Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

24 HOUR COMICS DAY HELLAS 2010 & COSPLAY EVENT by Akai Panda 2/10 @ Metropolis- Αθήνα

• Please log in to reply
124 replies to this topic

#76 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 03 October 2010 - 23:58

Το θεμα ειναι οτι :

• Η εισοδος δεν εδειχνε με κανενα τροπο οτι ειχαμε convention στον 3ο οροφο
  • Καλως κακως δεν ηταν το κυρι θεμα της συναντισης τα ανιμε/μανγκα αλλα τα κομιξ
  • Η προβολες ηταν ψιλο-fail γτ οντως κανεις δεν παρακολουθουσε.θα ηταν προτειμοτερο το αφιερωμα να γινοταν σε μια απο τις προβολες στο Dasein
  • Το παρτυ ηταν πολυ στα κατω του αλλα δικαιολογητε οτι διπλα υπηρχαν ατομα που σχεδιαζαν
  • Οι χωροι οπως ειπε και πιο πανω καποιος θα ηταν ωραιο να μπορουσαν ολοι να τους βλεπουν απο τις οθονες διοτι απο την μεση και πισω δεν εβλεπες τπτ
  • Οσο για την ψηφοφορια σας ειπα πως θα περημενα να ειναι

ΥΓ Παρατηρησα οτι καποιοι καναν το ιδιο cosplay με το party στο Dasein + πηρε το ματι μου ενα ολοιδιο που ηταν στα μεσα καλοκαιριου στο skullbar.

ΥΓ2:Loved the Rosario + Vampire team cosplay(Tsukune ,Moka :lovulovu: η οποια ειχε και καταπληκτικη ποζα στην φωτο & Kurumu αν και το εχασε στην αποχρωση του μαλλιου 0 και το cosplay του Kira με το μηλο στον αερα + με αφησε τοπαλικαρι να γραφω στο DN του το ονομα του φυσικου της σχολης μου :hehehe:
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#77 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 posts

Posted 04 October 2010 - 00:06

παντως να μην γκρινιαζουμε μονο, να πουμε και ενα μπραβο στα παιδια του akai panda
που εκαναν οτι μπορουσαν οκ? :thumbup:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#78 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 04 October 2010 - 00:16

οντως απο οτι ακουσα τα παιδια ειναι πτωματα απο την κουραση γιατι την βγαλαν εκει μεχρι σημερα!!!
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#79 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 04 October 2010 - 00:19

παντως να μην γκρινιαζουμε μονο, να πουμε και ενα μπραβο στα παιδια του akai panda
που εκαναν οτι μπορουσαν οκ? :thumbup:

ναι ρε εννοειται πως τους αξιζει ενα μπραβο που οργανωσαν αυτο το event απλα γουσταρουμε να γκρινιαζουμε :P
Posted Image

#80 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 04 October 2010 - 00:24

Αλλο γκρινια και αλλο προτασεις.ΤΑλλα ας μην ειμαστε και αχαριστοι κιολας.Γιαυτο ενα μπραβο στην Akai για αλλοο ενα εξαιρετικο αλλα με μικρες ελειψεις :P event :hihi2:
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#81 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 04 October 2010 - 00:35

ναι δεν φταινε σε τπτ οι ακαι να μην τους παρεξηγισουμε,γιατι αυτο που λεμε μαλλον με τους κριτες πηγαινει στο μετροπολης οποτε respect για την αντοχη τους αν και εφυγε πολυ νωρις ο κοσμος για τα χρονικα του

Posted Image

#82 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 04 October 2010 - 03:55

Ας απαντησω σε καποια πραγματα απ αυτα που ειπωθηκαν γιατι εχετε παρει φορα¨

Καταρχην ο τροπος της ψηφοφοριας επιλεχθηκε απο τους οργανωτες του 24 και τον δεχτηκαμε γιατι
1ον δεν ειχε ξαναγινει κατι τετοιο και θελαμε να δοκιμασουμε αν θα εχει αποτελεσμα η οχι
2ον θα μπορουσαν να συμμετεχουν στην ψηφοφορια ατομα απο θεσσαλονικη, η ακομα και απο αλλες χωρες, cosplayers εννοωντας, η οποιοσδηποτε που του αρεσουν τα παρτυ αλλα δε μπορει για τον α-β λογο να ερχεται
3ον ανεβασαμε τις φωτος μονο στο προφιλ του comicworld, και τις καναμε κοινοποιηση απο το προφιλ μας των ακαι για τον παραπανω λογο. φυσικα και δεν απαγορευουμε σε κανεναν ασχετο να ψηφισει αλλα,
4ον ο χαος πχ (master roshi) που για μενα ειχε το καλυτερο κοσπλει, δεν εχει καν προφιλ στο fb αλλα ηδη παει πολυ καλα.

Τωρα για το αν ηταν σωστος τροπος η οχι δεν εχω αποφασισει ακομα, παρ ολο που λετε ολα αυτα, για τον λογο οτι παντα βρισκεται κοσμος να παραπονιεται οπως στην περιπτωση του pein cosplay - moboros για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας που μας ειχατε φαει!

Για την ψηφοθηρια, αν ειναι δυνατον πηραμε και μεις email που μας παρακαλουσαν να τους ψηφισουμε, και πολυ απλα δεν ψηφιζω για κανενα λογο αυτους που παρακαλανε για την πρωτη θεση.

Επισης, κατι που ειπωθηκε για επιτροπη, για μενα ειναι αδικο να διαλεγουν 3-4 ατομα. τοτε κι αν θα ακουστουν παραπονα! τυπου, μα καλα ποιος τους διαλεξε αυτους? Οποιοι μα ΟΠΟΙΟΙ και να ειναι. Ασε που τοτε θα παιξουν και προσωπικα γουστα, οπως πχ αν βαζαμε πιο "ψαγμενα" (γκουχ γκουχ) ατομα που δε θα τους αρεσε το ναρουτο, θα κατευθυναν τις ψηφους τους αλλου.

Ακομα, να διευκρινισω οτι δεν θα υπαρχει μονο ενας νικητης. Τωρα για το ποσοι θα ειναι δεν το ξερουμε ακομα εξαιτιας του μετροπολις.

Υστερα, για το ποστ του Alex Akuma, αν και ειναι φιλος μου πρεπει να πω οτι ειναι τελειως ξεμπαρκο και δεν καταλαβαινω τι εννοεις εισαι χαλια και εχεις παλαβωσει και ολα αυτα. Τις στολες πρωτα απ ολα νομιζα πως τις κανουμε για την πλακα μας, δηλαδη αμα δεν υπηρχε επιβραβευση δε θα εκανες? Και ΔΕΝ αναφεραμε πουθενα οτι θα υπαρχει κριτικη επιτροπη που θα κρινει τις στολες, οποτε πως ηξερες κατι τετοιο?

Επομενο. για το οτι δεν ηταν το καλυτερο παρτυ, λογω των ανθρωπων που σχεδιαζαν διπλα, το ξεραμε απο την αρχη αλλα ηταν καλη ευκαιρια να συναντηθουν οι 2 χωροι. Εμεις ειδαμε τι κανουν, αυτοι ειδαν τι κανουμε. Και ετσι αποφασισαμε να δεχτουμε την προσκληση του comicworld, που μας ειχε βοηθησει σε διαφορα παρτυ παλιοτερα ως χορηγος.

Προβολες. Οντως δεν ηρθε κανεις για αυτες. Καταληξαμε Ολη την Κυριακη να βλεπουμε τις ταινιες μονοι μας, εγω ο φωτης και ο Κλειδο ( που μας υπερβοηθησε) και ηταν ΤΕΛΕΙΑ. ησυχια, και ειχαμε τις οθονες για παρτη μας. Κριμα που δεν ηρθε κανεις την κυριακη. Κατι ακουστηκε για Dasein ομως. Για να μην κρυβομαστε παλι πισω απο το δαχτυλο μας, και εκει να γινονταν, οι συνηθεις υποπτοι θα ημασταν.

Δεν υπηρχε πανό κατω που να κατευθυνει τον κοσμο. Δεν τυπωσε το μετροπολις, λογοι αγνωστοι. (οκ, οχι αγνωστοι, αλλα καταλαβαινετε και μονοι σας). Το πανο που ηταν πανω ηταν με εξοδα του Αντρεα Πεφανη απο το Comicworld, και ηθελε να το βαλει εκει. Ομως ειχε τυπωσει και 2 μακετοχαρτα, ενα εκ των οποιων πιστευω οτι ηταν κατω στην εισοδο. (Παλι με δικα του εξοδα). Και ακομα και να μην ηταν, ας κανατε μια ερωτηση στη ρεσεψιον του μετροπολις, αφου φτασατε ως εκει. δεν ηταν τοσο δυσκολο.

καλα για το οτι οι καλπες εκλεισαν χθες στισ 23.59, το μονο που εχω να απαντησω ειναι οτι δεν μπηκες καν προφανως στον κοπο να μπεις στο fb να τσεκαρεις αν οντως εκλεισαν η οχι, αλλα την γκρινια και τα παραπονα τα εχουμε στο τσεπακι μας....

Για τα ιδια κοσπλει, δεν πιστευω οτι μας πεφτει λογος. Ο καθενας κανει οτι θελει οσες φορες θελει. Ομως εχουμε πει παλιοτερα, να το ξαναθυμισουμε, οτι δεν θα βραβευεται καποιος που εχει βραβευτει με την ιδια στολη στο παρελθον. Αλλα δε μπορουμε να του απαγορευσουμε να συμμετεχει, αν δεν εχει κερδισει. Δικαιωμα του ειναι.

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ... (υποψιαζομαι αλλες τοσες απαντησεις-παραπονα). Δε πειραζει. Εμεις εχουμε πολυ καλες αναμνησεις απο το event. Ευχαριστουμε οσους εκαναν τον κοπο να ερθουν και σας περιμενουμε στο επομενο παρτυ μας, το Χριστουγεννιατικο με θεμα videogames.

Edited by MisaYoshiko, 04 October 2010 - 04:00.
τυπογραφικα

#83 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 04 October 2010 - 10:06

@Wabbit: όταν το έγραφα δεν είχα δει ούτε εγώ αυτά που έγιναν μετά... :(
@Atridis: Θα συμφωνήσω με τον Azathoth. Και στα πάρτυ ακριβώς το ίδιο γίνεται (εκτός από τα λίγα "ιστορικά' πάρτυ με την τεράστια προσέλευση, οπότε οι φίλοι δεν μπορούσαν να επηρρεάσουν στον ίδιο βαθμό).
@alxdjo: Και τι έγινε αν το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν;;
@Misa: Well said.

Edited by SpirosK81, 04 October 2010 - 10:11.

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#84 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 04 October 2010 - 12:35

Ας απαντησω σε καποια πραγματα απ αυτα που ειπωθηκαν γιατι εχετε παρει φορα¨

Καταρχην ο τροπος της ψηφοφοριας επιλεχθηκε απο τους οργανωτες του 24 και τον δεχτηκαμε γιατι
1ον δεν ειχε ξαναγινει κατι τετοιο και θελαμε να δοκιμασουμε αν θα εχει αποτελεσμα η οχι
2ον θα μπορουσαν να συμμετεχουν στην ψηφοφορια ατομα απο θεσσαλονικη, η ακομα και απο αλλες χωρες, cosplayers εννοωντας, η οποιοσδηποτε που του αρεσουν τα παρτυ αλλα δε μπορει για τον α-β λογο να ερχεται
3ον ανεβασαμε τις φωτος μονο στο προφιλ του comicworld, και τις καναμε κοινοποιηση απο το προφιλ μας των ακαι για τον παραπανω λογο. φυσικα και δεν απαγορευουμε σε κανεναν ασχετο να ψηφισει αλλα,
4ον ο χαος πχ (master roshi) που για μενα ειχε το καλυτερο κοσπλει, δεν εχει καν προφιλ στο fb αλλα ηδη παει πολυ καλα.

Τωρα για το αν ηταν σωστος τροπος η οχι δεν εχω αποφασισει ακομα, παρ ολο που λετε ολα αυτα, για τον λογο οτι παντα βρισκεται κοσμος να παραπονιεται οπως στην περιπτωση του pein cosplay - moboros για να μην κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας που μας ειχατε φαει!

Για την ψηφοθηρια, αν ειναι δυνατον πηραμε και μεις email που μας παρακαλουσαν να τους ψηφισουμε, και πολυ απλα δεν ψηφιζω για κανενα λογο αυτους που παρακαλανε για την πρωτη θεση.

Επισης, κατι που ειπωθηκε για επιτροπη, για μενα ειναι αδικο να διαλεγουν 3-4 ατομα. τοτε κι αν θα ακουστουν παραπονα! τυπου, μα καλα ποιος τους διαλεξε αυτους? Οποιοι μα ΟΠΟΙΟΙ και να ειναι. Ασε που τοτε θα παιξουν και προσωπικα γουστα, οπως πχ αν βαζαμε πιο "ψαγμενα" (γκουχ γκουχ) ατομα που δε θα τους αρεσε το ναρουτο, θα κατευθυναν τις ψηφους τους αλλου.

Ακομα, να διευκρινισω οτι δεν θα υπαρχει μονο ενας νικητης. Τωρα για το ποσοι θα ειναι δεν το ξερουμε ακομα εξαιτιας του μετροπολις.

Υστερα, για το ποστ του Alex Akuma, αν και ειναι φιλος μου πρεπει να πω οτι ειναι τελειως ξεμπαρκο και δεν καταλαβαινω τι εννοεις εισαι χαλια και εχεις παλαβωσει και ολα αυτα. Τις στολες πρωτα απ ολα νομιζα πως τις κανουμε για την πλακα μας, δηλαδη αμα δεν υπηρχε επιβραβευση δε θα εκανες? Και ΔΕΝ αναφεραμε πουθενα οτι θα υπαρχει κριτικη επιτροπη που θα κρινει τις στολες, οποτε πως ηξερες κατι τετοιο?

Επομενο. για το οτι δεν ηταν το καλυτερο παρτυ, λογω των ανθρωπων που σχεδιαζαν διπλα, το ξεραμε απο την αρχη αλλα ηταν καλη ευκαιρια να συναντηθουν οι 2 χωροι. Εμεις ειδαμε τι κανουν, αυτοι ειδαν τι κανουμε. Και ετσι αποφασισαμε να δεχτουμε την προσκληση του comicworld, που μας ειχε βοηθησει σε διαφορα παρτυ παλιοτερα ως χορηγος.

Προβολες. Οντως δεν ηρθε κανεις για αυτες. Καταληξαμε Ολη την Κυριακη να βλεπουμε τις ταινιες μονοι μας, εγω ο φωτης και ο Κλειδο ( που μας υπερβοηθησε) και ηταν ΤΕΛΕΙΑ. ησυχια, και ειχαμε τις οθονες για παρτη μας. Κριμα που δεν ηρθε κανεις την κυριακη. Κατι ακουστηκε για Dasein ομως. Για να μην κρυβομαστε παλι πισω απο το δαχτυλο μας, και εκει να γινονταν, οι συνηθεις υποπτοι θα ημασταν.

Δεν υπηρχε πανό κατω που να κατευθυνει τον κοσμο. Δεν τυπωσε το μετροπολις, λογοι αγνωστοι. (οκ, οχι αγνωστοι, αλλα καταλαβαινετε και μονοι σας). Το πανο που ηταν πανω ηταν με εξοδα του Αντρεα Πεφανη απο το Comicworld, και ηθελε να το βαλει εκει. Ομως ειχε τυπωσει και 2 μακετοχαρτα, ενα εκ των οποιων πιστευω οτι ηταν κατω στην εισοδο. (Παλι με δικα του εξοδα). Και ακομα και να μην ηταν, ας κανατε μια ερωτηση στη ρεσεψιον του μετροπολις, αφου φτασατε ως εκει. δεν ηταν τοσο δυσκολο.

καλα για το οτι οι καλπες εκλεισαν χθες στισ 23.59, το μονο που εχω να απαντησω ειναι οτι δεν μπηκες καν προφανως στον κοπο να μπεις στο fb να τσεκαρεις αν οντως εκλεισαν η οχι, αλλα την γκρινια και τα παραπονα τα εχουμε στο τσεπακι μας....

Για τα ιδια κοσπλει, δεν πιστευω οτι μας πεφτει λογος. Ο καθενας κανει οτι θελει οσες φορες θελει. Ομως εχουμε πει παλιοτερα, να το ξαναθυμισουμε, οτι δεν θα βραβευεται καποιος που εχει βραβευτει με την ιδια στολη στο παρελθον. Αλλα δε μπορουμε να του απαγορευσουμε να συμμετεχει, αν δεν εχει κερδισει. Δικαιωμα του ειναι.

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ... (υποψιαζομαι αλλες τοσες απαντησεις-παραπονα). Δε πειραζει. Εμεις εχουμε πολυ καλες αναμνησεις απο το event. Ευχαριστουμε οσους εκαναν τον κοπο να ερθουν και σας περιμενουμε στο επομενο παρτυ μας, το Χριστουγεννιατικο με θεμα videogames.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το να πει κάποιος την άποψή του θεωρείται γκρίνια και ότι έχει πάρει φόρα. Από ότι θυμάμαι στο προηγούμενο ποστ εσείς οι ίδιοι ζητούσατε προτάσεις και κριτική. Η δεν ισχύει πλέον. Έπειτα, γνωρίζω ήδη ότι σας προτάθηκε από τους διοργανωτές να γίνει έτσι η ψηφοφορία και καλά κάνατε και το δοκιμάσατε. Εμένα η πιθανή ένσταση μου δεν είναι στο γιατί το κάνατε αλλά σε πιθανή επανάληψη αυτού του τρόπου, όπως προτάθηκε απο τον Σπύρο (πρίν δεί τι παιζει...). Δεν ήθελα να υποτιμήσω την προσπάθειά σας, με συγχωρείτε.

Edited by Wabbit, 04 October 2010 - 17:58.

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#85 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 04 October 2010 - 13:21

Επιδη ειμουν απο τους πρωτους που ειπα την γνωμη μου σε αυτο το θεμα θελω ξεκαθαρισω την θεση μου για τυχον παρεξηγησης

1)σε καμια περιπτοση και για κανενα λογο δεν κατηγορισα τους akai το ((παραπονο μου))για την ψηφοφορια παει αποκλειστικα σε αυτους που κανουν καταχριση και βαζουν τον καθε ακιρο φιλο τους να τους ψηφιση ((ονοματα δεν λεμε καταστασης δεν θυγουμε.....))

2) επισης ειπα κατι για κριτηκη επιτροπη γιατι κατα την γνωμη μου αν υπηρχαν 3-4 ατομα τα οποια δεν γνωριζαν κανεναν απο εμας το αποτελεσμα πιστευω να ηταν ποιο δικαιο αλλα μπορη να κανω και λαθος

3)τα cosplay ενοειτε οτι τα κανουμε για την πλακα και την διασκεδαση μας ((εγω για αυτο το κανω αν καποιος το κανει για αλλο λογο it's ok)) αλλα δεν γινετε να βλεπεις κατι που δεν θυμηζει καν στολη αλλα καθημερινο ντυσημο να εχει περισσοτερεσ ψηφους απο καποια περιπλοκη και δυσκολη στολη ωπος και να το δεις ειναι αδικο

τελος θα πω μπραβο στα παιδια για το κουραγιο τους γιατι χωρις αυτους ουτε παρτυ ουτε τπτ δεν θα ειχαμε,,και να τους πω sorry αν τους εθειξα με αυτα που ειπα αλλα ξεκαθαριζω τοις προθεσεις μου επανω....
((sorry και για τα ορθογραφικα))

#86 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 04 October 2010 - 13:31

εγω το μονο που εχω να απαντησω ειναι οτι δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις τα επομενα posts αλλα το pretentious στυλακι του otaku το εχουμε στο τσεπακι μας...
Posted Image

#87 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 04 October 2010 - 13:40

(σπαω την κακη ατμοσφαιρα)

συγχαρητηρια στους akai για την προσπαθεια τους για το event και σε οσους εκαναν cos. επισης, ακομα πιο πολλα συγχαρητηρια στα παιδια που σχεδιαζαν ενω τοσος κοσμος περναγε απο διπλα τους και τους κοιταζε καλα καλα (ναι και γω ημουν ενας απο τους πολλους περιεργους XD ). αυτααα......
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#88 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 04 October 2010 - 13:43

εγω το μονο που εχω να απαντησω ειναι οτι δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις τα επομενα posts αλλα το pretentious στυλακι του otaku το εχουμε στο τσεπακι μας...

τα διαβασα, γ αυτο εβγαλα αυτο το συμπερασμα

#89 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 04 October 2010 - 13:45

Εφ' οσον τα διαβασες δεν υπηρχε λογος να γραψεις αυτο που εγραψες, αλλα το ΝΑ ΕΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ιντερνέτ ειναι ο,τι καλυτερο. τεσπα αρκετα off topic βγηκαμε..
Posted Image

#90 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 04 October 2010 - 15:03

βρε μισα δεν ενοουσα κατι τετοιο,δεν παει για σενα γενικα το στοχεψα και οπως σου ειχα πει και εκει αλλο ηθελα να κανω και αλλο εκανα,γιαυτο και δεν με ενδιεφερε και τοσο το επαθλο,εεε απλα υπονο'ι'θηκαν πολλα οτι και θα υπαρχουν κριτες του μετροπολις και ειπα ας το δοκιμασω,απλα ακουγονται πολλα και αισθανομαι οτι φτεω για ολο το θεμα.με ξερεις καλα!απλα ηθελα να ξεκαθαρισω την θεση μου.

Posted Image