Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * - - - 1 Ψήφοι

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#466 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 21:56

Καλά πυραμίδα καλησπέρα....

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι να προσπαθήσουμε όλοι (σαν μια γροθιά χεχε) να δείξουμε στους γονείς μας τι μας αρέσει εμείς οι "μικροί"!

Πρώτα απ' όλα είναι βραδάκι:P

Δεύτερον,αυτό που δεν καταλαβαίνω,γιατί να πρέπει να το δείξεις/ω στους γονείς σου/μου?

Ενοώ,λογικό είναι να θές να μοιραδτείς κάτι που σου αρέσει με αυτούς αλλά αν δεν τους ελκύει δεν βρίσκω που είν το πρόβλημα.

Αν απ' την άλλη αυτοί έχουν πρόβλημα με αυτό,δεν νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει ότι το τι βλέπει και γουστάρει είναι δικιά του δουλειά.Anime βλέπουμε επειδή γουστάρουμε εμείς,όχι για να αρέσουμε στους άλλους.Αν οι άλλοι(όποιοι και αν είναι αυτοί) δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό,απλά δεν αξίζει να δώσεις σημασία.Στο κάτω κάτω δεν πρόκειται να είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο θα ακούσεις κοροιδίες ή δούλεμα.

Μακρυά το πήγα:rolleyes:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#467 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2008 - 22:06

Δεν νομίζω να εννοούσα αυτό...αλλά ....χμμ

Ας πούμε ότι, ναι! είναι βραδάκι!

Τώρα στο θέμα. Εγώ μιλούσα για τους γονείς που λένε "τι βλεψ αρέ χαζλέ!" και τέτοια. (Η προφορά δεν είναι προσβλητική, στην αντίδραση με θέα το ανιμε μιλάω)

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα τα πράματα αν μάθαιναν τέλος πάντων τι είναι αυτό το άνιμε, αυτό που αρέσει στο παιδί μας ρε....παιδί μου!

Αυτό ήθελα να πω!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#468 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 04:42

εγω με τη μανα μου οτι ανιμε με βλεπει να βλεπω μου λεει:ρεεε ολοκλιροσ αρκουδος ακομα σον γκοκου βλεπεισ???αν και πανε χρονια τον θιματε.ενα μπραβο το αξιζει!!

"Ολόκληρος αρκούδος"; Καλό κι αυτό! Συνήθως λένε "Κοτζάμ γάιδαρος". :hihi2:

#469 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 10:12

Εμενα παλι οι δικοι μου ξερουν οτι βλεπω ανιμε αλλα απλα δεν ασχολουνται.Το pc ειναι στο σαλονι,οι μπομπινες με τα dvd ειναι σε κοινη θεα αλλα δεν βαριεσαι...
Στην τελικη τελικη,δεν πειραζω κανεναν.Αν και οταν μπαινουν μεσα στο σαλονι ενω βλεπω ανιμε σπαζομαι τρελα και το pause.Χειροτερα ακομα οταν φτιαχνω amvs και η μανα που περιφερεται στο σαλονι...
Αν παλι μπει ο αδερφος μου μεσα,τοτε δεν μ'ενδιαφερει καθολου.Κυριως διοτι αυτος ειναι πολεμιος τους και μ'αρεσει να του κανω σπασιμο...^^

Αλλα συμφωνω περι μετρου.Δεν βγαζω δικα μου λεφτα οποτε ουτε φιγουρες εχω ουτε dvd.Εχω βεβαια καμια 30αρια manga bookies αλλα τα αγοραζα σιγα σιγα οποτε κανενα προβλημα.

Περι παρεων τωρα,απλα δεν αναφερομαι στο θεμα ανιμε οταν ειμαι με παρεες που δεν ξερουν τι σημαινει.Δεν εχει νοημα και δεν θελω αρνητικα σχολια.Με τις παρεες που ξερουν βεβαια και βλεπουν και αυτες,ειναι παντα ενα προσφιλες θεμα συζητησης...

#470 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 13:46

εγω εχω αλλα................
ειδαι η μανα μου στη ΤΒ
οτι οι εμο βλεπουνε ανιμε (ειδε κ το σασουκε λολ)
κ με βλεπει μια μερα να βλεπω
ναρουτο να τα ξαναθυμηθω
κ βλεπει τον σασουκε κ δν λεει τπτ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μου κανονισαι
ραντεβου σε τρελογιατρο να δει αν ιμε ΕΜΟ λοολ
καλα π της ειπα τι ειναι τα ανιμε κ ενιωσε τι ζωουλα της :P
αλλα τωρα οποτε βλεπω με λεει ΕΜΟ...μας καψαναι τα πρωιναδικα

Edit: i dont have anything against emo

Δημοσιευμένη  εικόνα

#471 Christos0b

Christos0b

lalalalala...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 18:24

"

Σήμερα είπα να βάλω στη μάνα μου για 20 λεπτά να δει το 1ο επεισόδιο D.N, αλλά το &(@#@#*$ το μηχάνημα δεν υποστηρίζει VCD. Δηλαδή ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ?

Καλα το οτι γενικα υπαρχουν Anime με σεναριο πολυ ανωτερο απο την πλειοψηφια των χολυγουντιανων παραγωγων πχ. δεν το συζηταμε , ομως το "σχεδιο" οντως ξενιζει και αποτρεπει πολους απο το να τα παρακολουθησουν... τουλαχιστον στην ελλαδα το σχεδιο ειναι συνωνυμο του "παιδικου" :( (εξαιρουνται mainstream / trend περιπτωσεις).
Το μηχανημα μαλλον δεν υποστιρηζει Dvix ετσι ? :D Το ξερω ειναι μεγαλο "σπασιμο" :S
I love the sound of you walking away ...

#472 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 20:15

Ναι, αυτό πρέπει να είναι Χρήστο...(2/2)
[/URL]

#473 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 15:44

Εμενα παντως οι γονεις με βλεπουν να βλεπω anime δεν μου λενε και τπτ. Απλως κανουν κτ χαζες ερωτησεις οπως ''Τι γλωσσα ειναι αυτη?'' και αλλα τετοια. Ειπαμε οχι και ετσι ρε Παππου:hahaha:!!

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#474 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 21:39

Εγω παλι δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με τους γονεις μου.
Τι ειναι αυτο?Αυτο λεγεται ανιμε και ειναι ιαπωνεζικα κινουμενα σχεδια αλλα οχι απαραιτητα με παιδικο θεμα.Α οκ τοτε. Τελος αυτο ητανε.Εκει που εχω ενα παραπανω ειναι στον κολητο μου ο οποιος εκνευριζεται μονο με την υπαρξη τους και τα κοσμιζει με διαφορα επιθετα.Οποτε ομως του λεω κατσε να δουμε ενα μαζι μου λεει σιγα μην δω εγω κατι τετοιο.Δεν εχω προβλημα με το οτι δν βλεπει αλλα με το οτι εχει γνωμη για κατι που δν ξερει τι ειναι.:bahhh:

#475 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 21:54

Καλωσήρθες στο φόρουμ HeLlRaiDer!

Αυτό που λες συμβαίνει τις περισσότερες φορές, όταν έχουμε κάνουμε με φίλους που όταν ακούν άνιμε θυμούνται τα Πόκεμον και άλλα "παιδικά".

Η καλύτερη, κατά τη γνώμη μου, μέθοδος για να βγουν απ'την αμάθεια είναι να δουν ένα επεισόδιο απ'το ανιμε που βλέπεις εσύ (κατά προτίμηση το 1ο).
[/URL]

#476 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 22:02

Ναι αλλά αν ο άλλος δεν θέλει να τα βλέπει ούτε ζωγραφιστά (τώρα θα μου πεις πως αλλιώς θα τα δει :hahaha:), ΌΤΙ και να του δείξεις θα σου λέει τα ίδια. Οπότε απλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να προσπαθούμε να μην δίνουμε σημασία :sigh2:
phmava.php

#477 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 00:28

Εμενα δεν με εχουν δει ποτε οι γονεις μου να βλεπω anime γιατι βαζω τα ακουστικα και μολις μπαινει καποιος στο δωματιο (pause!!!!!). Μονο η μανα μου με εχει δει να διαβαζω μανγκα και μου λεει, μπραβο το παιδι μου διαβαζει εξωσχολικα βιβλια :P. Οσο για τους φιλους μου, δν μου λενε τιποτα αφου πολλους τους εχω κανει να δουνε ανιμε οπως ναρουτο και bleach. Ακομα και αυτοι που δν βλεπουν ανιμε (ακομα) ξερουν απ' εξω μερικα αφου μιλαμε καθε μερα για αυτα^^

#478 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 15:21

εγω εχω αλλα................
ειδαι η μανα μου στη ΤΒ
οτι οι εμο βλεπουνε ανιμε (ειδε κ το σασουκε λολ)
κ με βλεπει μια μερα να βλεπω
ναρουτο να τα ξαναθυμηθω
κ βλεπει τον σασουκε κ δν λεει τπτ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μου κανονισαι
ραντεβου σε τρελογιατρο να δει αν ιμε ΕΜΟ λοολ
καλα π της ειπα τι ειναι τα ανιμε κ ενιωσε τι ζωουλα της :P
αλλα τωρα οποτε βλεπω με λεει ΕΜΟ...μας καψαναι τα πρωιναδικα

Edit: i dont have anything against emo

Oh, f*ck! Eυτυχώς που η μάνα μου δεν έχει δει αυτό το απόσπασμα. Θα γινόμουν emo από σπάσιμο και μόνο αμα μου πέταγε ατάκα του είδος (λέεεεεμε τώρα, μην σας μπαίνουν τίποτα ιδέες). :hahaha:

#479 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 15:36

εγω τρωω το κραξιμο...ο πατερας μ οταν μ βλεπει να διαβαζω μανγκα η να βλεπω ανιμε μ λεει παντα <<παλι τα γιαπωνεζικα???>>
εντομεταξυ περναω πολλες ωρες στ pc και αρχιζει στ καλα καθουμενα και βριζει ιαπωνες και τα σιναφι...καλα τρωω γερο κραξιμο και απο τον αδερφο μ π σπουδαζει τωρα...τ κλασικα δλδ<<πως παει ο σονγκοκου??>><<ελα ρε βαλε τους εμο τους γιαπωνεζους...ασε...βαριεμαι να τους ακουω...
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#480 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 00:32

Με τον συγκεκριμενο φιλο μου εχω κανει κ το αλλο.Απο ταινιες βλεπει οτι ποιο ρομαντικο μπορειτε να φανταστειτε.Ε λοιπον του εχω αναφερει σκηνες απο διαφορα romance ανιμε κ τον βλεπω οτι του αρεσουν.Αλλα παλι αρνειται να κανει μια κινηση κ να δει κατι.:stubborn:(εχω σκοπο να του βαλω λιγο kimi ga nozomu μια μερα αναγκαστικα και δεν μπορει θα με παρακαλαει για την συνεχεια:blingeye2:)