έμπνευση από καθηγητιλίκια, μαρεσούν αυτές οι ιστορίες..
1. asoee τμήμα πληροφορικής, καθηγητής ιωάννης κάβουρας (μακαρίτης), πριν καμια δεκαρια χρονια τον έμαθε σχεδόν όλη η σχολη και η φήμη έμεινε. ο τύπος είχε την συνήθεια οποτε άκουγε άτομα να μιλάμε, να βγάζει κόσμο στην τύχη, ακόμα και σειρές ολόκληρες. το τέλειο που κατάφερε μια μέρα είναι να πετάξει 2 άτομα που κάθονταν διπλα διπλα, που αργότερα μαθεύτηκε ότι ήταν κωφάλαλοι.
2. ο γνωστός Γιώργος Αλογοσκούφης πρώην υποργός οικονομικών, ήταν και είναι ακόμα εγγεγραμμένος καθηγητής της asoee. μισθώνεται κανονικά αλλα το όνομα του δεν υπάρχει σε καμια λίστα μαθημάτων. δεν έχει πατήσει ποτε. ο πόρτα του γραφείου του συγκεκριμένα είναι τόσο αχρησιμοποίητη που είναι λες και από πίσω υπάρχει δωμάτιο φάντασμα.
3. καθηγητής του οποιου το όνομα δεν θα το αναφέρω για ευνόητους λόγους, μηδένισε αριστη εργασία συναδέρφου μου με την κατηγορια της αντιγραφής. όταν ο φίλος μου επισκέφτηκε το γραφείο του καθηγητή συνάντησε μονο 1 από τους 2 βοηθούς, ο οποιος ανακάλυψε ότι η εργασία είχε δοθεί δωράκι σε παιδί μέλος της ΔΑΠ μαζί με πολλές άλλες προς αλλα μέλη της ίδιας παράταξης. ο βοηθός δεν είχε ενημερωθεί για την "κομπίνα" και νόμισε ότι τα παιδιά αντέγραψαν. ο ίδιος ο καθηγητής είναι πρόεδρος τμήματος για συνεχόμενες χρονιες μονο και μονο επειδή ήταν ο μονος υποψήφιος (προφανώς με το νέο νομοσχέδιο αυτό θα αλλάξει). τέλος ο ίδιος ο καθηγητής είχε μια καλλίγραμμη κοπέλα 30 χρονων ξανθούλα για βοηθό η οποια έχει κάνει μονο πτυχίο και διδακτορικό. η κοπέλα μέσα σε 2 χρονά απέκτησε τον τίτλο επίκουρος καθηγητής τμήματος. νομίζω σας κάλυψα για την περίπτωση του τύπου.
4. ένας θεϊκός καθηγητής της πληροφορικής που δίδασκε java έως πριν 7 χρονια, είχε την τάση να παίζει σκοποβολή με τις κιμωλίες με άτομα που μιλάνε. το αστείο είναι ότι πετύχαινε πάντα headshots
5. στη asoee στον αναλυτικό κατάλογο προσωπικού της σχολης που αναγράφονται οι πάντες και τα βιογραφικά τους, υπάρχουν 2 άτομα που έχουν μονο απολυτήρια λυκείου. και όχι δεν είναι ούτε καθαρίστριες ούτε συντηρητές κτιρίου. είναι και οι 2 γραμματείς των εργαστηρίων του τμήματος πληροφορικής. (και είναι και οι 2 γυναίκες..)
Νομίζω η έκφραση "τση π'τάνας" είναι ότι πρέπει εδώ ακριβώς!