Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

24 HOUR COMICS DAY HELLAS 2010 & COSPLAY EVENT by Akai Panda 2/10 @ Metropolis- Αθήνα


  • Please log in to reply
124 replies to this topic

#91 Serperoth

Serperoth

    Auspicium melioris ævi

  • Members
  • 202 posts

Posted 04 October 2010 - 15:14

<snip> Τις στολες πρωτα απ ολα νομιζα πως τις κανουμε για την πλακα μας. <snip> Ευχαριστουμε οσους εκαναν τον κοπο να ερθουν και σας περιμενουμε στο επομενο παρτυ μας, το Χριστουγεννιατικο με θεμα videogames.


Για το πρώτο, συμφωνώ 100%. Εγώ στο Χριστουγεννιάτικο ψήνω κάτι. Ελπίζω να βγει καλό, όχι για να πάρω το όποιο δώρο, ή την οποιαδήποτε ανταμοιβή. Θα το κάνω γιατί γουστάρω τον χαρακτήρα, γιατί μπορώ να το κάνω και γιατί έχει πλάκα βρε αδερφέ. Πόσο συχνά μπορείς να σκάσεις μύτη κάπου ντυμένος κάτι κουλό (ας είμαστε ειλικρινείς, οι χαρακτήρας θα ήταν σαν την μύγα μες στο γάλα) και να μην σε κοιτάξουν περίεργα? Τώρα αν γουστάρει κόσμος και μου πει "ωραία στολή" ή "πω ίδιος ο <DATA EXPUNGED> είσαι, μπράβο" τόσο το καλύτερο. Πιστεύω ότι αν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο για να κερδίσει (και μόνο), δεν το κάνει "σωστά". Τώρα για τις ψήφους, δεν θα σχολιάσω ιδιαίτερα εκτός από ένα πράγμα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνει κάποιος Like όλες τις φωτό. Μόνο αυτό με ξένισε, και η ευκολία του να το εκμεταλλευτεί κάποιος.

Γιατί? Γιατί ξαναμιλάς για το Χριστουγεννιάτικο? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ?!?! *cries like a little JRPG protagonist:P*
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?


Honi soit qui mal y pense

#92 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 04 October 2010 - 15:21

lol χαμος γινεται εδω...

ας κρινιξω λιγο κ γω ;P ωραια οθονι με ανιμε προβολη... αλλα βρε σεις οχι στη εθουσα που σχεδιαζαμε TT_TT πρωτον γιατι ηθελα να τα δω αλλα δεν ειχα χρονο γιατι ζωγραφιζα... δευτερον να ακους γιαπονεζικα τοσες ωρες (και δεν μιλαω για τι μουσικη,) ηταν καπος... λιγο βαρετο λιγο να θες να μαθεισ τη λενε;, λιγο εϊ εδω θελω να συνγκεντροθω... καλα μη πω για το αν ειμουν ασχετος (Τ___Τ γιατι κοψνε το Bleach fitili *parody sto youtube*)χμ...επισης οσοι ζωγραφιζεται θα ξερεται πως συνιθος οταν εργαζεσται και ζωγραφιζεται θελεται να εισται μονοι σας και να μη εχει θοριβο... ναι τι να κανουμε :P αλλα απ' τη αλλη χαρικα που ειδα τοσο! κοσμο, και χαρικα οσους εδιξα το κομικ/pages που εκανα...

οκ τωρα τα θετικα η μουσικη ηταν τελεια και ανεβασαν τη θεληση μου, οσο βαζατε κοματια γιατι μετα κατα τις 3-4(καποια στιγμη που δεν επαιζε ταινιες Ο__ο) βαλανε πολυ Down μουσικη και ξενερωσα... ουπς αυτο δεν ηταν θετικο:P
χμ ηταν ενα ωραιο event^^ λιγο απο δω λιγο απο κει! σαν συμετασχοντας στο 24h comicday μπορω να πω (τωρα που ξυπνισα XD) ηταν ωραιο ^^
τιποτα παραπανο γιατι δεν μπορεσα να δω πολλα εκτος απο μερικες κλεφτικες ματιες απο το cosplay και τις ταινιες

ευτυχος η τουαλετες ηταν στο ιδιο οροφο ^^
καταφερα κ εκανα 24 σελιδες με ολοκλιρομενο θεμα...

χμμμμ... κουραση... αλλα αξιζε ^^ ευχαριστω για αυτο το event ^^
Imagination is the only limit!

#93 MisaYoshiko

MisaYoshiko

    Anime Professional

  • Members
  • 792 posts

Posted 04 October 2010 - 16:16

φιλιππε συγχαρητηρια για τις 24, πολλοι λιγοι παρεδωσαν 24 ολοκληρωμενες σελιδες. και μια ματια π εριξα στα δικα σου ηταν πολυ εντυπωσιακα οπως παντα. επισης ειχα σκαλωσει με την τεχνικη που εκανες με το στραγκιστηρι πως το λενε ;Ρ
το ξερουμε δυστυχως οτι σας ενοχλουσαμε, το ειπαμε 100 φορες στους δικους σας διοργανωτες, αλλα μας ειπαν να κανουμε το προγραμμα μας. ασε που εγω φρικαρα με τον κοσμο που εμπαινε και καθοταν πανω απο τα κεφαλια σας, ελεγα ρε αφηστε τα παιδια να συγκεντρωθουν αλλα δε με ακουγε κανεις Τ_Τ

#94 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 04 October 2010 - 18:24

Αν και δεν ημουν παρόν λόγο οικονομικών και χρονικών περιθωρίων, παρόλα αυτά θέλω να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα.Συμφωνώ αρχικά με την άποψη ότι η σκληρή δουλειά πρέπει να επιβραβεύετε (και δεν αναφέρομαι σε θέσεις σε διαγωνισμούς) και καταλαβαίνω απόλυτα την άποψη των παιδιών που ενοχλούνται που οι προσπάθειες τους δεν έχουν το αναμενόμενο αντίκρισμα.Εγώ προς στιγμήν δεν έχω δει ακόμα τι στολές παρουσιάστηκαν,καθώς ημουν απόν το ΣΚ (όπως πάντα) και τώρα ξαναμπάινω ξανά στο net,οπότε θα τις δω στην συνέχεια στο FB και θα ψηφίσω αυτές που μου αρέσουν περισσότερο (εκτός αν είναι αυτή/μία δεν είδα ακόμα τους κανόνες).Από την άλλη όμως πιστεύω ότι δεν είναι πρέπον για κανέναν να παρακαλά για ψήφους.Μια αξιοπρέπια την έχετε βρε παιδιά.Αν ξέρετε ότι το σύστημα δεν δουλεύει σωστά (κοινός τα φιλαράκια θα ψηφίσουν τα φιλαράκια) τότε μην υποπέφτετε σε τέτοιες κινήσεις γιατί στο τέλος εσάς θα έχουν με κακό μάτι ακόμα και να αξίζεται την ψήφο (ε ναι είνα το αναμενόμενο complex του ανθρώπου που ακόμα και να σε καλός και να το ξέρει δεν θα το αποδεχτεί και θα σε βγάλει ψώνιο χωρίς καν να πεις εσύ οτιδήποτε - που να πεις κιόλας δηλαδή).Σε ένα λανθασμένο σύστημα δεν θα πιάσουν ούτε αυτές οι τακτικές.Επιπλέον έχω την εντύπωση ότι στην Αθήνα ο παράγον 'φίλος ψηφίζει φίλο' θεωρείται υπερβολικά πιο έντονος συγκριτικά με την Θεσσαλονίκη έτσι ώστε θέσεις να καθορίζονται από αυτό (θεωρείται λέω γιατί δεν είμαι εκεί και δεν ξέρω τι παίζει).Εγώ πάντως όσες φορές ήμουν εκεί λίγες φορές,προσωπικά,βρήκα τις περισσότερες επιλογές σωστά επιλεγμένες κατά την προσωπική μου κριτική ματιά.

Σχετικά με το επόμενο πάρτι και επειδή εδώ κάτι ψιλιάζομαι ότι μπορεί να μην γίνει Χριστουγεννιάτικο στον βορρά, αν πέσει Σάββατο,εγώ και η Laiste κατά πάσα πιθανότητα να σας έρθουμε με -νέο- (meaning που δεν το ξανακάναμε πριν στην Θεσσαλονίκη) videogame themed ντουέτο.We'll see:)


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#95 MisaYoshiko

MisaYoshiko

    Anime Professional

  • Members
  • 792 posts

Posted 04 October 2010 - 19:00


Σχετικά με το επόμενο πάρτι και επειδή εδώ κάτι ψιλιάζομαι ότι μπορεί να μην γίνει Χριστουγεννιάτικο στον βορρά, αν πέσει Σάββατο,εγώ και η Laiste κατά πάσα πιθανότητα να σας έρθουμε με -νέο- (meaning που δεν το ξανακάναμε πριν στην Θεσσαλονίκη) videogame themed ντουέτο.We'll see:)



Σαββατο θα ειναι, οποτε μπορειτε να ετοιμαζεστε να κατεβειτε:D

#96 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 04 October 2010 - 19:30

Στα περισσότερα θέματα με κάλυψε Ναυσικά, απλώς θέλω να πω και γω δύο κουβέντες.

Η σκέψη που είχαμε σχετικά με το cosplay να ξεκινάει πιο νωρίς από το πάρτι για να μπορεί να γίνει σωστή φωτογράφιση και να δει ο κόσμος τα παιδιά ντυμένα νομίζω δούλεψε καλά. Αυτό μάλλον το κρατάμε.

Για την ψηφοφορία προσπαθούμε να βρούμε το ιδανικότερο σύστημα, δεδομένου του ότι υπόκειται σε υποκειμενικότητα. Δηλαδή είτε ψηφίζουμε με χαρτάκια όπως συνήθως, είτε μέσω fb πάντα κάποιοι θα έχουν υποστήριξη φίλων τους, άσχετα με το πόσο καλή είναι στολή. Το έχουμε δει να συμβαίνει, και οι περισσότεροι το έχουμε κάνει κι όλας. Το να υπάρχει μια επιτροπή πάλι δεν νομίζω ότι θα έλυνε το πρόβλημα. Ποιους να επιλέξουμε, με ποια κριτήρια; Είναι δύσκολο, και για αυτό προσπαθούμε να βρούμε το σύστημα εκείνο που θα ελαχιστοποιεί όσο γίνεται περισσότερο αυτά τα προβλήματα. Κάθε σύστημα έχει υπέρ και κατά, όπως έχει ήδη αναφερθεί, δεν νομίζω πάντως να χρησιμοποιήσουμε ξανά το fb.

Όσο αφορά τα παράπονα, σας είχαμε ζητήσει ακόμα και με mail να μας στείλετε υποδείξεις, προτάσεις, παράπονα κλπ, για να μπορέσουμε να γίνουμε και μεις καλύτεροι, και να δούμε τι περιμένατε, τι άλλο θέλετε να δείτε και τι άλλο πρέπει να αλλάξουμε. Στην έκκληση μας αυτή είχαμε ελάχιστες απαντήσεις. Όμως άλλο οι προτάσεις και τα παράπονα, και άλλο η γκρίνια για την γκρίνια. Είμαστε πάντα ανοικτή σε εποικοδομητική συζήτηση.

Όσο αφορά το event

Ο χώρος μας άρεσε, αλλά δεν δούλεψε πολύ καλά λόγω της φύσης του event. Θέλαμε ησυχία ή χαλαρή μουσική για τα παιδιά που σχεδίαζαν (συγχαρητήρια, είδα καταπληκτικά πράγματα) και φασαρία για το πάρτι και δεν μπορούσαμε να απομονώσουμε τους δύο χώρους. Με τη μουσική το ίδιο. Έπρεπε να έχουμε κάτι για όλα τα γούστα, όχι πολύ δυνατό, όχι πολύ χαμηλό...δύσκολο. Κάναμε ότι μπορούσαμε για αυτό το θέμα, παίξαμε λίγο από όλα.

Κάτω έπρεπε να υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι γίνεται εκεί το event. Ωστόσο δεν άκουσα να μην κατάφερε να το βρει κάποιος. Σίγουρα χάσαμε το κόσμο που μπορεί να ανέβαινε τυχαία, αν ξανακάνουμε κάτι εκεί θα το φροντίσουμε αυτό.

Everything will be taken into consideration, while preparing for Christmas.



#97 Serperoth

Serperoth

    Auspicium melioris ævi

  • Members
  • 202 posts

Posted 04 October 2010 - 21:35

Everything will be taken into consideration, while preparing for Christmas.



Γιατί το φαντάζομαι αυτό, σε σκοτεινό δωμάτιο, να φαίνεται μόνο η πλάτη της καρέκλας? Σε 30 second θα γυρίσει ο Φώτης "I've been expecting you, Mr. Bond..."
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?


Honi soit qui mal y pense

#98 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 04 October 2010 - 22:56

Nice που θα ναι Σάββατο.Έτσι ακόμα και να μας έχουν στρημώξει άλλα για το ΣΚ λογικά πεταγόμαστε τσακ μπαμ αν δεν τύχει κάτι (like...κανένα πάρτι την ίδια μέρα εδώ duh:beaten:).


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#99 SpirosK81

SpirosK81

    Manga drop-out

  • Members
  • 517 posts

Posted 05 October 2010 - 07:54

Nice που θα ναι Σάββατο.Έτσι ακόμα και να μας έχουν στρημώξει άλλα για το ΣΚ λογικά πεταγόμαστε τσακ μπαμ αν δεν τύχει κάτι (like...κανένα πάρτι την ίδια μέρα εδώ duh:beaten:).


Off-topic(?): Σιγά μην κάνετε πάρτυ Σάββατο εκεί πάνω.... Πώς και πώς περιμένω ένα τέτοιο :gotit:

On-topic: εγώ επιμένω ότι με λίγες αλλαγές το σύστημα μιας Online-ψηφοφορίας (όχι μέσω FB) μπορεί να λειτουργήσει Μόλις ξελαμπικάρω λίγο από δουλειά (εντός της επόμενης εβδομάδας) θα σας στείλω μια πρόταση.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#100 Scoobysnack

Scoobysnack

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 05 October 2010 - 11:27

παιδες καθησα και διαβασα τα ποστ απο την 1η εως την τελευται σελιδα. πρωτον προσωπικα θα θελα να συγχαρω τα παιδια που διαγωνιστηκαν στον 24ωρο διαγωνισμο, που κανονικα,αν καποιος επρεπε να κλαιγεται για την κατασταση ,θα ηταν αυτοι, αλλα παρολα αυτα φαινεται η διαφορετικη κλαση τους, οντας διαφορετικης φιλοσοφιας. ο καλλιτεχνης εκτιμα την προσπαθεια και παροτι θα μπορουσαμε να εχουμε σχολια του στυλ ,"με την μουσικη και την φασαρια μας αποδιοργανωνετε και φταιτε εσεις που δεν μπορεσα να τελειωσω τις 24 σελιδεσ μου, τιποτα παρομοιο δεν ειπωθηκε". Η πλειοψηφια ηταν στωικοτατη. (εγω θα δολοφονουσα αν ημουν αυπνος με ολη αυτη την φασαρια γυρω μου ακομα κι αν δεν ζωγραφιζα με deadline 24h)
Οσο για τους ΑΚΑΙ, τα παιδια ελιωσαν πραγματικα και τους ειδα την επομενη μερα που πηγα να τηρουν το προγραμμα που ειχαν δεσμευτει να κανουν ακομα κι αν δεν πατησε ΚΑΝΕΙΣ την κυριακη εκει(οσοι ελαχιστοι ημαστε εκει ξερουμε ποιοι 3-4 ειμαστε). Καθησαν και επαιξαν ταινια Κυριακη μεσημερι για 4 ατομα, ενω θα μπορουσαν να σταματησουν και να φυγουν και 2 ωρες πριν τελειωσει τυπικα το event 17.00. δεν θα τους κατηγορουσε κανεις. Μου θυμισαν καποιες επικες μπαντες μουσικης που κανουν LIVE με 6-10 ατομα κοινο απλα για να τιμησουν και τους ελαχιστους που ηρθαν. και ολα τα παραπανω χωρις καμια πληρωμη και μαλιστα και με δικα τους εξοδα. Δεν νομιζω οτι πανω απο το 10% απο σας δεν θα το κανε αυτο αφιλοκερδως (εδω κοσπλει κανετε μερικοι-μερικοι και κυνηγατε βραβεια, σιγα μην το οργανωνατε ολο αυτο χωρις να περιμενετε ανταλλαγμα).
Τωρα για ιδεες σχετικα με την ψηφοφορια , σε καθε event θα μπορουσατε να χρησιμοποιειτε προσωρινες σελιδες η (αν και δυσκολο χωρις την βοηθεια απο καποιον) να φτιαχτει σιγα σιγα μια ανεξαρτητη σελιδα των ακαι παντα. ενα www.akaipanda.gr στο οποιο να γινεται η εκαστοτε ψηφοφορια. αυτο βεβαια κατανοω οτι εχει πολλη δουλεια και χρειαζεται και χρηματα , απλα το αναφερω σαν μια ιδεα.
Κατι πιο εφικτο και επισης πιο αγωνιωδες θα ηταν να κανετε σε καθε παρτυ στο PC μια λιστα με τα κοσπλει και καθε λιγο να δειχνετε απο τις οθονες , ζωντανα το ποσες ψηφους εχει ο καθενας ωστε να υπαρχει σασπενς.

#101 MisaYoshiko

MisaYoshiko

    Anime Professional

  • Members
  • 792 posts

Posted 05 October 2010 - 11:33

ευχαριστουμε για το θετικο feedback. το σαιτ των ακαι υπαρχει και ειναι πληρωμενο, αλλα δεν γνωριζουμε κανεις απο τους 2 μας πως να το προχωρησουμε. Btw, πολυ καλη η ιδεα με την ψηφοφορια στις οθονες

#102 Atridis

Atridis

    Anime Fan

  • Members
  • 172 posts

Posted 05 October 2010 - 12:45

παιδες καθησα και διαβασα τα ποστ απο την 1η εως την τελευται σελιδα. πρωτον προσωπικα θα θελα να συγχαρω τα παιδια που διαγωνιστηκαν στον 24ωρο διαγωνισμο, που κανονικα,αν καποιος επρεπε να κλαιγεται για την κατασταση ,θα ηταν αυτοι, αλλα παρολα αυτα φαινεται η διαφορετικη κλαση τους, οντας διαφορετικης φιλοσοφιας. ο καλλιτεχνης εκτιμα την προσπαθεια και παροτι θα μπορουσαμε να εχουμε σχολια του στυλ ,"με την μουσικη και την φασαρια μας αποδιοργανωνετε και φταιτε εσεις που δεν μπορεσα να τελειωσω τις 24 σελιδεσ μου, τιποτα παρομοιο δεν ειπωθηκε". Η πλειοψηφια ηταν στωικοτατη. (εγω θα δολοφονουσα αν ημουν αυπνος με ολη αυτη την φασαρια γυρω μου ακομα κι αν δεν ζωγραφιζα με deadline 24h)

Μαν εγω δεν ειδα κανανεν εδω μεσα να λεει ((μπουχου μπουχου δεν βγηκα πρωτος ειστε ολοι σας κακοι:run:)) με λιγα λογια δεν ειδα καποιον να κλεγετε,απλος ειπαμε τιν γνωμη μας κατι που δεν σημφονουμε και επειδη μας αφορα θελουμε να το κανουμε οσο το δυνατον καλυτερο...

Κατι πιο εφικτο και επισης πιο αγωνιωδες θα ηταν να κανετε σε καθε παρτυ στο PC μια λιστα με τα κοσπλει και καθε λιγο να δειχνετε απο τις οθονες , ζωντανα το ποσες ψηφους εχει ο καθενας ωστε να υπαρχει σασπενς.

Αυτο οντος θα ειχε πολυ πλακα ειδικα αν ηταν και ο Namida σε ρολο δοιετιτη και καθε φορα που εδειχνε τα αποτελεσματα στοις οθονες φοναζε ατακες του στυλ ((το ταδε cosplay πηρε το προβαδισμα)) κτλπ :P

#103 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 05 October 2010 - 13:55

Off-topic(?): Σιγά μην κάνετε πάρτυ Σάββατο εκεί πάνω.... Πώς και πώς περιμένω ένα τέτοιο :gotit:


Αν γίνει δεν θα είναι από Sakura Syndrome,αλλά άλλη ομάδα.Και επειδή οι άλλες δεν έχουν τα μέσα για το Σάββατο που θεωρείται βασική μέρα κατανάλωσης,δεν περιμένω κάτι τέτοιο οπότε.Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι ( άλλο; ) γίνετε.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#104 Vegetasmate

Vegetasmate

    Seku hara desu!!!

  • Members
  • 356 posts

Posted 05 October 2010 - 14:01

Εγω παιδια θα το πω κ ας με βρισετε....Εγω παρακαλεσα για ψηφους για εναν και μονο λογο....Οταν βλεπω σε ποστ νε λενε "πωπωωω τι ωραια στολη!" και ο αλλος απανταει "εε νταξει, βασικα ειχα ερ8ει μονο κια μονο για να δω το σοου και μας ειπαν για τον διαγωνισμο, ειπαμε να παρουμε μερος κια γραψαμε επιτοπου μια ιστορια που μας κατεβηκλε στο μυαλο" και μετα βλεπω κοντα στα 80 λαικ.....εεεε τοτε τα παιρνω στο κρανιο..Το γεγονος οτι 8α βγαλουν τον νικητη απο τα λαικ μου την δινει γιατι οπως προαναφερθηκε αμμα εχεις φιλους εχεις και λαικ....

Και δεν θα μιλησω για την εξωτερικη εμφανιση γιατι ηταν οριτζιναλ κος διαγωνισμος οποτε οτι 8ες φορας....αλλα να εχεις και μια καλη ιστορια.....

Τεσπα για να μην σας πρηζω, για τελειωμα εχω να πω οτι το καλυτερο θα ταν να κρινουν οι διοργανωτες τον συγκεκριμεν διαγωνισμο και οχι οι φιλοι των φιλων των αλλων φιλων...γιατι αυτο πια εχει κανταντησει αηδια.....οποτε αυτο ηταν το συμπερασμα μου για να πεσω τοσο χαμηλα και να παρακαλεσω: "πολεμο θελουν> πολεμο θα εχουν!"
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#105 Atridis

Atridis

    Anime Fan

  • Members
  • 172 posts

Posted 05 October 2010 - 14:23

+1 για την vegetasmate
Εγω εστηλα σε 5-6 γνωστους αλλα το τονιζο μονο απο τα παρτυ να με κανουν like αλλα επειδη βλεπω οτι το πραμα ξεφτιλιστκε παρετουμε και οπιος θελει ας με ψηφηση:hero: