Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#481 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 27 February 2008 - 01:14

με το Kimi ga nozomu eien θα σε παρακαλάει??? *shrugs...

ok, don't listen to me, είμαι εντελώς προκατειλημμένη :P

πάντως είναι όντως η καλύτερη μέθοδος να πασάρεις σε κάποιον τον πρώτο τόμο/τα πρώτα episodes από το είδος που του αρέσει κ μετά να σε παρακαλάει για τη συνέχεια(την οποία φυσικά θα του δώσεις μετά από βδομάδες αντίστασης *evil MODE ON)
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#482 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 27 February 2008 - 08:22

με το Kimi ga nozomu eien θα σε παρακαλάει??? *shrugs...

+10000000 :hahaha: που καταντήσαμε, να θεωρούμε καλά romances τα φτύσματα hentai games...

καλά (και πρήχτικα) romaces έχει η yuu watase, η ai yazawa (κι ας μην τη συμπαθώ), για τρελά γέλια lovely complex, για λιγότερο καμένες καστάσεις nodame cantabile, και αν θες ποιότητα και πραγματικό romance (όχι μυξοπαρθενιές και άρλεκιν), honey and clover. (για πολύ δακρύβρεχτα δεν γνωρίζω γιατί τα αποφεύγω ως η sara mudou τον εγκέφαλο).
τώρα αν πάνω απ'το romance έρχονται τα βυζάκια, μείνε στο kimi ga nozomu eien.:gn2:

Posted Image

#483 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 27 February 2008 - 18:05

τώρα αν πάνω απ'το romance έρχονται τα βυζάκια, μείνε στο kimi ga nozomu eien.:gn2:

Aν κι αντιπαθώ απίστευτα την εν λόγω σειρά δεν θα 'λεγα ότι πουλάει για τα "βυζάκια" που λες αλλά για το έντονο δραματικό στοιχείο του.

Το honey and clover όπως επίσης και το Nodame Cantabile θα τα χαρακτήριζες καλύτερα κανείς ως slice of life (με ωραίες δόσεις romance ως slife of life που είναι). Πάντως και τα δυο είναι σίγουρα προτεινόμενα.

#484 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 27 February 2008 - 19:44

Ποπο κραξιμο ενα στην τυχη ειπα που μου αρεσε :sigh2:

#485 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 27 February 2008 - 20:05

Μην δίνεις σημασία στα λεγόμενα της Glastenen. Kαι για το Air TV να της μιλούσες (από τις πιο δραματικές σειρές που 'χουν βγει) θα σου έλεγε μονάχα για τα lolli όπου παίζουν στην σειρά. Είναι γνωστό "φτυάρι" σε κάτι τέτοια. :hiding_something:

#486 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 27 February 2008 - 20:11

ούτε η Glastenen γουστάρει το AIR???

*banzai, yeeeeeea, cheerz and ultimate respect to Glastenen-sama

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις πάντως για να ανάψεις τα αίματα σε κολλημένο που φτύνει τα anime χωρίς να ξέρει τι είναι, είναι να του δώσεις 5-6(ΜΟΝΟ) episodes Death Note. Then watch him boil....
Posted Image

Spoiler:

#487 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 February 2008 - 15:18

ούτε η Glastenen γουστάρει το AIR???

*banzai, yeeeeeea, cheerz and ultimate respect to Glastenen-sama

Υποθετικά το είπα, μην χαίρεσαι. :kakaka: Τέτοιο μίσος με το AIR, πια;

#488 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 March 2008 - 02:25

Αυτο που εμαθα πολυ καλα με τα ανιμε ειναι οτι πριν δεις τουλαχιστον μια ολοκληρη σειρα δεν μπορεις να κρινεις(οταν πρωτοκατεβασα το berserk κ το gungrave--ασχετος απο ανιμε εν το μεταξυ--σκεφτομαι μια:τι σχεδιο ειναι αυτο?θα τα δω εγω αυτα?οπως καταλαβατε,ευτυχως τα ειδα κ αλλαξα αποψη:D)

Kαλα στους φιλους μου ουτε κουβεντα(μετα μπορει να βλεπουν κι αυτοι κ για τον ιδιο λογο να φοβουνται να μου το πουν)..αυτη φοβια μην μας πουν μωρα ειναι που μας περιοριζει...το λεω αυτο γιατι καποτε ειχα δει ενα ενδιαφερον απο ενα φιλο μου να δει naruto...εδω που τα λεμε πρεπει να τον ρωτησω τι εκανε τελικα:)...

Μα να συνανταω μονο εδω ατομα "in anime"?!?

#489 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 08 March 2008 - 02:44

Υποθετικά το είπα, μην χαίρεσαι. :kakaka: Τέτοιο μίσος με το AIR, πια;

lol yep, τέτοιο μίσος για το Air!!!
Posted Image

Spoiler:

#490 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 March 2008 - 05:45

Μην δίνεις σημασία στα λεγόμενα της Glastenen. Kαι για το Air TV να της μιλούσες (από τις πιο δραματικές σειρές που 'χουν βγει) θα σου έλεγε μονάχα για τα lolli όπου παίζουν στην σειρά.

Εγω παλι θα σου'λεγα οτι μια σειρα που ασχολειται με διαφορετικους χαρακτηρες καθε 2 επεισοδια και ξεχναει τους υπολοιπους δεν μπορει να μου το παιζει δραματικη, αφου η βαση του δραματος ειναι να δενεσαι με τους χαρακτηρες του:oo:
Posted Image

#491 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 10 March 2008 - 00:46

Εγω παλι θα σου'λεγα οτι μια σειρα που ασχολειται με διαφορετικους χαρακτηρες καθε 2 επεισοδια και ξεχναει τους υπολοιπους δεν μπορει να μου το παιζει δραματικη, αφου η βαση του δραματος ειναι να δενεσαι με τους χαρακτηρες του:oo:

Nαι,συμφωνώ και εγώ εν μέρει σ'αυτό.Το πρώτο μισό του Air ήταν όντως χαμένα επεισόδια αλλά το 2ο μισό είχε βάθος και το τέλος της σειράς ήταν μακράν ένα από τα πιο δραματικά που έχω δει(ε ναι λοιπόν,έκλαψα στην σκηνή Goal....).

#492 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 10 March 2008 - 04:24

Βασικά αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις κάποιον να θέλει anime; Να του δώσεις κάποιο mainstream? (παραδείγματος χάρη, naruto, bleach, one piece) ή να του δώσεις κάτι πιο "διαμάντι" που ίσως χρειαστεί να το ψάξει λίγο παραπάνω; Θα μου πείτε ότι είναι ανάλογα στο άτομο, αλλά φαντάζομαι ότι η πλειονότητα των ανθρώπων θα ήθελε πρώτα ένα mainstream και μετά κάτι παραπάνω, έτσι ώστε να μπει σιγά σιγά στο πνεύμα. Παρεπιπτόντως δεν έχω δει το Air Tv ακόμα και από ότι φαίνεται δεν παίζει να το δω, έχω ακούσει τόσο θάψιμο που αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να του δώσω σημασία.
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#493 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 March 2008 - 10:25

Βασικά αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις κάποιον να θέλει anime; Να του δώσεις κάποιο mainstream? (παραδείγματος χάρη, naruto, bleach, one piece) ή να του δώσεις κάτι πιο "διαμάντι" που ίσως χρειαστεί να το ψάξει λίγο παραπάνω; Θα μου πείτε ότι είναι ανάλογα στο άτομο, αλλά φαντάζομαι ότι η πλειονότητα των ανθρώπων θα ήθελε πρώτα ένα mainstream και μετά κάτι παραπάνω, έτσι ώστε να μπει σιγά σιγά στο πνεύμα.

ΟΧΙ. Διαμάντι με την μία, και ΑΝ συγκινηθεί. Δεν έχω καμία όρεξη να φέρω άλλον έναν narutard σ' αυτόν τον κόσμο. >.>

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#494 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 10 March 2008 - 10:46

πολυ off topic δεν βγηκατε ε kenny πες κατι

on topic τωρα
εχθες που καθομουν με την παρεα καπου εξω αρχισα ναμιλαω με εναν για anime και πεταγονται οι κλασικοι κολημενοι
ρε παλι για παιδικα μιλατε?αφου δεν βαζανε μυαλο οτι και να ελεγα πηγαμε μετα σπιτι του εβαλα 1 επισοδειο απο Shigurui και μου ζητουσαν να τους δοσω οτι εχω 400GB anime δηλαδις

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#495 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 10 March 2008 - 12:20

Αυτά είναι!!! Αλλά νομίζω το Death Note όπως είπε και κάποιος άλλος πριν είναι το καλύτερο φάρμακο για την άγνοια...