Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ατακες και κουλες φασεις που εχετε ζησει

• Please log in to reply
198 replies to this topic

#76 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 15 September 2011 - 18:29

Σήμερα ήταν το πρώτο μάθημα με τον χημικό μου! Χαλαρός τύπος από αυτούς που μπαίνουν στη τάξη με το φραπέ στο χέρι! Καθώς συστηνόταν μας λέει: Παιδιά υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε ακόμα για μένα και είστε η πρώτη τάξη που το μαθαίνει, λοιπόν έχω 2 ξαδέρφια (ξαφνικά σταματάει...και όλη η τάξη με τεντωμένα τα αυτιά της περιμένει να ακούσει κάτι συγκλονιστικό)
και μας λέει ο χημικός: Τι ρε παιδιά έχω 2 ξαδέρφια αυτό είναι όλο :frozen:
Posted Image

#77 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 posts

Posted 04 October 2011 - 08:42

Εχω τρια να αναφερω εγω..^^

1. Μας λεει ο καθηγητης της αλγευρας μας

Πημ: Ελα εσυ παιδι μου,ελα...φτιαξε μου ενα τριγωνο...οτι θες...

Παιδ:...:yawn2:[φτιαχνει ενα ορθογωνιο τριγωνο..]:bahhh:

Πημ:Τωρα ονομασε το παιδι μου....

Παιδ: [τον κοιταει παραξενεμενο].. :hmmm:.... [και γραφει πανω απο το τριγωνο]......... ΣΑΚΗΣ Πημ::frozen:

Πημ: 0_ο:erk:

2.Ο μαθηματικος μας στο γυμνασιο το εκανε αυτο...

παιδ: [καθομασται]...

Παπ:Καλημερα παιδια.....καθηστε....

παιδ: .......

Παπ:.....Σημερα παιδια ....θα αρχισουμε με εξισωσεις.....να πω μια αλεπου να ερθει.....[κοιταει την ταξη]...ελα εσυ αλεπου....[δειχνει την φιλη μου ...(και διπλανη μου)...]

Ελ: .......σηκονετε στον πινακα διπλα στον καθηγιτη...

Παπ:....[βαζει το χερι του γυρο απο τους ομους της...η Ελ. φρικαρει.:uhh:..] ελα αλεπου...να λυσουυμε μαζη την κουκλα την εξισωση.....γτ αμα δν μαθεις μαθηματηκα..........................................................................δεν θα μπορεσεις να πας στο πανεπιστημιο και αυριο μεθαυριο να βρεις ενα αξιολογο παλικαρι.............να πηγενεται βολτα στην παραλια χερακι χερακι .......και εγω να περναω με το ποδιλατω και να σας καμαρωνω........

Ταξη:..... :wth:πφφφφφφφ...μχχχμγφφφφφφ!:kakaka::kakaka:

Παπ : [δινει τον μαρκαδορο στην Ελ.] Ελα αλεπου .....παρε το μπικ και λυστη μου την εξισωση....:thatsit:

Ελ:...[παει να τη λυσει.....]
Παπ: ..Μωρη αλεπου...! Αργεις....![της περνει τον μαρκαδορο και τη λυνει μονος του...] Μπραβο παιδι μου ετσι τις λυνουμαι.....πανε κατσε τωρα αλεπου:redcard2:

κοιταει ξανα την ταξη......

ελα εσυ κοπελια....πως θες να σε λεω....εσυ δν εισαι σαν της αλλες αλεπουδες...

Εγω:....... Μα-:hot:

Παπ: Θα σε λεω λυκενα.....!
Εγω:...:borednn9:
Παπ:Ελα λυκενα μου λοιπων να πλατσουρισουμε στην πισινα της γνωσης .....γτ αμα δν μαθεις μαθηματικα....θα φιλας κατουριμενες ποδιες αυριο μεθαυριο....εγω ομως θελω να μου χτενισεις την κουκλα την εξισωση...και να βρεις ενα ωραιο παλικαρι οπως εισαι και εσυ και να παρετε ενα σπιτι....να σιζισετε...να παντρευτητε ..και εγω να σας καμαρονω...ελα λυπων λυκενα τι καθεσε....αντε γτ αμα σε βλεπω να ζωγραφιζεις σπαραζει η καρδια μου οπως σπαραζε τοτε που εβλεπα την κα'ι'μενη την αλεπουδιτσα στο δασος και την τάιζα λιγο λιγο καθε μερα ..και στο τελος την ταισα απο το χερι μου....ετσι σας αγαπω... [γυρνα και λυνει την εξισωση μονος του] κατσε παιδι μου.....:borednn9:

3.Αυτο εγινε στις εξετασεις 3η γυμνασιου....

καθομαστε ολοι στις θεσοις μας και αρχιζει ο Παπ. να μας λεει τι πρεπει να κανουμε...ερχεται πανω απο το θρανιο μου και κοιταει την κολα μου...

Εγω:κ.Παπ, Θα θελατε κατι?

Παπ:Οχ-:scared:[πευτει η μασελα του στο θρανιο μου.....]
Εγω::golgo::wth::zombie:
ολοι η υπολιπη ταξη: :nooooo::damn:

Παπ::OMG3:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Posted Image

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#78 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 October 2011 - 09:22

Εγώ πέθανα στα γέλια με κάτι που έγινε χτες στον στρατό, κι έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες.

Πρωινή αναφορά γυμναστικής. 3 λόχοι παρόντες: ΛΥΤ, ΛΕΣ, Λόχος Διοικήσεως. 4 άτομα ο πρώτος, 2 άτομα ο δεύτερος, 12 ο τελευταίος.
Ο λοχαγός υπηρεσίας αφού πάρει αναφορά από τους λοχίες, ρωτά ποιοι αιτούνται απαλλαγή από την γυμναστική, να σταθούν στα δεξιά της παράταξης. Και βλέπεις όλο τον Λόχο Διοικήσεως, 12 άτομα, να λύουν ζυγό και να επαναστοιχίζονται 4 βήματα δεξιά.
Το τι ακούσαμε από τους άλλους 6, αλλά και από εμάς τους ίδιους μεταξύ μας...

#79 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 October 2011 - 09:35

More like λόχος διαλύσεως, amirite;(ήμουν κι εγώ και ξέρω):bleh:

#80 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 October 2011 - 09:46

Εντελώς όμως :P

#81 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 04 October 2011 - 09:49

εγω στο στρατο θυμαμαι φαση που ολος ο λοχος ηταν
βυσματα και "κολυωμενοι" και κατεβαινα στην αναφορα ...μονος μου
και μου εδινε παραγγελματα ο λοχιας!

επισης στη γυμναστικη ειχε ερθει ενας αρχιλοχιας και μας εκανε
ασκησεις του τυπου "το πεος πιασατε, κινησατε το πεος κυκλικα
αριστεροστροφα δεκα επαναληψεις" :hahaha:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#82 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 04 October 2011 - 09:59

Spoiler:

Aν ημουν στη δευτερη πιστευω η καλυτερη λυση θα ηταν να ετρεχα...καλα η τριτη απιστευτη!
Μαθηματικοι....:)

#83 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 October 2011 - 10:02

Την τελευταία φορά που στείλαμε λοχία υπηρεσίας μόνο του στην αναφορά, μας έδωσε :mad: Ήταν Σάββατο ρε γαμώτο. Αλληλεγγύη Μηδέν.

Θυμήθηκα τώρα μια άλλη φάση, όταν ακόμα είμασταν στην ταχύρυθμη εκπαίδευση, και κάποιος έκλεψε τα αυτοκόλλητα της στολής του λοχία, ενώ κοιμότανε στον θάλαμο. Όταν ξύπνησε και τα είδε απειλούσε αν δεν βρεθούν θα κάνει αναφορά τάγματος και θα τιμωρήσει όλους τους νέους και άλλα ναπολεοντίστικα (επειδή είναι οδηγός του διοικητή, νόμισε ότι πήρε και τα αστέρια του). Τελικά του τάχε κλέψει ένας δεκανέας, πολύ κοπέλι. Από τότε, τον δουλεύουμε όλοι.

#84 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 posts

Posted 04 October 2011 - 10:12

στην δευτερη ηταν οντος για να το βαλεις στα ποδια...και το ειχαμε αθε μερα εκτος παρασκευης .....στην τριτη περιπτοση απορω πως εμινα ψιχρεμη... ^^
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Posted Image

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#85 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 04 October 2011 - 12:14

Χθες κάναμε φασαρία στην έκθεση και η φιλόλογος τσίμπησε εμένα και ένα άλλο παιδί από τους 10 που δεν πρόσεχαν, ωριαία. Σήμερα ξαναείχαμε έκθεση και με είχε βάλει πρώτο θρανίο για να μην κάνω φασαρία. Μας έβαλε να κάνουμε περίληψη και πριν ξεκινήσουμε μου λέει οτι αν ακούσει το παραμικρό κιχ θα με πετάξει έξω. Ξεκινάω λοιπόν εγώ να γράφω την περίληψη και (μιας που καθόμουν μόνος μου στο θρανίο), ήρθε και κάθησε πάνω στο θρανίο με πλάτη προς εμένα. Μου πέφτει ο στυλός, πάω να τον σηκώσω και κουνάω λίγο το θρανίο. Αυτή ουρλιάζει και λέει οτι προσπάθησα να τη ρίξω από το θρανίο :erk:. Με πέταξε δεύτερη φορά έξω με τη δικαιολογία οτι άσκησα βία ενάντια σε καθηγητή :erk::mador2::madtodeath:
Δηλαδή, ΕΛΕΟΣ!!!:golgo:
Posted Image

#86 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 posts

Posted 04 October 2011 - 16:32

:erk:βια εναντια σε καθηγιτη? καλα χαζοι και πιροβολιμενοι ολοι τους ...εμας η περσινη φυσικος μου ντυνοταν σαν ξεκολο και σε καποια στιγμη ετσι οπως ηταν ορθια στον πινακα μια φορα...πηγε να πεσει και κρατιθηκε απο τον πινακα....μετα με σικοσε να κανω κατι...και επεσε στον καδο μεσα,επεσε με τον καδο και μετα ειχαμε αποκαλιπτιρια του ξιριζμενου παρακαλω(55 χρονων γυναικα δν ντρεπετε:uhh:) μ**ν**υ της.. :P μετα οπως και εσενα,με κατιγορησε οτι την εζμπροξα..-ενω στεκομουνα 2 μετρα μακρια- και με πεταξε εξω .. :S:blurah5:

Posted Image

#87 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 04 October 2011 - 19:28

:erk:βια εναντια σε καθηγιτη? καλα χαζοι και πιροβολιμενοι ολοι τους ...εμας η περσινη φυσικος μου ντυνοταν σαν ξεκολο και σε καποια στιγμη ετσι οπως ηταν ορθια στον πινακα μια φορα...πηγε να πεσει και κρατιθηκε απο τον πινακα....μετα με σικοσε να κανω κατι...και επεσε στον καδο μεσα,επεσε με τον καδο και μετα ειχαμε αποκαλιπτιρια του ξιριζμενου παρακαλω(55 χρονων γυναικα δν ντρεπετε:uhh:) μ**ν**υ της.. :P μετα οπως και εσενα,με κατιγορησε οτι την εζμπροξα..-ενω στεκομουνα 2 μετρα μακρια- και με πεταξε εξω .. :S:blurah5:

OMG και 5 lol :OMG3:

#88 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 04 October 2011 - 22:06

καταλαβε την σε παρακαλω ...σε ποσο δυσκολη θεση ηταν:lol::lol::lol::lol:

#89 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 05 October 2011 - 21:10

Aυτα δεν θα ταν καλυτερα να τα γραφαμε στα βασανα του μαθητη?Εχει γεμισει με περιγραφες καταληψεων και εχουμε πηξει...

sc5bab.jpg

#90 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 06 October 2011 - 22:00

έμπνευση από καθηγητιλίκια, μαρεσούν αυτές οι ιστορίες..

1. asoee τμήμα πληροφορικής, καθηγητής ιωάννης κάβουρας (μακαρίτης), πριν καμια δεκαρια χρονια τον έμαθε σχεδόν όλη η σχολη και η φήμη έμεινε. ο τύπος είχε την συνήθεια οποτε άκουγε άτομα να μιλάμε, να βγάζει κόσμο στην τύχη, ακόμα και σειρές ολόκληρες. το τέλειο που κατάφερε μια μέρα είναι να πετάξει 2 άτομα που κάθονταν διπλα διπλα, που αργότερα μαθεύτηκε ότι ήταν κωφάλαλοι.

2. ο γνωστός Γιώργος Αλογοσκούφης πρώην υποργός οικονομικών, ήταν και είναι ακόμα εγγεγραμμένος καθηγητής της asoee. μισθώνεται κανονικά αλλα το όνομα του δεν υπάρχει σε καμια λίστα μαθημάτων. δεν έχει πατήσει ποτε. ο πόρτα του γραφείου του συγκεκριμένα είναι τόσο αχρησιμοποίητη που είναι λες και από πίσω υπάρχει δωμάτιο φάντασμα.

3. καθηγητής του οποιου το όνομα δεν θα το αναφέρω για ευνόητους λόγους, μηδένισε αριστη εργασία συναδέρφου μου με την κατηγορια της αντιγραφής. όταν ο φίλος μου επισκέφτηκε το γραφείο του καθηγητή συνάντησε μονο 1 από τους 2 βοηθούς, ο οποιος ανακάλυψε ότι η εργασία είχε δοθεί δωράκι σε παιδί μέλος της ΔΑΠ μαζί με πολλές άλλες προς αλλα μέλη της ίδιας παράταξης. ο βοηθός δεν είχε ενημερωθεί για την "κομπίνα" και νόμισε ότι τα παιδιά αντέγραψαν. ο ίδιος ο καθηγητής είναι πρόεδρος τμήματος για συνεχόμενες χρονιες μονο και μονο επειδή ήταν ο μονος υποψήφιος (προφανώς με το νέο νομοσχέδιο αυτό θα αλλάξει). τέλος ο ίδιος ο καθηγητής είχε μια καλλίγραμμη κοπέλα 30 χρονων ξανθούλα για βοηθό η οποια έχει κάνει μονο πτυχίο και διδακτορικό. η κοπέλα μέσα σε 2 χρονά απέκτησε τον τίτλο επίκουρος καθηγητής τμήματος. νομίζω σας κάλυψα για την περίπτωση του τύπου.

4. ένας θεϊκός καθηγητής της πληροφορικής που δίδασκε java έως πριν 7 χρονια, είχε την τάση να παίζει σκοποβολή με τις κιμωλίες με άτομα που μιλάνε. το αστείο είναι ότι πετύχαινε πάντα headshots :P

5. στη asoee στον αναλυτικό κατάλογο προσωπικού της σχολης που αναγράφονται οι πάντες και τα βιογραφικά τους, υπάρχουν 2 άτομα που έχουν μονο απολυτήρια λυκείου. και όχι δεν είναι ούτε καθαρίστριες ούτε συντηρητές κτιρίου. είναι και οι 2 γραμματείς των εργαστηρίων του τμήματος πληροφορικής. (και είναι και οι 2 γυναίκες..)