Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#151 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 September 2007 - 17:44

Όταν τα λένε Κινέζικα βγάζω καπνούς.Νευριάζω πολύ:erk:

Posted Image

#152 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 September 2007 - 17:52

Αυτό το λέει η αδερφή μου συνέχεια,'τι βλέπεις πάλι,αυτά τα κινέζικα?':hahaha:Πάρτο χαλαρά,δεν πρόκειται οι περρισσότεροι να αλλάξουν.
Posted Image

#153 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 12 September 2007 - 18:20

Όταν τα λένε Κινέζικα βγάζω καπνούς...

αλλα οταν αρχιζουν με το "τσιν τσαν τσον" ειναι να τους φορεσεις το λαπτοπ κολαρο!

#154 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 September 2007 - 18:29

Ε, δεν σου είπανε ότι είναι και απομιμίσεις. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#155 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 September 2007 - 18:52

αλλα οταν αρχιζουν με το "τσιν τσαν τσον" ειναι να τους φορεσεις το λαπτοπ κολαρο!

honto da :erk:
>_> ποσο μυαλο θελει δλδ για να καταλαβει κανεις οτι ειναι 2 διαφορετικα πραγματα..and the hell their writing system looks alike,ΒUT the 2 languages sound so damn different..

#156 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 12 September 2007 - 20:19

Αν κάποιος περιγράψει τα ιαπωνικά ως «τσιν τσαν τσον» μπροστά μου, πρέπει να φροντίσει να υπάρχουν μάρτυρες. Γιατί αλλιώς, δε θα διστάσω. Καθόλου. :roar:

#157 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 September 2007 - 20:34

Και σε μένα το κάνουν αυτό μερικές φορές και τότε κι αν θυμώνω.Τους λέω δεν ακούγονται έτσι καμία σχέση αλλά ότι και να τους πεις τα λόγια σου χάνεις.

Posted Image

#158 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 12 September 2007 - 20:38

Το πιο σπαστικό είναι όταν σου κάνουν ανάκριση:18 χρονών,πρέπει να μεγαλώσεις,να ωριμάσεις,δεν γίνετε να σπαταλάς τα λεφτά σου,έχεις ευθήνες τώρα.

Δλδ ρε φίλε,δε κατάλαβα,λογαριασμό θα σου δώσω για τα οικονομικά μου???Με ποιο δικαίωμα επεμβαίνεις στο τι μου αρέσει?Κομπλεξικοί....
Posted Image

#159 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 12 September 2007 - 20:44

Αυτό το λέει η αδερφή μου συνέχεια,'τι βλέπεις πάλι,αυτά τα κινέζικα?':hahaha:Πάρτο χαλαρά,δεν πρόκειται οι περρισσότεροι να αλλάξουν.

Δεν εχω τπτ αλλο να πω.... Αρχιζω και εγω την αγορευση, αρχιζουν και οι αλλοι "Καλα μωρε σου δειξαμε τη χώρα!" και ενταξει αποφασιζω να μην ξανανοιξω συζητηση...

Αλλά και να μη με προκαλούνε! Νοικιαζω το Paprika απο το video club, με ρωτάνε τι πήρα, απαντάω "αστο δεν θα το ξέρεις", είναι αναγκη να συνεχισουν τη συζητηση?!

Αααα, και συγνώμη το να δώσεις 100ευρώ για ένα τζιν ειναι ενταξει, για να τα δώσεις για μανγκα είναι περίεργο?!

#160 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 12 September 2007 - 21:18

Γενικά στην Ελλάδα και σε κάποιες άλλες χώρες "άλλων κόσμων" υπάρχει αυτό το "δακτυλοδεικτούμενο" αν κάποιος τολμά να κάνει κάτι που η μάζα δεν καταλαβαίνει.
Προσωπικά έχω ακούσει και στο λεωφορείο διάφορα από γέρους που με είδαν να διαβάζω ένα κόμικ, οι οποίοι σχολίαζαν διάφορα για μένα σαν να μην ήμουν παρών, και από φίλους που δεν έχαναν την ευκαιρία παλαιότερα να με "πειράξουν" για τα αλλόκοτα γούστα στην ψυχαγωγία μου.

Όσον αφορά τους γέρους στο λεωφορείο έβαλα το κόμικ στο σακίδιό μου και έβγαλα ένα Shonen Jump στα Ιαπωνικά, κάνοντας πως το διαβάζω. Ομολογουμένως τους κόπηκε η λαλιά και με κοίταγαν να δουν αν έχω σχιστά μάτια! :P
Το καταδιασκέδασα!

Όσο για τους "φίλους", για μένα τώρα στα γεράματα "φίλος" είναι αυτός που δέχεται το δικαίωμά μου να κάνω ελεύθερα τις επιλογές μου σε οτιδήποτε, όπως το δέχομαι και γω για κείνον. Αν δεν το δέχεται, απλά δεν τον θεωρώ φίλο αλλά απλή "γνωριμία" και δεν πρόκειται ποτέ να μοιραστώ μαζί του τίποτα!

#161 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 12 September 2007 - 21:25

Ο Dain μόλις έραψε το πιο σοφό πόστ εδώ μέσα.:bath:
Posted Image

#162 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 12 September 2007 - 21:36

Απλώς δε δέχομαι την "πολωμένη" θέση που έχουν μερικοί όταν ακούνε πως ο άλλος ασχολείται με κόμικς/anime/sci-fi. Παίρνουν τη (θείω δικαιώματι?) θέση "εμείς κριτές, εσύ κρινόμενος", "εμείς δικαστές, εσύ κατηγορούμενος".
Ε, δεν είμαι ούτε κρινόμενος, ούτε κατηγορούμενος για τίποτα και γι'αυτό δε νιώθω την παραμικρή ενοχή ή ανάγκη να υπερασπιστώ ό,τι με ενδιαφέρει.
Αν έχουν κάποιοι αληθινή περιέργεια και ανοιχτό μυαλό και ενδιαφέρον να μάθουν τι είναι όλα αυτά τα περίεργα με τα οποία ασχολούμαι, θα τους μιλήσω και θα τους λύσω τις απορίες με μεγάλη ευχαρίστηση.
Αλλά το "δίπολο" που περιέγραψα πιο πάνω, απλά δεν το δέχομαι εξ αρχής, κυρίως γιατί πολύ εύκολα μπορώ και γω και οποιοσδήποτε να γίνει "κριτής" και να υποχρεώσει τον άλλον να μπει σε μια θέση "άμυνας" και σε ένα "guilt trip". Και σε πολύ πιο χοντρά ζητήματα από τα γούστα στην ψυχαγωγία!
Εφόσον δεν το κάνω, δε δέχομαι και να μου το κάνουν. Απλά πράγματα.

#163 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 12 September 2007 - 21:47

Συμφωνώ μαζί σου.Εμένα δυστηχώς δεν μου έχουν τύχει πολλά-και ιδιαίτερα κουφά- τέτοια περιστατικά.Λέω δυστηχώς γιατί θα έπεφτε τρελό δούλεμα:hahaha:

Πάντως,έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν κάποιο μάνγκα λογοκρινόταν,λόγο του περιεχομένου του?Έχει συμβεί κάτι τέτοιο,με ένα κόμιξ ενός βέλγου σχετικά με το Χριστό.Το σκεφτόμουνα τις προάλες και δεν μου φένεται απίθανο....ενοώ,δεν φημηζόμαστε για την ανεκτικότητα σε διαφορετικά πράγματα.

Μην ρωτάτε πως μου ήρθε,έμπνυση της στιγμής:gn2:
Posted Image

#164 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 September 2007 - 21:51

Πάντως,έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν κάποιο μάνγκα λογοκρινόταν,λόγο του περιεχομένου του?Έχει συμβεί κάτι τέτοιο,με ένα κόμιξ ενός βέλγου σχετικά με το Χριστό.Το σκεφτόμουνα τις προάλες και δεν μου φένεται απίθανο....ενοώ,δεν φημηζόμαστε για την ανεκτικότητα σε διαφορετικά πράγματα.

Gerhard Haderer λέγεται και είναι αυστριακός. :nosey:

Το συγκεκριμένο κόμικ ήταν να απαγορευτεί στην Ελλάδα κατόπιν εντολής Χριστόδουλου, και ο Haderer ήταν να δικαστεί(!!!!!!!!!!!!!), αλλά ευτυχώς for my mental sanity, οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν πίσω. Το κόμικ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οξύ.

Εάν δεν παίρνανε πίσω την απόφαση, θα είχα γίνει τρομοκράτης. Seriously.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#165 elaiza

elaiza

anime lover :D

• Members
  • 15 posts

Posted 12 September 2007 - 22:17

^^ Omg.. :oo::oo:
Αλλά τι περιμένεις... Όταν σε ένα κράτος η εκκλησία μπλέκεται τόσο πολύ με την κυβέρνηση/πολιτική...

Απλώς δε δέχομαι την "πολωμένη" θέση που έχουν μερικοί όταν ακούνε πως ο άλλος ασχολείται με κόμικς/anime/sci-fi. Παίρνουν τη (θείω δικαιώματι?) θέση "εμείς κριτές, εσύ κρινόμενος", "εμείς δικαστές, εσύ κατηγορούμενος".
Ε, δεν είμαι ούτε κρινόμενος, ούτε κατηγορούμενος για τίποτα και γι'αυτό δε νιώθω την παραμικρή ενοχή ή ανάγκη να υπερασπιστώ ό,τι με ενδιαφέρει.
Αν έχουν κάποιοι αληθινή περιέργεια και ανοιχτό μυαλό και ενδιαφέρον να μάθουν τι είναι όλα αυτά τα περίεργα με τα οποία ασχολούμαι, θα τους μιλήσω και θα τους λύσω τις απορίες με μεγάλη ευχαρίστηση.
Αλλά το "δίπολο" που περιέγραψα πιο πάνω, απλά δεν το δέχομαι εξ αρχής, κυρίως γιατί πολύ εύκολα μπορώ και γω και οποιοσδήποτε να γίνει "κριτής" και να υποχρεώσει τον άλλον να μπει σε μια θέση "άμυνας" και σε ένα "guilt trip". Και σε πολύ πιο χοντρά ζητήματα από τα γούστα στην ψυχαγωγία!
Εφόσον δεν το κάνω, δε δέχομαι και να μου το κάνουν. Απλά πράγματα.

+1

Είναι πολύ άσχημο να κρίνουν τα ενδιαφέροντά σου.. :hahaha::hahaha:
Και συγκεκριμένα όσον αφορά τα comics/anime κλπ, πολλές φορές μπορείς να πάρεις πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά σε σχέση με τα τελείως ρηχά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, ή τις κλασσικού τύπου αμερικάνικες ταινίες.. Απλά, επειδή ο περισσότερος κόσμος, ούτε καν γνωρίζει τι είναι, τα κρίνει χωρίς να ξέρει.. Εξού και ο χαρακτηρισμός που δίνουν πολλοί στα άνιμε ως "παιδικά".. :erk::erk:
Τελείως εκνευριστικό..

Posted Image

There is no justice without sin...