Ok, you asked for it
την φούξια κορδέλα μην ξεχάσεις

Posted 04 September 2010 - 17:57
Ok, you asked for it
Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Posted 04 September 2010 - 19:08
Posted 04 September 2010 - 19:13
Posted 04 September 2010 - 20:20
Ο λόγος που γράφω ότι γράφω και εσύ το θεωρείς ισοπέδωση, στην πραγματικότητα είναι πολύ απλός:
Κατά την γνώμη μου (πάντα), οι animάδες είναι πολύ μικρή κοινότητα στην Αθήνα και πρέπει να προσέχει το τι δείχνει προς τα έξω, για να μην χαρακτηριστεί άσχημα.
Και αν χαρακτηριστούμε "π@υστρ@δελφες", την χάσαμε την μπάλα. Εδώ με το ζόρι προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν είναι όλα τα anime για κοριτσάκια που τα βιάζουν πλοκάμια από χταπόδια...
Ο ετήσιος καρνάβαλος δεν βοηθάει! Δεν μιλάω για το σοβαρό cosplay, αυτό το διαχωρίζω για να μην παρεξηγούμε. Για τα άλλα φαινόμενα καρνάβαλου μιλάω. Να έχει απόκριες να μετέχω και εγώ. Αλλά μήνα Σεπτέμβριο; Δε πάει!
Posted 04 September 2010 - 20:22
Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
Posted 04 September 2010 - 20:42
@Megi ♥: Κόρη μου, τo Visual K δε το έχω σε καμία υπόληψη! Στράβωσα πολύ με αυτό το είδος μουσικής (αν το θεωρήσουμε είδος μουσικής και όχι μία ομπρέλα που την συνδέει η αισθητική και η θεματολογία των τραγουδιών), από τότε που ξεκίνησα να μεταφράζω τα ανάλογα τραγούδια για τις Καραόκε ανάγκες των fansubing project μου. Φρίκαρα με το όλο κονσεπτ τους, το τι λένε και τι προωθούν. Ναι το απαξιώνω. H άποψή μου είναι ξεκάθαρη: Το Visual K είναι ΑΙΣΧΟΣ. Προκαλεί χωρίς λόγο και προωθεί ιδέες και πράγματα που συχαίνομαι.
Posted 04 September 2010 - 20:52
Off-topic, αλλά αφού εκτροχιάστηκε το thread, here goes.
Το να μην σου αρέσει το visual kei είναι κατανοητό και απόλυτα σεβαστό, το να γενικεύεις στο έτσι όχι.
Σωστά, δεν πρόκειται για είδος μουσικής. Ο όρος "σκηνή" ταιριάζει περισσότερο, αλλά ούτε και σ' αυτό συμφωνούν όλοι.
Όπως και να 'χει, δεν ξέρω σε ποια τραγούδια αναφέρεσαι (υποψιάζομαι Dir en Grey, αλλά πιθανόν να κάνω λάθος), αλλά είμαι σίγουρη ότι το concept/οι στίχοι τους δεν είναι αντιπροσωπευτικοί ολόκληρης της σκηνής. Η θεματολογία των στίχων δεν είναι η ίδια για όλα τα συγκροτήματα, συχνά δεν είναι ίδια ούτε καν σε όλα τα τραγούδια ενός συγκροτήματος.
Το να χαρακτηριστεί η anime κοινότητα ως ένα μάτσο "π@υστρ@δελφες", όπως το θέτεις, δε νομίζω να συμβεί σύντομα, επειδή μέρος της κοινότητας ακούει συγκροτήματα που κάνουν crossdressing on stage. Ή επειδή στις Απόκριες ντύθηκε κάποιος schoolgirl.
Και για όνομα, δε νομίζω να κάνει κανένας crossdressing επειδή διάβασε ένα comment στο forum.
Βέβαια, είμαι της γνώμης πως ό,τι και να κάνουμε, πάντα θα υπάρχουν στερεότυπα γύρω από την anime κοινότητα, ακόμα κι αν τα κάνουμε όλα "σωστά". Επίσης, θεωρώ πως είμαστε πολύ μικρό fandom για να διχαζόμαστε σε αυτούς που ακούν visual kei/αυτούς που ακούν Johnny's/αυτούς που ακούν anime music και πάει λέγοντας.
Posted 04 September 2010 - 21:44
Posted 04 September 2010 - 22:06
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Posted 04 September 2010 - 22:33
Posted 04 September 2010 - 22:46
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Posted 04 September 2010 - 22:47
Posted 04 September 2010 - 23:21
Posted 04 September 2010 - 23:51