Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#466 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 22:51

Παιδεια χρειαζομαι βοηθεια σε κατι.Εχοντας τελειωσει ven και terra αρχιζω aqua.Οταν με το καλο την τελειωσω και αυτην και θα μπορεσω να παω στο final episode υπαρχουν καποια θεματακια σχετικα με τα file που μου δημιουργουνται και θα ημουν ευγνωμων αν μπορουσατε να βοηθησετε επειδη θα με ενοχλουσε να χω 4 files!
1)ΑΦΟΥ το final εχει ξεκλειδωθει αν σβησω ενα απο τα 3 μενει ξεκλυδωμενο?
2)Αφου το τελειωσω και ξεκλειδωσω το 1ο superboss μπορω να σβησω το file με το final episode η ετσι εξαφανιζεται το boss(το ιδιο ισχυει και για το 2ο)?:hmmm:

sc5bab.jpg

#467 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:04

To 2 οπως ειπα πολλες φορες μπορει να ειναι πολυ ευκολο αλλα στο final mix εχει φονικα boss.Θεοτρελες μαχες δυσκολιας sephiroth(απο το 1)και πανω.Οσο για το bbs εγω πιστευω πως ειναι η τελοιοποιηση!!!

Το final mix δεν έχει βγει μόνο ιαπωνία? Αν όχι τότε θα ήθελα πραγματικά να το παίξω. όσο για το bbs σαν ιστορία δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το έπαιξα μόνο και μόνο για τις μάχες. Είχε πραγματικά πολύ συναρπαστικά boss battles που με δυσκόλεψαν αφάνταστα. Ειδικά όταν πολεμούσα στην αρχή αρχή με τον ventus(πρώτα με αυτόν έπαιξα ) τον Vanitas (τότε που είχα μαζί μου τον Mickey) και δεν είχα μάθει ακόμα να παίζω καλά με είχε σκοτώσει 40 φορές μέχρι να τον νικήσω. Δυσκολεύτηκα επίσης πάρα πολύ στο τελευταίο boss του Terra. Τον πολεμούσα απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και δεν κατάφερνα να τον νικήσω! Τελικά τον νίκησα το επόμενο πρωί στο σχολείο με την πρώτη!!Φαντασου φάση να περιμένω να χτυπήσει κουδούνι για προσευχή και να παίζω psp και όταν τον νικάω να πηδάω μόνος μου πέρα δώθε και να φωνάζω ΤΟΝ ****** ΤΟΝ ******!!!!!!:hihi2::hihi2:

#468 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:12

Το final mix δεν έχει βγει μόνο ιαπωνία? Αν όχι τότε θα ήθελα πραγματικά να το παίξω. όσο για το bbs σαν ιστορία δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο αλλά το έπαιξα μόνο και μόνο για τις μάχες. Είχε πραγματικά πολύ συναρπαστικά boss battles που με δυσκόλεψαν αφάνταστα. Ειδικά όταν πολεμούσα στην αρχή αρχή με τον ventus(πρώτα με αυτόν έπαιξα ) τον Vanitas (τότε που είχα μαζί μου τον Mickey) και δεν είχα μάθει ακόμα να παίζω καλά με είχε σκοτώσει 40 φορές μέχρι να τον νικήσω. Δυσκολεύτηκα επίσης πάρα πολύ στο τελευταίο boss του Terra. Τον πολεμούσα απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και δεν κατάφερνα να τον νικήσω! Τελικά τον νίκησα το επόμενο πρωί στο σχολείο με την πρώτη!!Φαντασου φάση να περιμένω να χτυπήσει κουδούνι για προσευχή και να παίζω psp και όταν τον νικάω να πηδάω μόνος μου πέρα δώθε και να φωνάζω ΤΟΝ ****** ΤΟΝ ******!!!!!!:hihi2::hihi2:

Αυτο που ολοι δυσκολευονταν σε εκεινη τη μαχη με το vanitas......Με 4 ignite παρ'τον κατω.Οσο για το fm ναι μονο ιαπωνια ειναι αλλα αυτο δεν μας εμποδιζει σωστα???:himitsu:

sc5bab.jpg

#469 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:14

Εμένα όσο αναφορά τα ps2 games με εμποδίζει :zetsubou:

#470 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 12:02

Exm,Sorry..Είδα ένα post που ελεγε για το KH3..Σε ποια κονσόλα είπατε θα βγεί ακριβώς?

#471 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:56

Exm,Sorry..Είδα ένα post που ελεγε για το KH3..Σε ποια κονσόλα είπατε θα βγεί ακριβώς?

Απ'οσο ξερω ps3 αλλα ζητημα να εχει αρχισει η "δημιουργεια"!(την ερωτηση μου την εχουμε ψηλογραμμενη βλεπω:unlucky:)

sc5bab.jpg

#472 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:17

1)ΑΦΟΥ το final εχει ξεκλειδωθει αν σβησω ενα απο τα 3 μενει ξεκλυδωμενο?
2)Αφου το τελειωσω και ξεκλειδωσω το 1ο superboss μπορω να σβησω το file με το final episode η ετσι εξαφανιζεται το boss(το ιδιο ισχυει και για το 2ο)?:hmmm:

1) Εννοείτε ότι μένει. Το save data το κρατάς μόνο για να παίξεις με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα καθώς στο final episode παίζεις μόνο με Aqua.
2) Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς. Σε ποια superboss αναφέρεσαι; Στο Vanitas Lingering Spirit και τον Unknown; Αν ναι έχουμε ως εξής.
Το Vanitas Lingering Spirit μπορείς να το παίξεις με οποιονδήποτε χαρακτήρα, αρκεί να νικήσεις το τελικό boss του, δηλαδή δεν χρειάζεται να είσαι στο final episode.
Τον Unknown ΔΕΝ μπορείς να τον παίξεις στο final episode, καθώς η περιοχή που βρίσκεται είναι κλειδωμένη.

Εγώ έκανα την βλακεία και ανέβαζα level στην Aqua για να νικήσω τον Vanitas Lingering Spirit στο final episode και τώρα που θέλω να παλέψω τον Unknown δεν μπορώ.
Τώρα ανεβάζω level στον Ven.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#473 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 09:17

Βασικα ειναι θεμα και τι abilities θα εχεις,αλλα νταξ ευκολα ανεβαζεις lvl.
Εγω τους νικησα και με τους 3 εκτος απο τον unknown στην aqua,βαριουμουν να κανω τα abilities:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#474 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 12:18

Έχει btw ποτέ κανένας τερματήσει τα 2 πρώτα KH ως Mage???
Σκέφτομαι να το κάνω, αλλά δεν ξέρω πως θα είναι ως εμπειρία.......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#475 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 13:55

1) Εννοείτε ότι μένει. Το save data το κρατάς μόνο για να παίξεις με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα καθώς στο final episode παίζεις μόνο με Aqua.
2) Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς. Σε ποια superboss αναφέρεσαι; Στο Vanitas Lingering Spirit και τον Unknown; Αν ναι έχουμε ως εξής.
Το Vanitas Lingering Spirit μπορείς να το παίξεις με οποιονδήποτε χαρακτήρα, αρκεί να νικήσεις το τελικό boss του, δηλαδή δεν χρειάζεται να είσαι στο final episode.
Τον Unknown ΔΕΝ μπορείς να τον παίξεις στο final episode, καθώς η περιοχή που βρίσκεται είναι κλειδωμένη.

Εγώ έκανα την βλακεία και ανέβαζα level στην Aqua για να νικήσω τον Vanitas Lingering Spirit στο final episode και τώρα που θέλω να παλέψω τον Unknown δεν μπορώ.
Τώρα ανεβάζω level στον Ven.

Βασικα προσπαθουσα να αποφυγω ονοματα αλλα τελος παντων.Δηλαδη αφου το εχω τελειωσει και ξελυδοσω τον vanitas spirit και βαλω να τον παλεψω στην aqua αλλα σβησω ολα τα αλλα files δεν το χανω ετσι?Ωραια:Blissfull:

sc5bab.jpg

#476 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 22:33

Τελικά τον νίκησα το επόμενο πρωί στο σχολείο με την πρώτη!!Φαντασου φάση να περιμένω να χτυπήσει κουδούνι για προσευχή και να παίζω psp και όταν τον νικάω να πηδάω μόνος μου πέρα δώθε και να φωνάζω ΤΟΝ ****** ΤΟΝ ******!!!!!!:hihi2::hihi2:

I lol'd... βασικα γιατι είχα την ίδια εμπειρία με τον Vanitas.... αλλα κατάφερα να τον νικησω τη 10η φορα good for me good for me. Να δω KH 3 στο ps 3 και θα μπορέσω πλέον να πεθάνω ήσυχος. Το psp το πήρα για 2 games μόνο. Το bbs και το P3P. Γενικά με Kingdom Hearts είμαι πολύ καμμένος αλλα δεν είμαι σαν τους υπόλοιπους, δεν ψάχνω συνέχεια τα μυστικά και έτσι, απλά θέλω να κάνω την ιστορία.

Σημειώση: Εξαίρεση αποτελεί η μάχη με τον Sephiroth, με έριξε 2-3 φορές και με πείσμωσε. Έκανα equip το Ultima Keyblade μου και τον πάτησα κάτω.

#477 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2011 - 14:59

I lol'd... βασικα γιατι είχα την ίδια εμπειρία με τον Vanitas.... αλλα κατάφερα να τον νικησω τη 10η φορα good for me good for me. Να δω KH 3 στο ps 3 και θα μπορέσω πλέον να πεθάνω ήσυχος. Το psp το πήρα για 2 games μόνο. Το bbs και το P3P. Γενικά με Kingdom Hearts είμαι πολύ καμμένος αλλα δεν είμαι σαν τους υπόλοιπους, δεν ψάχνω συνέχεια τα μυστικά και έτσι, απλά θέλω να κάνω την ιστορία.

Σημειώση: Εξαίρεση αποτελεί η μάχη με τον Sephiroth, με έριξε 2-3 φορές και με πείσμωσε. Έκανα equip το Ultima Keyblade μου και τον πάτησα κάτω.

Εχει 2 αντισυοτοιχες μυστικες μαχες το bbs!Give it a try.

sc5bab.jpg

#478 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 14:17

Youtube Video

Eχω πέσει κάτω και γελάω εδώ και κανά δεκάλεπτο.
OMG τι φτιάξανε πάλι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#479 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 11:30

Ξερει κανεις αν εχει βγει η οχι το dream drop distance?Αξιζει?

sc5bab.jpg

#480 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 15:51

Όχι ακόμα.Δεν έχει ανακοινώσει κάν release date η Square Enix στο site της.

Δημοσιευμένη  εικόνα