sorry. Αλλα τι να περιμενει κανεις απο σας...

Ειστε τουλαχιστον ποταποι που νομιζετε οτι εγω θα ασχολουμουν με τη δολοφονια καποιου που δεν ειναι καν Pureblood.

Ξαναλεω... Δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου!

Yuuki Cross

αγαπητε/η φιλε/η Lain ο Zero δεν ειναι τοσο ζηλιαρης και οξυθυμος στους αλλους παρα μονο στον Kaname....

Moνο η Yuuki μου με καταλαβαινει...Με ξερεις τοσο καλα **Τakes out a normal rose <3 **

Τωρα αν καταφερε ο Shira (hanzo) να σας αλλαξει τα μυαλα, αυτο αποδεικνυει τη γνωμη μου για σας..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#128 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 October 2010 - 03:52

Τωρα αν καταφερε ο Shira (hanzo) να σας αλλαξει τα μυαλα, αυτο αποδεικνυει τη γνωμη μου για σας..

Shira (Hanzo)

Πρωτη φορα σε ψηφισα λιγο πιο πανω φλωρακο και δεν ειπα απολυτως τιποτα(literally) που θα μπορουσε να τους αλλαξει τα μυαλα οπως λες.Ισως εισαι ο μονος που υποπτευομαι σοβαρα.Φυσικα δεν ειμαι για κανεναν απολυτα σιγουρος αλλα το οτι επιμενεις σε μενα εδω και 4-5 γυρους μου κανει εντυπωση.

Ξερουμε οτι οι επιθεωρητες,δεν μπορουν να λειτουργησουν ακομα οποτε κανεις δεν ειναι για κανεναν σιγουρος.ΕΚΤΟΣ απο τους δολοφονους που ξερουν πολυ καλα ποιους να στοχευσουν= αυτους που φαινονται υποπτοι(χωρις φυσικα να ειναι) λογω του infamous ονοματος που εχουν χτισει τοσα χρονια στον υποκοσμο.Και επισης κατι που πρεπει να ξερεις,δεν μου αρεσει να λειτουργω σε ομαδες οταν σκοτωνω η βιαζω.Συνηθως αηδιαζουν μαζι μου και στρεφονται εναντιον μου.Too much of a hassle....

Προσεχε που μπλεκεις Zero Kyriuu γιατι δεν το χω πολυ να σου κανω την ομορφη μουριτσα σου κιμα.

Edited by Hanzo, 16 October 2010 - 06:42.

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#129 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 posts

Posted 16 October 2010 - 10:25

Ryuk ( BadBoy )

Yuuki Cross

αγαπητε/η φιλε/η Lain ο Zero δεν ειναι τοσο ζηλιαρης και οξυθυμος στους αλλους παρα μονο στον Kaname....οποτε μην προσπαθεις να με κατηγορησεις ως το μηλο της εριδας..... δεν φταιει παντα ενα κοριτσι.....!!!! so dont jump into conclusions without clues..... girls are innocents....

απο την αλλη μερια αγαπητε Ryuuk μην με ξαναπεις χαζη.... μπορει να μερικες φορες να το παιζω χαζη αλλα δεν ειμαι..... και επισης οπως ειπες δεν σκοτωνεις εναν ανθρωπο παραμονο οταν εχει ερθει η ωρα του......... κι αν ειχε ερθει και ο φιλτατος Light ( Kira) σε εβαλε να τον σκοτωσεις γιατι παρεμποδιζε το εργο του??? βεβαια επειδη ολοι ξερουμε πως οι δολοφονοι ειναι 5 στο προσκηνιο της δικης μου υποθεσης υπαρχουν ως ενοχοι οι : Light, Misa, εσυ, το shinigami της Misas και o Mikami ως πιστος υπηρετης του Kira.....

Ειπα οτι εισαι χαζη?? Εγω εδωσα μια συνθηκη ετσι ωστε αν δεν ισχυει το ενα να ισχυει το αλλο(Η πολυ αναπτυξη εφαρμογωνν με πειραξε). Προσεχε καλα τα λογια που λεω....
Επισης θα σου πω ενα μυστικο. Ειναι κατι που το ξερω μονο εγω και ο βασιλιας των θεων του θανατου.
Υπαρχει μονο ενας τροπος για να πεθανει ενας θεος του θανατου. Σε ενδιαφερει να τον μαθεις μιας και θελεις να με σκοτωσεις ε?
Ο μονος τροπος για να πεθανει ειναι να σκοτωσει καποιον πριν ερθει η ωρα του. Ειτε για να προστατεψει καποιον αλλο ειτε για οποιονδηποτε αλλο λογο. Δηλαδη κατι σαν αυτοκτονια. Οποτε το επιχειρημα σου ειναι ΑΤΟΠΟ απο την στιγμη που ειμαι εδω και σου μιλαω.
Ισως θα ηθελες να αναθεωρησεις, γιατι οταν ειναι να ερθει η ωρα σου, σε οσα χρονια και αν ειναι αυτο,(και τα ματια μου εγιναν ξανα κοκκινα) ισως να μην εχεις ευχαριστο θανατο...

Road Kamelot ( Serestrum )
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#130 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 16 October 2010 - 10:49

Zero Kiryuu

Kurosaki Ichigo(HawkEyes)
ολο λες οτι προσπαθει ο Shira(Hanzo) να μας αλλαξει τα μυαλα...μηπως ομως προσπαθεις εσυ?
θες να μας ριξεις σταχτη στα ματια...Zero Kiryuu,μολις πεσει η νυχτα θα δουμε ποιος τελικα θα φυγει...
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#131 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 16 October 2010 - 11:11

Hijikata

Kurosaki, εσυ ολο training. Δεν μας ειπες τι ακριβως εκανες εκεινη τη νυχτα. Η αληθεια ειναι σε θεωρω ανικανο για τετοιο εγκλημα, αλλα κρυβεσαι συνεχως πισω απο τη κλασσικη δικαιολογια. Εισαι στι λιστα μου.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#132 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 16 October 2010 - 11:40

Haruhi Suzumiya (matassos)

Posted Image

τι βαρετο...:yawn2:

καθεστε και πεφτετε ολοι στην παγιδα των δολοφωνων..:chigau:

μεσα στη διαρκεια της μερας εμφανιστικαν ολα τα ατομα (εκτος απο την Nodame) δεινοντας μαρτυριες και μαλλιοτραβιοντας ο ενας τα μαλλια του αλλου
εβαλα λοιπον την φοβερη SOS Brigade :angelr: και καθισε και ανελυσε τα δεδομενα των λεγομενων σας (οτι και να την βαλω το κανει:slash:)
αποτι φενετε το μεγαλυτερο νουμερο ψηφων με διαφορα το εχει ο zero (προφανως γιατι μιλαει συνχεια :smokingg:) με 7 ψηφους.. δεν σας φενονται πολοι??? λετε να ειναι τοσο βλακας ενας δολοφωνος ωστε να μιλαει συνεχεια?? και εστω οτι το κανει για να μπλοφαρει και κιναει τα νηματα.. δεν σας φενονται πολοι 7 ψηφοι? κανονικα μωλις εβλεπε οτι τον ψηφιζουν θα εφαρμοζε αλλη τακτικη, ομως οοοοοοοχι ολη την ωρα μπλα μπλα
τι σας λεει οτι οι 5 απο αυτους δεν ειναι των δολοφωνων..

αποφασιζω, λοιπον, σαν ιδιοφυια που ειμαι:canthelp:, για την ωρα να σε αφησω να ξεφυγεις ranma (sponis) (που ειναι προφανες οτι εισαι ο δολοφονος γιατι το λεω εγω:borednn9:) και θα επηρεασω δραστικα την κατευθυνση της ψηφοφοριας(:8):) αλαζοντας την ψηφο μου στον Ludwig (που αρχιζω να τον φοβαμαι τον ανωμαλο:ballumad:)
οσο για το γεγονος πως καποιοι γελιοι (ΓΕΛΙΕΣ ΒΑΣΙΚΑ, ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΕ:kakaka:) αποφασισαν να με ψηφησουν, απαξιω :borednn9:
τα ματια μου ειναι στραμμενα επισις σε εσενα ryuuk , επιτελους συνανταω κατι εξωπραγματικο:kawaii:
βασικους υποπτους συμφωνα με τα στοιχεια της sos brigade θεωρω τους ikari gendo (alxdjo) και τον ichigo (hawkeyes) , ειστε οι επομενοι :chigau: μαζι με την ranma

:8)::8)::8):

#133 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 16 October 2010 - 11:42

Hijikata

Kurosaki, εσυ ολο training. Δεν μας ειπες τι ακριβως εκανες εκεινη τη νυχτα. Η αληθεια ειναι σε θεωρω ανικανο για τετοιο εγκλημα, αλλα κρυβεσαι συνεχως πισω απο τη κλασσικη δικαιολογια. Εισαι στι λιστα μου.

Kurosaki Ichigo(HawkEyes)

Εκεινη τη νυχτα ειχε ξεσπασμα απο Hollows στην Karakura Town οποτε ημουν απασχολημενος...Δε μπορουσα να ειμαι σε πολλα μερη ταυτοχρονα αρα δεν παιζει να τον σκοτωσα εγω...Αυτη τη στιγμη το διερευνει και ολο το Soul Society...

Zero Kiryuu

P.S. The word training is a synonym for Ichigo :P
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#134 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 16 October 2010 - 12:29

Kiryuu Zero

Ρε Shira... for fuck sake, τι επιχειρημα ηταν αυτο; Και να ημουν δολοφονος, δεν θα ηξερα ποιος ειναι επιθεωρητης ωστε να τον βγαλω, καθως επισης θα ηξερα ολους τους πολιτες οποτε δεν θα επεμενα σε εναν.. Το πολυ πολυ να μην μιλαγα και να ψηφιζα στο τελος εναν που θα ειχαμε συνεννοηθει με τους υπολοιπους 4 δολοφονους.. Για αυτο μου φαινεστε υποπτοι ολοι εσεις που ξαφνικα με ψηφιζετε σαν team.. Kαι ο δικος σου ο φλωρο shira, δεν κλανει μια μπροστα στον παντοδυναμο Ζερο.

Βεβαια με οσα ειπες, εμενα μου φανηκε οτι καρφωθηκες σαν επιθεωρητης (αν κανω λαθος θα σε σκοτωσω) οποτε μαλλον θα αλλαξω την ψηφο μου στον αλλο μπασταρδο πανω στον οποιο μυρισα το αιμα του αδικοχαμενου φλωρου, Road Kamelot (Serestrum).

ΠΣ: Μα καλα δεν υπαρχει κανεις που να θελει να υποστηριξει το ρομαντζο μου με τη Yuuki? Aμα πεθανω εγω ποιος θα την υπερασπιστει? :P

το μεγαλυτερο νουμερο ψηφων με διαφορα το εχει ο zero (προφανως γιατι μιλαει συνχεια

it's my favourite game (μετα το ΑΙΟΝ xP) + I'm a woman xDD

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#135 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 October 2010 - 12:34

Lunge(laraska)

προσεξτε ... οι δολοφονοι θελουν να μην φαινονται ....να παρασερνουν οσους πιο πολλους γινεται σε εναν στοχο, αλλα οι ιδιοι να μην στοχοποιουνται ...σας οδηγουν καπου και μετα απομακρυνονται...σας βαζουν υποψιες ...αλλα μετα ψηφιζουν καποιον αλλον ... για ξεκαρφωμα ισως και να ψηφιζουν ο ενας τον αλλον. οι δολοφονοι εχουν πανω τους απο μια ψηφο 100%

εμμένω στην απόφαση μου ...Beatrice

γινεται να δημιουργηθει κανα πινακακι με τις μεχρι τωρα ψηφους ???? χρονολογικα και μετα τελικη ψηφος. πριν ληξει η ολη διαδικασια ομως.

Edited by laraska, 16 October 2010 - 13:00.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]