Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#301 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 15 October 2007 - 14:58

Κοιτα...δικιο εχετε, αλλα το θεμα παιρνει προεκτασεις...οταν για παραδειγμα σε αποκλειουν απο συζητησεις, ή απο γεγονοτα θεωρωντας οτι δεν εισαι αρκετα "ωριμος" για να συμμετασχεις..τοτε ειναι ενοχλητικο..γιατι αυτο που πιστευουν ειναι οτι αυτοι που βλεπουν καρτουν, ειναι και ανωριμοι..δεν ειναι ομως ετσι...

Αν συμβαίνει αυτό, τότε σημαίνει πως δεν χρειάζονται τέτοια άτομα στη ζωή σου. Λένε "αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττωματά του". Αν το να παρακολουθείς anime θεωρείται ελάττωμα η κάτι το οποίο σε "ταμπελάρει" ως ανώριμο, χωρίς μάλιστα αυτοί που σε βάζουν στο τρυπάκι να το έχουν ψάξει, τότε πραγματικά δεν αξίζει.

Εγώ πιστεύω πως είναι και θέμα υπερβολής....δικής μας. Όταν κάθεσαι σαν λάχανο για 4-5 ώρες μπροστά απο μια οθόνη και βλέπεις anime, να είσαι σίγουρος οτι θα στην έλεγαν και αν έβλεπες Friends, ή κάνα game ή internet. Δηλαδή δεν νομίζω να έχει σοβαρό πρόβλημα κάποιος που ασχολείτε 1-2 ώρες την ημέρα.....αλλά η υπερβολή σε όλα βλάπτει.

Σε αυτό έχεις δίκιο. Και εγώ δε μπορώ να φανταστώ τον ευατό μου να το κάνω καθημερινά. Τα anime πιστεύω πως πρέπει να θεωρούνται αγαπημένη ασχολία, αλλά όχι όλη σου η ζωή να περιστρέφεται γύρω απο αυτά.

Posted Image

#302 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 October 2007 - 16:22

-- Τι είναι αυτό το "Νέονε Γκένεσις Εβανζέλιον? Και ποιά είναι αυτή η πατσαβούρα με την κόκκινη στολή?

Αφού σκάτωσε τον τίτλο του ιερού αυτού anime, είχε και το θράσος να πει σαβούρα την αγαπημένη μου χαρακτήρα!! Εκείνη την στιγμή έτυχε να βρω και το game και πράγματι απορώ πως δεν του το πέταξα μπούμερανγκ!

Μα καλά, το "E" στο Neon που στο διάολο το διάβασε; :Crying2: Kαι να 'λεγα ότι διάβασε καμιά ιαπωνική φράση πάει στο διάολο...

Όσο αφορά το σχόλιο για την Asuka σωστά έκανε ο τύπος. :bleh: Σόρρυ για την κακία μου (αλλά και το off-topic μου) αλλά πέραν τ' ότι την μισώ θανάσιμα είμαι fan της Rei. Ελπίζω να μην μου κρατήσεις κακία... : (καλού-κακού ας την κάνω την ασφάλεια ζωής)

Το quote του Hideaki για το NGE στο signature σου δεν το 'χα ξανακούσει. Φοβερό! (Αν κι έχω διαβάσει παρόμοια άλλα quotes του στυλ από τον Hideaki)

#303 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 15 October 2007 - 17:36

Μα καλά, το "E" στο Neon που στο διάολο το διάβασε; :Crying2: Kαι να 'λεγα ότι διάβασε καμιά ιαπωνική φράση πάει στο διάολο...

Τι να σου πω? Μάλλον θα πήγε να το παίξει προφορά το ψώνιο και καλά!!

Όσο αφορά το σχόλιο για την Asuka σωστά έκανε ο τύπος. :bleh: Σόρρυ για την κακία μου (αλλά και το off-topic μου) αλλά πέραν τ' ότι την μισώ θανάσιμα είμαι fan της Rei. Ελπίζω να μην μου κρατήσεις κακία... :

Μ'αυτό μόλις κέρδισες το αιώνιο μίσος μου!:madtodeath:

'Οχι βρε εντάξει, ο καθένας εννοείται πως είναι entitled to his/her opinion. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με την Rei. Είναι πολύ ήσυχη έως άκρα του τάφου σιωπή! Έχει πάντως τις στιγμές της.{μια απο τια αγαπημένες μου σκηνές είναι στο τέλος του έπι 6 όταν και χαμογελάει!(ZOMG!!) Αλλά Asuka for life! {Anta-baka??}<3

Posted Image

#304 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 15 October 2007 - 17:53

Η υπερβολή ξέρω είναι αρνητικό,

γιατί να μην κάτσω με τις ώρες να δω ένα anime;

Αν το είχες καταλάβει πραγματικά και το πίστευες μάλλον δεν θα ρωτούσες το 2ο.

αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, εφόσον φυσικά έχω προσπαθήσει να βρω κάτι και δεν κατάφερα,

Δηλαδή πρίν αρχίσουμε να βλέπουμε anime τί κάναμε?? Δεν είχαμε ασχολίες και δεν είχε νόημα η ζωή??

Physical Exercise,gym,sports,books,dancing,foreign languages,theatre,music,martial arts, δεν μας συγκινεί τίποτα??

Καλά και τα anime αλλά με μέτρο και όχι εις βάρος της πραγματικής ζωής..

#305 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 October 2007 - 18:32

Μ'αυτό μόλις κέρδισες το αιώνιο μίσος μου!:madtodeath:

'Οχι βρε εντάξει, ο καθένας εννοείται πως είναι entitled to his/her opinion.

Πάντως, η ουσιά είναι ότι την είπε πατσαβούρα ένα άτομο που δεν έχει δει καν NGE (αλλά και γενικά κανένα άλλο anime) και γι' αυτό δικαιολογημένος ο θυμός σου. ;) Kι εμένα αν κάποιος άσχετος έβλεπε να 'χα αφίσα με την Chii (που δεν έχω ακόμα, αλλά παράδειγμα φέρνω :bleh: ) και μου 'κανε σχόλιο του στυλ "Μα καλά, τι την βρισκείς μ' αυτό το βλαμένο και την έχεις και σ' αφίσα;" θα ξεχνούσα τους καλούς μου τρόπους και θα τον κλώτσαγα έξω από το δωμάτιο. :dwarf: Κι ας μου πει όποιος θέλει "Γιατί τέτοια φανατίλα για μια ζωγραφιστή γκόμενα" (που δεν την λες γκόμενα την Chii αλλά ένα γλυκήτατο πλασματάκι). Μήπως είναι καλύτερο, νομίζετε, να ερωτεύεσαι μια αληθινή κοκκαλιάρα γκόμενα-celebrity με 42 πλαστικές και 53 μέηκ-απ αντι για την ξέμπαρκη, καθημερινή κοπελία που πετυχαίνεις σε μια καφετέρια στο Θησείο; Το ξέρω ότι υπερβάλω, αλλά φαντάζομαι το πιάσατε το νόημα.

#306 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 15 October 2007 - 19:02

Αν το είχες καταλάβει πραγματικά και το πίστευες μάλλον δεν θα ρωτούσες το 2ο.

Δηλαδή πρίν αρχίσουμε να βλέπουμε anime τί κάναμε?? Δεν είχαμε ασχολίες και δεν είχε νόημα η ζωή??

Physical Exercise,gym,sports,books,dancing,foreign languages,theatre,music,martial arts, δεν μας συγκινεί τίποτα??

Καλά και τα anime αλλά με μέτρο και όχι εις βάρος της πραγματικής ζωής..

Το θέμα είναι άλλο όμως, όταν γυρνάω απο 6-8 ώρες μαθήματος στο ΤΕΙ, να έχω φάει 3 ώρες στους δρόμους με τα αστικά και να είμαι από τις 10 το πρωί στο πόδι, ε όταν γυρίσω δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω όρεξη να πάω να γυμναστώ, να κάνω μπάσκετ ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ έδωσα ένα παράδειγμα, έχω να κάτσω να δω πάνω απο 3 ώρες anime πολλά χρόνια, και μάλιστα αυτό έγινε όταν άρχισα να βλέπω που είχα πάρει πόσες σειρές μαζεμένες και έκανα σαν τρελός για να τις δω...:emptyonexg1:

Όσο για το νόημα της ζωής, προσπαθώ να την χέρομαι όπως μπορώ, είτε βλέπω anime, είτε όταν μιλάω μέσω κάποιου προγράμματος, είτε όταν βγαίνω έξω για καφέ, είτε για κινηματογράφο, είτε οτιδήποτε. Εγώ σου λέω το πως μπορεί να το βλέπει κάποιος που κάθετε και βλέπει anime όλη μέρα :terror2:
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#307 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 15 October 2007 - 21:19

Πάντως, η ουσιά είναι ότι την είπε πατσαβούρα ένα άτομο που δεν έχει δει καν NGE (αλλά και γενικά κανένα άλλο anime) και γι' αυτό δικαιολογημένος ο θυμός σου. ;)

Πες τα χρυσόστομε!! Άσε που μιλάμε για την Asuka! Επιβάλλεται ο οποιοσδήποτε να την σέβεται! :wallbash:

Και ξεπερνώντας την state του Asuka-fangirl, να πω πως τις προάλλες στη σχολή γνώρισα έναν ομογενή απο Γερμανία ο οποίος ασχολείται πολύ με anime! Μάλιστα ανοίγοντας συζήτηση με ρώτησε αν ξέρω το Evangelion και πως θα ήθελε να το δει. Next thing τον φόρτωσα με τα volume 1-2 dvd και θα μου πει σύντομα απόψεις!

Posted Image

#308 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 21:34

και μου 'κανε σχόλιο του στυλ "Μα καλά, τι την βρισκείς μ' αυτό το βλαμένο και την έχεις και σ' αφίσα;" θα ξεχνούσα τους καλούς μου τρόπους και θα τον κλώτσαγα έξω από το δωμάτιο.

Tatsumaki senpua kakku....:hahaha::hahaha::hahaha:

κοιταξτε..απλα καποιοι για να βγουν ή και να νιωσουν καλυτερα απο εσας καθονται κ πετανε μια βλακεια για να προσβαλουν(αφτο ειναι μια περιπτωση μονο)..ακολουθουμε ομως τακτικη Vetus k ουτε γατα ουτε ζημια(μονο μια οδοντοστηχια στο πατωμα μαζι με κατι κοκκινους λεκεδες) ..και να μην εισαστε βιαοι & βαρβαροι..να ειμαστε πολιτισμενοι (οχι στα ροπαλα , ναi στα katana{culture,culture}):nosey:
Posted Image

#309 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 15 October 2007 - 21:39

@secando chiruderuno
A ρε silent hill boomerang που ήθελε αυτός ο τύπος :hahaha: ...Εβανζέλιον?? και μετά κοροϊδεύουμε τους ξένους που έχουν βγάλει 1252 εκδοχές του ονόματος :oo: ενώ δεν μπορούμε να το πούμε οι ίδιοι :wis:

Anyway από αύριο λέω να αρχίσω ένα πείραμα και να δώσω στον διπλανό μου που δεν ξέρει ούτε το dragonball τι είναι (lol) ένα dvd με το Elfen Lied από animeclipse.. για να δούμε..

#310 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 October 2007 - 21:50

Kι εμένα αν κάποιος άσχετος έβλεπε να 'χα αφίσα με την Chii (που δεν έχω ακόμα, αλλά παράδειγμα φέρνω :bleh: ) και μου 'κανε σχόλιο του στυλ "Μα καλά, τι την βρισκείς μ' αυτό το βλαμένο και την έχεις και σ' αφίσα;" θα ξεχνούσα τους καλούς μου τρόπους και θα τον κλώτσαγα έξω από το δωμάτιο. :dwarf:

ROFL! Αυτό θα ήθελα να το δω :hahaha:

Πάντως πέρα από την πλάκα, ναι σίγουρα είναι μια ασχολία που μας αρέσει, αλλά κακά τα ψέματα, το να σε ταμπελιάζουν ως μλκ επειδή βλέπεις anime κάθε άλλο παρά ωραίο είναι. Και βασικά δεν χρειάζεται να καίγεσαι όλη μέρα με anime για να στο πουν αυτό...

Δηλαδή ο άλλος που μπαίνει στο λεωφορείο με την παρέα του, φωνάζει σαν ζώο, και καταστρέφει ότι βρει μπροστά του είναι πιο ώριμος;:erk: Αλλά βλέπεις αυτό είναι ένα "κοινώς αποδεκτό hobby" οπότε εκύ όλα νομιμοποιούνται και θεωρούνται φυσιολογικά.:deadga6:
phmava.php

#311 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 15 October 2007 - 21:53

@ SSJGojeta

Εντάξει και εγώ έχω φάει κάψιμο και σίγουρα θα ξανασυμβεί στο μέλλον.

Εγώ σου λέω το πως μπορεί να το βλέπει κάποιος που κάθετε και βλέπει anime όλη μέρα

Ναί να βλέπει όμως και να καταλαβαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά με την περιπτωσή του....και δεν το λέω επειδή είναι anime το αντικείμενο μας. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για κάποιον που φτιάχνει 5 ώρες μπράτσα στον καθρέφτη.

#312 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 15 October 2007 - 21:58

@secando chiruderuno
A ρε silent hill boomerang που ήθελε αυτός ο τύπος :hahaha: ...Εβανζέλιον?? και μετά κοροϊδεύουμε τους ξένους που έχουν βγάλει 1252 εκδοχές του ονόματος :oo: ενώ δεν μπορούμε να το πούμε οι ίδιοι :wis:

Απορώ και εγώ πως συγκρατήθηκα και δεν τον κάρφωσα σαν χταπόδι με το progressive knife! :deadga6:

Anyway από αύριο λέω να αρχίσω ένα πείραμα και να δώσω στον διπλανό μου που δεν ξέρει ούτε το dragonball τι είναι (lol) ένα dvd με το Elfen Lied από animeclipse.. για να δούμε..

Ώπα, θα τον αρχίσεις με τα hardcore βλέπω!

Posted Image

#313 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 22:02

δεν ειμαστε ολοι εκσυπνοι η ολοι χαζοι...ο καθενας σκεφτεται κ αντιδρα διαφορετικα....αν καπιος δει οτι κατι δεν παει καλα ας το διορθωσει.αν ομως περναει ευχαριστα γιατι να κατσει να ακουσει τον αλλον...δλδ ο αλλος ειναι πιο εκσυπνος η κσερει καλυτερα,,,,κ εδω ειναι που συγκρουοντε οι παροιμιες
¨"παν μετρον αριστον" & "η αγνοια ειναι χαρα"(βασικα κι αλλες συνγρουοντε ειναι αλλη συζητηση αυτη αρα κ off -topic k γιαυτο το σταματαω εδω)
Posted Image

#314 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 15 October 2007 - 22:42

@ SSJGojeta

Εντάξει και εγώ έχω φάει κάψιμο και σίγουρα θα ξανασυμβεί στο μέλλον.

Ναί να βλέπει όμως και να καταλαβαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά με την περιπτωσή του....και δεν το λέω επειδή είναι anime το αντικείμενο μας. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για κάποιον που φτιάχνει 5 ώρες μπράτσα στον καθρέφτη.

Ναι συμφωνώ, καταντάει αρρώστια στο τέλος :terror2:
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#315 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 15 October 2007 - 23:06

Απλά, επειδή ο περισσότερος κόσμος, ούτε καν γνωρίζει τι είναι, τα κρίνει χωρίς να ξέρει.. Εξού και ο χαρακτηρισμός που δίνουν πολλοί στα άνιμε ως "παιδικά".. :erk::erk:
Τελείως εκνευριστικό..

Πραγματικά, αυτό που μόλις δουν κινούμενο σχέδιο λένε "α, παιδικό είναι" πολύ μου τη δίνει. Ας κάτσουν να δουν κανα Claymore και σου λέω εγώ μετά τι εστί παιδικό:hahaha:!!!

Και, ναι, είναι πολύ πολύ σπαστικό να τα λένε κινέζικα...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel