Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

24 HOUR COMICS DAY HELLAS 2010 & COSPLAY EVENT by Akai Panda 2/10 @ Metropolis- Αθήνα

• Please log in to reply
124 replies to this topic

#46 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 28 September 2010 - 22:16

Έχω και εγώ μια απορία για τα cosplay η οποία μάλλον δεν έχει απαντηθεί.
Το photoshooting και γενικότερα ο διαγωνισμός μέσω facebook ισχύει για τα κανονικά ή συμμετέχουν και τα original cosplay?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#47 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 September 2010 - 22:35

Κρίιιιιιιιιμα για το perfect blue :nanana:

Και ήθελα τόσο να το δω...Αλλά μάλλον θα μαι dead εκείνη την ώρα...Είναι και το φεστιβαλ θεάτρου δρόμου εκείνες τις μέρες, αχ τι μου κάνετε...Αλλά παίζει να κάτσω για το millennium actress...Πάντως πολύ καλή ιδέα να κάνετε αφιέρωμα στον Satoshi Kon :respect:

xbJ3b2w.jpeg

#48 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 28 September 2010 - 22:45

Έχω και εγώ μια απορία για τα cosplay η οποία μάλλον δεν έχει απαντηθεί.
Το photoshooting και γενικότερα ο διαγωνισμός μέσω facebook ισχύει για τα κανονικά ή συμμετέχουν και τα original cosplay?

Αλλος ο διαγωνισμος για τα κανονικα cosplay και αλλος ο διαγωνισμος για τα "ORIGINAL CHARACTER DO NOT STEAL". Αλλα ποιος θα ντυθει μωρε τετοια εποχη? το 90% θα παει ντυμενο με"πολιτικα" πιστευω.

ΕΔΙΤ ~ Βρηκα την σελιδα τους στο FB για οποιον ενδιαφερεται http://www.facebook.com/group.php?gid=76769767249

Edited by Revan, 28 September 2010 - 23:04.

Posted Image

#49 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 29 September 2010 - 06:40

Δυστυχώς θα έχω δουλειά εκείνη την μέρα και ώρα οπότε μάλλον θα μου διηγηθήτε το τι έγινε :P

ολο το σαββατοκυριακο θα εχεις δουλεια?:Ρ

#50 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 29 September 2010 - 14:21

Αλλος ο διαγωνισμος για τα κανονικα cosplay και αλλος ο διαγωνισμος για τα "ORIGINAL CHARACTER DO NOT STEAL". Αλλα ποιος θα ντυθει μωρε τετοια εποχη? το 90% θα παει ντυμενο με"πολιτικα" πιστευω.

ΕΔΙΤ ~ Βρηκα την σελιδα τους στο FB για οποιον ενδιαφερεται http://www.facebook.com/group.php?gid=76769767249

Αν κρίνεις από το maid/cosplay cafe που έγινε πέρισυ 'τέτοια επόχη' και είναι πάνω από 100 cosplayers,τότε θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές να ντυθούν αρκετοί

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#51 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 29 September 2010 - 14:27

Δεν ειχα παει στο maid/cosplay cafe περυσι, οποτε πρωτη φορα ακουω για 100 cosplayers !!! Πολυ καλο παντως αυτο. Ας ελπισουμε να εχει cosplayers και στο comics day.
Posted Image

#52 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 29 September 2010 - 17:17

Θα γουσταρα παρα πολυ να ρθω αλλα δυστυχως ειμαι εκτος ελλαδος.

#53 IreneTheCardcaptor

IreneTheCardcaptor

Zettai Daijobu!

• Members
  • 26 posts

Posted 01 October 2010 - 16:47

Ανυπομονώ! Μια βδομάδα βασανίζω αυτό το έρμο το κουστούμι της Sakura (Cardcaptor)! :if:

Εγώ θα συμμετάσχω στο διαγωνισμό με τα κουστούμια από τους γνωστούς ήρωες, αλλά πιο πολύ καίγομαι να δω τις στολές των παιδιών με τους δικούς τους ήρωες! Ελπίζω να μας λένε όταν θα τους βλέπουμε λίγα λόγια για την ιστορία τους! Και φυσικά δε γίνεται να λείπει χορευτικό από το πάρτυ! Εχεχεχεχεχεχε (Evil Laugh) :hehehe::kakaka::kill4u:

Anipomonw!!!:hiding_something::ureshii::kawaii::burningbe3:
You don't live in order to have fan! You have fun, because you want to live! ;D:thatsit:
(Ti eipa to atomo... Opios xerei, as m pei ki emena, gt oute xerw ti egrapsa! xD)

#54 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 03 October 2010 - 08:38

Nice one.

#55 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 03 October 2010 - 11:27

Οι φωτογραφίες για τους διαγωνισμούς cosplay έχουν ανέβει στο facebook. Μπορείτε να ψηφίσετε αυτές που σας αρέσουν κάνοντας like στις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Cosplay - http://www.facebook.com/album.php?aid=35313&id=100000265674555&fbid=159743660711155&ref=mf

Original cosplay - http://www.facebook.com/album.php?aid=35317&id=100000265674555&fbid=159756297376558&ref=mf

Μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου 9/10 στις 23:59

#56 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 03 October 2010 - 18:45

OMG respect το event!
Συγχαρητήρια παιδιά, όλα τα coslplay ηταν πολύ οραία, και οι original χαρακτήρες!
Ζηλεύω που δεν μπόρεσα να έρθω :if:
PS: Οι μανγάκα ζωγραφήζουν ακόμα??? xD
There's only me and her in this world...
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.

#57 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 03 October 2010 - 20:27

Ωραία ήταν!! (Περίμενα περισσότερα cosplay όμως... )
Το format του διαγωνισμού είναι καλό επίσης. Ελπίζω να το κρατήσουν και στο μέλλον.

Οι φωτογραφίες στο megaupload (όταν γίνει available)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#58 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 03 October 2010 - 20:36

Ωραία ήταν!! (Περίμενα περισσότερα cosplay όμως... )
Το format του διαγωνισμού είναι καλό επίσης. Ελπίζω να το κρατήσουν και στο μέλλον.

Οι φωτογραφίες στο megaupload (όταν γίνει available)

Εαν αναφέρεσαι στο να γίνεται ψηφοφορία μέσω fb θα πρέπει να διαφωνήσω δυστυχώς. Είδαν πολλά τα ματάκια μου σήμερα... Σίγουρα όμως η παρουσίαση των cosplay μέσω fb ήταν ωραία και περιποιημένη. Μπράβο στα παιδιά για την διοργάνωση!

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#59 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 03 October 2010 - 21:26

Εχτες ηταν ολα πολυ προσεγμενα και ο χορος ηταν τελειος ελπιζω να γινει και αλο event στα metropolis ,,,τωρα οσο αφορα το voting system κατα την γνωμη μου δεν ειναι καλο γιατι ποιο πολλα like περνει αυτος που εχει περισσοτερους φιλους στο facebook ανεξαρτητος αν εχει κανει καλο cosplay η οχι.......

#60 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 October 2010 - 21:29

αυτό βεβαια ισχύ και στα parties όταν γίνετε vote κατευθείαν, οποιος έχει περισσοτερους φίλους παίρνει πολλά περισσότερα votes συνήθως.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.