Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Schools In J-Music Party 11/9 @ Dasein (by Akai Panda) - Αθήνα

• Please log in to reply
203 replies to this topic

#61 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 September 2010 - 12:51

θα έρθω και εγώ με διαφορα σκληρά μέλη του φόρουμ :C 1337

@lunatick re si άμα σε ενδιαφέρει να έρθεις έλα με εμάς (Y) ξέρεις πόσες φορες στο παρελθόν πηγαίναμε σε parties και φέρναμε μαζί μας καινούρια μέλη :D άλλωστε όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο το καλύτερο.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#62 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 03 September 2010 - 13:20

Σε αυτό θα συμφωνήσω με το κτήνος. Αν τελικά μαζευτούμε κόσμος να πάμε, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν δεν έρθεις, πώς θα γνωρίσεις κόσμο για να (ξανά)έρθεις?:)
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#63 IreneTheCardcaptor

IreneTheCardcaptor

Zettai Daijobu!

• Members
  • 26 posts

Posted 03 September 2010 - 13:32

Hehehe! Κι εγώ ακόμα δε ξέρω πολλά παιδιά, αλλά στο μοναδικό πάρτι που πήγα ήταν όλοι πολύ εντάξει άτομα! :D
You don't live in order to have fan! You have fun, because you want to live! ;D:thatsit:
(Ti eipa to atomo... Opios xerei, as m pei ki emena, gt oute xerw ti egrapsa! xD)

#64 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 03 September 2010 - 13:40

Τελικα να κανονισουμε οι νεοι να βρεθουμε καπου να παμε ολοι μαζι?
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#65 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 03 September 2010 - 14:40

Ρε παιδιά κάνετε όλοι λάθος.

Έξω από το μαγαζί θα υπάρχουν 2 bodybuildεράδες:golgo: οι οποίοι θα κρατάνε την επίσημη λίστα καλεσμένων. Αυτή συγκροτείται από τους Akai Panda και πηγαίνει μαζί με 3 επικυρωμένα αντίγραφα σε μια εταιρία (που η ονομασία της είναι κρατικό απόρητο) ώστε να γίνει η έγκριση. Τέλος επιστρέφει στους Akai μέσω τεθωρακισμένου φορτηγού το οποίο προστατεύεται από 1541 αστυνομικούς, 2 ελικόπτερα, 3 Terminators και 5 jedai.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. Ο γορίλες έχουν εντολές οι παραβάτες να πυροβολούνται (και οι επιζώντες να ξαναπυροβολούνται):slash:.

Παιδιά ηρεμήστε, όποιος θέλει έρχεται και δεν χρειάζεται να ρωτήσει και κανέναν. Ένας άκυρος να περάσει απ' έξω και να μπει καλοδεχούμενος είναι. Όσο για σας που φοβάστε που δεν ξέρετε κανέναν, κι εγώ στην αρχή μόνος είχα πάει αλλά γνώρισα εκεί άτομα και πέρασα μια χαρά, δεν είναι τίποτα...

Edited by Getekid, 03 September 2010 - 16:56.

Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#66 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 03 September 2010 - 15:00

Σιγά τους μπράβους. Άμα φέρω εγώ τον ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ που είναι ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ θα τους ΒΑΡΕΣΕΙ:P
Alxdjo εγώ σου έχω στείλει PM, μιας και προθυμοποιήθηκες^^

Τώρα πίσω στο θέμα μας, κανόνικα δεν έπρεπε να το πω, αλλά για να αντικρούσουμε την προστασία συγκροτούμε μια ομάδα κρούσης με ειδικούς από κάθε σχετικό κλάδο (demolitions, πυροβολικό, ελεύθερους σκοπευτές, κατασκόπους, βαρέα όπλα, τουρτοψήστες, αντικατασκοπεία, άρματα μάχης και μοδίστρες). Έσο έτοιμοι!
Posted Image
Posted Image

#67 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 03 September 2010 - 16:12

INTRUDER ALERT! INTRUDER ARERT!
Κάποιος προσπαθεί να μπει σε j-party χωρίς την ενυπόγραφη άδεια όλων των admin του forum!!!
Θα ακολουθήσει έλεγχος στα acounts (pm κτλ) όπως και ισόβιο ban. Στην τοποθεσία συνάντησης που κανονίστηκε μεταξύ των παραβατών παρακαλείτε να τοποθετηθεί βόμβα για να τελειώσει πριν καν αρχίσει:hehehe::hehehe::hehehe:.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#68 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 03 September 2010 - 16:46

Νομίζετε κε. Getekid ότι μας ανακαλύψατε. Τα accounts που βλέπετε είναι εικονικά. Τώρα ξέρουμε ότι ξέρετε. Ετοιμαστείτε... Για το πάρτυ.
Knowledge is power.
We control the knowledge.
The spice must flow!
Posted Image
Posted Image

#69 zacks1314

zacks1314

zacks1314

• Members
  • 17 posts

Posted 03 September 2010 - 17:00

Από την άλλη, άμα δεν έρθεις & ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις & κανέναν, ε?

ακριβως

εγω σιμφωνω μαζι σου

Νομίζετε κε. Getekid ότι μας ανακαλύψατε. Τα accounts που βλέπετε είναι εικονικά. Τώρα ξέρουμε ότι ξέρετε. Ετοιμαστείτε... Για το πάρτυ.
Knowledge is power.
We control the knowledge.
The spice must flow!

φιλε μου καταρχας το μεγεθος δεν μετραει, τους bodybuilders απλωσ επειδη τουσ φοβουνται οι πιο πολυ τουσ περνουν και στο λεω απο εμπειρια βαλε ενα kung fu μαχητη εναντια σε εναν bodybuilder παλεστη κοιτα μετα απο 1 λεπτο να δεισ πωσ θε εχει γινει ο παλεστης... αν καταφερεις να τον αναγνωρησεις. και δεν καταλαβα πωσ θα γινει δηλαδη με της υπογραφες?

να σε κανω add στους φιλους μου?

Edited by odin, 04 September 2010 - 10:03.

#70 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 03 September 2010 - 17:58

[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:0SztKuVOhNBcmM:http://memegenerator.net/Instances/807/Success-Kid-C-C-C-COMBO-BREAKER.jpg&t=1[/IMG]
C-C-C-COMBO BREAKER!

/ontopic: Μάλλον θα'ρθω και γω, έτσι για αλλαγή.

#71 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 03 September 2010 - 19:47

@Zacks Μου εστειιλε και ο Sepheroth μαζευομαστε και σκαμε μυτη.Αμα θες κανεμε φιλο εγω ολους τους αποδεχομαι .Οσο για της υπογραφες χιουμορ εκανε ο getekid.

Οσο για τους bodybuilders εμεις θα κατεβασουμε ομαδα με Βαση στο μετρο

Εγω enginner
Sepheroth Medic
Zacks Heavy [/TF2 mode off] :P

On topic με τον Sepheroth θα σκασουμε μαζι αν ειναι .Οποιος θελει καλοδεχουμενος

ΥΓ Zacks μιας και εισαι νεος στο φορουν γενικα ,φιλικα,παντα ,απαγορευεται το διπλο ποστ σε σειρα.Αμα θες να προσθεσεις κατι στο υπαρχον κανε Edit :)
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#72 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 posts

Posted 03 September 2010 - 20:53

Ίσως τελικά καταφέρω να έρθω,αλλά δεν είναι σίγουρο.

#73 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 03 September 2010 - 21:02

Να τα καταφέρεις να έρθεις! *encourages encourages*

Κανονικά θα παραπονιόμουνα για το Medic (Engie ή Sniper με βλέπω) αλλά μετά θυμήθηκα ότι ο Medic είναι ο μόνος διοπτροφόρος.
Δεν έχω παίξει ποτέ TF2. Αλλά φαίνεται φάση^^
Posted Image
Posted Image

#74 zacks1314

zacks1314

zacks1314

• Members
  • 17 posts

Posted 03 September 2010 - 21:04

@alxdjo ευχαριστω για την ενημερωσεις και σχετικα με αυτο που ειπε ο getekid το καταλαβα αφου λεει και για terminator, jedai και αλλα, απλως μου εχει γινει συνηθεια γιατι οταν πρωτο πηγα για ju-tsuju μου ελεγαν ολοι οτι δεν κανω λογο το σωματοτυπο μου αλλα τελικα τους απεδιξα το αντιθετο... απο τοτε μου εμεινε συνηθεια sorry
Posted ImagePosted Imagepower is everything...

#75 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 04 September 2010 - 01:26

εμείς είμαστε ήδη 4 σίγουρoi. εγώ θα είμαι to Brood Lord της υπόθεσης φυσικά. /starcraft nerd
πρέπει να φέρουμε και άλλο κόσμο. οποιος 'καινούριος' θέλει ας στήλη vm pm γιατί έτσι πρέπει :P

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.