Ryuk ( BadBoy )Walter C. Dolneaz (Angel of Death) aka Lord Leon
Καλησπέρα στους αγαπητούς κυριους και κυρίες. Με την αδεια της κυρίας μου ανέλαβα την υποχρέωση να σας ενημερώσω για τα καθέκαστα, όπως ακριβως τα παρατήρησα εκείνη τη νύχτα. Είναι αλήθεια οτι βρέθηκα στο άτυχο - για τον κύριο Koyuki - εκείνο σημείο, λίγο αργότερα όμως απο την ώρα του εγκληματος. Δεδομένου και ο,τι εγω δεν είδα τον κύριο hijikata και δεν ξερω την τυφλα μου από γκινταμα γνωρίζω καν τον εν λόγω κύριο, θα σας τα μεταφέρω όπως ακριβώς τα είπα στην κυρία μου Sir Integra Hellsing.
Όταν έφτασα όλα είχαν ηδη τελειώσει ομως ένιωθα πολύ έντονα μια sinister παρουσία. Υπήρχε στον αέρα η αύρα του θανάτου, και για να σας το λέει αυτό ένας "angel of death" kαταλαβαίνετε...
κρύφτηκα στις σκιες και άπλωσα τα ασημένια μου νήματα σε όλο το χώρο, οχι φυσικά για να σκοτώσω, αλλα για να ελέγξω απαρατήρητος την οποιαδήποτε κίνηση. Το οτι δεν βρηκα κανένα και τίποτα, με κάνουν να υποθέτω οτι μιλάμε για μια πολύ έντονη παρουσία που η αύρα της παρέμενε στο χωρο ακομα και αφου είχε ήδη απομακρυνθεί. Ή ακόμα και οτι δεν πατούσε στο έδαφος αλλά παρακολουθούσε σιωπηλα από ψηλά...
Τούτου δωθέντος και χωρίς καμία βεβαιότητα, παρα μόνο με το ένστικτο ένος απλού μπάτλερ ανθρωπου που επέζησε από χιλιάδες μάχες με ανθρώπους και νεκροζώντανους, έχω σημαντικές ενδείξεις ότι οι μαρτυρίες του κύριου Ryuk ( BadBoy ) ίσως και να μην είναι ολοκληρωμένες. Θα ξανατοποθετηθώ όταν προχωρήσουν οι έρευνες αλλα και όταν αποφασίσουν να μιλήσουν και οι (υπόλοιποι) δολοφόνοι, που αυτοί τη στιγμή κρύβονται στις σκιές νομίζοντας οτι έτσι θα αποφύγουν τα βλέματα.
Όσο για το "σκληρό" (sic) μου ύφος κύριε hijikata είναι το ύφος ενος ανθρώπου που έζησε στην πρωτη γραμμη του Β' παγκοσμιου, και έθαψε δεκάδες χιλιάδες αντιπάλους και όλα του σχεδον τα αγαπημένα πρόσωπα. Συγνώμη αν δεν εκπληρώνω τα πρότυπα ευθυμίας σας.
Με την αδεια σας θα αποχωρήσω προσωρινά.
Φυσικα και μπορει να μην ειναι ολοκληρωμενες. Μπορει να ειδα τι εγινε μετα, μπορει και οχι. Μπορει αυτος/η που του εσπασε την κιθαρα να εφυγε μετα και ο νευριασμενος χορηγος του να τον σκοτωσε. Δεν ξερετε τι εχει συμβει. Οποτε πως κατηγορειτε εμενα που σας γεμιζω τα κενα?
Yuuki Cross
γεια σας.ειδα πολυ ενδιαφέρουσες αποψεις παραπανω και μου έκανε εντυπωση μια.
Ryuk για πες μου λιγο τι εκανες στο καμαρινι? ιδιαιτερα την στιγμη μετα τον φονο??
χμμμ....
Τι εκανα στο καμαρινι?? Για σενα μπορω να πω πως απλα βολταρα. Και δεν το εκανα μετα τον φονο. Ειπα οτι ειδα τι εγινε πριν τον φονο(και το λεω πριν αφου ηταν ζωντανος οταν εγινε το συμβαν)
Κiryuu Zero
Yuuki Cross μωρο μου, εσενα να μη σε ρωτησω τι εκανες χθες το βραδυ, ειναι εμφανες πιστευω και απο την υπογραφη... Αλλα αν θυμασαι σου ειπα να μην τα γνωστοποιεις ρε αγαπη μου.. Εχω κι ενα prestige σαν Zero...
PS: Ναι κι εμενα η κατηγορια περι του Ryuuk μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση... Περιμενω εξηγησεις **Pulls out the ....
"
Εξηγησεις?? Γιατι να δωσω εξηγησεις σε εναν ανθρωπο που δεν εχει να μου προσφερει τιποτα?? Αλλα μιας και ειμαι εδω για να διασκεδασω, πες μου. Ρωτα με οτι θελεις. Θα σου απαντησω με θρησκευτικη ευλαβεια....
Kiryuu Zero
Αυτο περι της κομματιασμενης κιθαρας, θα μπορουσε ανετα να ειναι μια διεστραμμενη αυτοκτονια, της οποιας υπευθυνος θα ηταν ενα death note...Tι λες κι εσυ, Ryuuk?
*takes out once again the bloody rose, then realizes the guy is already dead, and pwnd as he is, starts looking for Hanabusa to take it all out on him*
Οπως προειπα την κιθαρα την εσπασε καποιος αλλος και οχι ο ιδιος, και οχι πανω του. Αν κοιταξεις το πατωμα φαινεται πεντακαθαρα.
Επισης επρεπε να ερθω εδω για να χρησιμοποιησω το Death Note μου?? Και σε αναγκη για χρονια δεν ειμαι μιας και εχω μαζεψει πολλα κανοντας την δουλεια μου....
Zero Kiryuu
A headshot should do the job...
Prince Ludwig
Οκ απλα θεικο
Road Kamelot
α, πεθανε ο πρωτος ε? συμβαινει αυτο με τους θνητους. να παιρνει σειρα ο επομενος, ο Gendo Ikari (alxdjo) γιατι ειναι γερος, πιανει χωρο, μυριζει ασχημα και με κοιταει περιεργα... ισως επειδη φοραω τοσο μικρη φουστιτσα... εμαθα πως εχει περιεργα γουστα... αυτος θα σκοτωσε τον αλλο θνητο νεαρο... φανταζομαι τι θα κανει στα παιδια του αν εχει... oh well θα ψοφησει συντομα...
εσυ αγαπημενε μου Allen Walker (d. neko angel) δεν θα μου εκανες ποτε κακο ε? εγω σε λατρευω!! ^ω^
Συνηθως προτιμω να μην σας λεω ηλιθιους τους ανθρωπους αλλα εδω και στα αλλα μυνηματα σας το λεει ξεκαθαρα και δεν εχετε κανει κατι για αυτο?? Μονη της ειπε να παιρνει σειρα ο επομενος. Μηπως να στους μαζεψω εναν εναν και να σου δωσω και το βιβλιο μου δεσπονις
Road Kamelot ? Χεχε....
Edited by BadBoy, 15 October 2010 - 16:02.