Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ατακες και κουλες φασεις που εχετε ζησει

• Please log in to reply
198 replies to this topic

#91 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 22:05

έμπνευση από καθηγητιλίκια, μαρεσούν αυτές οι ιστορίες..

1. asoee τμήμα πληροφορικής, καθηγητής ιωάννης κάβουρας (μακαρίτης), πριν καμια δεκαρια χρονια τον έμαθε σχεδόν όλη η σχολη και η φήμη έμεινε. ο τύπος είχε την συνήθεια οποτε άκουγε άτομα να μιλάμε, να βγάζει κόσμο στην τύχη, ακόμα και σειρές ολόκληρες. το τέλειο που κατάφερε μια μέρα είναι να πετάξει 2 άτομα που κάθονταν διπλα διπλα, που αργότερα μαθεύτηκε ότι ήταν κωφάλαλοι.

2. ο γνωστός Γιώργος Αλογοσκούφης πρώην υποργός οικονομικών, ήταν και είναι ακόμα εγγεγραμμένος καθηγητής της asoee. μισθώνεται κανονικά αλλα το όνομα του δεν υπάρχει σε καμια λίστα μαθημάτων. δεν έχει πατήσει ποτε. ο πόρτα του γραφείου του συγκεκριμένα είναι τόσο αχρησιμοποίητη που είναι λες και από πίσω υπάρχει δωμάτιο φάντασμα.

3. καθηγητής του οποιου το όνομα δεν θα το αναφέρω για ευνόητους λόγους, μηδένισε αριστη εργασία συναδέρφου μου με την κατηγορια της αντιγραφής. όταν ο φίλος μου επισκέφτηκε το γραφείο του καθηγητή συνάντησε μονο 1 από τους 2 βοηθούς, ο οποιος ανακάλυψε ότι η εργασία είχε δοθεί δωράκι σε παιδί μέλος της ΔΑΠ μαζί με πολλές άλλες προς αλλα μέλη της ίδιας παράταξης. ο βοηθός δεν είχε ενημερωθεί για την "κομπίνα" και νόμισε ότι τα παιδιά αντέγραψαν. ο ίδιος ο καθηγητής είναι πρόεδρος τμήματος για συνεχόμενες χρονιες μονο και μονο επειδή ήταν ο μονος υποψήφιος (προφανώς με το νέο νομοσχέδιο αυτό θα αλλάξει). τέλος ο ίδιος ο καθηγητής είχε μια καλλίγραμμη κοπέλα 30 χρονων ξανθούλα για βοηθό η οποια έχει κάνει μονο πτυχίο και διδακτορικό. η κοπέλα μέσα σε 2 χρονά απέκτησε τον τίτλο επίκουρος καθηγητής τμήματος. νομίζω σας κάλυψα για την περίπτωση του τύπου.

4. ένας θεϊκός καθηγητής της πληροφορικής που δίδασκε java έως πριν 7 χρονια, είχε την τάση να παίζει σκοποβολή με τις κιμωλίες με άτομα που μιλάνε. το αστείο είναι ότι πετύχαινε πάντα headshots :P

5. στη asoee στον αναλυτικό κατάλογο προσωπικού της σχολης που αναγράφονται οι πάντες και τα βιογραφικά τους, υπάρχουν 2 άτομα που έχουν μονο απολυτήρια λυκείου. και όχι δεν είναι ούτε καθαρίστριες ούτε συντηρητές κτιρίου. είναι και οι 2 γραμματείς των εργαστηρίων του τμήματος πληροφορικής. (και είναι και οι 2 γυναίκες..)

Νομίζω η έκφραση "τση π'τάνας" είναι ότι πρέπει εδώ ακριβώς!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#92 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2011 - 15:20

Αυτη σε δυσκολη θεση ηταν εμας μας σκευτεσαι?....τα αγορια στη ταξη τα ευνουχισε αυτοματος και εμενα μου προκαλεσε πολους εφιαλτες..:uhh:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#93 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 13:27

Λοιπόν...αν και δεν είναι τόσο ατάκες, συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω στις κουλές φάσεις που έχουμε ζήσει. Λοιπόν.

1ο περίεργο γεγονός: οι γονείς μου πάνε Ρόδο κι ο δρόμος -τότε με τα πόδια- για το ξενοδοχείο σκοτεινός. Η μαμά φοβάται και λέει στο μπαμπά "Κι αν γίνει τίποτα?" Κι απαντάει ο μπαμπάς "Έλα τώρα αγάπη μου, σε νησί που έχεις ακούσει να ξαναγίνεται κάτι?"
Το επόμενο πρωί ακούνε στο ράδιο: "Για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια έγινε φόνος στην ________ οδό δίπλα στο ________ ξενοδοχείο" που ήταν το ξενοδοχείο που μένανε!

2ο περίεργο γεγονός: Πάμε οικογενειακώς στην Πάρο. Και παίρνουμε το πλοίο Samina...sounds familiar? Το βλέπει ο μπαμπάς και λέει "τώρα αυτό είναι ασφαλές? Να δείτε που το πολύ σε κανα χρόνο θα χαλάσει κι αυτό". Και ναι, ένα χρόνο μετά ή στο τέλος του ίδιου καλοκαιριού -δε θυμάμαι είμαι και μικρή- βυθίζετε το Samina 200 μέτρα απ'την ακτή.

3ο περίεργο γεγονός: πάω κατασήνωση και δε μ'αρέσει πολύ πολύ οπότε τα έχω πάρει. Ηλικία τώρα πόσο να μουν...1η γυμνασίου. Είχαμε τότε ένα έθιμο να κάνουμε το "Σάββατο των γονέων" που κάναμε επιδείξεις για τους γονείς που έρχονταν να πάρουν τα παιδιά το τελευταίο Σάββατο. Αλλά εγώ δεν είχα καμιά όρεξη και βαριόμουν και ήθελα να κάνω ιππασία κι όχι χορό οπότε για σπάσιμο λέω στα κορίτσια απ'το σπιτάκι μου "Και πως κάνετε έτσι? Το Σάββατο θα έχει κακό καιρό, να το δείτε. Θα πλυμμηρίσουμε!" "Ναι ναι καλά..." Και μαντέψτε: το Σάββατο εκείνο έβρεξε τόσο μα τόσο πολύ, το νερό είχε φτάσει μέχρι τα γόνατα, ειδικά στα στάδια που έπρεπε να κάνουμε τις επιδείξεις. Και είχαμε μαζευτεί σε ένα από τα λίγα σκεπασμένα μέρη, οι ομαδάρχισσες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα κορίτσια που κλαίγανε κι εγώ να γελάω απ'το σουρεαλισμό της όλης κατάστασης! Και να έχεις ένα μάτσο πανικόβλητα να σε κατηγορούν για τις σωστές προβλέψεις! xD

4o περίεργο γεγονός: Ήμουν τρίτη γυμνασίου και ακόμα Ρουβίτσα. Έρχεται ο κύριος Θεσσαλονίκη αλλά οι γονείς μου με θεώρησαν αρκετά μικρή για να πάω σε συναυλία κι επειδή η μαμά μου δεν είχε όρεξη να με συνδεύσει δε με αφήνουν. Κατσουφιάζω. Αλλά επειδή ήταν Μάιος μου λένε: "Αν το καλοκαίρι που πάμε Κέρκυρα είναι εκεί θα πας." "Αγάπη μου τι της λες?" "Έλα καλέ, σιγά μην έρθει."...
Με το που πατάω πόδι στην Κέρκυρα με μεγάλα γράμματα η αφίσα: "Sakis live in Town, παλαιό Κάστρο". Και πήγα! :3

5ο περίεργο γεγονός: Πάμε στη Σάμο και με το που κλείνουμε τα εισητήρια έπιασαν φωτιές. Κι όταν φτάσαμε ήταν αμέσως μετά την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών: πηγαίναμε και βλέπαμε πράσινο-πράσινο-καμμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεένο.

6ο περίεργο γεγονός: Λέει ο μπαμπάς μου: "Αγάπη μου, πάμε διακοπές στην Σαντορίνη?" "Γιατί όχι?" Και μετά από λίγες μέρες, ένα καράβι συγκρούεται με τα βράχια στα παράλια...

7ο περίεργο γεγονός: Ακολουθώντας την παράδοση του "όπου πάω βρέχει" πάω στη γιαγιά μου για μια βδομάδα το καλοκαίρι με έναν ήλιο ΝΑ και χαίρομαι θα είναι καλός ο καιρός...με το που πατάω πόδι Χαλκιδική...ο καιρός κρυώνει και τις επόμενες μέρες έβρεχε και είχε συννεφιά. Τ^Τ Και με το που έφυγα ο ήλιος επέστρεψε.

8ο -και τελευταίο το ορκίζομαι- περίεργο γεγονός: Πέρυσι πάω Στρατώνι. Καιρός υπέροχος. Με το που φτάνω, ψιλόβροχο. Με το που φεύγω...γίνεται καταστροφή. Φέτος, πάω Στρατώνι. Καλός ο καιρός, όλα καλά...με το που φεύγω βγαίνει μελτέμι και που να κάνεις μπάνιο? Και καθώς επιστρέφαμε σπίτι, έβλεπα το σύννεφο μπροστά μας να τρέχει να μας προλάβει να φτάσει Θεσσαλονίκη πρώτο. Και το κατάφερε. Κι άρχισε η μπόρα.

Όποιος θέλει να ξέρει τι καιρό θα κάνει όταν θα βγει ή γενικότερα να επιβιώσει των διακοπών του, δέχομαι τώρα donations.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#94 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 13:35

Ο χριστός και η μάνα του!!!!
Δηλαδή μιλάμε για γκαντεμιά, όχι αστεία.
Btw το ίδιο περίπου πράγμα με τον καιρό το έχει και ο θειος μου και το χειρότερο είναι οτι τουλάχιστον δέκα μέρες διακοπών τον φιλοξενούμε στο εξοχικό μας :sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.724 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 13:38

8ο -και τελευταίο το ορκίζομαι- περίεργο γεγονός: Πέρυσι πάω Στρατώνι. Καιρός υπέροχος. Με το που φτάνω, ψιλόβροχο. Με το που φεύγω...γίνεται καταστροφή. Φέτος, πάω Στρατώνι. Καλός ο καιρός, όλα καλά...με το που φεύγω βγαίνει μελτέμι και που να κάνεις μπάνιο? Και καθώς επιστρέφαμε σπίτι, έβλεπα το σύννεφο μπροστά μας να τρέχει να μας προλάβει να φτάσει Θεσσαλονίκη πρώτο. Και το κατάφερε. Κι άρχισε η μπόρα.

Όποιος θέλει να ξέρει τι καιρό θα κάνει όταν θα βγει ή γενικότερα να επιβιώσει των διακοπών του, δέχομαι τώρα donations.

Α, ναι, πλημμύρισε πάλι φέτος στο Στρατώνι απ' ότι ακούστηκε -is not confirmed yet. Αν αρχίσουν και κυνηγάνε την οικογένεια σου ως εθνική απειλή να ξέρεις ότι η δουλειά έγινε από εδώ μέσα. Μη τα βγάζεις έτσι στη φόρα αυτά.

ySss0UF.jpg

#96 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 14:02

:oo: Πάλι? Απαπαπα...Και μην απειλείς εσύ, η οικογένειά σου έχει ασυλία συν του συμφέροντος: δεν είπαμε να κάνουμε συμφωνία με τον ξάδερφο? Να με στέλνει κάπου να το παίζει προφήτης και να χεστεί στο τάληρο? Επίσης, δεν είχαμε πει πως θα κάνουμε μαζί και το blackmail για την οικογένεια? Αν μάθεις κάτι για καμιά πυρκαγιά και bonfire για μας πες κάτι...

OMFG είπα πυρκαγιά και τι θυμήθηκα? Ήμουν σπίτι και βαριόμουν και λέω "ρε δε γίνεται τίποτα να ξεσκουριάσουμε στη γειτονιά, να ρθει καμιά αστυνομία ή πυροσβεστική?"
...έπιασε φωτιά η απέναντι πολυκατοικία.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#97 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2011 - 14:28

:oo: Πάλι? Απαπαπα...Και μην απειλείς εσύ, η οικογένειά σου έχει ασυλία συν του συμφέροντος: δεν είπαμε να κάνουμε συμφωνία με τον ξάδερφο? Να με στέλνει κάπου να το παίζει προφήτης και να χεστεί στο τάληρο? Επίσης, δεν είχαμε πει πως θα κάνουμε μαζί και το blackmail για την οικογένεια? Αν μάθεις κάτι για καμιά πυρκαγιά και bonfire για μας πες κάτι...

ποτε το thread δεν ηταν τοσο ανηθικο:unlucky:
και πειτε να γινει και κανενα απιστευτο γεγονος την τεταρτη...ας πουμε απεργια τα μμμ

#98 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2011 - 12:58

"Fallen_Angel_Itachi" ok, τo σημείωσα. fallen angel itachi εδω, eyl 500 km μακρια. περιοριστικά μέτρα!
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#99 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2011 - 20:14

Μιλωντας σημερα με ενα φιλο μου είπε ένα σκηνικο από τη 10ετία του 80. Δεν μου εχει συμβεί δηλαδή, αλλά δεν πειράζει , έχει φάση.

Τύπος με πολύχρωμη μοικάνα (τονίζω: στα 80'ς!) προχωράει στον δρομο, ολοι τον κοιτάνε κάπως, αλλά ένας μπάρμπας το παρακάνει. Εχει γουρλωσει σταυροκοπιέται κτλ. Πάει λοιπόν ο mohican κατά κει και τον ρωτάει ψιλοεπιθετικά:

"Τι έγινε ρε θείο έπαθες κάτι;"

"Τι να σου πω παιδί μου ... που να φανταζόμουν πως τότε, πιτσιρικάς στο χωριό, που γ@#ησα ένα παγώνι, ότι σχεδον 30 χρόνια μετά, θα γνώριζα το γιο μου..."

stasou%2520mygdala.jpg

#100 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2011 - 20:24

τις προαλλες,βαραει ενας φιλος μου ενα κουδουνι σε μια πολυκατοικια που εμενε ενας κυριος χ...απανταει αυτος και τον ρωταει ο φιλος μου

-"ναι,ο κυριος χ"
-"ναι,τι θελετε?"
-"ειμαι η νεα σας μουσα"

:rofl:

καφριλα full,ειχα λιωσει!!!!!

#101 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2011 - 21:50

Προχτές άνοιξα το λάπτοπ στο σχολείο, μέσα στην τάξη να διαβάσω κτ και έκανε έναν ήχο που νόμιζες ότι κλαίει. Εννοείται ότι έγινα και πάλι περίγελος...
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#102 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2011 - 17:36

Μια ιστορία που δεν έζησα αλλά μου τη διηγήθηκε ο πατέρας μου:

Μια οικογενειακή μας φίλη παντρεύτηκε έναν άντρα από τη Συρία. Κάνανε και ένα αγοράκι. Το αγοράκι αυτό ήταν μεγαλωμένο στην Ελλάδα και δεν ήξερε τη συριακή γλώσσα ούτε τα συριακά έθιμα. Μεγάλωσε το παιδάκι και όταν έγινα δέκα ετών του λένε οι γονείς του ''Θα πάμε στη Συρία στους παππούδες σου για ένα έθιμο της οικογένειας''. Όλο χαρά το παιδάκι, νομίζοντας πως πρόκειται για κάποια γιορτή, δέχεται να πάει. Το έθιμο όμως που του είπαν οι γονείς του δεν ήταν άλλο από την περιτομή που κάνουν σε όλα τα αγοράκια παρόμοιας ηλικίας στο μουσουλμανικό κόσμο. Πηγαίνοντας για τη Συρία η μητέρα λέει στο παιδάκι ότι το έθιμο γίνεται σε ένα νοσοκομείο. Άρχισε να την ψιλιάζεται ο μικρός και λέει ''Δεν πιστεύω να πονέσω σε αυτό που θα μου κάνετε?''. Και αρχίζει η μητέρα ''Μα τι λες παιδί μου? Και δεν θα πονέσεις καθόλου'' και τέτοια. Φτάνουν στη Συρία και ξεκινάνε με όλο το σόι για το νοσοκομείο, μιας που θεωρείται ιερό γεγονός. Έξω από το θάλαμο το παιδάκι, σαν παιδάκι που είναι, άρχισε να κλαίει και να χτυπιέται. Και ''Δεν θέλω'' και ''Πάμε να φύγουμε μαμά''. Όμως τον παραλαμβάνουν οι γιατροί και τον πάνε μέσα για την περιτομή. Η μάνα άρχισε να φοβάται μην πάθει κάτι το παιδί μιας που οι γιατροί δεν ήξεραν ελληνικά και το παιδί συριακά και φοβόταν τα χειρότερα. Και τότε ακούγεται το παιδί να φωνάζει από μέσα ''Τι κάνεις εκεί ρε? Άσ'το κάτω αυτό ρε, αυτό είναι δικό μου! Μην το κόβεις ρε, το θέλω! Γ*μώ τη Συρία σας και τα έθιμα σας!... Α, είσαι και άχρηστος, μόνο το από γύρω έκοψες ρε, το άλλο σου ξέφυγε!''

:hihi2:

#103 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2011 - 16:51

Πριν τρία χρόνια ήμουν φοβερά κολλημένος με το DS.
Μια μέρα το έχασα. Έψαξα παντού, σήκωσα το σπίτι τα πάνω κάτω. Έψαχνα τουλάχιστον μια ώρα σαν την άδικη κατάρα και τίποτα. Είχα απελπιστεί και άρχισα να κοκκινίζω από τα νεύρα μου. Και λέω από μέσα μου: Ω Θέε μου, πες μου που είναι γιατί θα τρελαθώ.
Και ενώ το έλεγα είχα τα μάτια στραμμένα σε ένα άσχετο σημείο του γραφείου μου, και ήταν εκεί.

???

#104 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 08:40

εγώ: αυτός που πέρασε δεν φόραγε κράνος γιατί δεν τον έπιασες??
μπάτσος: όσους δεν πιάνω εγώ τους πιάνει ο χάρος!
:frozen:

#105 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 17:29

Αυτη τη βδομαδα εχω λιωσει να γραφω μια εργασια με θεμα την Δαναη του Rembrandt. Εχοντας ζαλιστει και κουραστει μεχρι αηδιας ειπα χθες να παω ενα σινεμα κι οπως περιμενω στην ουρα για τα εισητιρια ερχεται και με χαιρεταει μια συμμαθητρια μου απο το σχολειο. ολα καλα μεχρι εδω. Το θεμα ειναι οτι 1.την κοπελα εχω να τη δω απο την τελετη αποφοιτησης(7 χρονια δηλαδη) και 2. το πιο κουλο απ ολα ειναι οτι τη λενε...ναι καλα το καταλαβατε...Δαναη. :oo: