Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

24 HOUR COMICS DAY HELLAS 2010 & COSPLAY EVENT by Akai Panda 2/10 @ Metropolis- Αθήνα

• Please log in to reply
124 replies to this topic

#61 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 03 October 2010 - 21:42

τωρα οσο αφορα το voting system κατα την γνωμη μου δεν ειναι καλο γιατι ποιο πολλα like περνει αυτος που εχει περισσοτερους φιλους στο facebook ανεξαρτητος αν εχει κανει καλο cosplay η οχι.......

Ισχύει

αυτό βεβαια ισχύ και στα parties όταν γίνετε vote κατευθείαν, οποιος έχει περισσοτερους φίλους παίρνει πολλά περισσότερα votes συνήθως.

δεν είναι απαραίτητο αυτό διότι στα πάρτι τουλάχιστον oι voters έχουν δει τα αντίστοιχα anime / manga οπότε μπορεί και να ξεστραβωθεί και κανένας από τους φίλους voters και να ψηφίσει κάτι άλλο που να του άρεσε παραπάνω (και ποιος θα το πάρει πρέφα άλλωστε ότι "παραστράτησε", αφού είναι ανώνυμη ψηφοφορία). Ενώ εδώ μπορεί ο άλλος να βγάλει έκτακτο παράρτημα "κάντε like σε αυτό το link" και να τον ψηφίσει όλο του το σόι που δεν έχει καν σχέση με τα cosplay.

Άσε που έχουν αρχίσει και οι προσωπικές εκκλήσεις "Ψήφισέ με σε παρακαλώωω" όπου πολλοί θα κομπλάρουν να πουν όχι και θα ψηφίσουν τον άλλο για να μην χαλάσουν τις σχέσεις τους μαζί του, μιας και φαίνεται ποιος κάνει like.

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#62 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 October 2010 - 21:46

υπάρχει mpολικoς κόσμος που πάει στα party και δεν έχει ιδέα από "ανιμε" η απλά δεν ασχολείται, και ακόμη και αυτοί που ασχολούνται βρίσκονται σε τέτοια δύσκολη θέση πολλές φορες. πρέπει να παραδεχτώ πως έχω ακούσει πολλές φορες 'ψήφισε με σε παρακαλώ

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#63 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 03 October 2010 - 21:53

δεν είναι απαραίτητο αυτό διότι στα πάρτι τουλάχιστον oι voters έχουν δει τα αντίστοιχα anime / manga οπότε μπορεί και να ξεστραβωθεί και κανένας από τους φίλους voters και να ψηφίσει κάτι άλλο που να του άρεσε παραπάνω (και ποιος θα το πάρει πρέφα άλλωστε ότι "παραστράτησε", αφού είναι ανώνυμη ψηφοφορία). Ενώ εδώ μπορεί ο άλλος να βγάλει έκτακτο παράρτημα "κάντε like σε αυτό το link" και να τον ψηφίσει όλο του το σόι που δεν έχει καν σχέση με τα cosplay

Ναι αυτο ακριβος ενοω και εγω...

#64 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 03 October 2010 - 22:10

υπάρχει mpολικoς κόσμος που πάει στα party και δεν έχει ιδέα από "ανιμε" η απλά δεν ασχολείται, και ακόμη και αυτοί που ασχολούνται βρίσκονται σε τέτοια δύσκολη θέση πολλές φορες. πρέπει να παραδεχτώ πως έχω ακούσει πολλές φορες 'ψήφισε με σε παρακαλώ

Ναι απλά επειδή στα πάρτι η ψηφοφορία είναι ανώνυμη είναι πολύ εύκολο να πεις "Μα ναι φυσικά και θα σε ψηφίσω" όχι σε έναν αλλά σε 115 τέτοιους τύπους αν θες και μετά να ψηφίσεις ότι προτιμάς (ναι ακούγεται άτιμο να το κάνεις ίσως, εγώ το αντιμετωπίζω αλλιώς το θέμα, αλλά αντάξιο σαν πράξη του να κάνεις επίκληση στο συναίσθημα για να κερδίσεις ψήφους), ενώ στο fb δεν γίνεται να ακολουθήσεις τέτοια πρακτική.

Posted Image

#65 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 03 October 2010 - 22:12

I will post my thoughts on this matter

Θεωρω οτι αμα ειχαμε μια αντικειμενικη επιτροπη οπου ειναι ενα μελος της Akai πχ ,και 2-3 εμπειροι και αξιοπιστοι cosplayers που δεν συμμετιχαν στον διαγωνισμο θα ηταν πιο contest-like αποφαση τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου.Και οι πιο εμπειροι θα μπορουσαν να κανουν και θετικη κριτικη ωστε να καλυτερεψουν και τα cosplays απο αποψη ποιοτητας και οχι μονο
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#66 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 03 October 2010 - 22:22

I will post my thoughts on this matter

Θεωρω οτι αμα ειχαμε μια αντικειμενικη επιτροπη οπου ειναι ενα μελος της Akai πχ ,και 2-3 εμπειροι και αξιοπιστοι cosplayers που δεν συμμετιχαν στον διαγωνισμο θα ηταν πιο contest-like αποφαση τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου.Και οι πιο εμπειροι θα μπορουσαν να κανουν και θετικη κριτικη ωστε να καλυτερεψουν και τα cosplays απο αποψη ποιοτητας και οχι μονο

Αξιόπιστοι cosplayers...Οι άνθρωποι ποτέ δεν μπορεί να είναι τελείως αντικειμενικοί. Οπότε και με τις καλύτερες των προθέσεων πάλι θα υπήρχαν ανισότητες γιατί η αντιπάθεια και η συμπάθεια θα αντιμετωπίζονταν αναλόγως. Plus δεν είναι απαραίτητο να έισαι καλος, έμπειρος στο να κατασκευάζεις καλές στολές για να κρίνεις πότε ένα cosplay είναι καλοφτιαγμένο. Και ατζαμής που λέει ο λόγος να είναι κανείς υπάρχει περίπτωση να μπορεί να καταλάβει ότι κάποιος μοιάζει με κάποιον χαρακτήρα. Άσε που αυτό θα απαιτούσε η επιτροπή να έχει δει όλα τα πιθανά anime που μπορεί να γίνουν cosplay για να μπορεί να κρίνει εκείνη την στιγμή αν είναι πιστό cosplay και roleplay...

Posted Image

#67 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 03 October 2010 - 22:34

για αυτο η καλητερη λυση για εμενα θα ηταν να υπηρχε μια επιτροπι απο τους διοργανοτες του comic book day οι οπιοι δεν ξερουν κανεναν απο εμας να βγαζαν 2-3 φιναλιστ και μετα ο κοσμος π ηταν εκει να ψηφισε πιος απο αυτους θελει να βγει πρωτος για μενα αυτο θα ηταν το δυνατο δικαιοτερο.

#68 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 03 October 2010 - 22:41

λιπον για να πω και εγω του στραβου το δικιο,θα εχετε δικιο αν με κατανομασετε,ενταξει το δεχομε,εχω πεθανει απο το πρωι να βρισκω φιλους μου που τους αρεσει το ολο θεμα και οχι ασχετους για να ρεζιλεφτο μετα για κατι που φοραο,για ενα θεμα που ειμαι εντελος εναντιον σαν ψηφοφορια,ενω παιδευτικα και ξοδεψα πολλα για να το κανω(swat στολη και οπλο),εγω ηξερα πως θα εχει κριτες,οχι πως θα παλαβωσουμε μια εβδομαδα ολοκληρη με τετοιο ανχος για να γινουμε σκατα,πιστευβα πως θα εχει "στολες" αν καταλαβενετε,γιαυτο κιολας παιδευτικα και εγω,και ο φιλος μου ο ατριδης αλλα και καπιοι αλλοι,και πως θα υπαρχουν κριτες για να κρινουν εκεινη την στιγμη.ειναι οι πρωτη μερα κιολας και ειμαστε τοσο χαλια ολοι μας,που νιωθω απεχθεια και να ξανακανω ποτε στολη,γιατι το θεμα με τους φιλους θα ειναι παντα,δεν πιστευβω πως θα αντεξω ουτε καν μεχρι αυριο,παντος αν θελει καποιος να μου τα χωσει θα το δεχτω.θα χαιρομουν πολυ αμα αλλαζε ο τροπος ψηφοφοριας μοναχα με κριτες και οχι με παιδια η' φιλους μας.ευχαριστω και συγνωμη για τα τυχον ορθογραφικα
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#69 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 posts

Posted 03 October 2010 - 22:48

καταρχην ο χωρος ειναι ιδανικος για παρτυ αλλα η παρουσια και των ανθρωπων που σχεδιαζαν
(ως το κυριο event) δεν ευνοουσε για να γινει οτι καλυτερο μπορουσε.
δευτερο οι προβολες ταινιας μαλλον ηταν αποτυχια ζητημα να πηγαν δυο ατομα γι' αυτο το λογο!
αντ' αυτου ισως θα μπορουσε να εχει στηθει καμερα στο χωρο φωτογραφησης και να προβαλλεται σε
ολες τις οθονες μαζι φυσικα και με τα χορευτικα κλπ.
τριτο, το cosplay contest δεν γινεται μονο για να παρουμε την πρωτη θεση(δε λεω ολοι θελουν
και καλα κανουν) αλλα και δεν ειναι απαραιτητο καποιος να ψηφισει μονο εναν σωστα?
αρα να ψηφησουμε τον φιλο/την φιλη αλλα κυριος/και το cosplay που μας εκανε εντυπωση!
μειονεκτημα το γεγονος οτι ηδη απο το σαββατο στην εισοδο του κτηριου δεν υπηρχε η παραμικρη
ενδειξη οτι εκει γινοταν αυτο το happening αντιθετως νομιζω υπηρχε ενα πανελ/πανο και αυτο ηταν
στον τριτο οροφο!!!
γενικα ηταν καλα αλλα αν γινει ξανα κατι σ'αυτο το χωρο μπορει να παει παρα πολυ καλα!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#70 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 03 October 2010 - 23:21

γιατι το αλλο που "εκλεισαν τις καλπες" στις 23:59?

εγω γυρισα 3 και δεν μπορεσα καν να ψηφισω... Παντως αν μπορουσα θα ψηφιζα την silk specter, την konan και τον τυπα με το headband που ηταν η σημαια της ιαπωνιας και τα cyborg parts αυτος τα σπαγε. Τωρα για το party δεν εχω πολλα να πω μιας και δεν προλαβα να κατσω πολυ, παντως ομορφο φανηκε. Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν οτι ειχε παρα πολλη ζεστη (ευτυχως που δεν ντυθηκα τελικα γιατι θα ειχα σκασει) και οτι οι προβολες ταινιων ηταν λιγο fail οπως ειπε και ενας πιο πανω.
Posted Image

#71 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 posts

Posted 03 October 2010 - 23:34

23:59 ηταν πριν μιση ωρα:hmmm:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#72 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 03 October 2010 - 23:36

χτες εκλεισαν...
Posted Image

#73 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 October 2010 - 23:41

Οι φωτογραφίες για τους διαγωνισμούς cosplay έχουν ανέβει στο facebook. Μπορείτε να ψηφίσετε αυτές που σας αρέσουν κάνοντας like στις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Cosplay - http://www.facebook.com/album.php?aid=35313&id=100000265674555&fbid=159743660711155&ref=mf

Original cosplay - http://www.facebook.com/album.php?aid=35317&id=100000265674555&fbid=159756297376558&ref=mf

Μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου 9/10 στις 23:59

Either you are a space traveler or something is wrong :S

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#74 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 03 October 2010 - 23:49

ναι ειναι μεχρι το αλλο σαββατο,γιαυτο σας λεω θα παλαβωσουμε και οποιος αντεξει!!!
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#75 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 03 October 2010 - 23:51

ελεος νομιζα πως ηταν μεχρι χτες

******** ADD γιατι να μην μπορω να εστιασω την προσοχη μου σε μια προταση χωρις να τα κανω σκατα :P
Posted Image