Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#106 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2007 - 19:20

Τώρα ποια οι κολλητοί μου το έχουν μάθει όλοι. Πολύ απο αυτούς πορόθηκαν. Είναι μέχρι να δώσεις το πρώτο DVD.
Η μάνα μου είναι υπέρ και δίχνει ενδιαφέρον, με το πατέρα μ είδαμε λίγο Kenshin κ τ άρεσε :wooi2:

#107 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 14:50

εμενα γονεις δεν λενε τπτ κατι Θιτσες με πριζουν! οι φιλοι μου βλεπουν που και που τους αρεσουν(πχ σε εναν εβαλα με το ζορι death note και το ειδε ολο σε 2 μερες Ο_Ο)
αλλα στο σχολιο γενικα υπαρχουν πιραγματα πχ εμενα με φοναζαν KAIBA τον αλλον τον φιλο μου yu-gi-oh ktl και μας λενε πος τα βλεπουμε και αντε να τους εξιγισεις οτι δεν βλεπουμε yu-gi-oh αλλα Death note και naruto...για αυτος ολλα ειναι το ιδιο!!

βεβαια παλι καλα που ειμαι οκγοδεις και οταν αρχιζουν να κοροϊδευουν τους αλλους πεφτει μια ματια και σκανε!!! (εμενε μετα απο 2 μπουνιεσ δεν με κοροϊδεψαν ξανα)
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#108 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 11:25

Ακριβως! Αν έδειχνα τα καλα άνιμε στη τηλεοραση δεν θα παρεξειγούμασταν τόσο. Αλλα απο Shaman King, Pokemon, Digimon, Yugioh κλπ, τι να καταάβει ο κόσμος...

#109 Rubedo

Rubedo

Cloud walker

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2007 - 12:09

Με την οικογένεια δεν έχω μεγάλο πρόβλημα πέρα από κάτι σχόλια του τύπου "πάλι βλέπεις παιδικά;" :emptyonexg1: πάλι καλά να λέμε, αν και όσες φορές τους μιλάω για manga και anime είναι σαν να απευΘύνομαι σε τοίχο. Είπαμε "παιδικα"...Ευτυχώς την αδερφή μου την πιάνει ώρες ώρες ο πυρετός των anime.
Όσο για φίλους, ο κολλητός μου είναι αυτός που μου κόλλησε το μικρόβιο, αλλά οι πιο πολλοί δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον. Συν το δούλεμα που πεφτει από τον κάθε άσχετο :deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

"The closer you get to the meaning, the sooner you know that you 're dreaming..."

#110 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 12:34

Και μένα κάπως έτσι οι γονεί μου...''Μεγάλο παιδί δεν είσαι???Τι βλέπεις παιδικά???'' Βέβαια με τον αδερφό μου παίχτηκε άλλη φάση! Στην αρχή μου έλεγε ''τι π@π@ριες είναι αυτές ρε?'', αλλά μετά του έβαλα λίγο Naruto και κάθε βδομάδα με έπαιρνε τηλ. να μου πει πόσο πώρωση είναι!!! Τώρα τον έχω πωρώσει με Death Note...
BTW, ο αδερφός μου είναι 24...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#111 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 19:19

Εμένα προσωπικά έχουν σταματήσει να ασχολούνται(επιτέλους).Μια φορά μου έκανε φασαρία ο πατέρας μου αλλά μέχρι εκει.

Τώρα παιδιά κακά τα ψέμματα.Έχει καταντήση μέγάλο ναρκωτικό το ανιμε και το μανγκα. Καθομαι και διαβάζω και βλέπω πολλά είδη....και κυριώς ρομαντικου τύπου. Εχω καταντήσει απαιτητικός απο το αντιθετο φύλο θέλω να είναι καλή, όμορφη, καλή αίσθηση του χιούμορ, έξυπνη, να με νιώθει και να την νιώθω. Ε αυτό δεν υπάρχει πλέον στο κόσμο.....:erk:
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#112 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 19:48

Εχω καταντήσει απαιτητικός απο το αντιθετο φύλο θέλω να είναι καλή, όμορφη, καλή αίσθηση του χιούμορ, έξυπνη, να με νιώθει και να την νιώθω. Ε αυτό δεν υπάρχει πλέον στο κόσμο.....:erk:

Επίσης θέλεις να έχει ροζ,μπλε,κόκκινα,μοβ μαλλιά...μεγάλα στρογγυλά μάτια τα οποία να πέρνουν όλες τις χαριτωμένες εκφράσεις...να φοράνε την ίδια ''καυτή'' σχολική στολή συνέχεια...κλπ,κλπ,κλπ...:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#113 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 21:34

Εμένα προσωπικά έχουν σταματήσει να ασχολούνται(επιτέλους).Μια φορά μου έκανε φασαρία ο πατέρας μου αλλά μέχρι εκει.

Τώρα παιδιά κακά τα ψέμματα.Έχει καταντήση μέγάλο ναρκωτικό το ανιμε και το μανγκα. Καθομαι και διαβάζω και βλέπω πολλά είδη....και κυριώς ρομαντικου τύπου. Εχω καταντήσει απαιτητικός απο το αντιθετο φύλο θέλω να είναι καλή, όμορφη, καλή αίσθηση του χιούμορ, έξυπνη, να με νιώθει και να την νιώθω. Ε αυτό δεν υπάρχει πλέον στο κόσμο.....:erk:

Μήπως είσαι πολυ προκατελειμένος απέναντι στις γυναίκες?Ίσως λέω....:nosey:

Μάλλον υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται το ίδιο,άντρες και γυναίκες,απλώς και αυτή έχουν την ίδια εντύπωση με 'σένα.Βέβαια αυτό είναι εκτός θέματος,αλλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 22:31

Επίσης θέλεις να έχει ροζ,μπλε,κόκκινα,μοβ μαλλιά...μεγάλα στρογγυλά μάτια τα οποία να πέρνουν όλες τις χαριτωμένες εκφράσεις...να φοράνε την ίδια ''καυτή'' σχολική στολή συνέχεια...κλπ,κλπ,κλπ...:burningbe3::burningbe3::burningbe3:

I didn't say that!And no I don't want any pink, blue or red hairs, I just want a normal girl.

Και με συγχωρείτε για το προηγούμενο αλλά πριν το γράψω έμαθα ότι αυτή που μου αρέσε τα έχει με άλλον.Gomen. Ήταν ασυναρτησίες.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#115 NoRdoXXX

NoRdoXXX

Anime Freak

• Members
  • 453 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 14:45

Κατι ασχετο-σχετικο για το οποιο ειμαι αρκετα περηφανος.Μόλις πριν μια εβδομαδα γεννήθηκε ένας νέος otaku συνάδελφός μου ετων 42 επειδή του έδωσα να δει death note...Tρεμεται dante,θείε spawn,musashi κ.α.
Το μονο προβλημα ειναι που μου ζητησε και αλλα και σκεφτομαι τωρα τι να του δωσω.Θελει κανεις να μου προτεινει κατι???
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If knowledge is the original sin, then why, in a world of every increasing
knowledge, has God not smitten us."-- A Thesis on Atheisism. . .

#116 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 15:00

Κατι ασχετο-σχετικο για το οποιο ειμαι αρκετα περηφανος.Μόλις πριν μια εβδομαδα γεννήθηκε ένας νέος otaku συνάδελφός μου ετων 42 επειδή του έδωσα να δει death note...Tρεμεται dante,θείε spawn,musashi κ.α.
Το μονο προβλημα ειναι που μου ζητησε και αλλα και σκεφτομαι τωρα τι να του δωσω.Θελει κανεις να μου προτεινει κατι???

ποτε δεν ειναι αργα για να γινει καποιος otaku...

φανταζομαι να θες να του δωσεις κατι που να εχει οσο λιγοτερο "παιδικο" στοιχειο γινεται?? Did I guess right?

From the top of my head...

σειρες:

- Boogiepop Phantom
- Serial Experiments LAIN
- Paranoia Agent

ταινιες:

- Paprika
- Millenium Actress
- Perfect Blue
- Nausicaa of the valley of the wind
- Porco Rosso
- Metropolis
- Grave of the fireflies

γενικα αμα του δωσεις δυο-τρεις απο τις παραπανω ταινιες θα ειναι καλυτερη σαν κινηση.

Μετα ριχνεις κανα 2 απο τις σειρες και μετα αρχιζεις τις πιο αναλαφρες προτασεις με τα πρωτα δειλα στοιχεια echii.

Αν κινηθεις σωστα, σε ενα χρονο θα εχει χασει την δουλεια του, την γυναικα του, και θα εχει μεταμορφωθει σε εναν full fledged hikikomori otaku!!

:riiight::riiight::sadist:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 15:12

Iσως το Μind Game? Εμενα μου αρεσε παρα πολυ παντως....

Spoiler:

Ενδεχομενως το Monster και γιατι οχι το Honey & Clover....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 NoRdoXXX

NoRdoXXX

Anime Freak

• Members
  • 453 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 15:21

Mind Game και Grave of the fireflies σκέφτηκα και εγώ.ΟΚ παίδες thanx a lot.
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If knowledge is the original sin, then why, in a world of every increasing
knowledge, has God not smitten us."-- A Thesis on Atheisism. . .

#119 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 21:53

Εμένα οι γονείς μου δεν μου λένε τίποτα! Βέβαια, καθώς το μόνο anime που βλέπω είναι το One Piece, δεν αφιερώνω πολύ χρόνο στο να βλέπω anime (περίπου 1 ώρα την ημέρα).
Η αδερφή μου είναι αδιάφορη και δεν ενοχλείται καθόλου.
Τώρα, όσον αφορά τους φίλους μου, μόνο οι κολλητοί ξέρουν ότι βλέπω one piece. Μία από αυτούς είναι huge anime fan και με βοήθησε να βρω το one piece (εγώ ως "Ντρέικ" το ήξερα!) Μάλιστα μου έδωσε και ένα dvd με καμιά εικοσαριά επεισόδια "Full Metal Alchemist" τα οποία δεν τα έχω δει όλα ακόμα, το ψιλοβαριόμουν... Ένας άλλος κολλητός τα σνομπάρει και μας λέει: "Καλά, πως μπορείτε και βλέπετε αυτά τα πράγματα;" Άλλος είχε δει το Dragonball, αλλά μέχρι εκεί και οι υπόλοιποι αδιαφορούν...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#120 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 17:41

Μάλλον είμαι τυχερός Anime ξεκήνησα να βλέπω πολύ μετά φού τέλειωσα το λύκειο και οι γονείς είχναε συνηθήσει από το γεγονός ότι διάβαζα comic και δεν τους ενόχλησε και πολύ τε γεγονός ούτε τότε τώρα από την εποχή comic όταν κ΄΄αποιος μου την έλεγε ότι διαβάζω μικι μάους απλά του έδινα να διαβάσει κάνα spawn -sandman - dawn και αμέσως ξέχναγε την ένοια μίκυ μάους και παιδικά όσο για τους κολιτούς μου ποτέ δεν μου την είπαν αντίθετα προσπάθησαν να δούν τί είναι αυτό που γουστάρω τόσο πολύ και σε comic και anime.

(και φυσικά το γέλιο είναι ότι έχω αρχίσει σιγά σιγά να διαφθίρω και άτομα στν δουλειά μου :P)