Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event
Posted 16 October 2010 - 12:56
Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι αμέσως τρέχουν να ψηφίσουν όποιον μαζεύει ψήφους...Υποψιάζομαι εγώ τον Zero(πιου πιου) και αμέσως μαζεύονται κάμποσες ψήφοι από το πουθενά...Λύκοι μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα? Ποιός ξέρει? Δεν εμπιστεύομαι κανέναν αλλά αυτή η συμπεριφορά τους καθιστά πιό ύποπτους στα μάτια μου...Lunge δεν μας είπες όμως ποιοόν πιστεύεις ότι είναι δολοφόνος...
Κάθε ποστ πρέπει να περιέχει ψήφο
Posted 16 October 2010 - 13:14
Shinichi Akiyama
Θεωρώ πως ο Beel (didimakia) θα μπορούσε να χρησημοποιήσει την παιδικότητα του σαν άλλοθι.
Posted 16 October 2010 - 13:37

Χμμ. Οι άνθρωποι αρχίζουν να μαζεύοτναι. Μάλλον πρέπει να κοιτάξω καλύτερα την Beatrice.
Aς εμπιστευτώ την πρώτη μου επιλογή.
Πρέπει να προσέχουμε.
Walking through the shadows...
The salvation comes from there...
I Shall continue to pray for that restless soul. You are not lost...
Posted 16 October 2010 - 13:59
Οχι, όλα στο τέλος. Δηλαδή σήμερα μετά τις 11. Παρακαλώ μείνετε στο roleplay σας μερικά άτομα και προσπαθήστε να μη ξεφεύγετε τόσο πολύ.
Posted 16 October 2010 - 14:19
To οτι καποιοι προφανως ειναι συνενοημενοι και με ψηφιζουν δεν αναιρει το γεγονος οτι ο Trafalgar Law ειναι υποπτος απλα αν με κατηγορησει ο ιδιος θα καρφωθει οποτε μπηκε το τσιρακι του ο Medicine Seller να κανει την βρωμοδουλεια του αλλου. Δεν ειναι τυχαιο που με κατηγορησε σχεδον αμεσως μετα τις υποψιες που ειχα
Edited by The Tragic Prince, 16 October 2010 - 14:31.
Posted 16 October 2010 - 14:34
Haruhi Suzumiya (matassos)
τα ματια μου ειναι στραμμενα επισις σε εσενα ryuuk , επιτελους συνανταω κατι εξωπραγματικο
βασικους υποπτους συμφωνα με τα στοιχεια της sos brigade θεωρω τους ikari gendo (alxdjo) και τον ichigo (hawkeyes) , ειστε οι επομενοιμαζι με την ranma
Και τα δικα μου πανω σου μικρο κοριτσακι (Και βαζω την φατσα μου, με ενα σαρκαστικο χαμογελο, μπροστα στην φατσα της Haruhi)
Ομως πιστευω πως δεν εισαι και τοσο πολυ στον σωστο δρομο. Τουλαχιστον μακρυπροθεσμα...
Kiryuu Zero
Ρε Shira... for fuck sake, τι επιχειρημα ηταν αυτο; Και να ημουν δολοφονος, δεν θα ηξερα ποιος ειναι επιθεωρητης ωστε να τον βγαλω, καθως επισης θα ηξερα ολους τους πολιτες οποτε δεν θα επεμενα σε εναν.. Το πολυ πολυ να μην μιλαγα και να ψηφιζα στο τελος εναν που θα ειχαμε συνεννοηθει με τους υπολοιπους 4 δολοφονους.. Για αυτο μου φαινεστε υποπτοι ολοι εσεις που ξαφνικα με ψηφιζετε σαν team.. Kαι ο δικος σου ο φλωρο shira, δεν κλανει μια μπροστα στον παντοδυναμο Ζερο.
Βεβαια με οσα ειπες, εμενα μου φανηκε οτι καρφωθηκες σαν επιθεωρητης (αν κανω λαθος θα σε σκοτωσω) οποτε μαλλον θα αλλαξω την ψηφο μου στον αλλο μπασταρδο πανω στον οποιο μυρισα το αιμα του αδικοχαμενου φλωρου, Road Kamelot (Serestrum).
Χμμ... (Πηγαινω και στεκομαι απο πανω του)
Να και ενας που ισως κατι καταφερει. Εισαι εξυπνος που κατηγορεις την Road Kamelot (Serestrum) ανθρωπε. Ισως καταφερεις να επιζησεις μεχρι το τελος
(και εσκυψα το κεφαλι μου και τον κοιταξα)
Αν και δεν το νομιζω....
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)
Posted 16 October 2010 - 14:39
Prince Ludwig
[media]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/01172008/c/d/b/4/cdb473ae583890_full.jpg[/media]
H δεσποσύνη Ranma και το αξιοσέβαστο ντεκολτέ της (ναι το θεωρώ ξεχωριστή οντότητα που αξίζει ειδική αναφορά) είπαν κάτι το πολύ σωστό.
Πρώτη μέρα είναι, οι περισσότεροι στοχεύουμε στα τυφλά... οι δολοφόνοι είναι αυτοί που συνήθως θα σιγοντάρουν κάποιο ρεύμα ώστε να δημιουργηθεί ένα "τραίνο" κατά κάποιου αθώου. Και τις περισσότερες φορές κάποιος που το έχει ξεκινήσει θα "σημαδευτεί" από τους υπόλοιπους στον επόμενο γύρο, δίνοντας στους δολοφόνους ακόμα περισσότερο ελεύθερο καιρό...
Τώρα μπορεί να το εννοεί μπορεί να είναι και μία από τους δράστες και να προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, γεγονός παραμένει όμως ότι αυτό το οποίο λέει έχει βάση. Μέχρι στιγμής αυτός ο οποίος κατ εμε ακολούθησε μια τέτοια τακτική ήταν ο Zero Kiriyuu (πίου-πιου). Το αν το έκανε προσπαθώντας να περάσει την εντύπωση "too obvious to be true" ή αν όντως πλησιάζει το Level E και διψά για αίμα δεν το γνωρίζω, φαίνεται επικίνδυνος. Και εντύπωση μου κάνει η (όχι και τόσο) μελαγχολική (αλλά προφανώς) χαμένη δεσποσύνη Haruhi (matassos) και η επιλογή της να μπει στο τρενάκι των κατηγοριών και κατά δική της ομολογία να επηρεάσει την ψηφοφορία ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι είναι κατά των ρευμάτων. Φάσκει και αντιφάσκει δηλαδή ή θα μπορούσε κανείς να πει ότι προσπαθεί να σώσει τον συνεργό της.
Μυστήρια πράγματα και το γεγονός ότι πολλοί μιλάνε λίγο ή καθόλου (Νοdame) δεν βοηθάει καθόλου.
Α και επί τη ευκαιρία....
αλαζοντας την ψηφο μου στον Ludwig (που αρχιζω να τον φοβαμαι τον ανωμαλο
)
Δεδομένου ότι είστε πιο επίπεδη σε ντεκολτέ και από τη σανίδα στην οποία σιδερώνει ο υπηρέτης μου τα κουστούμια μου και με τσιρίδα τόσο εκνευριστική που ακόμη και οι Ερινύες δεν θα σας άντεχαν (δεν το πιστεύω αυτό που θα πω αλλά πραγματικά μου λείπει η Δωροθέα) είστε ασφαλής από εμένα (και πάω στοίχημα και από το υπόλοιπο ανδρικό φύλο) μέχρι το τέλος του χρόνου. Στον λόγο της πριγκιπικής μου τιμής ότι ουτε νεκρή δεν θα σας πλησίαζα.
Posted 16 October 2010 - 14:46
κοιτα Ryuuki για να ζεις τωρα μαλλον ειχε ερθει η ωρα του νεκρου μας θυματοσ...
απο την αλλη Kaiser de Emperana Beelzebub IV(Beel) εσυ μιλας σαν να ξερεις ποιος ειναι ποιος....και αυτο σε καθιστα υποπτο στα ματια μου.....
ναι ρε παιδια εμενε ποιος θα με προστατεψει???? ενα αθωο και ανυπερασπιστο κοριτσακι???? κανεις δεν επιβραβευει το ροματζο? πφφφ...... Zero μου μονο ενας που λατρευει το romance θα μας καταλαβει!!!! χαχ

The Dream Has Ended....
Posted 16 October 2010 - 14:49

Posted 16 October 2010 - 15:02
Haruhi Suzumiya (matassos)Τώρα μπορεί να το εννοεί μπορεί να είναι και μία από τους δράστες και να προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, γεγονός παραμένει όμως ότι αυτό το οποίο λέει έχει βάση. Μέχρι στιγμής αυτός ο οποίος κατ εμε ακολούθησε μια τέτοια τακτική ήταν ο Zero Kiriyuu (πίου-πιου). Το αν το έκανε προσπαθώντας να περάσει την εντύπωση "too obvious to be true" ή αν όντως πλησιάζει το Level E και διψά για αίμα δεν το γνωρίζω, φαίνεται επικίνδυνος. Και εντύπωση μου κάνει η (όχι και τόσο) μελαγχολική (αλλά προφανώς) χαμένη δεσποσύνη Haruhi (matassos) και η επιλογή της να μπει στο τρενάκι των κατηγοριών και κατά δική της ομολογία να επηρεάσει την ψηφοφορία ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι είναι κατά των ρευμάτων. Φάσκει και αντιφάσκει δηλαδή ή θα μπορούσε κανείς να πει ότι προσπαθεί να σώσει τον συνεργό της.
Α και επί τη ευκαιρία....
Δεδομένου ότι είστε πιο επίπεδη σε ντεκολτέ και από τη σανίδα στην οποία σιδερώνει ο υπηρέτης μου τα κουστούμια μου και με τσιρίδα τόσο εκνευριστική που ακόμη και οι Ερινύες δεν θα σας άντεχαν (δεν το πιστεύω αυτό που θα πω αλλά πραγματικά μου λείπει η Δωροθέα) είστε ασφαλής από εμένα (και πάω στοίχημα και από το υπόλοιπο ανδρικό φύλο) μέχρι το τέλος του χρόνου. Στον λόγο της πριγκιπικής μου τιμής ότι ουτε νεκρή δεν θα σας πλησίαζα.

(μαλον πρεπει να κοιταξεις καλυτερα την υπογραφη μου... ακου εκει επιπεδη..)
δεν φασκω και αντιφασκω, ειμαι ξεκαθαρη, ειμαι κατα του ρευματος (που προφανως δημιουργησαν οι δολοφονοι και η ηλιθειοτητα του zero(no offence

το γεγονος οτι εμφανιστηκες αμεσως μετα την κατηγορια μου (οπως εκανες καθε φορα που σε κατηγορουσε καποιος) φανερωνει οτι φοβασε κατι, αντιθετα οι αθωοι δεν φοβουνται να αποδειξουν την αθωοτητα τους

εξακολουθω να ριχνω την ψηφο μου σε εσενα prince ludwig καθως τωρα φανερωσες ακομη πιο πολυ την ενοχη σου

Posted 16 October 2010 - 15:07
Prince Ludwig
[media]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/01172008/c/d/b/4/cdb473ae583890_full.jpg[/media]Ναι κοιτάξτε δεσποινίς αν βάλω και εγώ το χέρι μου κάτω από το θώρακα έτσι θα αποκτήσω πλουσιότερο μπούστο από εσάς (και είμαι άντρας ). Εχω εξετάσει άπειρα στήθη και το δικό σας απλά δεν παίρνει το πιστοποιητικό ISOPrinceLudwig και το Golden Seal of Lui's Approval.
Δεν απαντάω σε κάθε ποστ που με κατηγορεί (γιατί καταλαβαίνω ότι λίγο πολύ όλοι είμαστε ύποπτοι σε αυτή τη φάση) απαντάω όταν ακούω τεχνάσματα ή βλακείες.
Και το γεγονός ότι φέρομαι με το γάντι οφείλεται στο ότι είχα καλή ανατροφή. (Ας είναι καλά η μανούλα γιατι αν περίμενα από τον κωλόγερο σώθηκα.)
*συνειδητοποιεί ότι τόσην ώρα μίλαγε στην πλάτη της Haruhi ^^'*
Posted 16 October 2010 - 15:39
^ Αν θες ρομάντζο να πας στον Kaname εσύ.Εδώ ξεσκεπάζουμε δολοφόνους
ΖΕRO KIRYUU :@ :@ :@
ROAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR!!!!!

IM OUT!
Serestrum (Road Kamelot)
Kαι αυτοι οι τιμημενοι επιθεωρητες γιατι δεν κανουν την δουλεια τους; ASK! ASK for me, GO ON!

Yuuki......

Posted 16 October 2010 - 16:29
[saotome ranma - girl]
Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς επειδή άφησα το excelόφυλλο με τις κινήσεις στη δουλειά βλέπουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα βασικό ρεύμα ενάντια στον Kiryuu Zero [. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κ διάφοροι δορυφόροι που μαζεύουν ψήφους [Ludwig-iristella, Road Kameleot-serestrum, Ikari Gendo-alxdjo] αλλά δε βλέπω να αλλάζει κάτι δραματικά...
Το θέμα είναι ότι πλέον γνωρίζουμε λανθασμένα IMHO ότι οι επιθεωρητές δεν έχουν βρει κανένα δολοφόνο... Άρα το να στοχεύουμε κάποιον με ΤΟΣΟ σιγουριά ίσως δεν είναι καλό...
Κλείνω με την Τσαρούχι... εεεεε Χαρούχι [matassos]. H βεβαιότητα σου για το ότι είμαι δολοφόνος δε στέκει γιατί όπως είπαμε κ πιο πριν κ επιθεωρητής να είσαι δε το έχεις μάθει ακόμα...
Από εκεί και πέρα αν είσαι δολοφόνος κ θες να με βγάλεις, είσαι επικίνδυνη. Αν είσαι αθώα κ θες πάλι να με βγάλεις, τότε είσαι διπλοτριπλα επικίνδυνη.
Posted 16 October 2010 - 20:39
εγω μιας και δεν ειδα κατι ιδιαιτερο, μενω στην ιδια ψηφο μου...Mr. Prince Ludwig. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ξεχναω και δνε βγαζω απο το μυαλο μου την Mrs Beatrice που ακομα δνε μας ειπε που ηταν εκεινο το βραδυ...μονο αρχισε να με κατηγορει, και βεβαια δεν βγαζω απο το μυαλο μου και αλλες υποπτες κινησεις που πηρε το ματι μου...
Posted 16 October 2010 - 21:00
Kaworu Nagisa, nuff said