Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Schools In J-Music Party 11/9 @ Dasein (by Akai Panda) - Αθήνα


  • Please log in to reply
203 replies to this topic

#196 Getekid

Getekid

    Apprentice Human

  • Members
  • 251 posts

Posted 18 September 2010 - 04:34

Να πω κι εγώ πώς περασα, έστω κι αργοπορημένα...

Το party ήταν πολύ καλό και το έχουμε συνηθίσει κάπως να έρχεται πολύς κόσμος σε αυτά. Ήρθαν και κάποιοι φίλοι μου για πρώτη φορά, ακόμα και κάποιοι που είχαν να πατήσουν σε cosplay αρκετούς μήνες. Περάσαμε όλοι πολύ ωραία, κάτσαμε σχεδόν μέχρι τέλους, το συνηθίζουμε τελευταία.... Γύρω στις 2 με 2+ βέβαια ο περισσότερος κόσμος έφυγε, αλλά λογικό, το μετρό πήγαν να προλάβουν.

Τραγούδι στα παλιά μεταγλωτισμένα, χτύπημα στις μεταλιές, να μην τα ξαναλέω, κορυφαία σημεία του party και Namida χρόνια σου πολλά και πάλι :cake:.

Ήταν ό,τι έπρεπε για να κάνω το διάλειμμά μου στα cosplay (μην μου θυμίζεται ότι θα χάσω το 24 HOUR COMICS ή το video game cosplay :sadist:, εδώ τουλάχιστον έχει Gaming Club κάθε βδομάδα :8):) οπότε μαζί με τα συγχαρητήριά μου πάρτε και ένα ευχαριστώ για την θαυμάσια έξοδο που είχα από τον ελλαδικό χώρο και τα λέμε από Φεβρουάριο (από κοντά εννοώ, στο forum εδώ είμαστε).
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#197 nancy_neko

nancy_neko

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts

Posted 19 September 2010 - 13:03

Στις απόκριες ναι, το καταλαβαίνω να ντυθείς γυναίκα και να κάνεις crossdressing.
Τώρα όμως είναι Φθινόπωρο (πρακτικά ακόμα καλοκαίρι, στις 21 Σεπτεμβρίου αλλάζει η εποχή)!

Αν ντυθείς γυναίκα και βγεις έτσι έξω, σημαίνει ή ότι είσαι τραβέλι ή εγχειρισμένη trans (να κάνεις παρέα τους εισαγγελείς με την Χειλουδάκι, την Καρλότα και την παρέα τους).
Επίσης, έχε κατά νου ότι δεν είμαστε όλοι της Visual K π@υστρ@αισθητικής που πλασάρετε στην άλλη άκρη του κόσμου, επομένως δε θέλουμε να βλέπουμε "kawai" αγοράκια που έχουν ξεχάσει να κατουράνε όρθια, ούτε έτοιμα προϊόντα για κατανάλωση από Hentai παιδεραστές μεσήλικες.

Ακόμα και η πλάκα έχει τα όριά της.

Ι guess you don't really know much about v/k

@Megi ♥: Κόρη μου, τo Visual K δε το έχω σε καμία υπόληψη! Στράβωσα πολύ με αυτό το είδος μουσικής (αν το θεωρήσουμε είδος μουσικής και όχι μία ομπρέλα που την συνδέει η αισθητική και η θεματολογία των τραγουδιών), από τότε που ξεκίνησα να μεταφράζω τα ανάλογα τραγούδια για τις Καραόκε ανάγκες των fansubing project μου. Φρίκαρα με το όλο κονσεπτ τους, το τι λένε και τι προωθούν. Ναι το απαξιώνω. H άποψή μου είναι ξεκάθαρη: Το Visual K είναι ΑΙΣΧΟΣ. Προκαλεί χωρίς λόγο και προωθεί ιδέες και πράγματα που συχαίνομαι.

και κυριως αφου λες οτι ειναι ομπρελα που συνδεει την αισθητικη και την θεματολογια -.- και οχι,δεν ειναι ειδος μουσικης
θα μπορουσα ανετα να σου εδειχνα,οτι προφανως αυτο που λες δεν ισχυει,αλλα θα ηταν καλυτερα να ψαχτεις μονος σου,πολυ περισσοτερο,πριν τα ισοπεδωσεις ολα

Edited by nancy_neko, 19 September 2010 - 13:17.

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#198 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 19 September 2010 - 15:57

Αρκετά ξέρω αγαπητή μου επί του θέματος. Δεν χρειάζεται να ψαχτώ άλλο.
Επίσης, ούτε Crossdresser θα γίνω στην ηλικία μου, ούτε θηλυπρέπεια (αισθητικά ή και επί της ουσίας) θα αναπτύξω στα καλά καθούμενα, ούτε με ενδιαφέρει - πέρα από την ακαδημαϊκή ενημέρωση - να ασχοληθώ με τα των Ιαπώνων και το τι τα προκαλούν. Εγώ ζω στην άλλη άκρη του πλανήτη και εδώ έχουμε με άλλα να ασχοληθούμε.
Επίσης υπενθυμίζω ότι διαχωρίζω την J-Rock από το Visual Kei. Ένα τμήμα της J-Rock είναι και στο Visual Kei, αλλά αυτό μάλλον αποτελεί ή επιβεβλημένη εμπορική εναρμόνιση της υπερελεγχόμενης ιαπωνικής μουσικής βιομηχανίας ή ατυχή συγκυρία ή άστοχη κατηγοριοποίηση / χαρακτηρισμός από όλους εκείνους που θέλουν να έχουν άλλοθι επί του θέματος. Όπως είχε συμβεί π.χ. στην Γερμανία στις αρχές της δεκαετίας του 1980, με το Neu Deutche Welle, το Alpen Rock, το Γερμανόφωνο hard rock και το γερμανικής παραγωγής synthpop. Τα είχαν πει όλα NDW και έκαναν πολλά χρόνια να αποχαρακτηριστούν από αυτήν την γενικούρα.

Από εκεί και πέρα:
Anime βλέπω, αυτό με ενδιαφέρει.

Πληροφοριακά, αν μου αρέσει κάτι από την Ιαπωνία και την μουσική της, είναι η Super Eurobeat (που ειναι άλλωστε και ο γραμμικός απόγονος της Italodisco), ένα τμήμα της Ιαπωνικής χορευτικής μουσικής σκηνής (π.χ. Ken Ishii, Towa Tei), ένα τμήμα της J-Pop (εκεί όντως υπάρχει σήμερα πολύ ενδιαφέρον, όπως άλλωστε και με την Κ-Pop) και φυσικά κάποια διαχρονικά πράγματα, όπως πχ οι Yellow Magic Orchestra και ο Kitaro.

Τέλος, επειδή κάτι πρόλαβα από New Romantics και Glam Rock στην εποχή τους, πολλά από τα σημερινά της Visual Kei μου φαντάζουν ως μια καθυστερημένη, κακόγουστη και μεταλλαγμένη επανάληψη μιας άλλης εποχής. Σε συνδυασμό βέβαια με τα kawai / mamoru και τα συναφή της Ιαπωνικής κουλτούρας, που τόσο αδιάφορο με αφήνουν.

#199 nancy_neko

nancy_neko

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts

Posted 19 September 2010 - 16:39

lol,κανενας δεν σου ειπε να πας να γινεις crossdresser,οποιος θελει,με γεια του με χαρα του,και εκει τελος,δεν ειναι αναγκη να τα κραζεις ολα..!
και εμεις,ελλαδα ζουμε,στην αλλη μερια του πλανητη ειμαστε σε σχεση με ιαπωνια,δεν μου λες κατι με αυτο
χμμμ....μπορει αρκετα v/k να ειναι εμπορικα(an cafe και αλλα) αλλα δεν γινεται να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι και να γενικευουμε τα πραγματα
εαν δεν ξερεις μερικα βασικα για την μουσικη σκηνη συγκροτηματα(και να σου διευκρινησω οτι visual kei δεν ειναι μονο metal και rock,αλλα υπαρχουν και electro dance και industrial ειδη και αλλα πολλα)που οσο και αν μισεις το visual kei ηταν βασικα για την ιαπωνια,και μερικα συνεχιζουν ακομα να ειναι βασικα,δεν μπορεις να κρινεις βαση 2-3 βλακωδων συγκροτηματων που προφανως εχεις ακουσει
το visual kei εκτος αυτου δεν εχει μονο μια θεματολογια,για να λες οτι στραβωσες,γιατι μπορεις να βρεις θεματολογια απιστευτη,και θεματολογια της τουαλετας
δεν ξερω τι εχεις ακουσει,και αν θες στειλε σε vm για να μην σπαμαρουμε εδω περα,να μου πεις τι εχεις ακουσει,γιατι ειλικρινα εχω την απορια,να δω,βαση ποιανων συγκροτηματων,εχεις βγαλει ολοκληρα συμπερασματα φιλοσοφικα
οσο για το crossdressing,ειναι κατι που αν θελει καποιος θα το κανει,και οχι γιατι ειναι καρναβαλος
και μην ξεχνας,οτι και στα ανιμε που οπως λες σε ενδιαφερουν,υπαρχουν απειροι,απειροι αντρες που μοιαζουν με γυναικες,και αυτα σε ανιμε οχι yaoi και τα συναφη
και οπως να το κανεις,ειναι κατι που εχει βγει και απο τα ανιμε
τι θα γινει,επειδη πολλοι κανουν σε cosplay crossdressing σημαινει οτι εχουν π@υστρ@αισθητική οπως ειπες??η ειναι καρναβαλοι?
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#200 odin

odin

    Lord of valhalla

  • Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 19 September 2010 - 20:07

Παιδες, το παρον αγροτεμαχιο χρησιμευει για 'δηλωση' συμμετοχων στο παρτυ, διατυπωση αποριων, αποτυπωση εντυπωσεων, δημοσιευση φωτογραφικου υλικου, ενδεχομενως διατυπωση προτασεων και σχετικα ζητηματα. Αν θελετε να συζητησετε για το ποσο ελκυστικη ειναι η εκαστοτε ταση της μοδας, να σχολιασετε καποια μουσικη σκηνη ή να πουλησετε ανδρισμο (και τουλαχιστον τα πρωτα δυο απο τα παραπανω ενθαρυνονται) μπορειτε να χρησιμοποιησετε καποιο υπαρχον καταλληλο thread ή να δημιουργησετε καποιο καινουριο σχετικα. Μην κανετε hijack ενα thread με τελειως διαφορετικο σκοπο, αν μη τι αλλο αν συνεχιστει η διαδικασια αυτη η καταλληξη ειναι γνωστη.

#201 nancy_neko

nancy_neko

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts

Posted 19 September 2010 - 20:30

σορρυ,εχεις δικιο,παω σε vm
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#202 Tristessa

Tristessa

    putting the fun in funeral

  • Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 19 September 2010 - 21:45

Sorry guys, δεν είχαμε τέτοια πρόθεση :sigh2: Aν μεταφέρονταν τα post στο visual kei thread;

6dqFccT.gif


#203 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 02 January 2011 - 13:50

Χρωστούμενα από πέρσι XD. Σε αυτό το πάρτι δεν είχαμε διαγωνισμό cosplay, για αυτό παραθέτουμε τη λίστα με τα παιδιά που έκαναν cosplay σε αλφαβητική σειρά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Wabbit που ανέλαβε για ακόμα μια φορά το δύσκολο έργο της καταγραφής.

69 [Bleach] - Sotiris Suzumiya
Aronien [Bleach] - Avis
Bakagami [?] - Xaos
Hineko [?] - Atridis
Kukaku Shiba [Bleach] - Rosly
Renji [Bleach] - Dimitris
Rey [HOTD] - Konart
Rukia (school uniform) [Bleach] - Stefania
Suzaku [Code Geas] - Xaris
Takashi [HOTD] - Alex Akuma
Tony Stark [Iron Man] - Alex Beis
Ukazaki Usu [Clannad] - Eirini
Zero [Vampire Knight] - George Annousis

Για διορθώσεις σε ονόματα/cosplay και παραλείψεις επικοινωνήστε

Edited by Namida, 13 January 2011 - 10:20.



#204 Alex Akuma

Alex Akuma

    Alex akuma

  • Members
  • 58 posts

Posted 02 January 2011 - 14:33

Φωτη!!!!takashi λεγετε ο δικος μου!!!!xD
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image