Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#661 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 20:24

ε ενταξει παρεες τι να πεις,τα αξιομνημονευτα γινονται μεσα στην οικογενεια:wis:

Θεικη σκηνη που δυσκολα μπορει να περιγραφει με λογια..

Μια φορα και εναν καιρο οταν χτυπαγα 10ωρα στο πισι πανω απο μια οθονη κατα τις 5 η ωρα το απογευμα(σχεδον παντα) ξυπναγε η μανα μου απο τη μεσημεριανη σιεστα.Με ενα μαλλι ατιθασο,ενα περπατημα βαριεστημενο (προσπερναει τουαλετα και κουζινα~σημαντικο!) και τα ματια να αστραφτουν(συνδυασμος::kill4u:+:dazed:) να εμφανιζεται σιγα σιγα στο δωματιο μου ενοσω εγω βλεπω ανιμε χαλαρααα στο γραφειο:drink:
[το μαγικο ενα δευτερολεπτο σιγης]...με κοιταζει,την κοιταζω....

Spoiler:

Γιατι ρε μανα το κανεις αυτο??:if:.Τουλαχιστον μαθε τι βλεπω..:uhh:

Μετα φυσικα οταν πιει τον καφε της θα μπει στο δωματιο σαν αλλος ανθρωπος,και τοτε ειναι η καταλληλοτερη ωρα για να της αρχισεις την παρλα για την ιαπωνικη κουλτουρα,ανιμε κλπ κλπ οχι πως καταφερνω κατι αλλα λεμε τωρα...
Ο πατερας αδιαφορει,ο αδερφος συμπασχει και οι αδερφες απορουν:"Ναι,ναι και μετα λενε οτι εμεις παιζουμε με barbie!":nosey:

Φίλε μου το έθεσες τέλεια :hahaha::hahaha::hahaha:...Θα συμφωνήσω αλλά εμένα μία από τις δύο αδερφές μου το κάνει αυτό"Πάλι kin;ezika βλέπεις ???
Απλά respect :nod::nod::nod::nod:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#662 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2009 - 03:57

Πριν λιγες μερες ετυχε ενα περιστατικο με τον πατερα μου,ο οποιος εδω και 5 μηνες εχει ησυχασει και δεν λεει απολυτως τιποτα για τα Anime,επισης εχει ξεφυγει παλι απ'το συνυφησμένο "παλι Pokemon βλέπεις;" και εχει παει πια στο "'Αντε πάλι με αυτά τα Ανιμέ"Προσοχη,το προφερει και σωστα πια!

anyway ερχεται στο σπιτι μια μερα και μου λεει,"Γιε μου,σημερα ενω παιρνουσα απ'τον Βιδακη(ενα καταστημα με παιχνιδια) ειδα κατι που πιστευω θα σου αρεσε πολυ".Γεματος απορια εγω,ρωταω "τι?"!Και απαντάει εντελώς ειρωνικά...

Spoiler:

Και κλασικα του πεταω εγω μετα,"τι να τον κανω τον πικατσου,αμα ηταν κανενας Vegeta να πω ενταξει..."

"Καλα,την επομενη φορα θα κοιταξω να δω αμα εχει και αυτον που λες απ'τις Dragonballs"....'Εμεινα,οχι οτι ηξερε το Dragonball,αλλα επειδη ηξερε εναν χαρακτηρα απο εκει μεσα...

Μετα βγαινωντας απ'το δωματιο μου πεταει "Αφου βλέπεις που βλέπεις παιδικά όλη μέρα,κατέβασε κανένα Nu Pagadi να δούμε!"Το Nu Pagadi ειναι ενα παλιο ρωσικο Animation,και ειναι κορυφη,απ'τα αγαπημενα μου(και του πατερα μου)...

Τωρα εγω ειμαι αλλου αλλα απο οτι ακουω απ'την μανα μου σχεδον καθε μερα βλεπει απο 2-3 επεισοδια,α ρε πατερα...

Berserk___Gatsu.jpg

#663 succubo

succubo

Evangelion Unit 01 Pilot

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 06:39

Πολύ ενδιαφέρον thread, δεν μπόρεσα να κάτσω να διαβάσω 45 σελίδες όμως :PP, όσες απαντήσεις διάβασα όμως, μου φάνηκαν αρκετά διασκεδαστικές, απ'την άποψη του τι μπορεί να περιμένει τον καθένα για τα anime xD

Εμένα οι δικοί μου κανένα θέμα, ίσα ίσα κιόλας, ο πατέρας μου είχε δει τα Blood+ και Hellsing και του άρεσαν κιόλας (με δική του πρωτοβουλία, εγώ δεν είχα πει κάτι :P), ενώ παροτρύνοντας την μάνα μου να δει το Elfen Lied, της άρεσε στην τελική, ενώ δεν ήταν καν κακοπροαίρετη κατά τη διάρκεια που το έβλεπε.

Από εκεί και πέρα, με την υπόλοιπη οικογένεια δεν είμαστε τόσο κοντά σε καθημερινή βάση, οπότε είτε το γνωρίζουν είτε όχι, zbutsam ;pp

Στην παρέα μου δεν είναι λίγα τα άτομα που βλέπουν anime, και αυτό είναι θετικότατο. Μερικοί ξεκίνησαν μετά από δικές μου προτάσεις και περιγραφές :P, ενώ άλλοι απλά ενδιαφέρονται να ακούσουν εμάς που συζητάμε, υποσχόμενοι ότι "ναι, κι εγώ τώρα που το λες, κάτι πρέπει να ξεκινήσω να βλέπω/διαβάζω";p.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#664 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 14:43

Στελνω σε ενα ατομο ενα λινκ απο ενα anime.

Και μου λεει:'Κινεζικα ειναι'.Και του λεω με θυμο:'Οχι!Ιαπωνικα ειναι!':p:colddd:

Aφηστε....Εχω τραυματικες εμπειριες με τον περιγυρο μου!Μπερδευουν τα anime με τα cartoon!Την βουρτσα με την π.....:P(δεν το λεω γτ εχω επιπεδο :D):nanana:

Μονο μια παλια μου συμμαθητρια ειναι πορωμενη με anime και κανω καμια συζητηση της προκοπης μαζι της:knock-knock:
Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#665 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 00:27

Οταν καθομαι πλεον να δω ανιμε τις ( πραμα το οποιο εχω να κανω αρκετους μηνες ) δεν μου λενε τιποτα. π.χ οταν καθομαι στην τηλεοραση και βλεπω μπαινει μεσα η μαν μου με τη σκουπα και κανει ενα σπαστικο θορυβο. Ισα - ισα εγω την κραζω!!! (καλα οχι τρελο κραξιμο ..απλα αντε βρε μανα μου θελω να ακουσω λιγο σε παρακαλω ) εε μην ειμαστε και αγενης...τωρα για τους φιλους μου ολοι πανω πολυ βλεπανε και Dragonball , Kabamaru klp...Οποτε δεν τα κραζουν.

χαλαρα πραματα απο ολες τις μεριες!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#666 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 21:13

Εμένα να δείτε πόσο μου την έσπασε σήμερα μια φίλη μου. Αυτή δεν τα πάει καθόλου τα anime. Δικαίωμά της, μέχρι σήμερα δε με ένοιαζε. Σήμερα όμως άρχισε να λέει ότι δεν εμπιστεύεται το γούστο μου στις ταινίες αφού μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, ότι είναι χάλια και δε θα έπρεπε καν να υπάρχουν, ότι την εκνευρίζει απίστευτα αυτός ο κλάδος, ότι είναι όλα ίδια, με απαίσιο σχέδιο σαν τα Yugioh, ότι μόνο στους καμμένους αρέσουν, ότι τα βλέπουν μόνο κάνα-δυο χαζά από την αμερική (:OMG3::OMG3:) κι ότι οι ταινίες της Ντίσνευ είναι καλό animation, όχι σαν αυτές τις βλακείες.

Δεν της την είπα εκείνη την ώρα γιατί ήταν κι άλλη κοπέλα μπροστά, αλλά σκοπεύω σύντομα να υπερασπιστώ με πράξεις την τιμή των ανιμετζήδων. Θα την ψήσω να δει δυο-τρία επεισόδια Monster, ίσως και κάνα δυο άλλους καλούς τίτλους, έτσι για να ξέρει τι βρίζει. :madtodeath:

15fkk04.jpg

#667 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 23:21

εμενα ο πατερας βλεπει οτι βλεπω αυτα τα χμχμ παιδικα...ε μια μερα του ειπα τη ειναι τα ανιμε και τα μανγα και του αρεσαν ασπου μια μερα ειχε βγει εξω και γιρησε με μια σακουλα που ηταν γεματη αφησες απο ανιμε ΛΟΛ:hahaha::hahaha::wooi2::ureshii:
[SIGPIC][/SIGPICΔημοσιευμένη  εικόναi can see you

#668 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 23:34

Ε είναι όλα ίδια, με απαίσιο σχέδιο σαν τα Yugioh, ότι μόνο στους καμμένους αρέσουν, ότι τα βλέπουν μόνο κάνα-δυο χαζά από την αμερική (:OMG3::OMG3:) κι ότι οι ταινίες της Ντίσνευ είναι καλό animation, όχι σαν αυτές τις βλακείες.

Πωπω, ακριβώς η ίδια φάση με έναν φίλο μου, έλεγε πως ακόμα και τα πρώτα σχέδια Mickey είναι πολύ καλύτερα από αυτά τα "χαζά", και μην μιλήσω για το περιεχόμενο και το "ηθικό δίδαγμα" κτλ κτλ :roar:
Τι σπαστικό είναι όταν ένας ανίδεος προσπαθεί να σου την πει λέγοντας π@π@ριές...:madtodeath:

#669 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2009 - 00:06

...ότι τα βλέπουν μόνο κάνα-δυο χαζά από την αμερική (:OMG3::OMG3:...

Ω, βέβαια! Κι όοοοοοολες αυτές τις anime σειρές στην Αμερική τις φέρνουν για τα δυο αυτά χαζά. Και τις προβάλουν κατά κόρον στα περισσότερα μεγάλα κανάλια στην αμερικάνικη TV για τα δύο αυτά χαζά. Κι όοοοοοοοοοοοολα αυτά τα πολυδιαφημισμένα anime events που γίνονται κάθε τόσο για τα δυο αυτά χαζά γίνονται. Και το manga του Naruto βρέθηκε στην λίστα με τα 200 βιβλία με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική από τα δυο αυτά χαζά που τ' αγόρασαν.

Οκ. Μπορώ ν' ανεχτώ οποιεδήποτε κοτσάνες λέγονται κατά των anime αλλά όχι κι ότι δεν τα βλέπει σχεδόν κανένας! Δηλαδή πόσο ζώον πρέπει να 'σαι για να λες ότι δημοφιλές σειρές σαν το Pokemon και το Yu-Gi-Oh ότι δεν τις έχει δει σχεδόν κανένας; Kι αφού τις αρέσουν τόσο πολύ οι ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney ρώτα την απλά πότε ήταν η τελευταία φορά που έβγαλε μια ταινία κινουμένων σχεδίων της προκοπής. Και δεν μιλάω για ταινίες που 'χουν βγάλει θυγατρικές της εταιρείες όπως η Pixar όπου απλά η Disney παίζει τον ρόλο του διανομέα. Και ρώτα την αν τυχόν έχει προσέξει στα μαγαζιά κάτι ταινιούλες από ένα άγνωστο studio που λέγεται Studio Ghibli και πάνω τους έχουν το λογότυπο της Disney που τις διανέμει στο δυτικό κοινό.

#670 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 17:56

καλα για το Yu-gi-oh ακομα και ο σταθμος που το προβάλει δεν ξερει τι του γινεται

http://www.star-tv.gr/site/content.php?show_id=58

ΓΙΟΥ - ΓΚΙ - Ο (YU GI OH))
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2004, που θα ολοκληρωθεί σε 120 επεισόδια.

#671 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 18:00

καλα για το Yu-gi-oh ακομα και ο σταθμος που το προβάλει δεν ξερει τι του γινεται

http://www.star-tv.gr/site/content.php?show_id=58

ΓΙΟΥ - ΓΚΙ - Ο (YU GI OH))
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2004, που θα ολοκληρωθεί σε 120 επεισόδια.

Μπα, κανένα λάθος δεν έκαναν. Οτι πιάνει η 4kids καταλήγει καινούριο απο το editing που πέφτει.

LfNX0dh.png

#672 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 18:53

^ Fact!

Πάντως εμενα, οι οικογενεια μου που δεν τα καταλαβαινει τα κοροιδευει λιγο αλλα μεχρι εκει. Οι περισσοτεροι φιλοι μπηκαν στο τριπακι και δεν ξαναμιλησαν οπότε...

#673 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 20:36

Μπα, κανένα λάθος δεν έκαναν. Οτι πιάνει η 4kids καταλήγει καινούριο απο το editing που πέφτει.

ομως στο Ποκεμον και το Σαμαν king αναφερεται πως ειναι ιαπωνικης παραγωγης. Παρολο που ειναι και αυτα απο αγγλικο και λογοκριμενο dub. τωρα βεβαια σιγα μην περιμενω απο το Σταρ να τα γραφει σωστα. Ολοι οι αγραμματοι και αμορφωτοι εκει δουλεουν.....

#674 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 21:15

Η οικογενεια μου μου ριχνει κανα κραξιμο που και που αλλα μεχρι εκει( προσφατα επεισα την μανα να δει death note ... το ειδε μεχρι το 17 μετα το εχασε) οι φιλοι μου παντος οχι μονο το εχουν αποδεχθει αλλα εχω προσηλιτισει μια απο την παρεα:hero:

#675 Irish

Irish

+ Beyond The Grave +

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 15:49

Πολυ ενδιαφερον το συγκεκριμενο τοπικ , καθως λιγο πολυ νομιζω ολοι μας ακουσαμε απο φιλους , μαναδες , πατεραδες "Τι ειναι αυτα που βλεπεις , εισαι 10 χρονων?Τι ειναι αυτα τα σκιτσαρισμενα διαολια :OMG3: " και αλλα τετοια "ωραια".Νομιζω το θεμα ειναι ο,τι γενικα τα animes στο Ελλαδισταν δεν εχουνε (σχεδον) καθολου προβολη, και αυτο που πιστευουν ολοι ειναι πως προκειται για "χαζα παιδικα".Καμια σχεση ομως και νομιζω το γνωριζουμε ολοι , καθως η αληθεια ειναι τελειως διαφορετικη.Απλα οι περισσοτεροι που θα δουνε καποιον να βλεπει animes θα το δουνε σφαιρικα και επιφανειακα χανοντας το εκαστοτε σεναριο και ο,τι αλλο προσφερει ενα καλοδουλεμενο anime.Γενικα κατι το οποιο δεν ειναι οικειο και συνηθισμενο παντα ξενιζει.Δεν πειραζει αυτοι χανουν.:terror2:

ΥΓ. καλως σας βρηκα! :riiight: