1)ΑΦΟΥ το final εχει ξεκλειδωθει αν σβησω ενα απο τα 3 μενει ξεκλυδωμενο?
2)Αφου το τελειωσω και ξεκλειδωσω το 1ο superboss μπορω να σβησω το file με το final episode η ετσι εξαφανιζεται το boss(το ιδιο ισχυει και για το 2ο)?

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 22:51
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:04
Το final mix δεν έχει βγει μόνο ιαπωνία? Αν όχι τότε θα ήθελα πραγματικά να το παίξω. όσο για το bbs σαν ιστορία δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το έπαιξα μόνο και μόνο για τις μάχες. Είχε πραγματικά πολύ συναρπαστικά boss battles που με δυσκόλεψαν αφάνταστα. Ειδικά όταν πολεμούσα στην αρχή αρχή με τον ventus(πρώτα με αυτόν έπαιξα ) τον Vanitas (τότε που είχα μαζί μου τον Mickey) και δεν είχα μάθει ακόμα να παίζω καλά με είχε σκοτώσει 40 φορές μέχρι να τον νικήσω. Δυσκολεύτηκα επίσης πάρα πολύ στο τελευταίο boss του Terra. Τον πολεμούσα απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και δεν κατάφερνα να τον νικήσω! Τελικά τον νίκησα το επόμενο πρωί στο σχολείο με την πρώτη!!Φαντασου φάση να περιμένω να χτυπήσει κουδούνι για προσευχή και να παίζω psp και όταν τον νικάω να πηδάω μόνος μου πέρα δώθε και να φωνάζω ΤΟΝ ****** ΤΟΝ ******!!!!!!To 2 οπως ειπα πολλες φορες μπορει να ειναι πολυ ευκολο αλλα στο final mix εχει φονικα boss.Θεοτρελες μαχες δυσκολιας sephiroth(απο το 1)και πανω.Οσο για το bbs εγω πιστευω πως ειναι η τελοιοποιηση!!!
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:12
Αυτο που ολοι δυσκολευονταν σε εκεινη τη μαχη με το vanitas......Με 4 ignite παρ'τον κατω.Οσο για το fm ναι μονο ιαπωνια ειναι αλλα αυτο δεν μας εμποδιζει σωστα???Το final mix δεν έχει βγει μόνο ιαπωνία? Αν όχι τότε θα ήθελα πραγματικά να το παίξω. όσο για το bbs σαν ιστορία δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το έπαιξα μόνο και μόνο για τις μάχες. Είχε πραγματικά πολύ συναρπαστικά boss battles που με δυσκόλεψαν αφάνταστα. Ειδικά όταν πολεμούσα στην αρχή αρχή με τον ventus(πρώτα με αυτόν έπαιξα ) τον Vanitas (τότε που είχα μαζί μου τον Mickey) και δεν είχα μάθει ακόμα να παίζω καλά με είχε σκοτώσει 40 φορές μέχρι να τον νικήσω. Δυσκολεύτηκα επίσης πάρα πολύ στο τελευταίο boss του Terra. Τον πολεμούσα απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και δεν κατάφερνα να τον νικήσω! Τελικά τον νίκησα το επόμενο πρωί στο σχολείο με την πρώτη!!Φαντασου φάση να περιμένω να χτυπήσει κουδούνι για προσευχή και να παίζω psp και όταν τον νικάω να πηδάω μόνος μου πέρα δώθε και να φωνάζω ΤΟΝ ****** ΤΟΝ ******!!!!!!
:hihi2:
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:14
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 12:02
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:56
Απ'οσο ξερω ps3 αλλα ζητημα να εχει αρχισει η "δημιουργεια"!(την ερωτηση μου την εχουμε ψηλογραμμενη βλεπωExm,Sorry..Είδα ένα post που ελεγε για το KH3..Σε ποια κονσόλα είπατε θα βγεί ακριβώς?
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:17
1)ΑΦΟΥ το final εχει ξεκλειδωθει αν σβησω ενα απο τα 3 μενει ξεκλυδωμενο?
2)Αφου το τελειωσω και ξεκλειδωσω το 1ο superboss μπορω να σβησω το file με το final episode η ετσι εξαφανιζεται το boss(το ιδιο ισχυει και για το 2ο)?
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 09:17
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 13:55
Βασικα προσπαθουσα να αποφυγω ονοματα αλλα τελος παντων.Δηλαδη αφου το εχω τελειωσει και ξελυδοσω τον vanitas spirit και βαλω να τον παλεψω στην aqua αλλα σβησω ολα τα αλλα files δεν το χανω ετσι?Ωραια1) Εννοείτε ότι μένει. Το save data το κρατάς μόνο για να παίξεις με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα καθώς στο final episode παίζεις μόνο με Aqua.
2) Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς. Σε ποια superboss αναφέρεσαι; Στο Vanitas Lingering Spirit και τον Unknown; Αν ναι έχουμε ως εξής.
Το Vanitas Lingering Spirit μπορείς να το παίξεις με οποιονδήποτε χαρακτήρα, αρκεί να νικήσεις το τελικό boss του, δηλαδή δεν χρειάζεται να είσαι στο final episode.
Τον Unknown ΔΕΝ μπορείς να τον παίξεις στο final episode, καθώς η περιοχή που βρίσκεται είναι κλειδωμένη.
Εγώ έκανα την βλακεία και ανέβαζα level στην Aqua για να νικήσω τον Vanitas Lingering Spirit στο final episode και τώρα που θέλω να παλέψω τον Unknown δεν μπορώ.
Τώρα ανεβάζω level στον Ven.
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 22:33
Τελικά τον νίκησα το επόμενο πρωί στο σχολείο με την πρώτη!!Φαντασου φάση να περιμένω να χτυπήσει κουδούνι για προσευχή και να παίζω psp και όταν τον νικάω να πηδάω μόνος μου πέρα δώθε και να φωνάζω ΤΟΝ ****** ΤΟΝ ******!!!!!!
:hihi2:
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2011 - 14:59
Εχει 2 αντισυοτοιχες μυστικες μαχες το bbs!Give it a try.I lol'd... βασικα γιατι είχα την ίδια εμπειρία με τον Vanitas.... αλλα κατάφερα να τον νικησω τη 10η φορα good for me good for me. Να δω KH 3 στο ps 3 και θα μπορέσω πλέον να πεθάνω ήσυχος. Το psp το πήρα για 2 games μόνο. Το bbs και το P3P. Γενικά με Kingdom Hearts είμαι πολύ καμμένος αλλα δεν είμαι σαν τους υπόλοιπους, δεν ψάχνω συνέχεια τα μυστικά και έτσι, απλά θέλω να κάνω την ιστορία.
Σημειώση: Εξαίρεση αποτελεί η μάχη με τον Sephiroth, με έριξε 2-3 φορές και με πείσμωσε. Έκανα equip το Ultima Keyblade μου και τον πάτησα κάτω.
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 14:17
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 11:30
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 15:51