Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• This topic is locked This topic is locked
435 replies to this topic

#91 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 15 October 2010 - 00:42

Beatrice

The guitar was found in 1000 pieces.
You have the ability to separate the pieces of your targets

So you are suspicious
Trafalgar Law

#92 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 15 October 2010 - 00:45

Beel
Posted Image

Beatrice

So you are suspicious Trafalgar Law

DAAAH?
Μ'εβαλεθ θε θκεψειθ...
Εχεις καποια ωλαια επειχηληματα...
Ωθτοθο η ψηφοθ μου παλαμενει θτον Shira...

2bbd14fc.jpg

#93 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 October 2010 - 00:48

Zero Kiryuu

Θα σκασετε ηλιθια υποκειμενα επιτελους; Δεν το χω και σε πολυ να σας εξοντωσω ολους σας..

Prince Ludwig

PS 1: ΩΩΩΩ ΤΙ ΣΟΥ ΠΕΕΕΕ...αστο Trafalgar.. U just got PWND!!
PS 2: Sponis detected... :kakaka:

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 15 October 2010 - 01:23.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#94 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 October 2010 - 00:56

Trafalgar Law

Beatrice

So you are suspicious
Trafalgar Law

Πρωτον διαβασε λιγο τι εκανα εκεινη την ωρα...Δευτερον ακομα και αν εκανα τον φονο, θα ασχολιομουν με την κιθαρα? θα προτιμουσα να την εκλεβα και να την εδινα σε εναν nakama μου να μας παιζει στα ταξιδια μας...Τελος παντων δεν σθεωρω οτι πρεπει να ασχολουμαι με ατομα που εχουν ελειπη επιχειρηματα....ειδικα οταν τα ιδια αυτα ατομα μπορουν να δωσουν τελος σε μια ζωη επειδη ειναι αγγελοι του θανατου...για αυτο γυρναω στην προηγουμενη μου και αρχικη υποψια....Mr. Prince Ludwig that is....
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#95 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 15 October 2010 - 01:11

Trafalgar Law

λοιπον επειδη θα χρειαζεστε μια εξηγηση για το που ημουν εχθες θα σας πω τι εκανα: ημουν στο κοινο στην συναυλια επειδη ο vice-captain και πιστος μου φιλος Bepo ηθελε να δει τον Koyuki απο κοντα.

Beatrice

Φυσικα. Εσπασες την κιθαρα και σκοτωσες το θυμα πιθανοτατα για να μην εχει αντιπαλους ο Brook στην καριερα του. Ολοι γνωριζουν τους δεσμους σου με τους strawhat ακομα κι αν ειστε αντιπαλοι. Δεν εχει σημασια που βρισκοσουν. Πρεπει να χρησημοποιησεις εναν συγκεκριμενο χωρο μεσα στον οποιο λειτουργει η ικανοτητα σου. Αν αυτος ο χωρος ηταν το καμαρινι, τοτε θα μπορουσες να το ειχες κανει οπου κι αν ησουν. Γι αυτο εισαι υποπτος Trafalgar Law

#96 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 October 2010 - 01:14

^^^^
Εχει δει ολο το detective konan

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#97 Kakashinote

Kakashinote

• Members
  • 444 posts

Posted 15 October 2010 - 01:33

Trafalgar Law

Beatrice

Φυσικα. Εσπασες την κιθαρα και σκοτωσες το θυμα πιθανοτατα για να μην εχει αντιπαλους ο Brook στην καριερα του. Ολοι γνωριζουν τους δεσμους σου με τους strawhat ακομα κι αν ειστε αντιπαλοι. Δεν εχει σημασια που βρισκοσουν. Πρεπει να χρησημοποιησεις εναν συγκεκριμενο χωρο μεσα στον οποιο λειτουργει η ικανοτητα σου. Αν αυτος ο χωρος ηταν το καμαρινι, τοτε θα μπορουσες να το ειχες κανει οπου κι αν ησουν. Γι αυτο εισαι υποπτος Trafalgar Law

Ισα ισα που κανεις λαθος. Η δυναμη μου περιοριζεται σε κλειστο χωρο. γιατι οταν την ενεργοποιω και ο αντιπαλος ειναι κοντα μπορει να με χτυπησει. επισης η αναφορα δεν λεει τιποτα για διαμελισμενο πτωμα...μονο για σπασμενη κιθαρα και ορος "1000 κομματια" ειναι απλα figure of speech...Οσο για τους straw hats.
Spoiler:

Παρατηρω οτι πολυ με κατηγορεις συνεχως...και παλι πρεπει να παρατηρησω πως βασιζεσαι σε γενικες λεπτομερειες και οχι σε συγκεκριμενα facts της μερας και ωρας του συμβαντος...ποιον θελεις να καλυψεις με τοσο παθος? γιατι και την αρχικη σου κατηγορια την πεταξες ξαφνικα στο ακυρο οταν πολλα ατομα κατηγορουσαν τον Mr. Prince Ludwig...
Υποπτες οι κινησεις σου Mrs Beatrice...
Μηπως να δουν και οι αλλοι τι κρυβεται πισω απο την "αγγελικη" σου εικονα??

παει,.... πορωθηκα!!!
Posted Image

#98 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 October 2010 - 01:45

Zero Kiryuu

No, its a trolling trap, i dont wanna learn whats behind Beatrice's appearance, rly!

Prince Ludwig βαρεθηκα να το γραφω

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#99 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 October 2010 - 01:55

Prince Ludwig

[media]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/01172008/c/d/b/4/cdb473ae583890_full.jpg[/media]

Trafalgar Law υποτίθεται ότι εσύ στηρίζεσαι σε στοιχεία δηλαδή? Τα οποία είναι ποιά ακριβώς το ότι θεώρησα ένα άτομο ύποπτο λόγω παρελθόντος και επέμεινα εκεί δηλώνοντας ρητά ότι έχω επιφυλάξεις?

Και αυτή ήταν η πιο ύποπτη συμπεριφορά που παρατήρησες γύρω σου? Δηλαδή το ότι ο Earl Cain Heargreaves μίλησε για κομματιασμένη κιθάρα και post mortem φωτογραφίες χωρίς να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο επίσημα δεν είναι ύποπτο?

Ή ακόμη χειρότερα ο Kiriyuu Zero που πηδάει από τον έναν ύποπτο στον άλλο προσπαθώντας να δημιουργήσει ρεύμα και να βγεί ένας αθώος την ημέρα δεν είναι ύποπτο? Και μάλιστα κατηγορεί και άτομα τα οποία δεν έχουν καν μιλήσει. Άραγε προσπαθεί να στρέψει τις υποψίες πιο μακριά από τον εαυτό του πουλώντας μαγκιά? Κiriyuu για να μιλάς με τόση σιγουριά είσαι ή επιθεωρητής ή δολοφόνος. Αν βγώ και αποδειχτεί ότι είμαι αθώος σίγουρα δεν είσαι επιθεωρητής. Πράγμα που μας αφήνει με μία μόνο επιλογή ακόμη....

Πιο ύποπτοι είναι εκείνοι οι οποίοι χωρίς κάποιο προφανή λόγο εκμεταλλεύονται τάσεις παρά όσοι λένε για άτομα μεμονωμένα. Και πιο πιθανό θα ήταν εσύ με τον Kiriyuu να δουλέυετε παρέα παρά εγώ με την Beatrice (αν και δηλώνω ταπεινός σκλάβος της ομορφιάς της ευγένειας και του ντεκολτέ της-size C+ I presume? :moeee:).

Βtw αν είναι όντως βίαιος ο φόνος αποκλείομαι σαν ύποπτος γιατί έχω και ένα μανικιούρ που δεν μου επιτρέπει τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Ουφ πραγματικά δεν πίστευα ότι οι απλοί υπηκόοι δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν απλούς συλλογισμούς.

Edited by iristella, 15 October 2010 - 02:15.

#100 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 October 2010 - 02:07

/Πιου Mode on!
Μανικιουρ! Αρα αποδεικνυεται οτι εισαι Gay, και για αυτο και σκοτωσες το αμοιρο bishounen! Tοσες σελιδες το λεω επιτελους αποδεικνυεται!

/Zero Kiryuu mode on

Tι να σου πω μωρη λουγκρα.. Το ηξερα οτι δεν εισαι παρα ενα πουλημενο low level ανθρωπακι... Αλλα δεν πιστεψα ποτε οτι θα πλαγιαζες με τον Κuran... Ποιο ηταν το κινητρο σου; Τα γκομενακια που τον περιτριγυριζουν; Για τον Hanabusa και τον Shiki μιλαω.

Σιχαμενη... Ψηφισε οποιον θελεις. Εμενα ο σκοπος μου δεν ειναι να προφυλαξω τον εαυτο μου.

Χμ!

*hairflips, and goes away while slapping the door* BAM!

Shira γιατι δεν αξιζει καν να ασχολουμαι με τον καθε ignorant fool (thinks to himself)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#101 Kakashinote

Kakashinote

• Members
  • 444 posts

Posted 15 October 2010 - 02:13

Trafalgar Law

Εχετε δικιο Mr. Prince Ludwig. δεν βασιζομαι και εγω σε καποια στοιχεια αλλα ειδα οτι η Mrs. Beatrice εσπευσε να αλλαξει στοχο (βεβαιως-βεβαιως) οταν αρκετα ατομα σε κατηγορουσαν. και τωρα και εσυ καεις το ιδιο..προσπαθεις να απαλλαξεις την Mrs Beatrice και εμμεσως και εσενα απο τις κατηγοριες. Δεν αντιλεγω οτι αρκετα ατομα ακομα μου φαινονται υποπτα αλλα λογω του σαματα που εχει γινει και επειδη ακομα υπαρχουν υποψιες, για σημερα θα μεινω στην αρχικη μου αποψη και στο αρχικο μου προαισθημα.

aka παω για υπνο. αυριο η συνεχεια....
Posted Image

#102 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 October 2010 - 02:22

Kiryuu Zero (o aquaforteς)

*σκεφτεται* ειναι σχεδον βεβαιο οτι καποιο pureblood προσπαθει να φτιαξει το δικο του στρατο απο vampires.. Iσως το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να παω τωρα στον υπνο τους και να προσπαθησω να εντοπισω τη μυρωδια του αιματος πανω τους... Ειμαι ο μονος που μπορει να λυσει αυτο το μυστηριο...Και ο πρωτος που θα παω να οσμιστω... ειναι ο Shira!

Ps 1:Nαι, το ξερω οτι ειναι καπως διεστραμμενο να βαλω τον Ζερο να σας μυριζει οταν κοιμαστε

Ps 2:Oχι αγαπητα fangirls, δεν θα σας κανει τιποτε αλλο.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#103 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 October 2010 - 02:47

Kiryuu Zero (o aquaforteς)

Iσως το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να παω τωρα στον υπνο τους και να προσπαθησω να εντοπισω τη μυρωδια του αιματος πανω τους... Ειμαι ο μονος που μπορει να λυσει αυτο το μυστηριο...Και ο πρωτος που θα παω να οσμιστω... ειναι ο Shira!

Shira (Hanzo)

Δηλαδη με υποπτευεσαι επειδη βρομαω ξεραμμενο αιμα?Well sorry κιολας που δεν ειχα ουτε την πολυτελεια ουτε την ορεξη να κανω μπανιο τα τελευταια 20 χρονια...

Χε.
Απορω πραγματικα με το σκουληκιασμενο μυαλο οσων με εχουν ψηφισει ως τωρα.Eπειδη οτι και να πω δεν γινεται κατανοητο απο τα αρκουδοτομαρα σας,μεχρι τωρα πιο περιεργη μου φαινεται η σταση του Ranma(Sponis) που δεν εχει βγαλει αχνα και απλα οταν ερθει η σειρα του θα πει κατι,δεν θα ξαναμιλησει και θα ξεχασουν ολοι την υπαρξη του.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#104 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 15 October 2010 - 03:28

Παιδιά προσπαθήστε λίγο να μη ξεφεύγετε με τα random και εντελώς off-topic που θέλετε να πείτε. Αναφέρομαι στα κειμενάκια με τα italic που ποστάρετε. ;)

Όσο για τα στατιστικά και το τι έχετε πει, ΔΕΝ χρειάζεται να τα συμμαζεύει κάποιο άτομο. ( we are not playing guess who). Αυτό θα το κάνω εγώ κάθε φορά που θα πέφτει η νύχτα. Αν έχετε ξεχάσει τι έχει πει κάποιος, απλά πηγαίνετε 1 ή 2 σελίδες πιο πίσω για να θυμηθήτε.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#105 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 15 October 2010 - 07:29

Posted Image
Jonathan Joestar

Να πάρει! Θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να προλάβω το δολοφόνο του Koyuki πριν γίνει το μοιραίο. Έκλαψα πολλά manly tears για τον αγαπητό Koyuki. Για μια στιγμή νόμισα ότι ο Dio επέστρεψε για να με καταδιώξει ξανά και για άλλη μια φορά την πλήρωσε ένας αθώος. Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί περίεργοι τύποι με κακό στην ψυχή τους, ανάμεσα στους κατοίκους της πόλης μας. Δολοφόνε του Koyuki να ξέρεις ότι όποιος και να είσαι δε μπορώ να σε αφήσω να συνεχίσεις να υπάρχεις σε αυτόν τον κόσμο. Όποιος δολοφονεί χωρίς λόγο ένα αγνό παλικάρι σαν τον Koyuki που γέμιζε με χαρά τον κόσμο με τη μουσική του, δεν είναι άνθρωπος αλλά δαίμονας.
Νομίζω ότι αρκετά ύποπτος είναι ο Πρίγκηπας Ludwig.