Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ουκ Αν Λάβοις Παρά Του Μη Έχοντος (ελληνική animated σειρά στο MEGA)

• Please log in to reply
296 replies to this topic

#106 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 04 November 2010 - 16:50

South Park for Greeks θα ειναι.

online preview here http://www.megatv.com/oyk/default.asp

σημερα στις 12 το βραδυ θα το εχει
Posted Image

#107 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 November 2010 - 00:46

20 λεπτα random mindfuck με απειρα references...
FUCKING EPIC!

2bbd14fc.jpg

#108 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 05 November 2010 - 00:54

H mlk ειναι οτι εχασα το 2ο μερος μετα τις διαφημησεις :( Αλλα γελασα τρελα μπορω να πω
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#109 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 05 November 2010 - 00:59

Καλά το 1ο ήταν f@ckin EPIC. An episode all dedicated to religion, YEAH. Πολύ πετυχημένες όλες οι σκηνές, αν και μερικές έδωσαν ρέστα κανονικά (
Spoiler:
. Και οι χαρακτήρες άπαιχτοι ειδικά ο χάρος και ο μανιακός Ερμής!
Μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα τόσο καλό but it surprised me. Θα με κάνει να δω τηλεόραση μετά από 2 χρόνια :P
Άσχετο, επεισόδια βγαίνουν κάθε εβδομάδα;;
Posted Image

#110 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 November 2010 - 01:00

Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα τρέηλερ μου είχαν δώσει άσχημη εντύπωση και δεν μπορώ να πω ότι περίμενα και τίποτα καλό , όμως ήταν ανώτερο των προσδοκιών μου.Ήταν μέτριο με μερικές πολύ καλές στιγμές.To voice acting δεν μου πολυάρεσε ,τα αστεία ήταν σε ορισμένα σημεία κακόγουστα (ειδικά εκεί που λέει ο Μένιππος s-u-c-k και η σκηνή με το Σέξπηρ ήταν να κόβεις φλέβες από την ξενέρα) αλλά μερικές επικές σκηνές σώζουν την κατάσταση.
Εγώ τέσσερις συγκράτησα
1)Διάλογος Χριστός-Μένιππος.Χτυπιόμουν στα γέλια.Ειδικά η ατάκα «άσε με ρε πεθαίνω τώρα»
2)Η σκηνή που ο Ιεροεξεταστής παραγγέλνει Ζαντ' Αρκ καλοψημένη.
3)Εκεί που ο Χάρος μιμείται τις αντιδράσεις όσων τον συναντούν
4)Η σκηνή που το κλειδί το έχουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά.Δεν ξέρω γιατί ,αλλά για κάποιον λόγο για μένα έβγαλε πολύ νόημα και πολύ γέλιο.Εάν υπήρχε κάποιος που θα είχε το κλειδί θα ήταν αυτοί.Από τη μια λυπάμαι που τους σατίρισαν και αυτούς μιας και είναι μια από τις λίγες θρησκείες που σέβομαι και συμπαθώ ,από την άλλη όμως η σάτιρα δεν πρέπει να έχει όρια.Πρέπει να κανιβαλίζει τα πάντα και να μην σταματά πουθενά.Οπότε καλά έκαναν.

Γενικά δεν ήταν κάτι το καταπληκτικό ,έχει όμως μερικές κορυφαίες σκηνές.Με λίγη βελτίωση μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα γέλιου. Μακάρι.

#111 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 233 posts

Posted 05 November 2010 - 01:05

Ντάξει, ήταν λίγο αγχωμένο, αλλά πολλές σειρές το έχουν αυτό στο πρώτο επεισόδιο.

Ένα θα πω μόνο: Guest Star, Igano Kabamaru!

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#112 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 05 November 2010 - 01:11

Ντάξει, ήταν λίγο αγχωμένο, αλλά πολλές σειρές το έχουν αυτό στο πρώτο επεισόδιο.

Ένα θα πω μόνο: Guest Star, Igano Kabamaru!

Εκει απλα εγραψε xD
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#113 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 November 2010 - 01:16

Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα,αλλα θα δηξει στην πορεια.
Με ενοχλησε λιγο που σατηριζαν το Χριστο,γιατι ειναι μια ανουσια βλασφημια.
Τελος παντων,τουλαχιστον φαινεται πως σιγουρα φτιαχτηκε απο ψαγμενα ατομα,για να εκαναν αναφορα σε kabamaru.Μονο που δεν τον ειδα πουθενα,αλλα μου φτανει κι ετσι...

O6rrvsU.jpg

#114 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 05 November 2010 - 01:20

Καλά το 1ο ήταν f@ckin EPIC. An episode all dedicated to religion, YEAH. Πολύ πετυχημένες όλες οι σκηνές, αν και μερικές έδωσαν ρέστα κανονικά

That... 'Nuff said

Posted Image

Spoiler:

#115 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 November 2010 - 01:26

Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα,αλλα θα δηξει στην πορεια.
Τελος παντων,τουλαχιστον φαινεται πως σιγουρα φτιαχτηκε απο ψαγμενα ατομα,για να εκαναν αναφορα σε kabamaru.Μονο που δεν τον ειδα πουθενα,αλλα μου φτανει κι ετσι...

Χαχαχαχαχα
Κοίτα, η σάτιρα είναι σάτιρα. Διαλύει τα πάντα και τους πάντες. Εάν έκανε εξαίρεση σε μία θρησκεία θα έπρεπε να κάνει σε όλες. Δεν πάει έτσι.

Zade 20 λεπτά είναι το καημένο, εάν σου άρεσαν 4 σκηνές τότε μια χαρά είναι, μην το ψειρίζουμε επειδή είναι η πρώτη καλή ελληνική προσπάθεια.
Όταν εμένα σε επεισόδια southpark μου αρέσουν 4εις σκηνές τότε τα θεωρώ από τα πετυχημένα.

Posted Image

#116 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 November 2010 - 01:31

*Points your sig*
:nosey:

2bbd14fc.jpg

#117 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 05 November 2010 - 01:34

Χαχαχαχαχα
Κοίτα, η σάτιρα είναι σάτιρα. Διαλύει τα πάντα και τους πάντες. Εάν έκανε εξαίρεση σε μία θρησκεία θα έπρεπε να κάνει σε όλες. Δεν πάει έτσι.

Zade 20 λεπτά είναι το καημένο, εάν σου άρεσαν 4 σκηνές τότε μια χαρά είναι, μην το ψειρίζουμε επειδή είναι η πρώτη καλή ελληνική προσπάθεια.
Όταν εμένα σε επεισόδια southpark μου αρέσουν 4εις σκηνές τότε τα θεωρώ από τα πετυχημένα.

:riiight::riiight::riiight::riiight::riiight:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=N3NbpJyGz6c[/media]

stasou%2520mygdala.jpg

#118 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 05 November 2010 - 03:23

το μονο που μου εμεινε απο το 1ο επισοδειο ηταν ο kabamaru με το γουρουνοπουλο στο στομα και η τζουλια αγκαλια με την σαμπανια.
οι ηθοποιοι ακουγονταν λες και κανανε καμια αγγαρεια.
γενικα προσπαθησαν με υπερβολες να βγαλουν γελιο βεβιασμενα (ετσι για να λεμε οτι κανουμε σατιρα) παρα να το βγαλουν αυθορμητα.
απο την αλλη ποτε δε μου αρεσε το χουμορ του south park το οποιο προσπαθει να μιμηθει (εγω ειμαι simpsons-futurama σχολης).
παντως για τα δεδομενα της ελληνικης τηλεορασης ηταν κατι πρωτοτυπο.

#119 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 05 November 2010 - 07:06

Και ναι. Το Mega Κύπρου ούτε χτες το έδειξε, ούτε στο πρόγραμμα των επόμενων 3 ημερών είναι.
Έχει πάρα το μάτι σας κανένα torrent;

#120 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 05 November 2010 - 07:47

Ναι, έχει στο GT. Όχι, δεν έχω invite.
Για το δεύτερο επεισόδιο http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21121&subid=2&pubid=16312995

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.