λογω δουλειας(κομμωτης) τα κουλα εινα απειρα....σκεφτομαι καποια στιγμη μπας και κατσω στο word και αρχησω και τα γραφω σε μορφη βιβλιου..μπορει και να κονομησω..ξερω εγω....???
μερικα...
οταν ειμουν υπαλληλος σε unisex κομμωτηριο...
1)ερχεται πελατισα...την ετοιμαζω για κουρεμα...ρωταω..
-''πως θα τα κανουμε?''
-''λιγο στις ακρες και φουλαρισμα(το κανονικο ειναι φιλαρισμα) στα πανω.....''
δεν κρατιθηκα...
-''αμολυβδη η sυper στα πανω...?''
2)λουζω πελατισα μετα απο βαφη (1 χερι να φυγει η βαφη και 1 με μασαζ για χαλαρωμα....)
η πελατισα δεν εχει βγαλει αχνα καθολη την διαρκεια...σε ανυποπτη στιγμη ριχνει το κεφαλι γυρναει με κοιτει μεσα στα ματια και την ακουω....
-''λιγο ακομα θελω...λιγο.......!
-''τι εννοειτε???''
-''αν συνεχησεις λιγο ακομα θα καταλαβεις απο πρωτο χερι....''
σταματησα και την εδωσα σε αλλων για χτενισμα.....
3)εχω αλλαξει μαγαζι και δουλευω σε ενα κομμωτηριο στο γαλατσι..το αφεντικο κυριαπλουσια και ασχετη με το επαγγελμα..εχω προσληφθει για υπευθηνος μεσω ενος φιλου που δουλευει υπευθηνος στο αλλο κομμωτηριο(ηταν αλυσιδα)...μετα απο μια εβδομαδα που δουλευω εχει ερθει ενα απογευμα να με γνωρισει.....
εκεινη την στιγμη κουρευα οποτε δεν της εδωσα σημασια αλλα ακουγα απο πισω που μιλαγε με την ρεσεψιονιστ και εβλεπα απο τον καθρεφτη που ειχα μπροστα μου...
-''το παιδι ποιο ειναι??''
-''ο καινουργιος υπευθηνος που προσλαβαμε κυρια ταδε''
ξεσπαει σε κλαμματα και ερχεται και με αγκαλιαζει...
-''παιδι μου παιδακι μου....''και κλαμα να πηγαινει γονα τωρα μιλαμε
-''τι παθατε?''λεω εγω
-''εισαι ιδιος ο γιος μου'''...παγωτο εγω ...ο γιος της ειχε σκοτωθει σε τροχαιο 2 χρονια πριν
τωρα πια εχω το κουρειο το οποιο ειναι σε decor 50's -60's..το πρωτο καιρο δεν το επιαναν οτι ειναι κουρειο μιας και εκτος απο την ονομασια στην τζαμαρια που ηταν στα αγγλικα και ειχε και ενα ψαλιδι δεν ειχα πινακιδα φωτεινη που να λεει ''κουρειο '' η κατι τετοιο..
οποτε πρωτες μερες μπαινει μια γριουλα και με ρωταει...
-''αγορι μου μπορεις να μου κανεις ενα στριφομα στην φουστα γιατι την αγορασα προχτες αλλα μου ειναι λιγο μακρια....να εδω μεχρι το γονατο την θελω....
παγωτο κασσατο εγω...
-''εεεεε εδω ειναι κουρειο.....ΚΟΥ-ΡΕΥ-ΟΥ-ΜΕ ΑΝΤΡΕς...
εκανε στροφη και εφυγε.....
τις προαλες μπηκε μια και μου ζηταγε ενα δεμα που περιμενε απο το κουριερ....ειχε μπερδεψει της γωνιες...η εταιρια ηταν στην επομενη γωνια...
αλλα τι σκατα...δεν εβλεπε που μπηκε.....καρεκλες ψαλιδια χτενες παντου....τι να πω...
και το καλυτερο πριν ενα μηνα....
κουρευω εναν φιλο..
ανοιγει η πορτα και μπαινει μια κυρια γυρο στα 50-60 αλλα ψηλη καλοβαλμενη βαμενη ντυμενη στην τριχα με μακρυ καστανο μαλλι πλουσιο με μπουκλες....
με λιγη μπασα φωνη...
-''θα μπορουσα να κανω ενα κουρεμα??''
- βασικα ειναι κουρειο εδω κανω μονο αντρες...''
και η απαντησει που με εκανε να αισθανθω ποιο αμηχανα απο ποτε..
-''αντε καλε μην σε ξεγελαει το μαλλι και η γοβα....και εγω αντρας ειμαι''και κανει μια ετσι και τραβαει το μαλι......
περουκα......
τρανσεξουαλ....
μ@λ@κ@ς εγω.....
-''εεεεεεε βασικα κοιταχτε...
-''κολλωσε εεε? '' μου λεει....''δεν πειραζει αδερφε καταλαβαινω'' ξαναβαζει την περουκα του και φευγει κυρια με ενα πλατυ χαμογελο....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 17 Σεπτέμβριος 2014 - 19:08