Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event
Posted 16 October 2010 - 21:07
Ζero Kiryuu (πιου πιου), for fun αλλα και για να ξεμπερδευουμε με τα ενοχλητικα εντομα και μετα θα παρει σειρα ο Gendo Ikari... ^^
teehee~~
Aaaaalleeen~~~
Posted 16 October 2010 - 21:56
Αναμείνατε στις οθόνες σας!
Posted 16 October 2010 - 22:29
Λυπάμαι πάρα πολύ Yuki αλλά ο αγαπητικός σου Zero Kiryuu δεν θα είναι εδώ για να σε προστατεύει. (οπότε τέρμα και τα σαλιαρίσματα).
Τα στατιστικά που μαζεύτηκαν κατά τη διάρκεια της μέρας παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα, μια προσφορά της Ο.Ο.Π.Γ.Τ.Δ.Κ.Ε.Τ.Α ©
[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε | Ψηφίστηκε x φορές
01 | Alxdjo | Gendo Ikari | Hijikata | 1
02 | Anelis | Kaworu Nagisa | Haruhi Suzumiya | 1
03 | Azathoth | Hajime Saito | Prince Ludwig | 0
04 | laraska | Heinrich Lunge | Beatrice | 0
05 | johntheo95 | Hitsugaya Toshiro | Nodame | 0
06 | Nozomu | Mukuro Rokudo | Beel | 0
07 | Strange Loop | Nodame | Kaworu Nagisa | 0
08 | didimakia | Beel | Κiryuu Zero | 3
09 | matassos | Haruhi Suzumiya | Prince Ludwig | 2
10 | Kakashinote | Trafalgar Law | Prince Ludwig | 1
11 | Lord Leon | Walter C.Dornez | Κiryuu Zero | 0
12 | MikamiTeru | Ηijikata | Kurosaki Ichigo | 1
13 | shinigami94 | Shinichi Akiyama | Beel | 0
14 | Mad_Hatter | Earl cain Hargreaves | Prince Ludwig | 0
15 | aboumonkey | Jonathan Joestar | Prince Ludwig | 0
16 | Badboy | Ryuk | Road Kamelot | 0
17 | mono | Lain | Κiryuu Zero | 0
18 | iristella | Prince Ludwig | Κiryuu Zero | 6
19 | Ryuji | Onizuka Eikichi | Prince Ludwig | 0
20 | HawkEyes | Kurosaki Ichigo | Κiryuu Zero | 1
21 | d.neko-angel | Allen Walker | Shira | 0
22 | VampireGirlization | Yuuki Cross | Beel | 0
23 | Hanzo | Shira | Κiryuu Zero | 1
24 | Sponis | Saotome Ranma | Haruhi Suzumiya | 0
25 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Κiryuu Zero | Road Kamelot | 7
26 | The Tragic Prince | Beatrice | Kurosaki Ichigo | 2
27 | Night Wizard Seal | Medicine Seller | Beatrice | 0
28 | Serestrum | Road Kamelot | Κiryuu Zero | 2
[/table]
Και έχουμε και λέμε
Κτήριο 1
[table=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Kurosaki Ichigo | Ηawkeyes | |
02 | Mukuro Rokudo | Nozomu | |
03 | Gendo Ikari | alxdjo | |
04 | Hitsugaya Toshiro | johntheo95 | |
05 | Lain | mono | |
06 | Haruhi Suzumiya | matassos | |
07 |
[/table]
Κτήριο 2
01 | Shira | Hanzo | |
02 | Shinichi Akiyama | shinigami94 | |
03 | Yuuki Cross | VampireGirlization | |
04 | Kaworu Nagisa | Anelis | |
05 | Road Kamelot | Serestrum | |
06 | Beel | didimakia | |
07 | Allen Walker | d.neko-angel | |
[/table]
Κτήριο 3
01 | Trafalgar Law | kakashinote | |
02 | Saotome Ranma | Sponis | |
03 | Hajime Saito | Azathoth | |
04 | Medicine Seller | NightWizardSeal | |
05 | Nodame | StrangeLoop | |
06 | Prince Ludwig | iristella | |
07 | Beatrice | The Tragic Prince | |
[/table]
Κτήριο 4
01 | Ryuk | Badboy | |
02 | Earl cain Hargreaves | Mad_Hatter | |
03 | Walter C.Dornez | Lord Leon | |
04 | Heinrich Lunge | laraska | |
05 | Onizuka Eikichi | Ryuji | |
06 | Jonathan Joestar | aboumonkey | |
07 | Ηijikata | MikamiTeru | |
[/table]
Και η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town...
Περιμένω ΠΜ από επιθεωρητές και δολοφόνους. Θα ξημερώσει αύριο (17/10/2010) στις 17:00. Οι κινήσεις σας πρέπει να έχουν γίνει έως τότε. Οι υπόλοιποι πηγαίνετε για νανάκια. Είθε να είναι ελαφρύ το σεντόνι που σας σκεπάζει, η μέρα θα ξημερώσει με έναν λιγότερο...
Μέχρι τότε ΔΕΝ θα γίνει κανένα ποστ εδω. Ότι θέλετε το συζητάτε στο thread Γενική Συζήτηση.
Edited by Tenshi, 16 October 2010 - 23:41.
Posted 17 October 2010 - 00:02
Όποιο post γίνει (έστω και κατά λάθος) θα θεωρείται άκυρο ή θα διαγράφεται αν το πετύχει κάποιος mod / admin. Μην αγχώνεστε, κεφάλια δεν παίρνουμε, απλά θεωρήστε το thread ως κλειδωμένο. Για οποιαδήποτε απορία χρησιμοποιήστε το thread της γενικής συζήτησης.
Tenshi τα πας μια χαρά

Posted 17 October 2010 - 17:15
Δυστυχώς ο Walter C. Dornez θα πάει να παίξει με τις μαριονέτες του στη κόλαση.
Μένουν ακόμη ζωντανοί 26 άνθρωποι εκ των οποίων οι 5 είναι δολοφόνοι οι 3 επιθεωρητές και 18 ανυποψίαστα θύματα. Άραγε θα καταφέρουν οι δολοφόνοι να τους ξεκάνουν όλους ή θα βρεθούν και θα οδηγηθούν στη γκιλοτίνα?
Κτήριο 1
01 | Kurosaki Ichigo | Ηawkeyes | |
02 | Mukuro Rokudo | Nozomu | |
03 | Gendo Ikari | alxdjo | |
04 | Hitsugaya Toshiro | johntheo95 | |
05 | Lain | mono | |
06 | Haruhi Suzumiya | matassos | |
07 |
[/table]
Κτήριο 2
01 | Shira | Hanzo | |
02 | Shinichi Akiyama | shinigami94 | |
03 | Yuuki Cross | VampireGirlization | |
04 | Kaworu Nagisa | Anelis | |
05 | Road Kamelot | Serestrum | |
06 | Beel | didimakia | |
07 | Allen Walker | d.neko-angel | |
[/table]
Κτήριο 3
01 | Trafalgar Law | kakashinote | |
02 | Saotome Ranma | Sponis | |
03 | Hajime Saito | Azathoth | |
04 | Medicine Seller | NightWizardSeal | |
05 | Nodame | StrangeLoop | |
06 | Prince Ludwig | iristella | |
07 | Beatrice | The Tragic Prince | |
[/table]
Κτήριο 4
01 | Ryuk | Badboy | |
02 | Earl cain Hargreaves | Mad_Hatter | |
03 |
04 | Heinrich Lunge | laraska | |
05 | Onizuka Eikichi | Ryuji | |
06 | Jonathan Joestar | aboumonkey | |
07 | Ηijikata | MikamiTeru | |
[/table]
Παιδιά συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά έχω αρκετό διάβασμα.
Επίσης η μέρα θα κρατήσει μέχρι το μεσημεράκι της Τρίτης (19/10).
Posted 17 October 2010 - 18:18

εχθές τι νύχτα βρισκόμασταν σε ένα meeting τις shinsengumi με τον vice-commander Hijikata, σίγουρα δηλαδή δεν μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος, έχουμε άπειρα witnesses για αυτό, είχαμε μαζευτεί όλο το Kondo corps για να γιορτάσουμε τι γιορτή του. συνεχίζω να πιστεύω πως ο Prince Ludwig είναι ένας από τους δολοφόνους. αυτά που έλεγε την περασμένη μέρα δείχνουνε ποσο καλά κατάφερε και κορόιδεψε διαφορους weak ανθρώπους σαν εσάς ώστε να ψηφίσετε τον καημένο και αθώο zero. i see you idiots cant understand a supreme mind like mine. i will carry out my Aku Zoku Zan either you start believing me or not.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 17 October 2010 - 18:46

Χμμ κ αλλος θανατος...Τη νυχτα βρισκομουν στο Soul Society, για να βοηθησω στη μαχη με τα Bounto, καταλαβαινετε οτι δεν τον σκοτωσα εγω.Ομως εσυ Hajime Saito(Azathoth) τρεχεις κατευθειαν να υποστηριξεις τον Hijikata(Mikami Teru)...Φαινεται η κλικα...Not that I care much,αλλα εσεις οι 2 μου φαινεται οτι κατι κρυβετε...Urahara is on the move already searching your backgrounds...Hajime Saito(Azathoth) λοιπον,και φευγω γιατι τα Hollows ποτε δε σταματανε να ερχονται.
Edited by HawkEyes, 17 October 2010 - 19:05.
[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]
Posted 17 October 2010 - 18:52
You heathen. Dont you understand that you are playing their game? c'mon συνέχισε έτσι. τουλάχιστον όταν με σκοτώσετε θα ξέρετε ποσο ηλίθιοι είσαστε. i am a man of the law. I am a shinsengumi. σιγά μην σκότωνα και κρυβόμουν. αν σκότωνα κάποιον θα το έλεγα κατευθείαν
δεν αλλάζω την ψήφο μου. ο prince ludwig είναι δολοφόνος
υπάρχει κανεις σε αυτό το forum που να ξέρει να γραφει το όνομα μου όπως είναι? σε λίγο θα με φωνάζετε και Ajax
Edited by Azathoth, 17 October 2010 - 20:00.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 17 October 2010 - 19:38
[IMG]http://www.anime.gr/forums/[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/8397/14989526.jpg[/IMG][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/8397/14989526.jpg[/IMG]
λοιπον ειδα ολλα τα ποστ απο την αρχη και ο Lord Leon(Walter C.Dornez) ψηφισε 3 φορες 2 συνεχωμενες τον Badboy(Ryuk) και 1 φορα την iristella(Prince Ludwig)
και με την λογικη μου λεω ή οι δολοφονοι τον ψηφισαν επειδη τον/την/τους βρικε ή επειδη δεν πετυχε κανενα μονο και μονο για ξεκαρφωμα ετσι ωστε να πεσουμε να φαμε αυτους που ψηφισε

Υποψιαζομαι τον Ryuk και τον Prince Ludwig αλλα επειδη θελω να ειμαι προσεκτικος προς το παρον και να μην πεσω στην ενδεχωμενη παγιδα των δολοφονων.Επεισης υποπτη εχω και κανα δυο αλλους υποπτους αλλα τους ξεχασα ξεφυλιζοντας τις σελιδες

Και τωρα να με συνχωριτε αλλα πρεπει να φυγω διοτι η matsumoto θα εχει μεθησει παλυ και δεν θα εχει συμπληρωσει τα χαρτια που της ανεθεσα και θα πρεπει να τα συμπηρωσω παλι μονος μου(ατιμη γραφειοκρατια

Υπενθυμιζω προσεξτε και την παραμικρη κινηση/δικαιολογια του καθενος για καποιο λαθος
χαρις στο οποι μπορει να ανακαλυφτει
Edited by johntheo95, 17 October 2010 - 19:46.
Posted 17 October 2010 - 19:54

το γεγονος οτι τελικα ο zero ήταν αθωος ενω εσυ επεμενες την ενοχη του με καθε ευκαιρια φανερωνει ολο και περισοτερο την δικια σου ενοχη μυξοπριγκιπαHaruhi Suzumiya (matassos)
εξακολουθω να ριχνω την ψηφο μου σε εσενα prince ludwig καθως τωρα φανερωσες ακομη πιο πολυ την ενοχη σου:
:

ωστοσο ειναι τοσο φανερη η ενοχη σου, ξεκαθαρη σχεδον, που μου δημιουργει αμφιβολιες.. για την ωρα σε ψηφιζω, εκτος και αν καταφερει κανεις να μου αλλαξει γνωμη
οσο για τους υπολιπους υποπτους που ειχα στη λιστα μου, δεν σας ξεχναω

ιτσιγκο (ησουν μεσα στη λιστα)
ολο λες οτι πηγαινεις να σκοτωσεις hollows ειναι ετσι όμως ή μηπως φευγεις απο τον τοπο του εγκληματος για να κρυψεις αποδειχτηκα στοιχεια?
η συμπεριφορα σου γινετε ολο και πιο υποπτη

Posted 17 October 2010 - 20:01

Naaah δε μπαινω καν στον κοπο....Αν με υποπτευεσαι ειναι απλα ενα ακομα λαθος.Ναι οντως κανω τη δουλεια μου αλλα αυτο δεν ειναι υποπτο.But I'll find him:smokingg: I think I already have...He is Hajime Saito(Azathoth)
και εγραψα και το ονομα σου οπως ειναι

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]
Posted 17 October 2010 - 20:03
^ Αν θες ρομάντζο να πας στον Kaname εσύ.Εδώ ξεσκεπάζουμε δολοφόνους
Yuuki Cross
ψηφιζω και εγω Prince Ludwig γιατι μετα τα λεγομενα του, μου φανηκε πολυ υποπτος.....
γιατι κατηγορουσες τον Zero ο οποιος ήταν αθωος?? ηξερες οτι ειναι αθωος??? μηπως προσπαθουσες να καλυψεις τα ιχνη σου??
ΟΟΟhhhh my cute zero.....

μου στερησατε την αγαπη

The Dream Has Ended....
Posted 17 October 2010 - 20:50

Χμμ.... Ενδιαφερον τροπη πηρε η ιστορια αν και το περιμενα οτι ο Walter C.Dornez θα ηταν ο επομενος νεκρος. Το ποιους ψηφιζε δεν πιστευω πως επαιξε ρολο σε αυτο, αλλα σιγουρα επαιξε ο τροπος συμπεριφορας του. Εγω περιμενα να δω διπλα στο ονομα του να γραφει Επιθεωρητης. Και αυτο σιγουρα θα νομιζαν οι δολοφονοι και θα τον σκοτωσαν(αρκετα ηλιθιο απο μερους τους, εφοσων ενας σωστος επιθεωρητης δεν θα κατηγορουσε καποιον χωρις να το ξερει, και οι πιθανοτητες να τους εχει βρει ηταν ελαχιστες).
Ο αγαπητος Walter C.Dornez το επαιξε ντεντεκτιβ και καηκε. Χεχε... Ισως αυτο τον κανει να ειναι προσεκτικοτερος του χρονου...

Οσο για την δικη μου εκδοχη, αν και συνηθως βαριεμαι να επαναλαμβανομαι, θα σας ξαναπω πως μια απο τους δολοφονους ειναι η Road Kamelot. Ολα τα δεδομενα το δειχνουν... Το φωναζει μονη της. Δεν μπορειτε να το ακουσετε??
Χαχαχαχαχαχαχα......
(και περασα μεσα απο ενα τοιχο για να βρεθω στην κουζινα και να βρω ενα κατακοκκινο μηλο)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)
Posted 17 October 2010 - 21:11
Allen Walker

ωωωω συγγνώμη αν κουτουλάω όρθιος αλλά είχα μια εξοντωτική νύχτα!
ο Komlin νούμερο ακριβώς δεν θυμάμαι/έχω χάσει πλέον τον λογαριασμό με τόσες εκδόσεις/βγήκε λοιπόν εκτός ελέγχου
το άχρηστο τρελό παλιορομπότ με αποτέλεσμα χθές βραδυ όλοι οι εξορκιστές που ήμασταν στα κεντρικά να καταλήξουμε
να συμμαζεύουμε το χάος που δημιούργησε

Ίσως ακριβώς επειδή είμαι τόσο νυσταγμένος να μου είναι τόσο δύσκολο να χωνέψω όλο αυτό που μόλις έμαθα ότι έγινε.
Tο μόνο σίγουρο είναι ότι μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο ότι έγινε και άλλη δολοφονία!
τραγικό θύμα αυτή την φορά Walter C.Dornez (Lord Leon) που να αναπαύσει την ψυχή του ο δημιουργός!
Eιλικρινά δεν ξέρω τι να πω, δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου για πιο λόγο οι δολοφόνοι επιλέξανε ως το επόμενο θύμα τους
τον Walter C. Dornez. Τι σκεφτόντουσαν? μήπως κατηγόρησε κάποιον τους ή μήπως το κάνανε για να ρίξουν τις υποψίες
στα άτομα που κατηγορούσε ο συγχωρεμένος? Τα ερωτήματα είναι δυστυχώς πολλά, πάρα πολλά. Και συγχωρέστε με αλλά
αυτή την στιγμή θα προτιμούσα να έτρωγα ένα πλούσιο γεύμα μαγειρευμένο από τα χεράκια του Jerry του head chef του τάγματος.
Sorry αλλά αυτή την στιγμή δεν κάνω εγώ για τόσο εντονους προβληματισμούς. Μετά από τέτοιο ξενύχτι και τέτοια κούραση
υπολειτουργώ και δεν κάνω εγώ για τέτοια είπαμε, όχι δεν κάνω!
Όμως όσο και να μην κάνω εγώ για αυτά έρχεται και με επαναφέρει στην πραγματικότητα και ο άλλος θάνατος, ο θάνατος του zero!
Με επαναφέρει σαν κρύο σκοτσέζικο ντούζ ένα πράγμα, σκέτη ψυχρολουσία!
Ο Zero δεν είναι ποια κοντά μας ο.Ο και εγώ που νόμιζα ότι είχαμε να κάνουμε με έναν σκληρό βαμπίρα
που δεν είχε να φοβηθεί τίποτα. Τελικά έκανα λάθος! ο Zero μπορεί να είχε απότομη και σκληρή συμπεριφορά
αλλά τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν αθώος και λιντσαρίστηκε τελείως μα τελείως άδικα,
για αυτό και εγώ από εδώ και εμπρός θα αρχίσω να προσέχω περισσότερο όσους μοιάζουν εμφανισιακά και συμπεριφέρονται ως αθώοι.
Για πες μου λοιπόν γλυκιά και αθώα μου Nodame (StrangeLoop) τι γνώμη έχεις εσύ για όλα αυτά?
και πως πέρασες την νύχτα σου χθές βράδυ αγαπιτή μου, ε πώς???
Edited by d.neko-angel, 17 October 2010 - 21:19.
εισαγωγή ψήφου - ναι θέλω αναβάθμιση xaxaxa lol
Posted 17 October 2010 - 21:16

Χε...Ειχα δεν ειχα την εβγαλα ζωντανος τη νυχτα.
Δυο νεκροι λοιπον.Αντε να αδειαζουμε.Αν και θα προτιμουσα να ψωφανε οσοι εχουν αυπνιες το βραδυ και στριφογυρνανε σαν κατσαριδες στα γυρω πατωματα.
Η αληθεια ειναι πως δεν εχω καμια σοβαρη υποψια.Θα παρατηρησω την κατασταση αραζωντας και θα κρινω αναλογα.Προς το παρον θα πω την Lain.Προσωρινα.
Ryuk και Hitsugaya αλλαξτε την ψηφο σας.Η Road δεν ειναι δολοφονος.Την παρατηρουσα ιδιαιτερα προσεκτικα χθες το βραδυ και εχει ενδιαφερον ως μελλοντικο μου θυμα.Δεν κουνηθηκε απο τη θεση της.Ενα μερος του σωματος μου σιγουρα κουνηθηκε παντως.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.