Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ατακες και κουλες φασεις που εχετε ζησει

• Please log in to reply
198 replies to this topic

#136 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 04 September 2014 - 12:06

Μεσημέρι καλοκαιριού, έχω βγάλει το σκύλο βόλτα μαζί με τον αδερφό μου και εκεί που περπατάμε ακούγονται κάτι φωνές από ένα διαμέρισμα στον τρίτο όροφο. Ακολουθεί ο εξής διάλογος: ( Γ ) γιος, ( Μ ) μάνα

Γ: μάνα άσε με , θα με τρελάνεις

Μ: γιατί γιόκα μου;

Γ: μάνα φύγε σε παρακαλώ, θα κάνω φόνο

Μ: τι είναι αυτά που λες

Γ: αν δε φύγεις θα πηδήξω από το μπαλκόνι

Εγώ με τον αδερφό μου από κάτω: ΠΗΔΑ, ΠΗΔΑ

#137 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 September 2014 - 17:39

Χθες περιμενε ο φιλος μου στα δικαστηρια για μια παλια υποθεση κλοπης αυτοκινητου.

Καποιος τσιγγανος απο το Δενδροποταμο, που ειναι τωρα στη φυλακη, του ειχε κλεψει ενα ραδιο οταν ειχε παρκαρει στα ΚΤΕΛ πριν χρονια.

Το αμαξι εν τω μεταξυ ειναι στα παλιοσιδερα, μιας και αγορασε αλλο. Ο τσιγγανος ειχε κανει εφεση και πηγαν οι γονεις του στη θεση του.

Του'ρθε να τους λιτσαρει που τραβηξε την ταλαιπωρια. Απο τις 8 ως στις 3 στα δικαστηρια και το νουμερο πηγε μολις στο 9. το δικο του ειναι 38!

Παρασκευη θα ξεμπερδεψει πιθανον.

Στην αναμονη λοιπον ειδε εναν αστυνομικο και καποιον του θυμιζε....

Εσπαγε το κεφαλι του να βρει ποιον. Ωσπου αυτος χαμογελασε και θυμηθηκε: Τον σεριφη Ρομερο στη σειρα Bates Motel.

Χωρις το eyeliner βεβαια.

nestor-carbonell-bates-motel-600x337.jpg

Αρχισε να γελαει και ειχε το θαρρος να τον πλησιασει και να του πει: "Φιλε, συγγνωμη αλλα με ολο το θαρρος, δες τη σειρα Bates Motel, εχει εκει καποιον που σου μοιαζει."

Ο αλλος λεει: "Θα τη δω. Αλλα μηπως εχεις ιντερνετ στο κινητο να μου δειξεις;"

Του δειχνει λοιπον τη φωτο και ο αλλος λεει "Οχι ρε μαλακα! Φτυστος μου ειναι!"

Πιανει τον φιλο μου και πανε πισω απο μια κολωνα και αρχιζουν να γελανε μεχρι δακρυων, μην τους δει κανενας. Ο φιλος μου ηθελε να τον τραβηξει και φωτογραφια, αλλα αρνηθηκε μιας και θα ηταν παρατραβηγμενο!

Τον τραβηξε κρυφα βεβαια, αλλα ηταν προφιλ και δεν φαινεται η ομοιοτητα.

Οποτε της λεω και γω: "Αληθεια; δηλαδη αμα αρχισω να σε φωναζω και γω Aaaasss, Aaaasss μεσα σε όλοκληρο κτιριο εσενα ποσο χαριτωμενο θα σου φανει;

"And then she fired me! Can you believe this shit, man?"

Ελιωσα

αλλο χιουμορ εχουν οι Αγγλοι

#138 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 17 September 2014 - 19:06

λογω δουλειας(κομμωτης) τα κουλα εινα απειρα....σκεφτομαι καποια στιγμη μπας και κατσω στο word και αρχησω και τα γραφω σε μορφη βιβλιου..μπορει και να κονομησω..ξερω εγω....???

μερικα...

οταν ειμουν υπαλληλος σε unisex κομμωτηριο...

1)ερχεται πελατισα...την ετοιμαζω για κουρεμα...ρωταω..

-''πως θα τα κανουμε?''

-''λιγο στις ακρες και φουλαρισμα(το κανονικο ειναι φιλαρισμα) στα πανω.....''

δεν κρατιθηκα...

-''αμολυβδη η sυper στα πανω...?''

2)λουζω πελατισα μετα απο βαφη (1 χερι να φυγει η βαφη και 1 με μασαζ για χαλαρωμα....)

η πελατισα δεν εχει βγαλει αχνα καθολη την διαρκεια...σε ανυποπτη στιγμη ριχνει το κεφαλι γυρναει με κοιτει μεσα στα ματια και την ακουω....

-''λιγο ακομα θελω...λιγο.......!

-''τι εννοειτε???''

-''αν συνεχησεις λιγο ακομα θα καταλαβεις απο πρωτο χερι....''

σταματησα και την εδωσα σε αλλων για χτενισμα.....

3)εχω αλλαξει μαγαζι και δουλευω σε ενα κομμωτηριο στο γαλατσι..το αφεντικο  κυριαπλουσια και ασχετη με το επαγγελμα..εχω προσληφθει για υπευθηνος μεσω ενος φιλου που δουλευει υπευθηνος στο αλλο κομμωτηριο(ηταν αλυσιδα)...μετα απο μια εβδομαδα που δουλευω εχει ερθει ενα απογευμα να με γνωρισει.....

εκεινη την στιγμη κουρευα οποτε δεν της εδωσα σημασια αλλα ακουγα απο πισω που μιλαγε με την ρεσεψιονιστ και εβλεπα απο τον καθρεφτη που ειχα μπροστα μου...

-''το παιδι ποιο ειναι??''

-''ο καινουργιος υπευθηνος που προσλαβαμε κυρια ταδε''

ξεσπαει σε κλαμματα και ερχεται και με αγκαλιαζει...

-''παιδι μου παιδακι μου....''και κλαμα να πηγαινει γονα τωρα μιλαμε

-''τι παθατε?''λεω εγω

-''εισαι ιδιος ο γιος μου'''...παγωτο εγω ...ο γιος της ειχε σκοτωθει σε τροχαιο 2 χρονια πριν

τωρα πια εχω το κουρειο το οποιο ειναι σε decor 50's -60's..το πρωτο καιρο δεν το επιαναν οτι ειναι κουρειο μιας και εκτος απο την ονομασια στην τζαμαρια που ηταν στα αγγλικα και ειχε και ενα ψαλιδι δεν ειχα πινακιδα φωτεινη που να λεει ''κουρειο '' η κατι τετοιο..

οποτε πρωτες μερες μπαινει μια γριουλα και με ρωταει...

-''αγορι μου μπορεις να μου κανεις ενα στριφομα στην φουστα γιατι την αγορασα προχτες αλλα μου ειναι λιγο μακρια....να εδω μεχρι το γονατο την θελω....

παγωτο κασσατο εγω...

-''εεεεε εδω ειναι κουρειο.....ΚΟΥ-ΡΕΥ-ΟΥ-ΜΕ ΑΝΤΡΕς...

εκανε στροφη και εφυγε.....

τις προαλες μπηκε μια και μου ζηταγε ενα δεμα που περιμενε απο το κουριερ....ειχε μπερδεψει της γωνιες...η εταιρια ηταν στην επομενη γωνια...

αλλα τι σκατα...δεν εβλεπε που μπηκε.....καρεκλες ψαλιδια χτενες παντου....τι να πω...

και το καλυτερο πριν ενα μηνα....

κουρευω εναν φιλο.. 

ανοιγει η πορτα και μπαινει μια κυρια γυρο στα 50-60 αλλα ψηλη καλοβαλμενη βαμενη ντυμενη στην τριχα με μακρυ καστανο μαλλι πλουσιο με μπουκλες....

με λιγη μπασα φωνη...

-''θα μπορουσα να κανω ενα κουρεμα??''

- βασικα ειναι κουρειο εδω κανω μονο αντρες...''

και η απαντησει που με εκανε να αισθανθω ποιο αμηχανα απο ποτε..

-''αντε καλε μην σε ξεγελαει το μαλλι και η γοβα....και εγω αντρας ειμαι''και κανει μια ετσι και τραβαει το μαλι......

περουκα......

τρανσεξουαλ....

μ@λ@κ@ς εγω.....

-''εεεεεεε βασικα κοιταχτε...

-''κολλωσε εεε? '' μου λεει....''δεν πειραζει αδερφε καταλαβαινω'' ξαναβαζει την περουκα του και φευγει κυρια με ενα πλατυ χαμογελο....

Edited by vectrapearl, 17 September 2014 - 19:08.

#139 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 18 September 2014 - 02:03

και το καλυτερο πριν ενα μηνα....

κουρευω εναν φιλο.. 

ανοιγει η πορτα και μπαινει μια κυρια γυρο στα 50-60 αλλα ψηλη καλοβαλμενη βαμενη ντυμενη στην τριχα με μακρυ καστανο μαλλι πλουσιο με μπουκλες....

με λιγη μπασα φωνη...

-''θα μπορουσα να κανω ενα κουρεμα??''

- βασικα ειναι κουρειο εδω κανω μονο αντρες...''

και η απαντησει που με εκανε να αισθανθω ποιο αμηχανα απο ποτε..

-''αντε καλε μην σε ξεγελαει το μαλλι και η γοβα....και εγω αντρας ειμαι''και κανει μια ετσι και τραβαει το μαλι......

περουκα......

τρανσεξουαλ....

μ@λ@κ@ς εγω.....

-''εεεεεεε βασικα κοιταχτε...

-''κολλωσε εεε? '' μου λεει....''δεν πειραζει αδερφε καταλαβαινω'' ξαναβαζει την περουκα του και φευγει κυρια με ενα πλατυ χαμογελο....

:riiight:

Πήρα από πίσω την καθηγήτρια της Φυσικής με στόχο να την κάνω χάζι....Γυρνάει λοιπόν στο άκουσμα (φώναγμα για την ακρίβεια) του ονόματός της και ακούει από μένα...

<<Κυρία Κ.,κυρία Κ., θα 'ρθετε να κάνουμε μπανάνα??!>> ( κάπως έτσι δείχνω εγώ την συμπάθεια)

Η καημένη η αθωούλα φυσικά γύρισε την πλάτη της μάλλον τρομαγμένη και σαστισμένη από αυτό που άκουσε και εν συνεχεία παρεξήγησε.

μόκο ούτε λέξη

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#140 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 27 October 2014 - 12:26

Στο στρατό σαν νεοσύλλεκτος, είχε έρθει Συνταγματάρχης για επιθεώρηση και μετά τις προσοχές κλπ μας ρωτάει να του πούμε ένας ένας από που είμαστε και τι ομάδα είμαστε.

Εγώ που ήμουν πρώτος στη σειρά - "Αθήνα μεγάλωσα, καταγωγή από Καλαμάτα και Κρήτη."

Συνταγματάρχης - "Και τι άλλο; Σε ρώτησα και κάτι άλλο;" (τι ομάδα είμαι)

Εγώ - "Α.. δεν παρακολουθώ."

Συνταγματάρχης - "ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ;;"

Πετάγεται και η Λοχαγός από δίπλα - "ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ;;"

Εγώ σκεφτόμουν "τι στο καλό, τόσο ποδοσφαιρόφιλοι είναι;" - "Όχι δεν παρκολουθώ", τους λέω γελώντας.

Συνταγματάρχης - "5 μέρες φυλακή"

Εγώ  - "Χαχα"

Συνταγματάρχης - "Θες κι άλλες 5;;"

Εγώ - "Όχι ευχαριστώ"

Με τα πολλά έτσι έφαγα τις 5 πρώτες μου μέρες φυλακή. :D

Η φάση είναι ότι εγώ που νόμιζα ότι κάνει πλάκα, έμεινα στον κόσμο μου μέχρι το τέλος, μέχρι και όταν κάθισε μπροστά μας και μας μίλαγε τον κοίταζα χαμογελώντας.  :P

#141 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,291 posts

Posted 27 October 2014 - 13:23

Συνταγματάρχης - "Και τι άλλο; Σε ρώτησα και κάτι άλλο;" (τι ομάδα είμαι)

Gilmaru: "Άλφα Ρέζους θετικό, κύριε Συνταγματάρχα".

-> 10 μέρες.

Εγώ έχω φάει 2 μέρες φυλακή, αλλά ήταν ομαδική σε όλο τον λόχο μας για ένα περιστατικό που δεν ήμουν καν μπροστά και ποτέ δεν έμαθα ακριβώς τι ήταν. :thatsit:

#142 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 27 October 2014 - 19:00

ΕλληνοΪταλογερμανός πελάτης και η συνομιλία ήταν κυρίως στα αγγλικά για να καταλαβαίνει και η Γερμανίδα έγκυος σύζυγός  του. Κάποια στιγμή, προσπαθώντας να μιλήσει ελληνικά μού λέει:

-Μπορείτε να μάς κάνετε έκτρωση;

Σκάω στα γέλια, διπλώνομαι στα δύο, κλαίω και με ακούει όλη η γειτονιά....  καταλαβαίνει ότι κάτι είπε λάθος οπότε συνεχίζει να προσπαθεί:

-εκ-πότιση; εκ-τοση; έξωση;

Δεν πτοείται με τίποτα οπότε μόλις ξαναβρίσκω τη φωνή μου παρεμβαίνω:

-Εντάξει, σταμάτα να προσπαθείς να μιλήσεις ελληνικά. I can give you double time for the same price as long as you stop trying to find the greek word.

έκπτωση ήθελε ο δόλιος και δεν τού είπα ποτέ τι σημαίνει η πρώτη λέξη που είπε.

#143 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,291 posts

Posted 27 October 2014 - 19:10

Βασικά αν η ιστορία είναι αληθινή, ήσουν αγενής.

#144 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 27 October 2014 - 19:29

η ιστορία είναι αληθινή αλλά μόνο η περίληψη κ δεν ήμουν καθόλου αγενής στην πραγματικότητα... ο τύπος με έιχε πεθάνει στα αστεία από πολύ πριν απλά είπα να γράψω μόνο το ζουμί... \

επίσης αρνούνταν να το πει στα αγγλικά γιατί ήθελε σώνει ντε και καλά να το πει ελληνικά!

Edited by mamorukun, 27 October 2014 - 19:29.

#145 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 27 October 2014 - 20:07

καλα καταλαβα ...''female''

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#146 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 October 2014 - 20:40

καλα καταλαβα ...''female''

Συγχαρητήρια. Καταλαβαίνεις πώς διαβάζεται το προφίλ των μελών. Τους κανόνες της κοινότητας τόσα χρόνια δυστυχώς δεν λες να τους καταλάβεις.

:arrow: Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο (ειδικότερα για ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα όπως η θρησκεία, η σεξουαλικότητα και η πολιτική), θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Οι mods έχουν κάθε δικαίωμα να τροποποιούν ή και να αφαιρούν τέτοιες φράσεις για την διατήρησης της τάξης στο forum.

Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που σου έχουμε κάνει παρατήρηση για τον τρόπο σου απέναντι στα μέλη χρεώνεσαι ένα warn.

Αυστηρά on topic και πολιτισμένα από εδώ και στο εξής.

#147 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 27 October 2014 - 21:46

Δεν ειναι τιποτα φοβερο, αλλα ειναι η πιο ηλιθια ερωτηση που μου εχουν κανει ποτε:
Ειχαμε παει για καφε την Παρασκευη και ζηταω και ενα ποτηρι νερο με παγακια λιγο αργοτερα
Και με ρωταει η σερβιτορα "Το νερακι για να το πιεις το θελεις?"
just-shut-up.jpeg
Γιατι λες να θελω ενα ποτηρι νερο την τρελα μου?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#148 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 October 2014 - 21:58

Για να πω και τις δικές μου εμπειρίες.

Είχα πάει μία φορά να αγοράσω μια πανέμορφη τηλεόραση σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών. Μαζί με όλη την οικογένεια. Δίνουμε στοιχεία περιμένουμε όλοι παρεούλα να γίνει η διαδικασία και η υπεύθυνη σε κάποια φαση μας λέει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά. Ακολουθεί ο επικός διάλογος.
- Ναι ξέρετε δεν μπορώ να εξακριβώσω αν το σταθερό που μου έχετε δώσει ισχύει.
ο Μα δικό μας είναι. Εϊναι και στα whitepages.
- Nαι αλλά παίρνω σπίτι σας και δεν το σηκωνει κανείς.
ο Μα είμαστε όλοι εδώ.
- Ναι αλλά δεν το σηκώνει κανείς.
ο Αχ συγγνώμη που δεν έχουμε μάθει στο γατί να απαντάει τηλεφωνα.

Το δεύτερο και μακράν πιο wtf σκηνικό ήρθε όταν δούλευα στην ΔΕΗ. Μέρος της εκπαίδευσης είναι και το διπλό ακουστικό στις γενικές πληροφορίες. Ακολουθεί σουρεαλισμός in greece.

- Καλημέρα σας ονομάζομαι τάδε πώς μπορώ να εξυπηρετήσω.
ο Ναι καλημέρα σας, Για μια ερώτηση τηλεφωνώ.
- Παρακαλώ.
ο Έχω δύο οικήματα τα οποία τροφοδοτώ από το ίδιο ρολόι.
- Κύριε οφείλω να σας πληροφορήσω ότι αυτό είναι παράνομο.
ο Ναι το ξέρω. Αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μου κάνει ο γείτονας καταγγελία και μου κόψουν το ρεύμα μπορώ με ηλεκτρολογο να το ξανανεβάσω μόνος μου?
- Κύριε πήρατε στην ΔΕΗ για να ρωτήσετε πώς θα κάνετε ρευματοκλοπή; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ;
ο *awkward silence*
-  κύριε δεν γίνεται να σας απαντήσω σε κάτι τέτοιο. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
ο εεεε όχι υποθετικά μιλούσα. ΓΙα έναν γνωστό μου.
-- Ναααιιι ναι (εμφανής ειρωνία). Πείτε του γνωστού σας ότι αυτό είναι παράνομο και η ΔΕΗ έχει το δικαιωμα να κινηθεί εναντίον του αν κάνει κάτι τέτοιο.
ο τουυυυτ τοοουυτ τουυυυτ.

#149 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 27 October 2014 - 22:02

Για να πω και τις δικές μου εμπειρίες.

Είχα πάει μία φορά να αγοράσω μια πανέμορφη τηλεόραση σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών. Μαζί με όλη την οικογένεια. Δίνουμε στοιχεία περιμένουμε όλοι παρεούλα να γίνει η διαδικασία και η υπεύθυνη σε κάποια φαση μας λέει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά. Ακολουθεί ο επικός διάλογος.
- Ναι ξέρετε δεν μπορώ να εξακριβώσω αν το σταθερό που μου έχετε δώσει ισχύει.
ο Μα δικό μας είναι. Εϊναι και στα whitepages.
- Nαι αλλά παίρνω σπίτι σας και δεν το σηκωνει κανείς.
ο Μα είμαστε όλοι εδώ.
- Ναι αλλά δεν το σηκώνει κανείς.
ο Αχ συγγνώμη που δεν έχουμε μάθει στο γατί να απαντάει τηλεφωνα.

Το δεύτερο και μακράν πιο wtf σκηνικό ήρθε όταν δούλευα στην ΔΕΗ. Μέρος της εκπαίδευσης είναι και το διπλό ακουστικό στις γενικές πληροφορίες. Ακολουθεί σουρεαλισμός in greece.

- Καλημέρα σας ονομάζομαι τάδε πώς μπορώ να εξυπηρετήσω.
ο Ναι καλημέρα σας, Για μια ερώτηση τηλεφωνώ.
- Παρακαλώ.
ο Έχω δύο οικήματα τα οποία τροφοδοτώ από το ίδιο ρολόι.
- Κύριε οφείλω να σας πληροφορήσω ότι αυτό είναι παράνομο.
ο Ναι το ξέρω. Αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μου κάνει ο γείτονας καταγγελία και μου κόψουν το ρεύμα μπορώ με ηλεκτρολογο να το ξανανεβάσω μόνος μου?
- Κύριε πήρατε στην ΔΕΗ για να ρωτήσετε πώς θα κάνετε ρευματοκλοπή; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ;
ο *awkward silence*
-  κύριε δεν γίνεται να σας απαντήσω σε κάτι τέτοιο. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
ο εεεε όχι υποθετικά μιλούσα. ΓΙα έναν γνωστό μου.
-- Ναααιιι ναι (εμφανής ειρωνία). Πείτε του γνωστού σας ότι αυτό είναι παράνομο και η ΔΕΗ έχει το δικαιωμα να κινηθεί εναντίον του αν κάνει κάτι τέτοιο.
ο τουυυυτ τοοουυτ τουυυυτ.

Κανεις πλακα και για τα δυο τωρα ετσι???  :blurah5:

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#150 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 October 2014 - 22:05

Δυστυχώς όχι. Και δεν είναι καν τα χειρότερα.