Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Schools In J-Music Party 11/9 @ Dasein (by Akai Panda) - Αθήνα

• Please log in to reply
203 replies to this topic

#46 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 30 August 2010 - 15:27

Μόνο με πολύ συγκεκριμένες σε κάθε ρόλο :hot:

Άντε που έχουμε & απαιτήσεις τώρα! :P
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#47 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 30 August 2010 - 15:33

Εύγε Ατρίδης!!!
Γιατί δεν κανονίζετε ένα ομαδικό HOTD;; :blingeye2:

βασικα θα ειμαστε 2 ατομα,αλλα οποιος αλος η κυριος αλλη θελει ευχαριστως να το κανονισουμε για τωρα αλλα και για καποιο μελλοντικο party.

#48 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 31 August 2010 - 15:38

ναι ρε σπυρο εγω δεν σου ειπα οτι θα κανω τον προταγωνιστη και θαρθουμε απο εσενα πιο πριν????αν και καταλαβα τι ζητας πονηρε!!κανω οτι μπορω για αυτο και ισως καταφερω κατι
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#49 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 31 August 2010 - 16:07

Ε, μου το είπες;;; Τέσπα, τα υπόλοιπα σε MSN. This is not the place.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#50 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 September 2010 - 13:27

Well επειδή στην Ιαπωνία φοράνε ακόμα στολές, συνήθως υπάρχει μια χαρακτηριστική για καθε σχολείο φορεσιά που περιλαμβάνει κάποιο υφασμάτινο, όχι τζίν, παντελόνι, πουκάμισο, γραβάτα, σακάκι, σχετικά καλά παπούτσια και κάποια τσάντα-χαρτοφύλακα. Σε γενικές γραμμές αν παραμελήσεις πολλά απο αυτά τα στοιχεία παύει να είναι schoolboy και γίνεται απλό καθημερινό outfit.

Posted Image

Οι σχολικές σχολές χωρίζονται σε Δυτικές (blazers, sweaters, γραβάτες) και σε στρατιωτικές (Gakuran).
Το παραπάνω ντύσιμο εντάσσεται στην 1η κατηγορία.
http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_school_uniform
Posted Image
Posted Image

#51 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 01 September 2010 - 21:56

Οι σχολικές σχολές χωρίζονται σε Δυτικές (blazers, sweaters, γραβάτες) και σε στρατιωτικές (Gakuran).
Το παραπάνω ντύσιμο εντάσσεται στην 1η κατηγορία.
http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_school_uniform

Thanks για το info ^_^

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#52 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 01 September 2010 - 22:52

@ Erebos: Δε ξέρω αν στην Ιαπωνία θα μπορούσε να ήταν καθημερινό outfit, εδώ όμως αν βγεις έτσι έξω, θα αρχίζουν να σε κράζουν ομαδικώς στο δρόμο για κραγμένη αχλαδιά. Αν σε δει δε η μάνα σου, θα πάει να σου αλλάξει την ταυτότητα από άρρεν σε θηλή.:hihi2:

Και εδώ που τα λέμε, με την αισθητική των Ιαπώνων / Νοτιο-Κορεατών, που ανάγουν παραδοσιακά την θηλυπρέπεια σε ομορφιά γιατί τους ξυπνάει τα "mamoru" πατροπαράδοτα συναισθήματα, δεν θα έχει άδικο ούτε αυτή, ούτε οι κράχτες. Εδώ είναι Βαλκάνια!

Εγώ πάντως πρόλαβα για 2 χρόνια στο σχολείο την μαθητική ποδιά. Κάτι μπλε φοράγαμε! Έχω και φωτογραφίες. Κάποιοι στο δημοτικό τις φόραγαν οικειοθελώς μέχρι και την πέμπτη - έκτη. Αντικειμενικά προτιμώ τις ποδιές στα σχολεία, από το άλλο άκρο που έχει εξελιχθεί η κατάσταση σήμερα, 30 χρόνια μετά (εννοώ τις 12άχρονες που μοιάζουν 20άρες από το πολύ βάψιμο / ντύσιμο και έχουν το τουπέ της 35άρας μάνας τους)

Που φτάσαμε όμως: Να ντυνόμαστε με Ιαπωνικές στολές σχολείου, γιατί δεν έχουμε πλέον τις δικές μας! Παράνοια, έτσι;

#53 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 01 September 2010 - 23:05

από το άλλο άκρο που έχει εξελιχθεί η κατάσταση σήμερα, 30 χρόνια μετά (εννοώ τις 12άχρονες που μοιάζουν 20άρες από το πολύ βάψιμο / ντύσιμο και έχουν το τουπέ της 35άρας μάνας τους)

ΑΜΗΝ. Μαθήτριες του σήμερα, trophy wives του αύριο. Είμαι και μαθητής και τα βλέπω... 14 χρονών κορίτσι, θα μπορούσες να το πάρεις από το προαύλιο, να το πας στο πεζοδρόμιο, δεν παίζει να καταλάβαιναν πολλοί την διαφορά. Είπαμε όχι ποδιές και τέτοια, αλλά λίγο έλεος. Αυτά είχα να πω για το θέμα.
Όσο για το "ομορφιά=θηλυπρέπεια" των Ιαπώνων... No comment. Νόμιζα ήμουν ο μόνος που τα κοίταζε με μισό βλέμμα.

Εμένα η "στολή" μου πάντως για το πάρτυ ταυτίζεται με τα καλά μου ρούχα^^ Leather coat FTW!
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#54 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 September 2010 - 23:35

@ Erebos: Δε ξέρω αν στην Ιαπωνία θα μπορούσε να ήταν καθημερινό outfit, εδώ όμως αν βγεις έτσι έξω, θα αρχίζουν να σε κράζουν ομαδικώς στο δρόμο για κραγμένη αχλαδιά. Αν σε δει δε η μάνα σου, θα πάει να σου αλλάξει την ταυτότητα από άρρεν σε θηλή.:hihi2:

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο... Μάλλον αναφέρεσαι στο quote της Wabbit. :hmmm:
Πάνω σ' αυτό, απ' ό,τι ξέρω, στην Ιαπωνία οι μαθητές/μαθήτριες συνήθως κυκλοφορούν στον δρόμο μετά το σχολείο με τις στολές τους γιατί δεν έχουν πάει σπίτι να αλλάξουν. Κυριακή δεν πρόκειται να δείτε κανέναν με σχολικά ρούχα.

Αντικειμενικά προτιμώ τις ποδιές στα σχολεία, από το άλλο άκρο που έχει εξελιχθεί η κατάσταση σήμερα, 30 χρόνια μετά (εννοώ τις 12άχρονες που μοιάζουν 20άρες από το πολύ βάψιμο / ντύσιμο και έχουν το τουπέ της 35άρας μάνας τους)

+1111111
:zetsubou:
Posted Image
Posted Image

#55 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 02 September 2010 - 09:53

oh my god please show merce on me!!!:nanteee::nanteee:
παιδιά παίζει και να μην έρθω χτύπησα το πόδι μου :unlucky::unlucky: αν μπορώ να μετακινηθώ έστω και λίγο θα είμαι εκεί!!:if::if::if:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#56 zacks1314

zacks1314

zacks1314

• Members
  • 17 posts

Posted 02 September 2010 - 14:32

oh my god please show merce on me!!!:nanteee::nanteee:
παιδιά παίζει και να μην έρθω χτύπησα το πόδι μου :unlucky::unlucky: αν μπορώ να μετακινηθώ έστω και λίγο θα είμαι εκεί!!:if::if::if:

οχι ρε σοβαρολογεις...τι πω περαστικα σου και να αναρωσεις γρηγορα, μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο.

#57 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 posts

Posted 03 September 2010 - 00:23

Κρίμα που δεν γνωρίζω κανέναν για να έρθω...λολ.Θα αρκεστώ στο να post εδώ και να μοιράζομαι των ενθουσιασμό και των άλλων members!χαχα

#58 zacks1314

zacks1314

zacks1314

• Members
  • 17 posts

Posted 03 September 2010 - 01:03

Κρίμα που δεν γνωρίζω κανέναν για να έρθω...λολ.Θα αρκεστώ στο να post εδώ και να μοιράζομαι των ενθουσιασμό και των άλλων members!χαχα

ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα τους μαθω... δεν ειναι αναγκη να τουσ ξερεις για να πας μπορεις να τουσ μαθεις:hi:

#59 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 03 September 2010 - 07:22

Από την άλλη, άμα δεν έρθεις & ποτέ δεν πρόκειται να μάθεις & κανέναν, ε?
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#60 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 posts

Posted 03 September 2010 - 09:21

Λολ!Απλώς δεν βιάζομαι...θα το πάρω σιγά σιγά.Δεν με βολεύει να έρχομαι μόνη μου εκεί και σε τέτοια ώρα...όποτε κάποια άλλη φορά που θα βρώ να πάω και να γυρίσω με κανά άτομο που θα ξέρω.