Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Schools In J-Music Party 11/9 @ Dasein (by Akai Panda) - Αθήνα

• Please log in to reply
203 replies to this topic

#91 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 04 September 2010 - 17:57

Ok, you asked for it

την φούξια κορδέλα μην ξεχάσεις :himitsu:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#92 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 04 September 2010 - 19:08

Eνας/μια Naoto απο Persona 4 σας χρειαζεται.

Και φοραει σχολικη στολη(παλιας μοδας but still good) και ειναι και unisex cosplay.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#93 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 04 September 2010 - 19:13

@Megi ♥: Κόρη μου, τo Visual K δε το έχω σε καμία υπόληψη! Στράβωσα πολύ με αυτό το είδος μουσικής (αν το θεωρήσουμε είδος μουσικής και όχι μία ομπρέλα που την συνδέει η αισθητική και η θεματολογία των τραγουδιών), από τότε που ξεκίνησα να μεταφράζω τα ανάλογα τραγούδια για τις Καραόκε ανάγκες των fansubing project μου. Φρίκαρα με το όλο κονσεπτ τους, το τι λένε και τι προωθούν. Ναι το απαξιώνω. H άποψή μου είναι ξεκάθαρη: Το Visual K είναι ΑΙΣΧΟΣ. Προκαλεί χωρίς λόγο και προωθεί ιδέες και πράγματα που συχαίνομαι.

Το J-Rock είναι κάτι πολύ ποιο σοβαρό. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο, γιατί οι Ιαπωνικοί προβληματισμοί απέχουν κατά πολύ από τους Ελληνικούς. Επίσης βαριέμαι την περιγραφή της καθημερινότητάς τους μέσα από τους στίχους τους. Μπορώ να καταλάβω όμως την ύπαρξή του και την αναγκαιότητά του στην χώρα του.

Κατά την γνώμη μου όλος ο χαβαλές γίνεται στην J-Pop και K-Pop πλέον, ενώ προσωπικά μου αρέσει πολύ και η J-Dance (με έμφαση στην Super Eurobeat). Εκεί ναι, υπάρχει κάτι πολύ καλό! Χιούμορ, θετική διάθεση, ανάλαφρη διάθεση! Αυτά τα τραγούδια σε κάνουν τουλάχιστον να χαμογελάς και αυτό στην εποχή μας (που είναι όλο στην μιζέρια και στην γκρίνια) είναι μεγάλη επιτυχία. Προσωπικά επειδή πληροφορήθηκα ότι στα πάρτι των Akai Panda παίζουν έντονα πλέον και από αυτά τα είδη μουσικής, για αυτό και θα ξαναπάω μετά από αρκετό καιρό.

Πληροφοριακά, οι γκοθάδες δεν ντύνονται με κάτι που θυμίζει crossdressing. Εκείνοι που ακούν industrial και TBM φοράνε κάποια πράγματα που έχουμε συνηθίσει να φοράνε οι γυναίκες ως αξεσουάρ, αλλά και πάλι απέχει πολύ από την έννοια του crossdressing.

Κawai λολίτες (ντυμένες punk lolita και εκάστοτε sailor lolita, πολύ σπάνια elegant και τα συναφή) βλέπω καθημερινά στα μέρη που συχνάζω και αίσθηση δε μου κάνουν εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης ero-lolitas, σε όποιο κωλάδικο της Αθήνας και να πας, έχει με το κιλό (φύγανε οι ανατολικοευρωπαίες τελευταία και έχουν γεμίσει ασιάτισες).
Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει λοιπόν να δω κάπου που θα πάω, είναι αυτό.

Ο λόγος που γράφω ότι γράφω και εσύ το θεωρείς ισοπέδωση, στην πραγματικότητα είναι πολύ απλός:
Κατά την γνώμη μου (πάντα), οι animάδες είναι πολύ μικρή κοινότητα στην Αθήνα και πρέπει να προσέχει το τι δείχνει προς τα έξω, για να μην χαρακτηριστεί άσχημα.
Και αν χαρακτηριστούμε "π@υστρ@δελφες", την χάσαμε την μπάλα. Εδώ με το ζόρι προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν είναι όλα τα anime για κοριτσάκια που τα βιάζουν πλοκάμια από χταπόδια...
Ο ετήσιος καρνάβαλος δεν βοηθάει! Δεν μιλάω για το σοβαρό cosplay, αυτό το διαχωρίζω για να μην παρεξηγούμε. Για τα άλλα φαινόμενα καρνάβαλου μιλάω. Να έχει απόκριες να μετέχω και εγώ. Αλλά μήνα Σεπτέμβριο; Δε πάει!

Τέλος τον χαρακτηρισμό για αυτά που γράφω, στον επιστρέφω με πολύ σεβασμό.

#94 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 04 September 2010 - 20:20

Και μετά από τόσο καιρό κάποιος κατάφερε πάλι να με βγάλει από την τρύπα μου...
Στο όλο θέμα μουσικά ρεύματα-crossdress δε σκοπεύω να εμπλακώ καθώς δε βλέπω τον λόγο που γίνεται όλο αυτό. Αλλά διαβάζοντας το παρακάτω δε μπόρεσα να συγκρατηθώ.

Ο λόγος που γράφω ότι γράφω και εσύ το θεωρείς ισοπέδωση, στην πραγματικότητα είναι πολύ απλός:
Κατά την γνώμη μου (πάντα), οι animάδες είναι πολύ μικρή κοινότητα στην Αθήνα και πρέπει να προσέχει το τι δείχνει προς τα έξω, για να μην χαρακτηριστεί άσχημα.
Και αν χαρακτηριστούμε "π@υστρ@δελφες", την χάσαμε την μπάλα. Εδώ με το ζόρι προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν είναι όλα τα anime για κοριτσάκια που τα βιάζουν πλοκάμια από χταπόδια...
Ο ετήσιος καρνάβαλος δεν βοηθάει! Δεν μιλάω για το σοβαρό cosplay, αυτό το διαχωρίζω για να μην παρεξηγούμε. Για τα άλλα φαινόμενα καρνάβαλου μιλάω. Να έχει απόκριες να μετέχω και εγώ. Αλλά μήνα Σεπτέμβριο; Δε πάει!

Αγαπητέ Labrokratis,

Δεκτή και σεβαστή η άποψη σου μόνο που θα πρέπει να διαφωνήσω.
Αρχικά πρέπει ίσως να θυμηθούμε το γεγονός ότι όλες αυτές οι συναντήσεις που κανονίζονταν κάποτε, καθώς και τα διάφορα parties που εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα δεν έχουν σκοπό ούτε την "διαφώτιση" ανθρώπων ξένων στην ιαπωνική κουλτούρα, ούτε την διαφήμιση για να προσελκύσουν νέο κόσμο. Ο λόγος που γίνονται είναι για να βρίσκονται άνθρωποι με αυτά τα συγκεκριμένα και ομολογουμένως όχι ιδιαίτερα διαδεδομένα ενδιαφέροντα, ώστε να μοιραστούν το πάθος τους με τους υπόλοιπους "ομοιοπαθείς". Οπότε, με αυτό ως δεδομένο, πραγματικά δε βλέπω το λόγο να μας ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας. Άλλωστε η γνώμη ανθρώπων που δεν έχουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλαβαίνουν οτι η οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα, πέρα από το κοινό σημείο αναφοράς της, αποτελείται από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και όχι από ένα μικρό δείγμα με το οποίο μπορεί να έχει έρθει σε επαφή, για μένα δεν έχει απολύτως καμία αξία.

Αλλά ακόμα κι αν το δούμε από την πλευρά της δημόσιας εικόνας πάλι δεν μπορώ να κατανοήσω την διαφορά. Εμείς μπορεί να την βλέπουμε και να την καταλαβαίνουμε αλλά μην ξεχνάς ότι ο "κράχτης" είναι ανίδεος οπότε "σοβαρό" ή "χαβαλετζίδικο" το ίδιο είναι γι αυτόν. Αυτός που θέλει να πει κάτι, θα βρει να πει ό,τι και να κάνεις. Άλλωστε η κοινωνία ποτέ μα ποτέ δεν αποδέχτηκε την οποιαδήποτε μειονότητα στο 100% της. Αλλοδαπούς θέλεις, ομοφυλόφιλους θέλεις, αλλόθρησκους θέλεις ή ακόμα και η πιο "αποδεκτή" κοινωνική ομάδα των τελευταίων αιώνων, η γυναίκα, ακόμα αντιμετωπίζει υποτιμητική/ρατσιστική συμπεριφορά κατά καιρούς από μεμονομένα μέλη(στην προκειμένη περίπτωση έμμεση κυρίως).

Σημασία στην τελική είναι να σαι ο εαυτός σου, οπότε αν κάποιος γουστάρει να κάνει κάτι τέτοιο ή γουστάρει να το βλέπει ή οτιδήποτε γούστο του καπέλο του.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος πάνω στην κουβέντα που έχει ανοίξει, αισθητικά το crossdress ούτε εμένα μ' αρέσει. Ωστόσο αν κάποιος αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο, είτε για χαβαλέ, είτε απλά επειδή έτσι γουστάρει, μαζί του! Από τη στιγμή που δεν το επιβάλει και σε μένα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το σεβαστώ.

THE END :borednn9:

Posted Image

#95 Megi ♥

Megi ♥

• Members
  • 224 posts

Posted 04 September 2010 - 20:22

Otosan dont be angry
Ας το τελειώσουμε εδώ καλύτερα...όταν ωριμάσεις το ξανασυζητάμε!!!
Εξάλλου δεν χρειάζεται να γίνει το thread των Akai πεδίο μάχης :kakaka:

PS Κοn ποιoς σου είπε να πεταχτείς....:borednn9:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you

#96 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 04 September 2010 - 20:42

@Megi ♥: Κόρη μου, τo Visual K δε το έχω σε καμία υπόληψη! Στράβωσα πολύ με αυτό το είδος μουσικής (αν το θεωρήσουμε είδος μουσικής και όχι μία ομπρέλα που την συνδέει η αισθητική και η θεματολογία των τραγουδιών), από τότε που ξεκίνησα να μεταφράζω τα ανάλογα τραγούδια για τις Καραόκε ανάγκες των fansubing project μου. Φρίκαρα με το όλο κονσεπτ τους, το τι λένε και τι προωθούν. Ναι το απαξιώνω. H άποψή μου είναι ξεκάθαρη: Το Visual K είναι ΑΙΣΧΟΣ. Προκαλεί χωρίς λόγο και προωθεί ιδέες και πράγματα που συχαίνομαι.

Off-topic, αλλά αφού εκτροχιάστηκε το thread, here goes.
Το να μην σου αρέσει το visual kei είναι κατανοητό και απόλυτα σεβαστό, το να γενικεύεις στο έτσι όχι.
Σωστά, δεν πρόκειται για είδος μουσικής. Ο όρος "σκηνή" ταιριάζει περισσότερο, αλλά ούτε και σ' αυτό συμφωνούν όλοι.
Όπως και να 'χει, δεν ξέρω σε ποια τραγούδια αναφέρεσαι (υποψιάζομαι Dir en Grey, αλλά πιθανόν να κάνω λάθος), αλλά είμαι σίγουρη ότι το concept/οι στίχοι τους δεν είναι αντιπροσωπευτικοί ολόκληρης της σκηνής. Η θεματολογία των στίχων δεν είναι η ίδια για όλα τα συγκροτήματα, συχνά δεν είναι ίδια ούτε καν σε όλα τα τραγούδια ενός συγκροτήματος.

Το να χαρακτηριστεί η anime κοινότητα ως ένα μάτσο "π@υστρ@δελφες", όπως το θέτεις, δε νομίζω να συμβεί σύντομα, επειδή μέρος της κοινότητας ακούει συγκροτήματα που κάνουν crossdressing on stage. Ή επειδή στις Απόκριες ντύθηκε κάποιος schoolgirl.
Και για όνομα, δε νομίζω να κάνει κανένας crossdressing επειδή διάβασε ένα comment στο forum.
Βέβαια, είμαι της γνώμης πως ό,τι και να κάνουμε, πάντα θα υπάρχουν στερεότυπα γύρω από την anime κοινότητα, ακόμα κι αν τα κάνουμε όλα "σωστά". Επίσης, θεωρώ πως είμαστε πολύ μικρό fandom για να διχαζόμαστε σε αυτούς που ακούν visual kei/αυτούς που ακούν Johnny's/αυτούς που ακούν anime music και πάει λέγοντας.

6dqFccT.gif

#97 Megi ♥

Megi ♥

• Members
  • 224 posts

Posted 04 September 2010 - 20:52

Off-topic, αλλά αφού εκτροχιάστηκε το thread, here goes.
Το να μην σου αρέσει το visual kei είναι κατανοητό και απόλυτα σεβαστό, το να γενικεύεις στο έτσι όχι.
Σωστά, δεν πρόκειται για είδος μουσικής. Ο όρος "σκηνή" ταιριάζει περισσότερο, αλλά ούτε και σ' αυτό συμφωνούν όλοι.
Όπως και να 'χει, δεν ξέρω σε ποια τραγούδια αναφέρεσαι (υποψιάζομαι Dir en Grey, αλλά πιθανόν να κάνω λάθος), αλλά είμαι σίγουρη ότι το concept/οι στίχοι τους δεν είναι αντιπροσωπευτικοί ολόκληρης της σκηνής. Η θεματολογία των στίχων δεν είναι η ίδια για όλα τα συγκροτήματα, συχνά δεν είναι ίδια ούτε καν σε όλα τα τραγούδια ενός συγκροτήματος.

Το να χαρακτηριστεί η anime κοινότητα ως ένα μάτσο "π@υστρ@δελφες", όπως το θέτεις, δε νομίζω να συμβεί σύντομα, επειδή μέρος της κοινότητας ακούει συγκροτήματα που κάνουν crossdressing on stage. Ή επειδή στις Απόκριες ντύθηκε κάποιος schoolgirl.
Και για όνομα, δε νομίζω να κάνει κανένας crossdressing επειδή διάβασε ένα comment στο forum.
Βέβαια, είμαι της γνώμης πως ό,τι και να κάνουμε, πάντα θα υπάρχουν στερεότυπα γύρω από την anime κοινότητα, ακόμα κι αν τα κάνουμε όλα "σωστά". Επίσης, θεωρώ πως είμαστε πολύ μικρό fandom για να διχαζόμαστε σε αυτούς που ακούν visual kei/αυτούς που ακούν Johnny's/αυτούς που ακούν anime music και πάει λέγοντας.

Tristessa ας το τελειώσουμε εδώ plzzzzzz
όλο αυτό το πράγμα είναι δικό μου λάθος για αυτό guys σας παρακαλώ σταματήστε το!!!!!!

#98 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 04 September 2010 - 21:44

@Tristessa: Εδώ στην Αθήνα, το τελευταίο 15άρη μήνες, έχει γίνει ένα λάθος βραχυκύκλωμα του "J" κόσμου με άλλες "κοινότητες", που εμφανίζονται ως περαστικοί ΜΟΝΟ σε αυτά τα event. Ως αποτέλεσμα, σε κάποια "J" πάρτι που πήγαινα παλαιότερα (δηλαδή όλα), ο "J' κόσμος ήταν η μικρή μειοψηφία! Η πλειοψηφία ήταν οι περαστικοί.... Σταδιακά δημιουργήθηκαν διάφορα θέματα από τους "περαστικούς", που δε θα κάτσω να αναλύσω. Ωστόσο φτάσαμε σε ένα οριακό σημείο, που αυτοί και η παρουσία τους να χαρακτηρίζουν εμάς, χωρίς εμάς. Το φαινόμενο περιορίστηκε - όπως πληροφορήθηκα - προς τα τέλη της άνοιξης, αλλά παρατηρήθηκε μαζί και μια μείωση της προσέλευσης του κόσμου στα events. Κάποιοι το δικαιολόγησαν ότι ευθύνονται οι εξετάσεις, η οικονομική κρίση, κλπ. Εγώ έχω άλλη άποψη για το γιατί συνέβη αυτό. Μήπως όπως εγώ "αραίωσα" για τους όποιους λόγους μου, το έκαναν και άλλοι αντίστοιχα; Και στην τελική, δεν έφταιγαν σε τίποτα οι οργανωτές των event, ούτε καν τα μαγαζιά που τα φιλοξενούσαν! Από τους "περαστικούς" στράβωσε ότι στράβωσε...
Και για αυτό γράφω και προτείνω, ας προσέχουμε κάποια πράγματα από την νέα σεζόν. Μη στραβώσει πάλι, δε μας παίρνει...
Μπορεί να μην μου φαίνεται, αλλά το όλο θέμα με τα "anime" και το κόσμο του εδώ στην Ελλάδα το πονάω πολύ, γιατί ανήκω σε μια γενιά που οι ευκαιρίες που υπάρχουν τώρα για την "τρέλα" μας, δεν μπορούσαμε καν να την φανταστούμε τότε...
Όσο για το Visual K, η κυρίαρχη τάση που εγώ εντόπισα, τείνει προς πράγματα απεχθή για τα γούστα μου. Το ότι εμπεριέχει και άλλες πλευρές, πιθανώς. Αλλά αμφιβάλλω αν εξελιχθεί προς τα εκεί το σύνολο της "σκηνής". Συνήθως, τέτοια καλλιτεχνικά "ρεύματα", σε μια κοινωνία όπως η Ιαπωνική, στην ακρότητα και την προκλητικότητα οδηγούν. Τέσπα, αλλη συζήτηση αυτή.

@Kon_Okami: Φίλτατε, έχουμε μια διάσταση απόψεων σε ένα κύριο θέμα: Εσύ, θεωρείς αυτά τα "πάρτυ" ως συνάντηση συνειδητοποιημένων. Εγώ, θεωρώ αυτά τα πάρτυ, ως μια ευκαιρία παρουσίασης της τρέλας μας στους άλλους, συνολικά, αλλά και να περάσουμε και εμείς καλά.
Σε ένα τέτοιο πάρτι πχ, θα φέρω και φίλους μου να δουν "τι είναι αυτά τα "J" τελοσπάντων".

Με τα άλλα που λες συμφωνώ μαζί σου αρκετά.
Ισως τελικά θα έπρεπε να γίνουν κάπως ποιο εξειδικευμένα πάρτι. Ποιο οριοθετημένα event. Μπορεί να είχαν λιγότερο κόσμο, αλλά θα είχαν κόσμο που ήξερε γιατί ήταν εκεί.

Megi ♥: Τυχαία χάρη σε εσένα, κάνουμε μια θαυμάσια συζήτηση, που δε καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί. Και δεν έκανες κανένα λάθος, απλά είχαμε μία διασταύρωση διαφορετικών απόψεων.

#99 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 04 September 2010 - 22:06

Μαντεύω ότι η ενόχληση της Megi ήταν λόγω του τόνου τις συζήτησης και του κινδύνου να ξεφύγει αυτός και να έχουμε πυροπόλεμο ή κάποιο παρεμφερές φαινόμενο:) (αν κάνω λάθος, έχετε όλο το δικαίωμα να με διορθώσετε)
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#100 Megi ♥

Megi ♥

• Members
  • 224 posts

Posted 04 September 2010 - 22:33

Guys ο μόνος λόγος που το παίζω drama queen και σας ζητάω να το σταματήσουμε εδώ είναι γιατί όπως λέει και ο Serperoth δεν πρέπει ξεφύγουμε και να αρχίσει ο καθένας να γράφει για τα εσώψυχα του.

Ένα απλό thread για party είναι δεν θα λύσουμε εδώ το κυπριακό!!!

#101 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 04 September 2010 - 22:46

Amen sistah *Afro*
Στο κάτω κάτω αν ήταν να κάνει κάποιος crossplay δεν νομίζω να μεταπείστηκε από τα λεγόμενα όλων, και αντίστοιχα αν είναι αντίθετος στην ιδέα.^^

Εγώ βέβια θα επιμείνω. Γιατί κοπέλες crossplayers τους βγαίνει φοβερό (αν και οι J-characters είναι ελαφρώς effeminate) ενώ εμείς τα αγόρια δεν τραβάει η ομάδα? (σε γενικές γραμμές πάντα, δεν είμαι |Serperoth|) <--- Awesomely lame and lamely awesome
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#102 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 04 September 2010 - 22:47

@Megi ♥: Μα οι Αkai Panda ζητάνε να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις!

Αντιγράφω από την πρώτη σελίδα και την ανακοίνωσή τους:

"Σας παρακαλούμε να μας στείλετε (με pm ή μέσω των sites) και τις δικές σας ιδέες, προτάσεις, παρατηρήσεις για να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα ακόμα events αυτή τη σαιζόν. Κάθε σχόλιο, όποιο τομέα και να αφορά είναι ευπρόσδεκτο και αναγκαίο για μπορέσουμε να μάθουμε και μεις τι σας αρέσει και τι πρέπει να αλλάξουμε."

Ε, αυτό ακριβώς κάνω εδώ! Ούτε εσώψυχα, ούτε το Κυπριακό. Πλήρη ανάλυση σκέψεων, παρατηρήσεων και προτάσεων. Και επί της ουσίας, για τα event τους!

#103 Megi ♥

Megi ♥

• Members
  • 224 posts

Posted 04 September 2010 - 23:21

@Labrokratis:Καλά παιδί μου δεν βαρέθηκες :sigh2:

#104 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 04 September 2010 - 23:51

Όχι! Δεν βαριέμαι! Μπορώ να το συνεχίζω ώρες, μέρες, μήνες, χρόνια, μια ζωή ολόκληρη....
Και χαίρομαι που μπορούν ακόμα να με καλούν "παιδί"! :kakaka:

#105 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 05 September 2010 - 06:40

guys το πόδι είναι κάπως καλύτερά τουλάχιστον βγήκε ο νάρθηκας ή οπός τον λένε χαχα....
μπόρεσα και περπάτησα σήμερα λογικά θα τα καταφέρω να έρθω στο πάρτι έστω και με το ένα ποδάρι ΧΑΧΑΧ :P

and thanks για τα περάστηκα ^^
Posted Image
Spoiler: AnimeList