Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#91 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2007 - 00:27

Γονείς: Αμά ακούσουν για ανίμε μου λένε πάλι παιδικά βλέπεις και καλά δεν ντρέπεσαι να βλέπεις παιδικά στην ηλικία σου. Για ανόριμο με έχουν ακόμα.

Αδέλφια: Ο μικρός αδερφός μου τα ίδια με τους γονείς μου λέει, αλλά ο μεσαίος δεν μου λέει τίποτα, ίσως αμά του βάλω κανά Elfen Lied μπορεί να του αρέσει και να τον χώσω και αυτόν στο κόλπο.

Φίλοι: Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κανένα αρνητικό σχόλιο από φίλους μου, μάλιστα με μία φίλη μου παλία είχαμε δει μαζί το Bersek και της άρεσε πολύ μάλιστα.

#92 MangekyuuSharingan

MangekyuuSharingan

Kick reason to the kurb!!

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 21:28

Εγώ είμαι σε κάτι κλίκες στο ΤΕΙ μου αλλά γενικά μας περνάνε για παιδάκια.
Μια πολύ σωστή προοπτική του θέματος είναι το τι βλέπουν τα δικά μας παιδιά και τι βλέπουν τα δικά τους παιδιά. Όσες φορές και να το θέσω σαν θέμα μου λένε τα παιδάκια παιδικά θα βλέπουν λογικό,αν και σε είχαμε για σοβαρό...
(εκείνη τη στιγμή πως θα ήθελα να τους κάνω ένα ShiriRasengan μες'τη μ@π@...).
Λίγα άτομα απο τον περίγυρο μου τα δέχονται, άλλοι τα βρίζουν(γονείς δεν το συζητάμε έτσι; )...τι να λέμε, η Ελλάδα δεν είναι πολυέτοιμη για κάτι τέτοια,και εμείς,ως ένα είδος "μεσσία" τα ακούμε,όπως γίνεται πάντα...

Αλλά στην τελική αν περνάμε καλά,τι μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι?
Peace and keep the ani-spirit up peepz!
Co-owner of the Naruto x Hinata FC @ NF
Spoiler: TTGL!

#93 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 23:06

Εμενα οι γονοις μου κανα δυο φορες που με ειδαν να βλεπω μου ειπαν: καλα ρε ολοκλιρος μαντραχαλος παιδικα βλεπεις?Δεν πας να βρεις καμια γκομενα!!
Μια απο τα ιδια και οι φιλοι μου,αλλα τωρα τελευταια τους εβαλα να δουν το Elfen Lied και ποροθηκαν :)
Αυτο που εχω καταλαβη ειναι οτι κοροιδεουν οτι δεν ξερουν και δεν καταλαβαινουν!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#94 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 07:59

Εμενα οι γονοις μου κανα δυο φορες που με ειδαν να βλεπω μου ειπαν: καλα ρε ολοκλιρος μαντραχαλος παιδικα βλεπεις?Δεν πας να βρεις καμια γκομενα!!
Μια απο τα ιδια και οι φιλοι μου,αλλα τωρα τελευταια τους εβαλα να δουν το Elfen Lied και ποροθηκαν :)
Αυτο που εχω καταλαβη ειναι οτι κοροιδεουν οτι δεν ξερουν και δεν καταλαβαινουν!

Αυτή είναι η φύση των ανθρώπων. Να κοροϊδεύουν, αλλά να γίνονται μετά κι αυτοί μέρος αυτού που κοροϊδεύουν... :erk:

~ Storm ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#95 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 10:49

Αλλά στην τελική αν περνάμε καλά,τι μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι?

Πολύ καλή ερώτηση... Η αλήθεια είναι ότι όπως και να το κάνουμε σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, μας νοιάζει... Αλλιώς δεν θα υπήρχε καν αυτό το thread...

Αυτή είναι η φύση των ανθρώπων. Να κοροϊδεύουν, αλλά να γίνονται μετά κι αυτοί μέρος αυτού που κοροϊδεύουν... :erk:

~ Storm ~

Δεν ξέρω αν γίνονται μέρος αυτού που κοροϊδεύουν, αλλά πάντως νομίζω αν οι άνθρωποι δεν έχουν κάτι να κοροϊδεύουν τρελαίνονται...

#96 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 12:04

O πατέρας μου έκανε ολόκληρη σκηνή επειδή οι υπότιτλοι είναι στα αγγκλικά και δεν μπορούσε να δει το Ν.G.E αλλά μάλλον θα τον βάλω να δει το Gungrave στα ελληνικά. Δείχνει τρομερό ενδιαφέρον. Αλλά στην τελική αυτός ήταν που μου έμαθε να βλέπω κινούμενα σχέδια.

Τελευταία οι γύρω μου αρχίζουν ολοένα και ενδιαφέρονται για τα anime και μου ζητάν να τους αντιγράψω dvd. Χαίρομαι μεν μου τα πρήζουν δε ειδικά όταν θεωρούν δεδομένο οτι επειδή μεταφράζω την Candy ότι έχω και όλα τα επεισόδια της.

#97 Shiba

Shiba

Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 13:02

Χμμ εγω δεν εχω ιδιετερα προβλιματα οι κολιτοι μου ολοι ξερουν τι ειναι τα anime και λιγο πολυ τους αρεσουν.
Οι γονεις μ οντας συγκαταβατικοι και με lower(δλδ ειδαν κατι λιγα) δεν λενε τπτ. και ολοι οι αλλοι δν τολμουν να πουν τπτ γιατι ενας π με ζαλιζε τα @@ για πολυ ωρα κατελιξε με σπασμενη μητυ (καταλαθος παντα αλλα βοηθησε)
και τωρα ενα ωραιο σκηνικο π ειχε γινει με την μανα μ

Βλεπω Bleach το σημειο οπου πανε να σωσουν την Rukiα
Μανα:Α μικι μαους βλεπεις? να κατσω να δω και γω?
Εγω:Βλεπεις πουθενα τον μικι την τρελα μ μεσα νε?
Mανα:καλα ντε εγω ετσι τα λεω ολα. μα καλα η αλλη που ειναι (λεγοντας τιν Rukiα)
Αφου της εξηγω λεει το θεΐκο:Δικιο ειχαν οι παλιοι π λεγαν αν δεις καραβι στο βουνο μνι θα το χει σιρει

Απλα θεα και η ατακα τα σπασε ακομα γελαω

#98 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 19:38

Εμένα οι γονείς μου μετά από μια πενταετία κατήχησης το έχουν καταλάβει πως δεν πρόκειται για "παιδικά", και-εντελώς δημοκρατικά- φρόντισα να μάθουν αρκετά πράγματα!(άσχετα αν πιστεύουν ότι τα παίρνω σοβαρότερα από ότι πρέπει και ανησυχούν για την ψυχική μου υγεία :P).
Όσον αφορά τους φίλους μου...η παλιά μου παρέα δεν ασχολείται με το "σπορ", λίγοι εμπίπτουν στην κατηγορία ανιμε=μικι μάους, κάποιοι απλά αδιαφορούν, και η κολλητή μου βλέπει που και που.
Ωστόσο είχα την πολύ μεγάλη τύχη να γνωρίσω πολλούς anime fans φέτος και πρέπει να πω ότι εγώ τουλάχιστον περνάω τέλεια!Βοήθησαν σ αυτό και οι προβολές της Ίριδας, καθώς γνώρισα την Glastenen και την Lockie, και χτες τον Odin XD. Επιτέλους νιώθω ότι πάψαμε να είμαστε μειονότητα και βρήκα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#99 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 22:16

Όταν έβλεπα One Piece και Hellsing Ultimate το καλοκαίρι, το μονο που μου έλεγαν ήταν να χαμηλώσω τον ήχο.. :)

p.s. το pc είναι στο σαλόνι οπόταν κάθονται εκεί και βλέπουν tv ενώ εγώ βλέπω ανιμε στην 19".
Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2007 - 18:28

Λοιπον εχω ξαναπαντησει στο θεμα αλλα δε κρατιεμαι .. Λοιπον στην αρχη ολη με κοροιδευαν τωρα εχω κολλησει 10 παιδια με τα ανιμε και συντομα θα βρισκονταικοντα μας...... Δυστυχως οι γονεις ειναι κατα Τ_Τ αλλα i ignore them :( γιατι οταν καθομαι να δω κανα ανιμε κολλαω)
I put up my headphones and listen to the deftones

#101 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2007 - 19:05

Έχω κάτι φίλους που βλέπουν anime, χωρις να ξέρουν ότι είναι anime βέβαια....
Το πιο αστείο ήταν την άλλη φορά στο μάθημα της Τεχνολογίας. Λέγαμε διάφορες βλακείες και καταλήξαμε ότι στην Κίνα βλέπουν Spongebob... Και πετάγετε μια κοπέλα "Ε, βέβαια, με τις βλακίες που έχουν εκει με τα τέρατα με τα μεγάλα πόδια, τους αρέσει ο Bob!" Εγω αρχίζω και μαζεύομαι, αλλά ένας φίλος μου που ξέρει οτι βλεπω anime και διαβάζω manga με κοιτάει και ένιωσα την ανάγκη να πω "Ε, εντάξει, τρόπος σχεδίασης είναι!" και η άλλη "Συγγνώμη, σου αρέσουν αυτά τα πράγματα με τα μεγάλα μάτια σαν παραμορφωμένα?" και ο φίλος μου: "Ναι καλέ αφου είναι κολλημένη μα τα manga αυτη!"
lmao XDDDD!!!

#102 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 07:25

Να της πεις να διαβάσει BeRsErK! :riiight: (<-ok μην ακούτε τον καμμένο, της στιγμής είναι :fromabove:)

#103 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2007 - 04:34

Εμενα η οικογενεια μου, μου λεει πως ζω σε φανταστικο κοσμο, και οταν μιλαμε γι αυτα με τον ξαδερφο μου ή την αδερφη μου μας κοροιδευουν...οι φιλοι μου ειναι αδιαφοροι προς το θεμα, και οσες φορες τους εχω προτεινει να δουνε τι παιζει για να μην αισθανομαι κι εγω ηλιθια οταν τους μιλαω γι αυτα, τα εχουν παρατησει στο πρωτο επεισοδιο...γι αυτους το So you think you can dance φαινεται πιο σημαντικο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#104 Ryomaru

Ryomaru

the last of my clan

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2007 - 16:55

Βασικά το ξάδερφο μου τον μύησα σιγά σιγά αν και ήταν λίγο fan στην αρχή, τώρα δε ξεκολλά από το Naruto...
Η μητέρα μου συνήθισε... Όσο έμενα στο σπίτι δλδ.

#105 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 14:38

Η οικογένεια μου δεν έχει πρόβλημα,εντάξει μόνο για πλάκα με πειράζουν καμιά φορά,άλλωστε είναι ή υπήρξαω όλοι υπερβολικά φρικιά,οπότε δεν έχουν τέτοια διάθεση.Οι φίλοι είτε δεν ενδιαφέροντε είτε γουστάρουν.Οι μόνοι βασικά που με ενοχλούν για αυτά είναι κάτι μ@#^%&α,είτε πρώην συμμαθητές είτε σπασικλάκια από την εκλησσία.Αλλά δεν είναι να τους δίνεις σημασία.