Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Posted 06 October 2007 - 12:52
Posted 07 October 2007 - 00:30

Posted 07 October 2007 - 09:10
Posted 07 October 2007 - 14:20
Χε χε!Πάντως εμένα μου τα λένε καραγκιοζάκια.έτσι με λένε μερικές φορές που βλέπω anime
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Posted 07 October 2007 - 20:00
Νομίζω κάπου το έχω ξαναπεί αυτό αλλά τα anime σου περνάνε ότι μήνυμα θές εσύ να σου περάσουν, γιατί το κατανοείς διαφορετικά απο τους άλλους.
Συγνώμη αλλά με την ίδια λογική ο Μπόμπ Σφουγγαράκης σύμφωνα με εμένα περνάει μηνύματα υπέρ του αλτρουισμού καθώς επίσης και νιχιλιστικές απόψεις, επειδή έτσι θέλω. Μπορούμε να ανακαλύψουμε μήνυμα στο οτιδήποτε, δεν σημαίνει πως ισχύουν κιόλας. Κάθε anime/ταινία/βιβλίο/οτιδήποτε θέλει να περάσει συγκεκριμένα μηνύματα ή και μερικές φορές να μην περάσει κανένα μήνυμα. Είναι όμως συγκεκριμένα, δεν φτιάχνει ο καθένας το δικό του.
Posted 07 October 2007 - 20:58

wiiiiiii

Posted 07 October 2007 - 21:37
Χε χε!Πάντως εμένα μου τα λένε καραγκιοζάκια.
omg.... η διάλεκτος της γιαγιάς μου.....

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Posted 07 October 2007 - 22:03

Posted 07 October 2007 - 23:59
"Για Naruto μιλάτε;” Nyahahahahaha!Σήμερα στο σχέδιο είδα στην τσάντα του διπλανού μου ζωγραφισμένη μια γνωστή φιγούρα και από κάτω την φράση "Tonight there will be justice" η κάτι παρόμοιο
και ρωτάω "Ο Kira είναι αυτός;!" και μου λέει "Ναι! βλέπεις anime;" και πιάσαμε την συζήτηση
και σε κάποια στιγμή μιλούσαμε για Shippuuden και πετάγεται και ο δεξιός μου (άσχετος με τον προηγούμενο) "Για Naruto μιλάτε;"
wiiiiiii

Μου θύμισες το εξής σκηνικό από τον στρατό:
Όταν ήμουν στο Μεγάλο Πεύκο (το πως στο διάολο με στείλανε εκεί χωρίς να το 'χω δηλώσει ακόμα το καταριέμαι

Aυτός: Ελπίζω να το εξασκούσες και μετά την σχολή, ε;
Εγώ: Φυσικά! Κυρίως φτιάχνωντας wallpapers.
Αυτός: Τι είδος wallpapers;
Εγώ: Eεεεμ...από anime κυρίως...
Αυτός: Έλα, ρε!Bλέπεις anime;
Εγώ: Ναι. Μην μου πεις ότι βλέπεις κι εσύ!
Αυτός: Μα ναι!
Aπό τότε γίναμε κολλητάρια (δυστυχώς μετά από τον στρατό χαθήκαμε, αλλά δεν βαριέσαι). Μάλιστα, στα επισκεπτήρια ερχόταν κι η κοπέλα του που ήταν λάτρης της ιαπωνικής κουλτούρας κι ήξερε πολύ καλά ιαπωνικά. Τον ζήλευα τον άτιμο γιατί η κοπέλα του όχι μόνο ήταν κούκλα και πολύ γλυκιά αλλά ήταν λες και βγήκε από anime (είχε ένα πολύ ωραίο urban ντύσιμο). Και τα 'χαν εδώ και χρόνια! Χμμμμμ...μάλλον αυτήν ήταν που τον έμπασε στα anime (μιας κι από anime ο τύπος είχε δει πολύ τίτλους όπως Naruto και Hunter X Hunter αλλά δεν έχει σημασία μιας και παραδόξως σπάνια μιλάγαμε για anime). Αλλά αφού είχε στο mp3 player του και OST από Samurai Chaploo τον παραδέχτηκα.
Posted 08 October 2007 - 15:31
Aπό τότε γίναμε κολλητάρια (δυστυχώς μετά από τον στρατό χαθήκαμε, αλλά δεν βαριέσαι). Μάλιστα, στα επισκεπτήρια ερχόταν κι η κοπέλα του που ήταν λάτρης της ιαπωνικής κουλτούρας κι ήξερε πολύ καλά ιαπωνικά. Τον ζήλευα τον άτιμο γιατί η κοπέλα του όχι μόνο ήταν κούκλα και πολύ γλυκιά αλλά ήταν λες και βγήκε από anime (είχε ένα πολύ ωραίο urban ντύσιμο). Και τα 'χαν εδώ και χρόνια! Χμμμμμ...μάλλον αυτήν ήταν που τον έμπασε στα anime (μιας κι από anime ο τύπος είχε δει πολύ τίτλους όπως Naruto και Hunter X Hunter αλλά δεν έχει σημασία μιας και παραδόξως σπάνια μιλάγαμε για anime). Αλλά αφού είχε στο mp3 player του και OST από Samurai Chaploo τον παραδέχτηκα.
Αλήθεια υπάρχουν τέτοιες κοπέλες

Posted 09 October 2007 - 22:27
Posted 10 October 2007 - 11:24
Oι πιο πολλοι φιλοι μου μαλλον ειναι αδιαφοροι, και εγω ετσι ημουν μεχρι που ειδα καποια ανιμε και μανγκα κατα τυχη..μου αρεσαν και κολησα!
καλη μεθοδος!
αλλα τι σε νοιαζει τι λενε?
αφου σου αρεσουν εσενα....
Εαν τα κοροιδευαν ενω γνωριζαν περι τινος προκειται θα το σεβομουν, επειδη πολυ απλα ο καθενας εχει το δικο του προσωπικο γουστο... Ομως το να κοροιδευεις κατι το οποιο δεν γνωριζεις και δεν ειχες ποτε καμια επαφη μαζι του, το θεωρω ηλιθειο και προτιμω τα ατομα που επιλεγω να ειναι διπλα μου περα απο το να ειναι ανοιχτομυαλα, να μην εχουν τετοιου ειδους συμπεριφορες.

when in doubt..... set something on fire
Posted 10 October 2007 - 17:24
Δυστυχώς όχι.σαν nico robin ένα πράγμα??

Posted 11 October 2007 - 09:26
Δυστυχώς όχι.
(Btw, Nico Robin ftw!
)
Σε αυτό το συμπέρασμα έχω φτάσει και εγώ.Αλλά Nico Robin καλυτερο παράδειγμα δεν μπορούσατε να βρείτε?
Posted 11 October 2007 - 11:47