Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2007 - 12:35
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 12:02

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 12:35

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2007 - 19:47

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 02:30
pershs, αυτά είναι....ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΚΑΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
χαχαχα πάντως εγώ μαζί σου είμαι

Όπως και να έχει, καλύτερα να τους αγνοούμε γιατί εν τέλει αν πάμε να τους εξηγήσουμε νευριάζουμε παραπάνω γιατί οι περισσότεροι δεν ξεκολάνε από τις ιδέες τους...

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 10:43
Aυτό μου θυμίζει το εξής σκηνικό που μου 'χε συμβεί σ' ένα γνωστό happening (που δεν θυμάμαι τ' όνομά του, τρομάρα μου) που είχε γίνει πέρσυ με videogames, comics/manga, τεχνολογία κ.ο.κ. :απο την αλλη, οταν εχεις το επιχειρημα να κρεμεται απο τα χειλια σου, και εισαι ετοιμος να τους εξηγησεις, οτι ανιμε υπαρχουν πολλα, η θεματολογια ποικιλει, και στο κατω κατω, μια ολοκληρη χωρα τα παρακολουθει,ανεξαρτητου ηλικιας, και εχει παει μπροστα..εκεινη την ωρα λοιπον, ειτε σου γυρνανε την πλατη και σε αφηνουν ,μ@λ@κ@, ειτε σου αλλαζουν θεμα, με ενα νευμα και μια χειρονομια συγκαταθεσης "ναι, ναι καλα, οτι πεις..λοιπον ακουσατε τι εγινε...."...εμενα αυτο με εξοργιζει...
Ήταν ένας τζιτζιφιόγκος (θα καταλάβετε πιο κάτω γιατί τον χαρακτηρίζω έτσι) που στάθηκε για λίγο στο περίπτερο του Solaris στο τμήμα με τα manga, ξεφύλισσε αστραπιαία ένα τυχαίο manga που βρήκε μπροστά του και πετάει το εξής "Α, ωστέ αυτά είναι τα περιβόητα manga; Δεν είναι και τίποτε σπουδαία, τελικά". Εκείνη την στιγμή πετάνε σπίθες τα μάτια μου (μεταφορικά, ντε!) κι όταν γυρνάω να του πω ότι δεν είναι έτσι επιπόλαια όπως τα λέει την είχε κάνει. Γκρρρρρρρρρρ!
Επίσης (άσχετο με το παραπάνω quote, αλλά πάλι είχε να κάνει με το εξής happening και πάλι έχει να κάνει με το θέμα του thread), με είχε στιγματίσει το γεγονός που δυο άλλοι δυο τυπάδες όταν με είδαν που φορούσα μια anime μπλούζαν μου λένε "Για το happening αυτό φόρεσες την μπλούζα;" (ήμουν στο περίπτερο του Solaris όταν μου το είπαν αυτό). Εγώ τους είπα από ευγένια "Μπορείς να το πεις κι έτσι" άσχετα που ήθελα να τους πω με ειρωνικό ύφος "Δηλαδή, θες να μου πεις ότι όλον τον υπόλοιπο χρόνο ντρέπομαι να την φορέσω;". Αλλά δεν το είπα γιατί μπορεί τα παιδιά αυτά να ρωτούσαν από καλή θέληση (αλλά μπορεί και όχι, αλλά δεν είσαι ποτέ σίγουρος). Δηλαδή, όταν φοράς μπλούζα του Παναθηναϊκού σημαίνει ότι παίζει αγώνας της Πανάθα την ημέρα εκείνη; Ε, μα πια! Mην ακούω ηλίθιες ερωτήσεις!
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 11:41
-- Τι είναι αυτό το "Νέονε Γκένεσις Εβανζέλιον? Και ποιά είναι αυτή η πατσαβούρα με την κόκκινη στολή?
Αφού σκάτωσε τον τίτλο του ιερού αυτού anime, είχε και το θράσος να πει σαβούρα την αγαπημένη μου χαρακτήρα!! Εκείνη την στιγμή έτυχε να βρω και το game και πράγματι απορώ πως δεν του το πέταξα μπούμερανγκ! Και απλά απάντησα:
-- Γούστα μου τραβάς κανά ζόρι? Και τέλειωσε εκεί.
Στη φαντασία μου φυσικά τον είχα αποκεφαλίσει! Α ρε Johann που χρειάζεται σε μερικούς!!
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 11:43
Aυτό μου θυμίζει το εξής σκηνικό που μου 'χε συμβεί σ' ένα γνωστό happening (που δεν θυμάμαι τ' όνομά του, τρομάρα μου) που είχε γίνει πέρσυ με videogames, comics/manga, τεχνολογία κ.ο.κ. :
Επίσης (άσχετο με το παραπάνω quote, αλλά πάλι είχε να κάνει με το εξής happening και πάλι έχει να κάνει με το θέμα του thread), με είχε στιγματίσει το γεγονός που δυο άλλοι δυο τυπάδες όταν με είδαν που φορούσα μια anime μπλούζαν μου λένε "Για το happening αυτό φόρεσες την μπλούζα;" (ήμουν στο περίπτερο του Solaris όταν μου το είπαν αυτό). Εγώ τους είπα από ευγένια "Μπορείς να το πεις κι έτσι" άσχετα που ήθελα να τους πω με ειρωνικό ύφος "Δηλαδή, θες να μου πεις ότι όλον τον υπόλοιπο χρόνο ντρέπομαι να την φορέσω;". Αλλά δεν το είπα γιατί μπορεί τα παιδιά αυτά να ρωτούσαν από καλή θέληση (αλλά μπορεί και όχι, αλλά δεν είσαι ποτέ σίγουρος). Δηλαδή, όταν φοράς μπλούζα του Παναθηναϊκού σημαίνει ότι παίζει αγώνας της Πανάθα την ημέρα εκείνη; Ε, μα πια! Mην ακούω ηλίθιες ερωτήσεις!
To happening λεγόταν Gamics το είχε διοργανώσει ο ΟΤΕ.
Όσο για την ερώτηση που σου έκαναν η απάντηση που έδωσες ήταν η καλήτερη.Δεν χρειάζετε να γίνεσαι εριστικός στους ήδη εριστικούς.
και εκτος απο μερικες βιαιες μεθοδους, δεν εχω βρει αλλο τροπο να τους καθισω να παρακολουθησουν κατι που επουδενι ειναι παιδικο, για να τους αποδειξω οτι τα ανιμε εχουν ενιοτε ηλικιακο target group..τεσπα..
όταν λες βίαιες τι εννοείς?Τους πλάκωσες στο ξύλο ή με το ζόρι να δουν αυτό που έβλεπες?
Το έχω ξανα πει και συμφωνώ με τον Gogeta δεν χρειάζετε να δίνεις σημασία τι λέει ο κάθε ξεκάρφωτος σε εσένα αλλά τι γνώμη έχει ο στενός κύκλος σου(φίλοι και οικογένεια).Και στο κάτω κάτω της γραφής έτσι και σου ξανα πουν τίποτα να τους πεις ότι εφόσον δεν τους ενοχλείς να μην στα πρήζουν.
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 12:28
Εμενα δεν με ενοχλει το γεγονος να εχουν δει κατι, και απο γουστο να το απορριπτουν, γιατι εκει μπορεις να πεις, οτι "ειδα και δεν μου αρεσε"...αλλα απο τη στιγμη που σου εχει καρφωθει ενα προτυπο στο μυαλο, "τα καρτουν ειναι παιδικα" και αρνεισαι να δεις κατι, εκει ειναι που βιδωνομαι...οι βιαιες μεθοδοι που εχω σκεφτει...δεν εχω προχωρησει στην υλοποιηση τους, ειναι να τους απιθωσω σε μια καρεκλα/καναπε, και να δουν μαζι μου κατι που δεν μπορει να θεωρηθει παιδικο, ωστε να συνταραξω αυτο το προτυπο απο το μυαλο τους..οχι για να αρχισουν να βλεπουν ανιμε...απλα για να μη μου λενε οτι βλεπω κατι παιδικο, και οτι δεν θα μεγαλωσω ποτε μπλα μπλα μπλα...απο τη στιγμη που αποδεχονται την επιλογη μου, και δεν με πρηζουν, δεν εχω προβλημα..αλλα οχι να με αφηνουν στην ησυχια μου, και πισω απο την πλατη μου να σερνουν τα εξ'αμαξης...το ιδιο περναω απο την οικογενεια και εγω, και ο ξαδερφος μου ο Seraphimon_T.K....και μεχρι προτεινος, ημουν στους μη ανιμε λαβερς..και ακουγα τι ελεγαν για εκεινον..οποτε κοβω και το κεφαλι μου, οτι τωρα λενε τα ιδια και για μενα..
όταν λες βίαιες τι εννοείς?Τους πλάκωσες στο ξύλο ή με το ζόρι να δουν αυτό που έβλεπες?
Το έχω ξανα πει και συμφωνώ με τον Gogeta δεν χρειάζετε να δίνεις σημασία τι λέει ο κάθε ξεκάρφωτος σε εσένα αλλά τι γνώμη έχει ο στενός κύκλος σου(φίλοι και οικογένεια).Και στο κάτω κάτω της γραφής έτσι και σου ξανα πουν τίποτα να τους πεις ότι εφόσον δεν τους ενοχλείς να μην στα πρήζουν.

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 12:58
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 13:13
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 13:18
Ακριβώς. Είναι δική σου αγαπημένη ασχολία και εσύ ξέρεις πως σου αρέσει και σε κάνει να περνάς καλά. Αν τώρα οι άλλοι κρίνουν την ασχολία αυτή και τη βρουν βαρετή ή χαζή ή οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι προβλημά τους.Και γιατί κάθεσαι να τους ακούς και να σκας; Περνάς εσύ καλά με το hobby σου; Αν εσύ περνάς καλά άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν, δεν καταλαβαίνω γιατί να στεναχωριέται κάποιος επειδή απλά έχει ένα hobby. Μπορεί να είναι παράξενο για τους περισσότερους έλληνες, αλλά παρόλα αυτά είναι ένα hobby, μια ασχολία που διαλέξαμε εμείς οι ίδιοι για να περνάμε καλά. Από εκεί και πέρα ότι και να σου λένε απλά αγνόησέ τους. Εσύ να περνάς καλά, εσύ να διασκεδάζεις και από εκεί και πέρα μην προσπαθείς να βάλεις μυαλό, σε άτομα που έχουν κάποια στερεότυπα...
Προσωπικά δεν με αγγίζει τι λένε οι άλλοι μέσα μου, δεν ορίζει. Ναι θα τα πάρω στο κρανίο όταν κρίνουν χωρίς να ξέρουν αλλά μια απλή σκέψη:
"Στην τελική αυτοί χάνουν" και δεν ασχολούμαι παραπάνω.
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 13:32

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 13:36
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2007 - 14:12