Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος (ελληνική animated σειρά στο MEGA)

• Please log in to reply
296 replies to this topic

#76 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 20 September 2010 - 04:29

πάντως δεν ειναι η πρωτη σειρα για ενηλικες που συμμετεχουν και Ελληνες δημιουργοι. Μονο που προβληθηκαν στο εξωτερικό και γνωρισαν επιτυχια παντου.

Προφανώς, και όχι μόνο. Έχω πάει σε 2-3 animation festivals και έχω δει έργα ελλήνων δημιουργών (μην μου ζητήσετε ονόματα) τα οποία ήταν πολύ ωραία. Επίσης, κρίνοντας από τα ελληνικά κόμιξ, υπάρχει μπόλικο χιούμορ και καλή σάτυρα στους Έλληνες δημιουργούς. Όλα αυτά όμως τα βλέπεις αν ασχολείσαι, η τηλεόραση είναι αλλιώς. Θα το δει ο κάθε άκυρος (λογικά), σε μερικούς θα αρέσει, άλλους όχι, αλλά γενικά ο στόχος: να δει κι η Ελλάδα λίγο animation, θα επιτευχθεί, ανεξάρτητα της ποιήτητας της σειράς.

Για τις αναφορές μόνο λίγο ανησυχώ που είναι πιο συγκεκριμένες (σε εμάς τους καμένους όπως ανέφερε κι ο Kenny [ο οποίος πέθανε στο προηγούμενο post]) και όχι μόνο δεν θα τις καταλάβουν πολλοί αλλά ίσως να τους ξενερώσουν κι όλας. Ξέρω πολλά άτομα που δεν έχουν δει Matrix, Star Wars κ.α. και από προσωπική εμπειρία, όταν δεν καταλαβαίνουν (ή καταλαβαίνουν ότι αναφέρεται σε μια ταινία που τους είναι αδιάφορη) νιώθουν ότι η σειρά δεν απευθύνεται σε αυτούς. Και λογικό είναι, θα πει ο άλλος: -Και τι είναι το Star Wars, και γιατί εγώ θα πρέπει να το έχω δει, και εντέλει γιατί να με ενδιαφέρει μια σειρά, που είναι και cartoon, που αναφέρεται σε τέτοιες "μπαρούφες".

(σαν να ακούω τους συγγενείς μου...):sigh2:.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#77 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 September 2010 - 12:46

Πολύ μιζέρια βλέπω αλλά και πάλι δεν εκπλήσσομαι γιατί είμαστε ο πλέον μίζερος λαός στον κόσμο...Για όλα θα γκρινιάξουμε...:sigh2:

Καταρχάς ρε παιδιά έλεος με την κατάχρηση του όρου hype...Hype υφίσταται όταν δεν ξέρεις τίποτα για κάποια παραγωγή και αρχίζει το fandom και ενθουσιάζεται μόνο από τους συντελεστές και από κουτσομπολιά που περιφέρονται στα περιοδικά και το ιντερνετ με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τεράστιος ντόρος ήδη από το preproduction.

Εδω έχουμε ήδη κάποια δείγματα δουλειάς και αυτά σχολιάζουμε. Ε μην φτάσουμε να μην τολμάμε να λέμε μια θετική άποψη γιατί θα δημιουργηθεί και καλά hype! Λογικό είναι όταν βλέπεις ότι στην ελληνική τηλεόραση που μας έχει πεθάνει στη μπούρδα διεθνούς προέλευσης και μάλιστα φέτος από όλες τις χρονιές που τα κανάλια επενδύουν κυρίως σε ριάλιτυ και ψυχαγωγικές εκπομπές (ψυχαγωγία my ass) να γίνεται μια προσπάθεια που μοιάζει να απευθύνεται σε άτομα με IQ πάνω από 80 να το κρίνεις θετικά...

Άρα κρίνω θετικά μια προσπάθεια =/= hype

Από κει και πέρα εννοείται ότι πέρα από την αρχική χαρά όλοι περιμένουμε να το δούμε πρώτα πριν αποφανθούμε :P

Είναι επίσης λογικό ότι υπάρχει ένας φόβος για το πώς θα το προσλάβει το ελληνικό κοινό που είναι απαίδευτο σε τέτοιου είδους σειρές αλλά από την άλλη μην ξεχνάμε ότι η σειρά απευθύνεται κυρίως σε νεανικά κοινά που όπως και να το κάνουμε μαι εξοικίωση με το animation την έχουν...Σίγουρα θα το κράξουν κάποιοι αλλά δεν γίνεται σε όλους να αρέσουν τα πάντα...

Μακάρι λοιπόν να πάει καλά για να δούμε και άλλες τέτοιες προσπάθειες στο μέλλον :P

xbJ3b2w.jpeg

#78 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 20 September 2010 - 13:03

ασχετα απο ολα αυτα που λετε (με καποια συμφωνω και γω)εγω θα χαρω αν εστω και ενα ατομο που θα δει τι σειρα αυτη θα καθησει να ψαχτει λιγο παραπανω για αλλες τετοιου ειδους σειρες οπως το south park και να συνειδητοποιησει οτι το internet δεν ειναι ειναι να καλλιεργεις ολη μερα ντοματες και αγγουρια στο facebook.

#79 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 September 2010 - 13:12

και να συνειδητοποιησει οτι το internet δεν ειναι ειναι να καλλιεργεις ολη μερα ντοματες και αγγουρια στο facebook.

Respect :hahaha::hahaha::hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#80 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 20 September 2010 - 13:42

Για τις αναφορές μόνο λίγο ανησυχώ που είναι πιο συγκεκριμένες (σε εμάς τους καμένους όπως ανέφερε κι ο Kenny [ο οποίος πέθανε στο προηγούμενο post]) και όχι μόνο δεν θα τις καταλάβουν πολλοί αλλά ίσως να τους ξενερώσουν κι όλας.:sigh2:.

You bastards...

stasou%2520mygdala.jpg

#81 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 20 September 2010 - 16:37

Πολύ μιζέρια βλέπω αλλά και πάλι δεν εκπλήσσομαι γιατί είμαστε ο πλέον μίζερος λαός στον κόσμο...Για όλα θα γκρινιάξουμε...:sigh2:

Απαισιόδοξος είναι ένας ενημερωμένος αισιόδοξος!

Γενικά συμφωνώ μαζί σου, δεν είναι ακριβώς μιζέρια όμως. Προφανώς δεν περιμένω να αρέσουν όλα σε όλους, απλά είναι και μια προδιάθεση που έχω (και νομίζω και άλλοι την έχουν) που δημιουργήθηκε από προηγούμενες προσπάθειες να δείξω κάτι στο περίγυρό μου. Δεν είχαν και την καλύτερη ανταπόκριση και γι' αυτό κρατάω και μικρό καλάθι εδώ πέρα.

Πάντως ναι, μπράβο στην προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε για το καλύτερο, προετοιμαζόμαστε όμως για το χειρότερο...

You bastards...

Τώρα που το σκέφτομαι αλλάξαμε page οπότε λογικά θα είναι ξανά μαζί μας:kakaka:.
Spoiler: SouthPark Spoiler

Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#82 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 21 September 2010 - 00:30

This.

Έχω βαρεθεί να το βλέπω αυτό το σκηνικό. Και στο inception τα ίδια και σε άπειρα hype threads εδώ μέσα...
Σταματήστε να καταδικάζετε κάτι πριν καλά καλά βγει, και ακόμα περισσότερο πριν καλά καλά το δείτε και οι ίδιοι για να κρίνετε... u never know...
Γενικά στο θάψιμο "μανούλες" είμαστε...
Αμάν πια... :redcard2:

+1

Το'χετε παραχεσει το θεμα με το θαψιμο. ελεος.

Anyway προχθες πετυχα το trailer στην TV και εμεινα *******. το περιμενω πως και πως αλλα εχω και καποιες επιφυλαξεις...

2bbd14fc.jpg

#83 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 21 September 2010 - 22:18

Ειμαι...
Τι πιγολαμπιδα
Ειμαι Βρικόλακας
χαχαχαχααχαχα (ουτε ο ιδιος δεν το πιστευει)
Posted Image

#84 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 25 September 2010 - 13:21

http://www.youtube.com/watch?v=WMD2N0qpiFg γ@μ@το !!!!!!!!!!!!!! reminds me λιγο dokuro chan
:awww:

#85 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 25 September 2010 - 14:27

http://www.youtube.com/watch?v=WMD2N0qpiFg γ@μ@το !!!!!!!!!!!!!! reminds me λιγο dokuro chan

Blasphemy! :mador2:
Posted Image
Posted Image

#86 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 25 September 2010 - 14:50

http://www.youtube.com/watch?v=WMD2N0qpiFg

Ο Χριστός είναι Ο.Φ.Η !!!!!:hihi2::hihi2::hihi2:

Posted Image

#87 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 September 2010 - 15:29

"Δεν έκω οβολό καρντιά μου"
αχαχαχχαχαχαχα!!!! Άντε να μπει ο Οκτώβρης να αρχίσει!

Posted Image

#88 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 25 September 2010 - 15:42

Και χάλια να 'ναι, για ένα λόγο πρέπει να το δει κανείς:

Posted Image

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#89 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 13 October 2010 - 21:14

τελικα ακουστηκε ποτε θα βγει στην τηλεοραση? (μερα και ωρα)

#90 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 October 2010 - 22:48

5 Νοεμβρίου απ' ό,τι έμαθα...
Μέρα δεν ξέρω αλλά θα προβάλλεται μετά τις 12...

Posted Image